NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sretno Gacinovicu,ali covjek je najmanje kriv za ovu situaciju,prosle sezone sam se zalio kako imamo dosta manekena u ekipi,a za ove sad nemam sta reci,cirkus colorado,nemogu da vjerujem da igrac PL ima dva sprinta na utakmici i jedan ili nijedan duel,i nemozemo iz toga dobiti nikakav rezultat...ali pojedinim ljudima i navijacima ovo i treba,jer gledao sam utakmicu Zvijezda-Mionica,u pripremnom dijelu,igraci mionice tad nakon mjesec dana pauze okupili se i da piograju,i tu je zvijezda zamislite bila "malo" dominantnija,a nasa publika za svako tacno dodavanje na jedno 5,6 metara aplaudira i komentarise,ovo su pravi igraci,gledaj onog sto trci,gledaj onog sto doda loptu na 5,6 metera jest dobar,e tad su nam svi bili dobri. neogu da vjerujem da su u zvijezdi igraci poput Adama,nekog Vejzovica,Trejica(majko mila) ili pojacanja Nikolica(od njega sam brzi u rikverc),pa Radivojevic itd...
sinoc ste valjda do 80-te minute gubili pa ste uspjeli postici gol za poravnanje ,ako nista prekinuli ste seriju poraza 

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
super nerijeseno protiv super jake ekipe...ova polusezona ce bit bez ijedne pobijedeKEC je napisao/la:sinoc ste valjda do 80-te minute gubili pa ste uspjeli postici gol za poravnanje ,ako nista prekinuli ste seriju poraza
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Opusteno baaa,odavno je kako drugi hoće.Mi se nizasta ne pitamo.Da se pitamo ne bi do ovog doslo,a doslo je jer njima nije stalo do čega je nama.Slaba korist,pa slaba ulaganja i na kraju slabi rezultati.Naravno,ne moze se tako lahko dići ruke od kluba.Ovo je jedan inteligentan način,al na sreću nije svako glup da ne skonta.Što se prije pomirimo s činjenicom da od opstanka nema nista lakse će nam biti.Niko neće snositi odgovornost jer oni najodgovorniji se prave englezi, a da smo mi glupi bosanci.Uostalom,ko smo mi da nam neko račune polaže.Gledaj ili ne gledaj.Do kraja ćemo biti kanta za nabijanje,popravljat će na nama gol razliku.Promaseni igrači će napustiti klub,aktuelna uprava.Nastat će jedna nova Zvijezda od starih trenera i nase skole.Igrat će se ponovo derbiji u Gračanici,Srebreniku,Lukavcu.....pa mozda i Tojsiću,Kalesiji ili Mramoru.Evropski stadion,evropska Zvijezda pod reflektorima je bila najveća laž u koju smo vjerovali.Nažalost,moramo prihvatiti istinu i ne živjeti u zabludi.
Da se mi pitamo Zvijezde mozda nebi dosad ni bilo, nit bi ikad usla u premier ligu.... posle prvog poraza stadion bude prazan.....vatreni je napisao/la:Opusteno baaa,odavno je kako drugi hoće.Mi se nizasta ne pitamo.Da se pitamo ne bi do ovog doslo,a doslo je jer njima nije stalo do čega je nama.Slaba korist,pa slaba ulaganja i na kraju slabi rezultati.Naravno,ne moze se tako lahko dići ruke od kluba.Ovo je jedan inteligentan način,al na sreću nije svako glup da ne skonta.Što se prije pomirimo s činjenicom da od opstanka nema nista lakse će nam biti.Niko neće snositi odgovornost jer oni najodgovorniji se prave englezi, a da smo mi glupi bosanci.Uostalom,ko smo mi da nam neko račune polaže.Gledaj ili ne gledaj.Do kraja ćemo biti kanta za nabijanje,popravljat će na nama gol razliku.Promaseni igrači će napustiti klub,aktuelna uprava.Nastat će jedna nova Zvijezda od starih trenera i nase skole.Igrat će se ponovo derbiji u Gračanici,Srebreniku,Lukavcu.....pa mozda i Tojsiću,Kalesiji ili Mramoru.Evropski stadion,evropska Zvijezda pod reflektorima je bila najveća laž u koju smo vjerovali.Nažalost,moramo prihvatiti istinu i ne živjeti u zabludi.
Pa da,nikada se nismo ni pitali nizasta.Klub nije nas.Samo,ko se pita u Trebinju godinama,Travniku,I.Sarajevu,Radniku.....Tu sigurno milijoneri ulažu....PA BOLJE STOJE OD NAS.Tkanton je napisao/la:Da se mi pitamo Zvijezde mozda nebi dosad ni bilo, nit bi ikad usla u premier ligu.... posle prvog poraza stadion bude prazan.....vatreni je napisao/la:Opusteno baaa,odavno je kako drugi hoće.Mi se nizasta ne pitamo.Da se pitamo ne bi do ovog doslo,a doslo je jer njima nije stalo do čega je nama.Slaba korist,pa slaba ulaganja i na kraju slabi rezultati.Naravno,ne moze se tako lahko dići ruke od kluba.Ovo je jedan inteligentan način,al na sreću nije svako glup da ne skonta.Što se prije pomirimo s činjenicom da od opstanka nema nista lakse će nam biti.Niko neće snositi odgovornost jer oni najodgovorniji se prave englezi, a da smo mi glupi bosanci.Uostalom,ko smo mi da nam neko račune polaže.Gledaj ili ne gledaj.Do kraja ćemo biti kanta za nabijanje,popravljat će na nama gol razliku.Promaseni igrači će napustiti klub,aktuelna uprava.Nastat će jedna nova Zvijezda od starih trenera i nase skole.Igrat će se ponovo derbiji u Gračanici,Srebreniku,Lukavcu.....pa mozda i Tojsiću,Kalesiji ili Mramoru.Evropski stadion,evropska Zvijezda pod reflektorima je bila najveća laž u koju smo vjerovali.Nažalost,moramo prihvatiti istinu i ne živjeti u zabludi.
-
- Kontakt:
Razlika izmedju nas i Trebinja,Travnika,I.Sarajeva,Bijeljine,.... je ogromna.Kod njih Opcina drzi klubove tako sto daje veliki novac i najveci im je sponzor.Kod nas je obratna situacija.Nasa Opcina izdvaja bijednih 40.000 KM sto nije dovoljno da se igra ni Druga liga-Sjever.vatreni je napisao/la:Pa da,nikada se nismo ni pitali nizasta.Klub nije nas.Samo,ko se pita u Trebinju godinama,Travniku,I.Sarajevu,Radniku.....Tu sigurno milijoneri ulažu....PA BOLJE STOJE OD NAS.Tkanton je napisao/la:Da se mi pitamo Zvijezde mozda nebi dosad ni bilo, nit bi ikad usla u premier ligu.... posle prvog poraza stadion bude prazan.....vatreni je napisao/la:Opusteno baaa,odavno je kako drugi hoće.Mi se nizasta ne pitamo.Da se pitamo ne bi do ovog doslo,a doslo je jer njima nije stalo do čega je nama.Slaba korist,pa slaba ulaganja i na kraju slabi rezultati.Naravno,ne moze se tako lahko dići ruke od kluba.Ovo je jedan inteligentan način,al na sreću nije svako glup da ne skonta.Što se prije pomirimo s činjenicom da od opstanka nema nista lakse će nam biti.Niko neće snositi odgovornost jer oni najodgovorniji se prave englezi, a da smo mi glupi bosanci.Uostalom,ko smo mi da nam neko račune polaže.Gledaj ili ne gledaj.Do kraja ćemo biti kanta za nabijanje,popravljat će na nama gol razliku.Promaseni igrači će napustiti klub,aktuelna uprava.Nastat će jedna nova Zvijezda od starih trenera i nase skole.Igrat će se ponovo derbiji u Gračanici,Srebreniku,Lukavcu.....pa mozda i Tojsiću,Kalesiji ili Mramoru.Evropski stadion,evropska Zvijezda pod reflektorima je bila najveća laž u koju smo vjerovali.Nažalost,moramo prihvatiti istinu i ne živjeti u zabludi.
Prijatelju ulozi ti koji milioncic, pa onda ti napravi taj rezultat. Ovdje samo suplju prosipamo, mogli smo ovako onako, a kad je nesto konkretno, svi se usute. Eto bit ce organizovana otvorena rasprava, pa onda tamo budi sirokog grla i popravi situaciju u klubu, gradu. Daj svoj doprinos.vatreni je napisao/la:Pa da,nikada se nismo ni pitali nizasta.Klub nije nas.Samo,ko se pita u Trebinju godinama,Travniku,I.Sarajevu,Radniku.....Tu sigurno milijoneri ulažu....PA BOLJE STOJE OD NAS.Tkanton je napisao/la:Da se mi pitamo Zvijezde mozda nebi dosad ni bilo, nit bi ikad usla u premier ligu.... posle prvog poraza stadion bude prazan.....vatreni je napisao/la:Opusteno baaa,odavno je kako drugi hoće.Mi se nizasta ne pitamo.Da se pitamo ne bi do ovog doslo,a doslo je jer njima nije stalo do čega je nama.Slaba korist,pa slaba ulaganja i na kraju slabi rezultati.Naravno,ne moze se tako lahko dići ruke od kluba.Ovo je jedan inteligentan način,al na sreću nije svako glup da ne skonta.Što se prije pomirimo s činjenicom da od opstanka nema nista lakse će nam biti.Niko neće snositi odgovornost jer oni najodgovorniji se prave englezi, a da smo mi glupi bosanci.Uostalom,ko smo mi da nam neko račune polaže.Gledaj ili ne gledaj.Do kraja ćemo biti kanta za nabijanje,popravljat će na nama gol razliku.Promaseni igrači će napustiti klub,aktuelna uprava.Nastat će jedna nova Zvijezda od starih trenera i nase skole.Igrat će se ponovo derbiji u Gračanici,Srebreniku,Lukavcu.....pa mozda i Tojsiću,Kalesiji ili Mramoru.Evropski stadion,evropska Zvijezda pod reflektorima je bila najveća laž u koju smo vjerovali.Nažalost,moramo prihvatiti istinu i ne živjeti u zabludi.

Zvijezda je nakon rata postala osvježenje u našem fudbalu, nemojte dozvoliti vašim vladarima da ugase još jedan sjaj... 

Zmaju,općina Trebinje nije u stanju da obezbijedi vitalne potrebe grada.Procenat nezaposlenosti je ogroman,ljudi često štrajkuju.Njima nije do Leotara,daj bože preživjet.uostalom vidi se po posjeti na stadionu.Ne znam za druge opštine,al sigurno znam za Trebinje.Tako da te tvrdnje finansiranja od strane općine nisu tačne.Mozda ima nesto,ali ne sigurno kao kod nas.
klixonja,eto vi vodite sjajno pa dokle ste doveli klub 

-
- Kontakt:
Prije godinu dana pisalo je da Opstina Trebinje za Leotar godisnje izdavaja 500.000 KM,ali da dosta toga ovi iz uprave stave u svoj dzep i podijele sa opstinarima, pa do igraca i trenera dodju mrvice.Nasa opstina od svih ostalih opstina koje imaju premijerligasa izdavaja ubjedljivo najmanje za fudbalski klub.Cak i tuzlaci koji su se zalili da im grad malo izdvaja za FK Slobodu imali su oko 7.000 KM mjesecno od opstine za potrebe FK slobode.Opstina Gracanica i Lukavac vise izdavajaju za svoje drugoligase, nego nasa opstina za premijerligasa, to ti sve govori.Definitivno nasa opstina ubjedljivo najmanje izdavaja za klub.vatreni je napisao/la:Zmaju,općina Trebinje nije u stanju da obezbijedi vitalne potrebe grada.Procenat nezaposlenosti je ogroman,ljudi često štrajkuju.Njima nije do Leotara,daj bože preživjet.uostalom vidi se po posjeti na stadionu.Ne znam za druge opštine,al sigurno znam za Trebinje.Tako da te tvrdnje finansiranja od strane općine nisu tačne.Mozda ima nesto,ali ne sigurno kao kod nas.
-
- Kontakt:
sta pisete vi sad je i opcina kriva sto je Zvijezda zadnja
dajte ljuti bolan ne lupetajte nije nam niko kriv sto ne znamo dovest igrace
i financiski Zvijezda sigurno dobro stoji tako da krivci su oni sto ne znaju dovest dobre igrace koji znaju da igraju fudbal a ne manekene 

-
- Kontakt:
Ko je bolan rekao da je Opstina kriva sto smo zadnji, da li ti uopste citas postove do kraja???gradacaczmaj je napisao/la:sta pisete vi sad je i opcina kriva sto je Zvijezda zadnjadajte ljuti bolan ne lupetajte nije nam niko kriv sto ne znamo dovest igrace
i financiski Zvijezda sigurno dobro stoji tako da krivci su oni sto ne znaju dovest dobre igrace koji znaju da igraju fudbal a ne manekene
Napisao sam da nasa opstina izdvaja najmanje od svih opstina koje imaju premijerligasa, sto ne znaci da je opstina kriva sto smo zadnji i da nas klub zivi od privatnika, za razliku od Trebinja,Travnika,I.Sarajeva,Bijeljine,....cije Opstine su najveci finansijeri svojih klubova.
Nogometaš Zvijezde iz Gradačca, Secouba Diatta, nakon četiri poraza svoje ekipe u četiri odigrana kola BHT Premijer lige, izjavio je da ekipa nije zaslužila posljednje mjesto te da očekuje bolju igru i rezultate u nastavku sezone.
"Imamo novu ekipu koja se ne poznaje dovoljno, ali nismo zaslužili četiri poraza zaredom. Pripreme smo odradili maksimalno, trener nam je vjerovao, ali su nas oslabile povrede nekoliko važnih igrača, zbog čega smo i napravili ovako loše rezultate", izjavio je Diatta za portal
Zvijezda se odmah po završetku sezone odrekla nekoliko iskusnijih igrača poput Srđana Savića, koji su karijere nastavili u drugim klubovima. Da li je to razlog poraza na otvaranju sezone, Diatta nije želio komentarisati.
Uprkos lošem startu, Senegalac je uvjeren da će Zvijezda početi bilježiti pozitivne rezultate.
"Bit ćemo dosta bolji kada se u ekipu vrate povrijeđeni igrači. Tada ćemo svi moći dati sve od sebe, a onda će nas i krenuti", kazao je Diatta.
Zvijezda će u 5. kolu BHT Premijer lige dočekati ekipu Širokog Brijega, što predstavlja otežavajuću okolnost u pokušaju osvajanja prvih bodova u sezoni.
"Iako se radi o Širokom Brijegu, mi očekujemo pozitivan rezultat, jer ih možemo iznenaditi. Vraćam se na teren nakon mjesec dana, a pravo nastupa će imati i bivši igrač Željezničara Šaban Pehilj, koji nam se nedavno priključio", rekao je Diatta.
Cilj Zvijezde u ovoj sezoni je sredina tabele, a ne borba za opstanak.
"Cilj nam je da budemo sigurni u sredini tabele, a ne da se ponovo borimo za opstanak. Mi to možemo, siguran sam u to, posebno kad vidim pojedine ekipe u ligi. U odnosu na njih smo zaslužili i vrh tabele", završio je Diatta.
"Imamo novu ekipu koja se ne poznaje dovoljno, ali nismo zaslužili četiri poraza zaredom. Pripreme smo odradili maksimalno, trener nam je vjerovao, ali su nas oslabile povrede nekoliko važnih igrača, zbog čega smo i napravili ovako loše rezultate", izjavio je Diatta za portal
Zvijezda se odmah po završetku sezone odrekla nekoliko iskusnijih igrača poput Srđana Savića, koji su karijere nastavili u drugim klubovima. Da li je to razlog poraza na otvaranju sezone, Diatta nije želio komentarisati.
Uprkos lošem startu, Senegalac je uvjeren da će Zvijezda početi bilježiti pozitivne rezultate.
"Bit ćemo dosta bolji kada se u ekipu vrate povrijeđeni igrači. Tada ćemo svi moći dati sve od sebe, a onda će nas i krenuti", kazao je Diatta.
Zvijezda će u 5. kolu BHT Premijer lige dočekati ekipu Širokog Brijega, što predstavlja otežavajuću okolnost u pokušaju osvajanja prvih bodova u sezoni.
"Iako se radi o Širokom Brijegu, mi očekujemo pozitivan rezultat, jer ih možemo iznenaditi. Vraćam se na teren nakon mjesec dana, a pravo nastupa će imati i bivši igrač Željezničara Šaban Pehilj, koji nam se nedavno priključio", rekao je Diatta.
"Cilj nam je da budemo sigurni u sredini tabele, a ne da se ponovo borimo za opstanak. Mi to možemo, siguran sam u to, posebno kad vidim pojedine ekipe u ligi. U odnosu na njih smo zaslužili i vrh tabele", završio je Diatta.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Dragi Diata haman ti ovo zahladjenje udarilo u glavu.... Pogledaj ti naseg Mustu na +30 u kapi i sve ce ti bit jasnonedžad je napisao/la:Nogometaš Zvijezde iz Gradačca, Secouba Diatta, nakon četiri poraza svoje ekipe u četiri odigrana kola BHT Premijer lige, izjavio je da ekipa nije zaslužila posljednje mjesto te da očekuje bolju igru i rezultate u nastavku sezone.
-
- Kontakt:
uh care to ti je kad biramo lopoveBosanski zmaj je napisao/la:Ko je bolan rekao da je Opstina kriva sto smo zadnji, da li ti uopste citas postove do kraja???gradacaczmaj je napisao/la:sta pisete vi sad je i opcina kriva sto je Zvijezda zadnjadajte ljuti bolan ne lupetajte nije nam niko kriv sto ne znamo dovest igrace
Napisao sam da nasa opstina izdvaja najmanje od svih opstina koje imaju premijerligasa, sto ne znaci da je opstina kriva sto smo zadnji i da nas klub zivi od privatnika, za razliku od Trebinja,Travnika,I.Sarajeva,Bijeljine,....cije Opstine su najveci finansijeri svojih klubova.

nego raja imal trenera na vidiku?????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
obavljen razgovor sa DENISOM SADIKOVIC i VLADOM CAPLJIC ceka se jos Malkocevic (bio u Makedoniji) pa ce se onda odluciti ,mozda uleti i neko drugielf1 je napisao/la:nego raja imal trenera na vidiku?????
Ti si Aco definitivno neko iz klubaaleksandar_veliki je napisao/la:Nista, vama dezurnim kriticarima i stricnjacima treba dati klub u ruke. Šta znaju Fadil, Nurdo i drustvo. Tu ste vi, vi se trebate pitati koga ce klub dovesti, a koga otpustiti. Treba vas pitati da li ce se praviti pomocni teren, restoran i sobe. Samo vas sve pitati, mozda da vam se dozvoli i da idete igracima i uposlenicima kluba u spavace sobe jer vi ste glavni. Zapitaj se druze sta si dao za klub, osim sto samo kritikujes i pljujes. Situacija nije dobra i svako treba snositi svoj dio odgovornosti, ali zapitaj se i ti i slicni tebi, koliko ste doprinijeli ovakvoj situaciji. Budi malo realan, vec godinu i vise se busate u prsa, kritikujete, razvaljujete, nista vam ne valja.vatreni je napisao/la:Opusteno baaa,odavno je kako drugi hoće.Mi se nizasta ne pitamo.Da se pitamo ne bi do ovog doslo,a doslo je jer njima nije stalo do čega je nama.Slaba korist,pa slaba ulaganja i na kraju slabi rezultati.Naravno,ne moze se tako lahko dići ruke od kluba.Ovo je jedan inteligentan način,al na sreću nije svako glup da ne skonta.Što se prije pomirimo s činjenicom da od opstanka nema nista lakse će nam biti.Niko neće snositi odgovornost jer oni najodgovorniji se prave englezi, a da smo mi glupi bosanci.Uostalom,ko smo mi da nam neko račune polaže.Gledaj ili ne gledaj.Do kraja ćemo biti kanta za nabijanje,popravljat će na nama gol razliku.Promaseni igrači će napustiti klub,aktuelna uprava.Nastat će jedna nova Zvijezda od starih trenera i nase skole.Igrat će se ponovo derbiji u Gračanici,Srebreniku,Lukavcu.....pa mozda i Tojsiću,Kalesiji ili Mramoru.Evropski stadion,evropska Zvijezda pod reflektorima je bila najveća laž u koju smo vjerovali.Nažalost,moramo prihvatiti istinu i ne živjeti u zabludi.

Eh sad da li si Sladja,ili mozda Mehic,a da nisi Doro,Mustafa ne vjerujem da si

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.