AVNOJ je napisao/la:jjebiga planirali nas za zadnje kolo proslava titule...i ti fazoniRedEvil je napisao/la:Ma gostujuca je na moja tv uvijek,slucajno nekad na bht,bar sto se nas tice![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AVNOJ je napisao/la:jjebiga planirali nas za zadnje kolo proslava titule...i ti fazoniRedEvil je napisao/la:Ma gostujuca je na moja tv uvijek,slucajno nekad na bht,bar sto se nas tice![]()
![]()
To vam je Denijeva treba i nama je solila pamet da je Zakaric debel i nevalja a covjek nam skoro titulu donese a Deni ne moze igraca 1 na 1 proci od kad je umislio da ce u Napoli!zagorski je napisao/la:Bleki je neko blizak/bliska Deniju i sada je frustriran jer zna da ga vise nikada i nikome nece moci podvaliti nakon ove kratke epizode u fks. Razumijem ga/je u potpunosti,ali ima i drugih nacina da istrese frustracije osim da smara po forumu.
Haveru nemoj me trzat meni srce zaigra na takve rečeniceesprit24 je napisao/la:@ Besicu, okic na klupi protiv slobode
Ako mene laze moj izvor, lazem i ja tebeBesic je napisao/la:Haveru nemoj me trzat meni srce zaigra na takve rečeniceesprit24 je napisao/la:@ Besicu, okic na klupi protiv slobode
Ma skontali smo , čim smo počeli o spolnom općenju izgubi sehskzmostar je napisao/la:To vam je Denijeva treba i nama je solila pamet da je Zakaric debel i nevalja a covjek nam skoro titulu donese a Deni ne moze igraca 1 na 1 proci od kad je umislio da ce u Napoli!![]()
![]()
Ne vjerujem dok ne vidim očimaesprit24 je napisao/la:Ako mene laze moj izvor, lazem i ja tebe![]()
![]()
Samo mi bezveze ako sele bude ovo citao sjebat ce se
Ne volim lazi. Prvo se Benko nafulao pa mu je Krste asistirao i promasio dvije prilike.Besic je napisao/la:Da nije bilo bahatog makedonca i njegovih promašaja u utakmici protiv Širokog na Koševu mi bi sada imali bolju međusobni omjer s njima i imali bi znatno lakšu situaciju .
Nije pitanje kako je igrao vec sto si njemu stavio na ledja promasaje a prvo se neko drugi ispromasivao. Da neko nije gledao utakmicu pomislio bi da je od deset prilika on devet promasio a ne dvije. Asistencija, mogao je jos jednu minimalno imati i iznudio je cist penal kojeg onaj debil nije svirao.Besic je napisao/la:Lik je igrao cijelu utakmicu ko da je na mrvama hodao dan prije i on sam ne zna kako je ovo uspio asistirat , bit će da je šutao . Benko u svom stilu .
zlo87 je napisao/la:Bit ce bolje kad ode klan i Ibrakovic!!!
Hvala, predajemo vam sampionsku stafetu na godinu dana.hskzmostar je napisao/la:![]()
Dobra je Darija ...bas ono za...nego mi je nekako Deni omalen za nju ,mozda od tuda dolaze te frustracije....
![]()
Sretno protiv Slobode,razvalite sirotinju!
Upravo tako!!!!uNbx je napisao/la:Benko da ne fula ovoliko, imao bi 50 golova po sezoni. Na kraju, ne bi igrao za FCS nego za Sevillu, i to u ovim godinama.Kako da mu čovjek zamjeri kad je opet najbolji strijelac lige i najviše pretrči svaku tekmu, a najstariji. Ima odnos prema dresu i srčan je ko da je i začet i rođen na stadionu Koševo.
Grijeh ga je poredit s nekima koji su u neka doba počeli samo odmahivat rukama, i ganjat protivnika svakih 30 min.
uNbx je napisao/la:Benko da ne fula ovoliko, imao bi 50 golova po sezoni. Na kraju, ne bi igrao za FCS nego za Sevillu, i to u ovim godinama.Kako da mu čovjek zamjeri kad je opet najbolji strijelac lige i najviše pretrči svaku tekmu, a najstariji. Ima odnos prema dresu i srčan je ko da je i začet i rođen na stadionu Koševo.
Grijeh ga je poredit s nekima koji su u neka doba počeli samo odmahivat rukama, i ganjat protivnika svakih 30 min.
Eo idem sad da je uzmem!FrancescoTotti je napisao/la:Cijena je popularna
http://fanshop.fcsarajevo.ba/shop/produ ... im-komplet