Joj,upozno sam jednog Zukana iz VisokogVijadukt je napisao/la:
cuh 8h, ma nemoj

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Joj,upozno sam jednog Zukana iz VisokogVijadukt je napisao/la:
cuh 8h, ma nemoj
avenija je napisao/la:U Zenici prevent 500 - 700 KM+ hrana i prevoz ..godisnji ljetni zimski i nedelja..Bas je primio 100 ljudi jos koji su na obuci trenutno.
Licno ne, ali znam o kome se radi. Solidna firma.Besic je napisao/la:Joj,upozno sam jednog Zukana iz VisokogVijadukt je napisao/la:
cuh 8h, ma nemoj![]()
,stari mu ima hladnjace i plastenike valjda gore po vasoj kasabi,a i sire,jel ti poznata ova dinastija
Gdje si to zapeoKawhi je napisao/la:Yoy, **** ti c++.
Ma nisam ni zapeo. Iznenađujuće je što kontam sve. Doduše, još nisam prešao na ove teže stvari. Maloprije nađem neki zadatak za vježbu i fakat je prejednostavan, al je bilo toliko teksta, koji nisam mogao copy paste da sam izgubio 45 minuta samo da otkucam. Krenem zadatak, vidim da će potrajati godinu, i umjesto da pređem na sljedeći ja njega moram završiti.Mokes je napisao/la:Gdje si to zapeoKawhi je napisao/la:Yoy, **** ti c++.
void OtvoriForum();Kawhi je napisao/la:Ma nisam ni zapeo. Iznenađujuće je što kontam sve. Doduše, još nisam prešao na ove teže stvari. Maloprije nađem neki zadatak za vježbu i fakat je prejednostavan, al je bilo toliko teksta, koji nisam mogao copy paste da sam izgubio 45 minuta samo da otkucam. Krenem zadatak, vidim da će potrajati godinu, i umjesto da pređem na sljedeći ja njega moram završiti.Mokes je napisao/la:Gdje si to zapeoKawhi je napisao/la:Yoy, **** ti c++.![]()
Onda sam se sjetio da mi sad dolaze još gore stvari za otkucat, koje su još i teže jer se mora milion nekih funkcija praviti, pa sam shvatio da je bolje odmoriti na forumu malo.
Je li se prvi put sreces s programiranjemKawhi je napisao/la:Ma nisam ni zapeo. Iznenađujuće je što kontam sve. Doduše, još nisam prešao na ove teže stvari. Maloprije nađem neki zadatak za vježbu i fakat je prejednostavan, al je bilo toliko teksta, koji nisam mogao copy paste da sam izgubio 45 minuta samo da otkucam. Krenem zadatak, vidim da će potrajati godinu, i umjesto da pređem na sljedeći ja njega moram završiti.Mokes je napisao/la:Gdje si to zapeoKawhi je napisao/la:Yoy, **** ti c++.![]()
Onda sam se sjetio da mi sad dolaze još gore stvari za otkucat, koje su još i teže jer se mora milion nekih funkcija praviti, pa sam shvatio da je bolje odmoriti na forumu malo.
class ForumasiDex je napisao/la:
void OtvoriForum();
Ma radio sam u drugom programskom jeziku za jedan ispit, sad za ovaj C++ i nadam se da nakon toga u životu više neću imati dodira s programiranjem.Mokes je napisao/la:
Je li se prvi put sreces s programiranjem
Samo polako, vidjeces kad dodu malo teze stvari
Imam osjećaj da neće nešto bit aktivni sljedećih 7 danalegenda reala je napisao/la:Sta ovo nema knjizevnika veceras
Na kojoj su to temi usrali?Donnie Darko je napisao/la:Imam osjećaj da neće nešto bit aktivni sljedećih 7 danalegenda reala je napisao/la:Sta ovo nema knjizevnika veceras
IspravljenoDonnie Darko je napisao/la:Barem radite u C++, mi smo radili u Liberty Basicu.
A 1016. godina.
class Forum {Kawhi je napisao/la:class ForumasiDex je napisao/la:
void OtvoriForum();
{public:
private:
};
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lol89 i 9 gostiju.