SKY, che riferisce che la sua situazione appare più preoccupante di quella di Pepe: secondo il canale satellitare, Claudio potrebbe essere operato al menisco e restare fuori un mese o un mese e mezzo. Ma non si esclude anche la più grave delle ipotesi, ovvero un interessamento dei legamenti Si aspetta in mattinata o nel pomeriggio l'esito degli esami.
Ma kakav Sky mi sinoć zimski prvaci, oni govore da je sada počelo prvenstvo inter bi bio favorit, sve to rade da nas destabilizuju, isto kao Sportmediaset pa i Gazzetta.
@Oxygen
Ne mora značit, nismo mi izgubili Marchisa do kraja sezone, već na par utakmica pa da odmah moramo tražiti zamjenu kao za Quagliarellu prošle sezone kad smo doveli Matrija.
Marchisio neće igrati par utakmica, a u istim ga sigurno mogu zamjeniti i Giaccherini ili Marrone jer ipak nisu to neki bauk protivnici, a ova dvojica su sinoć dokazala da mogu igrati i da zaslužuju više prilike.
Caceres nam je potrebniji trenutno, jer za Marchisia imamo barem kakve takve zamjenu, dok je za Lichsteinera nemamo uopšte.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sky, sportmediaset, gazzetta sve je to milanisticko smece, objektivnost nula, to su hiljadu puta pokazali.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Bianco,jasno mi je to,ja sam uvijek za Caceresa naravno,govorio sam da bi volio da dođe i prije nego što su počeli pregovori sa njim.
Jedino što me zanima je kako Conte vidi ovu situaciju,i da mjesec dana bude odsutan Marcha mislim da je vrlo vjerovatno da će veznjaka dovesti.
Bilo kako bilo,nadam se da će uspjeti dovesti i veznjaka i odbrambenog jer su to sigurno želje Contea.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Po meni je najbolje sad dovesti Caceresa, a na ljeto Guarina i jednog napadača ili krilo.
Dovest ćemo mi Caceresa i Nainggolana na kraju, obradit će Marotta Celina isto kao za Matrija, mada ne bih volio Nainggolana nakon onakvih izjava s dozom arogancije i nepoštovanja prema Juventusu.
Caceres + Pizarro/Palombo, ja zadovoljan, a druga opcija koja bi me isto tako zadovoljila je Astori + Guarin.
Ž '21!
ma i da svi ostanu zdravi trebaju nam sad pojacanja u odbrani i veznom redu, a nedo Bog nekih povreda ne smijem ni da razmisljam o tome...sto se tice Matrija sinoc je opet pokazao da nije igrac koji moze bit prvi spic Juventusa( i jedini kad uzmes u obzir formaciju), pa i Amauri bi za ovoliko minuta dao sigurno isto toliko golova.
Marone me pozitivno iznenadio, ali smatram da je jos uvijek prevelik rizik da se oslonimo na njega kao jedinog backup veznjaka.
Dobro je pa sa Marchom nije ništa ozbiljno,Pepeu je evidentiran manji problem sa ligamentima.
Propustit će kup,valjda će Marcha biti spreman za Udinese.
Dakle,očekujemo El Pelada.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Igraci su nam ove sezone dosta fizicki spremniji sto odma znaci i manje povreda. Evo i ovo je odlicno proslo, kako je moglo biti. Poznato je da se fizicki jaki igraci tesko povrijede, a takva je situacija i sa nama. Kakve smo muke mucili sa povredama ovo do sad je savrseno.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Šta je ovo zatišje danas kod nas, osvojila se titilu zimskog prvaka i mrtva tišina
Pored izvjesnog dolaska Caceresa ili Guarina, isto tako je izvjestan odlazak Pazienze u Udinese, nek' ide ionako je pričao kako je nezadovoljan slabijom minutažom, a vala bolje i da igra Marrone.
Konkurenti su i danas pobjedili, s obzirom na protivnike očekivano, mi smo imali najteži ispit ovo kolo, u subotu lagano dobiti Udinesea i pobjeći 3. ekipi na sigurnih +6 i onda ući mirnije u nastavak prvenstva.
Ž '21!
Apsolutna dominacija, cestitke igracima, Pirlo je konacno odigrao odlicnu utakmicu, pohvale za Licht, Vucinica, Giacerini je unio dosta zivosti kad je usao i nekako mi vise odgovara da igra u sredini a ne po krilu, evo vidim da Pepe i Marchisio nece puno izostati sa terena, sto je odlicno. Chieliniu sve pohvale!
Interesujemo se za Paula Pogbu, gledao sam ga kako igra i bio bi odlicno pojacanje za nas. Mlad, jak, brz, ima dobru tehniku, jak sut, ugl perspektivan igrac, volio bih da dode u junu po free-transferu jer ne zeli da produzi ugovor sa Man. Unitedom.
Razlog više što bi Conte trebao izabrati Caceresa je taj što njegove alternative nisu na njegovom nivou, dok Guarin uopšte nije puno bolji od Nainggolana ili Palomba.
Šteta što Cagliari nije danas dobio, bilo bi lakše nagovoriti Celina da proda Nainggolana jer bi Cagliari ušao u mirnije u nastavak prvenstava.
Motta prema Real Saragosi, normalno na posudbu do kraja sezone uz pravo otkupa od 4 ili 5 miliona, tako barem veli Di Marzio.
Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:
dok Guarin uopšte nije puno bolji od Nainggolana ili Palomba.
Hajde da nije puno bolji od Nainggolana,koji ruku na srce tek treba da pokaže šta zna i da postane neko i nešto,ali da nije puno bolji od bidona zvanog Angelo Palombo koji ima 31 godinu i koji ništa u karijeri nije uradio osim što je ostao vjeran Sampi kada su ispali je ipak malo previše.
Nemoj da i tebe ovi italijanski novinari prevare,to je igrač kojeg je štampa stvorila.
Ujedno igra različitu ulogu u timu u odnosu na Guarina.
Guarin je igrao vrlo važnu ulogu kod AVB-a,iako ne postiže mnogo golova izvrstan je šuter,te igra dobro na više pozicija,desno krilo može dosta dobro igrati.
[youtube][/youtube]
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12