Zajedno sa ovim našima koji su to dozvolili, gotovo skrštenih ruku.pitic je napisao/la:Razapne li nas kao u Lištici treba zapaliti i njega i savez.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Bice mi zao ako budemo morali izbaciti Olimpik.
Nadam se bar remiju u Tuzli. Valjda su orijentisani na kup.
Nadam se bar remiju u Tuzli. Valjda su orijentisani na kup.
Skakic je nagodan, za pare ce povaliri svoju porodicu ako treba, zato treba poslat punca za Gradisku dok jos nije kasno 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nisu otputovali Cezar,Simeunovic,Plakalo i Dzemo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
E bas bi volio da izbacimo Olimpic. Hiljadu puta su zapeli protiv nas a konama se redovno naguze
SARAJEVO
Nervira me ova glupa sutnja nasih. Jakupovica izvrsi genocid nad nama u derbiju oni sute,vrlo bitnu utakmicu nam sudi sudija koji nas je vec ostetio ove sezone i za to bio kaznjen sa 8 utakmica,oni opet sute.
E pa nek' nas je8e onda ko stigne...
E pa nek' nas je8e onda ko stigne...
Sace ona Denijeva Blekica ovdje zavristati...'aaaaa pa deni je najbolje desno krilo....aaaaa hurtic pojma nema...aaaaa'Majkl je napisao/la:Nisu otputovali Cezar,Simeunovic,Plakalo i Dzemo.

- PitarBordo
- Kontakt:
Blekica je razonoda, znamo barem da nije trol, nego samo malo iskompleksirana sponzyy... 

Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Blekica je razonoda, znamo barem da nije trol, nego samo malo iskompleksirana sponzyy...

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Debili, traze izgovor.pitic je napisao/la:Lopova Skakića poslali u Tuzlu, to je to razapeo nas je u Lištici ( nakon čega je dobio 8 utakmica suspenzije ) uraditi će isto i u Tuzli. Lopov koji se šalje po zadatku.
btw.
Rekoh ja jučer da kuhinja sa druge strane Miljacke servira priču da smo premirali Čelika. Pa su danas novinari zvali igrače i ljude iz Čelika koji su to odmah demantovali. Kuhinja i samo kuhinja to je jedino što znaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa sjecate li se neke godine njihovog poraza od Veleza, 4-2 je mislim bilo, koja kuknjava je tad bila, pa samo su trebali jos javno da kazu kako Veleza treba da bude sram i stid sto ih nisu pustili, taj mentalni sklop je nevjerovatan, kad god im se ovako nesto desi pokusavaju na sve nacine da okrenu pricu u svoju korist i da oni budu zrtve a nazalost imaju dovoljno svojih novinara koji ce ih pogurati s tim, no srecom ostatak drzave je dobro vidio ono sto se desavalo u Zenici
Pyro is not a crime !
Sigurno ce Sloboda morati malo kombinovati, s obzirom na finale kupa, nase je to da iskoristimo 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nada zadnja umire 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
@Besicu boli me sto mi nevjerujes
ja ti sinoc rekao da sele nece igrati a ti se raspitujes i dalje

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
BOD, BOD, BOD JE NAŠ!THEC je napisao/la:ma da je sutra barem bod izvuci pa nek igra 11 Okica
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Evo jedan fact koji je poguban za mene , a koji će koristiti opoziti mog pisanja ( čitaj rasavoje) da me peglaju do sutra 
Zadnja 2 gola FK Sarajevo na Tušnju postigao je Ševko Okić .

Zadnja 2 gola FK Sarajevo na Tušnju postigao je Ševko Okić .
bod u tz bi bio vise nego dobar.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, hazarder, JavierBosnia, muhamedhulk, rimljanin90, soe i 40 gostiju.