<3S-Y-L-A-R je napisao/la:@harden mu je u ekipi, ne može biti čisto nikako. Čim se on meni qrčio onako.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Je l' realno ovo? Kakav debil. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kad može Ferguson namještati utakmice ne znam što ne bi mogao i Sarmel. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa dobili bi i bez tog para. Zasto nastimati da umjesto 4-3 zavrsi 5-3 ne kontam. 
Mislim neka savez odluciti kako zeli. Mogu i oduzeti bodove sa ove utakmice. Ali ostavite mi ova dva gola jer sam ih posteno postigao.

Mislim neka savez odluciti kako zeli. Mogu i oduzeti bodove sa ove utakmice. Ali ostavite mi ova dva gola jer sam ih posteno postigao.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
To je i moj prijedlog al uskoro ce se znati.Justin je napisao/la:Pa dobili bi i bez tog para. Zasto nastimati da umjesto 4-3 zavrsi 5-3 ne kontam.
I meni nije jasno sto je stimo sebi gol kad ste vec dobili utakmicu.Ne znam.Mislim da je nastimo i prije dva kola protiv nas.To je direktno uticalo na rezultat.
Hajde ti sebi potrazi saigraca a ovo ce se vec rijesiti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ja sam za to da ova utakmice bude 4-3, ali da nam se oduzme nekoliko bodova. Glupo bi mi bilo da osvojimo ligu nakon ovoga iskreno.123456 je napisao/la:To je i moj prijedlog al uskoro ce se znati.Justin je napisao/la:Pa dobili bi i bez tog para. Zasto nastimati da umjesto 4-3 zavrsi 5-3 ne kontam.
I meni nije jasno sto je stimo sebi gol kad ste vec dobili utakmicu.Ne znam.Mislim da je nastimo i prije dva kola protiv nas.To je direktno uticalo na rezultat.
Hajde ti sebi potrazi saigraca a ovo ce se vec rijesiti.

Recimo neki minus od 5-6 bodova bi bio korektan. Kao kazna neka.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Namjerno je ovo uradio Sarma, očito ima za cilj da uzdrma ligu i savez.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Haah pa ne znam po kojem pravilniku da to ucinimo.Mislim kako da utvrdimo koliko bodova da se oduzme.A realno mislim da cete tesko uzeti Titulu bez njegovog stimanja.Sad sumnjam i na proslosezonski kup.Ko zna od kad on to praktikujr.Al to njemu na cast.Kazem vidjet cemo al uskoro bi se trebalo rijesiti.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Regularnost svih pobjeda Međeda je sada pod upitnikom 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nek bude kazna da samo harden i ja do kraja sezone igramo. Bez treceg igraca.123456 je napisao/la:Haah pa ne znam po kojem pravilniku da to ucinimo.Mislim kako da utvrdimo koliko bodova da se oduzme.A realno mislim da cete tesko uzeti Titulu bez njegovog stimanja.Sad sumnjam i na proslosezonski kup.Ko zna od kad on to praktikujr.Al to njemu na cast.Kazem vidjet cemo al uskoro bi se trebalo rijesiti.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Možda je najpametnije izbrisati sve njegove golove iz ove sezone, pa vidjeti koliko bodova gube zbog toga i ostaviti na tome. Naravno da postoji mogućnost i da je svojim suigračima štimao, ali nebitno je to sad, i nema smisla sve kažnjavati.
Što se kupa tiče, meni je sam princip tog kupa dosta otvoren za namještaljke, al' šta se može.
Što se kupa tiče, meni je sam princip tog kupa dosta otvoren za namještaljke, al' šta se može.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovo k'o onomad Auletta.
Ne znam, Sarmelinha izbaciti, računati golove koje je postigao Justin, ali utakmicu registrovati sa 3:0 u korist njihovih protivnika.
Što se mene tiče, trajno banujen Sarmelina, a ako admin želi - nek' mu skine ban.
Ne znam, Sarmelinha izbaciti, računati golove koje je postigao Justin, ali utakmicu registrovati sa 3:0 u korist njihovih protivnika.
Što se mene tiče, trajno banujen Sarmelina, a ako admin želi - nek' mu skine ban.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jeste jete Auletta il tako nesto.Monolog je napisao/la:Ovo k'o onomad Auletta.
Edit evo ga AulleTa to je taj.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Iako savez potresa afera Sarmelinopoli,obaveze kupa stižu za neke u idealnom trenutku, dok drugi grozničavo pale dokumente u svojim kancelarijama.
S polovičnim uspjehom sam prognozirao 1 kolo, bilo je i zanimljivih iznenađenja,ali kako to kup takmičenje uvijek priredi, vjerujem da ću i ovaj put ko prstom u g..
U drugom kolu nam se pridružuje Prvak i Osvajač kupa pa bi trebalo biti više derbija
SportSport.ba KUP
SEZONA 22 - 1/8 FINALA 22.10.2019
2 LIGA /// FK GARAŽE -FC HOLLYWOOD ///
1 LIGA
Utakmicu prvog kola domaćina Garaža sam uspješno prognozirao tako da ih gledamo i u drugom kolu.Sa 3:2 u regularnom dijelu prošli su prvi krug,gdje Otelo nemilosrdno trpa.Uvezali su par pobjeda u ligi, a formu diže i Bavariapivo pa će biti u najmanju ruku ravnopravan takmac prvoligašu.Hollywood je igrao derbi prvog kola protiv Kockara i demantovao moju prognozu sa 2:1.Upravo kolo prije kupa su im se revanširali Kockari za izbacivanje iz kupa i indentičnim rezultatom odnijeli cijeli plijen u borbi za titulu.
PROGNOZA:Izjednačena utakmica.
3 LIGA /// FK PRIMITIVCI - LA VECCHIA SIGNORA /// 3 LIGA
Eliminacijom ekipe Jedinstva, Primitivna ekipa je poručila svim tzv favoritima, a koji slučajno dolaze iz visočijih liga da i oni imaju u svojim redovima kvalitetnih igrača.U solidnoj formi dočekuju Staru damu, poznanika iz svoje lige.Iako ambiciozno sastavljena ekpa La Vecchie, od strastvenih navijača Juveta, igrom toplo-hladno niti će ekspresno uči u veći rang niti daleko dogurati u kupu.I ovdje ćemo gledati izjednačenu borbu,pa možda i produžetke.
PROGNOZA:Izjednačena utakmica
2 LIGA
/// MISLISH UNITED - BH FANATICOS /// 2 LIGA
A da,slavljenici.Prvo kolo su prošli, premije se potrošile, a dalek put do trofeja.Drže priključak u drugoj ligi,i na oba fronta jurišaju.BHF je krupan zalogaj.Sa trenutnom formom u ligi svemu se mogu nadati,iako prvo kolo su prespavali jer su imali raspalu ekipu stoca.Pravi ispit da vide dokle mogu u kupu bit će im u drugom kolu.
PROGNOZA:Prolaz MISLISH UNITED (i za njih navijam do kraja zbog jubileja)
2 LIGA /// SPAMM - RED BAVARIAN /// 2 LIGA
Dok je Spamm u borbi za plasman u viši rang pa i za trofej, RB gleda da opstane u istom.Kako sitnice odlučuju, ovdje sve sitnice idu na stranu ekipi Spamm.
PROGNOZA:Prolaz Spamma
1 LIGA
/// DELFIN - FC GRIZZLIES ///
1 LIGA
Držat ću se sportskog, ali ovdje ima i ostalih stvari.Kako su Mede ekipa odakle dolazi sada već bivši član Saveza, te igraju protiv ekipe u kojoj je kapiten Sekretar Saveza, Ironija je jasna.
Sigurno poljuljani situacijom, te najvjerovatnije sa igračem manjem uz činjenicu da su preskočili prvo kolo, Medama će malo čudo trebati za prolaz, a trebao je biti jedan od derbija 2 kola kupa,
PROGNOZA:Prolaz Delfina
3 LIGA
/// JOINT_FC - FK TOPNICI ///
1 LIGA
Ekipa koja se nije predavala pune dvije utakmice, iako sam ih smatrao autsajderima, zaslužuju svakako poštovanje.Krvna slika u odnosu na prvo kolo se drastično promjenila na bolje, i sa tim nalazima i dočekuju Topnike.Kao i u prvom kolu, i ovdje važi činjenica da su ljudi miljenici kupa.Kad imaš takav status protivnicima moraju bar malo da zadrhte ruke.
PROGNOZA: Drhte ruke
1 LIGA
/// FK BILDER - GREEN DRAGONS ///
1 LIGA
Derbi 2 kola,Kockaste glave dočekuju sa porazom u ligi i okrnjenim sastavom.Za već proslavljenu franšizu Dragonsa ovo je prvi susret u kupu ove sezone i mogli bi sustići ekipu Topnika po broju osvojenih trofeja kupa.Forma koja traje već par sezona stavlja ih kao favorite u ovom susretu.
PROGNOZA:Prolaz Green Dragonsa
1 LIGA /// GONGASHI GENTLEMANS CLUB - FC LJUTA KRAJINA /// 2 LIGA
U malo boljoj formi Gentsi dočekuju drugo kolo kupa.Uvijek spremni izginuti na terenu, a ovaj put će to i morati protiv Zadnje Klupe kojoj situacija u ligi nije baš najbolja.Neće to zavarati nikoga pa očekujemo i ovdje izjednačenu utakmicu sa mogućim produžetcima.
S polovičnim uspjehom sam prognozirao 1 kolo, bilo je i zanimljivih iznenađenja,ali kako to kup takmičenje uvijek priredi, vjerujem da ću i ovaj put ko prstom u g..
U drugom kolu nam se pridružuje Prvak i Osvajač kupa pa bi trebalo biti više derbija
SportSport.ba KUP

2 LIGA /// FK GARAŽE -FC HOLLYWOOD ///

Utakmicu prvog kola domaćina Garaža sam uspješno prognozirao tako da ih gledamo i u drugom kolu.Sa 3:2 u regularnom dijelu prošli su prvi krug,gdje Otelo nemilosrdno trpa.Uvezali su par pobjeda u ligi, a formu diže i Bavariapivo pa će biti u najmanju ruku ravnopravan takmac prvoligašu.Hollywood je igrao derbi prvog kola protiv Kockara i demantovao moju prognozu sa 2:1.Upravo kolo prije kupa su im se revanširali Kockari za izbacivanje iz kupa i indentičnim rezultatom odnijeli cijeli plijen u borbi za titulu.
PROGNOZA:Izjednačena utakmica.
3 LIGA /// FK PRIMITIVCI - LA VECCHIA SIGNORA /// 3 LIGA
Eliminacijom ekipe Jedinstva, Primitivna ekipa je poručila svim tzv favoritima, a koji slučajno dolaze iz visočijih liga da i oni imaju u svojim redovima kvalitetnih igrača.U solidnoj formi dočekuju Staru damu, poznanika iz svoje lige.Iako ambiciozno sastavljena ekpa La Vecchie, od strastvenih navijača Juveta, igrom toplo-hladno niti će ekspresno uči u veći rang niti daleko dogurati u kupu.I ovdje ćemo gledati izjednačenu borbu,pa možda i produžetke.
2 LIGA

A da,slavljenici.Prvo kolo su prošli, premije se potrošile, a dalek put do trofeja.Drže priključak u drugoj ligi,i na oba fronta jurišaju.BHF je krupan zalogaj.Sa trenutnom formom u ligi svemu se mogu nadati,iako prvo kolo su prespavali jer su imali raspalu ekipu stoca.Pravi ispit da vide dokle mogu u kupu bit će im u drugom kolu.
PROGNOZA:Prolaz MISLISH UNITED (i za njih navijam do kraja zbog jubileja)
2 LIGA /// SPAMM - RED BAVARIAN /// 2 LIGA
Dok je Spamm u borbi za plasman u viši rang pa i za trofej, RB gleda da opstane u istom.Kako sitnice odlučuju, ovdje sve sitnice idu na stranu ekipi Spamm.
PROGNOZA:Prolaz Spamma
1 LIGA

Držat ću se sportskog, ali ovdje ima i ostalih stvari.Kako su Mede ekipa odakle dolazi sada već bivši član Saveza, te igraju protiv ekipe u kojoj je kapiten Sekretar Saveza, Ironija je jasna.
Sigurno poljuljani situacijom, te najvjerovatnije sa igračem manjem uz činjenicu da su preskočili prvo kolo, Medama će malo čudo trebati za prolaz, a trebao je biti jedan od derbija 2 kola kupa,
PROGNOZA:Prolaz Delfina
3 LIGA

Ekipa koja se nije predavala pune dvije utakmice, iako sam ih smatrao autsajderima, zaslužuju svakako poštovanje.Krvna slika u odnosu na prvo kolo se drastično promjenila na bolje, i sa tim nalazima i dočekuju Topnike.Kao i u prvom kolu, i ovdje važi činjenica da su ljudi miljenici kupa.Kad imaš takav status protivnicima moraju bar malo da zadrhte ruke.
PROGNOZA: Drhte ruke
1 LIGA

Derbi 2 kola,Kockaste glave dočekuju sa porazom u ligi i okrnjenim sastavom.Za već proslavljenu franšizu Dragonsa ovo je prvi susret u kupu ove sezone i mogli bi sustići ekipu Topnika po broju osvojenih trofeja kupa.Forma koja traje već par sezona stavlja ih kao favorite u ovom susretu.
PROGNOZA:Prolaz Green Dragonsa
1 LIGA /// GONGASHI GENTLEMANS CLUB - FC LJUTA KRAJINA /// 2 LIGA
U malo boljoj formi Gentsi dočekuju drugo kolo kupa.Uvijek spremni izginuti na terenu, a ovaj put će to i morati protiv Zadnje Klupe kojoj situacija u ligi nije baš najbolja.Neće to zavarati nikoga pa očekujemo i ovdje izjednačenu utakmicu sa mogućim produžetcima.
Zadnja izmjena: deyo, dana/u 20 okt 2019, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
I po meni je to najbolje rjesenje, sve njegove golove pobrisati i onda urediti rezultate, a njegova ekipa nek odmah nadje zamjenu koja moze tipovati od sljedeceg kola.Aerials je napisao/la:Možda je najpametnije izbrisati sve njegove golove iz ove sezone, pa vidjeti koliko bodova gube zbog toga i ostaviti na tome. Naravno da postoji mogućnost i da je svojim suigračima štimao, ali nebitno je to sad, i nema smisla sve kažnjavati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
De i nama nadji treceg kad si vec tu.Monolog je napisao/la:Ovo k'o onomad Auletta.
Gledam ove rezultate jucer. Da smo imali jos jednog da isprati bar bi bod izvukli.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 28 dec 2019, 07:00, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Ma covjek sebi stimao golove da se takmici sa legendom koji ce biti bolji strijelac, legenda stara paljevina 
Sve golove pobrisati koje je dao, pa na kraju registrovati rezultate utakmica bez njegovih golova.

Sve golove pobrisati koje je dao, pa na kraju registrovati rezultate utakmica bez njegovih golova.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- legenda reala
- Kontakt:
Sta je s mojim golovima ko meni garantuje da i meni nije ispravljo prognoze da bude boljiPadovan je napisao/la:Ma covjek sebi stimao golove da se takmici sa legendom koji ce biti bolji strijelac, legenda stara paljevina![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Izvuko si nas..Kulesza je napisao/la:Prije godinu dana bio moderator Prve lige FBiH, uvjerio admina da ne izbriše Ogijevu temu, član saveza, a sad ništa![]()
Pao na niske grane
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.