Jok, nego šiške mi postanu duge, pa ih mogu gumicom sredit, samo što ja to lično ne znam svezatBvB09 je napisao/la:Znači ko žemska kakvaDex je napisao/la:Ja gumicu za kosu imam, ali džaba, kad ne znam svezat kosu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jok, nego šiške mi postanu duge, pa ih mogu gumicom sredit, samo što ja to lično ne znam svezatBvB09 je napisao/la:Znači ko žemska kakvaDex je napisao/la:Ja gumicu za kosu imam, ali džaba, kad ne znam svezat kosu
Ustipce je posebnaBesic je napisao/la:Joj legendo pa sam govoriš da se ne isplati stavljatlegenda reala je napisao/la:de ustipce, nedostaje nam![]()
, moraš malo bit' krkan.
![]()
Ne znam ja nikoga iz Visokog.Besic je napisao/la: Ne blefiraj, znamo se. Pohvali se nekad pred forumskim auditorijem![]()
Zašto niko ne zaslužuje tu titulu![]()
TI si uvijek kontra Vijadukta i mene zbog naše nacionalnosti![]()
On može komotno rep svezati na vrh glave.Dex je napisao/la: Ja gumicu za kosu imam, ali džaba, kad ne znam svezat kosu
Ja ne mogu frizure napravit čim mi malo naraste kosa oštra nikakvaDex je napisao/la:Jok, nego šiške mi postanu duge, pa ih mogu gumicom sredit, samo što ja to lično ne znam svezat
legenda reala je napisao/la:
Ustipce je posebna
-Sve sam djevojke pokupio na istu priču
-Ali mene nećeš
-Neću ti si posebna
Nikad nije kasnoshzna je napisao/la:Bešić,
Imam još jednu ljepoticu u rukavu, šteta što sam pred ženidbu i što sam moralan.
Mogao sam i ja do nove godinepride_of_merseyside je napisao/la:Ne znam ja nikoga iz Visokog.Besic je napisao/la: Ne blefiraj, znamo se. Pohvali se nekad pred forumskim auditorijem![]()
On može komotno rep svezati na vrh glave.Dex je napisao/la: Ja gumicu za kosu imam, ali džaba, kad ne znam svezat kosu
Zbog Marcela moram nositi logo konkurentske banke na avataru. Ne možeš naći sliku bez ovog čuda.
Mudro zborite gospon dexDex je napisao/la:Onom što se žali na sva godišnja dobaDonnie Darko je napisao/la:Kome smeta jaka zima?
Moraš naučit odgovarajući smajli postavit.BvB09 je napisao/la:@Donnie Relax and Enjoy![]()
Pofalići.Besic je napisao/la: Nikad nije kasno![]()
Oklem je ta?![]()
Keep dreamingrasavoje je napisao/la:Kad ga gledam hoce zivot da mi daaa,
kad me gleda jedva dise,
Zna da mogu srce da mu iscupaaam,
al' ne moze bez mene viseee
ne znas besica? to je klasicna visocka nesorta. nadmasio onu njihovu nacelnicu u bacanju satrologijepride_of_merseyside je napisao/la:Ne znam ja nikoga iz Visokog.Besic je napisao/la: Ne blefiraj, znamo se. Pohvali se nekad pred forumskim auditorijem![]()
Zbog Marcela moram nositi logo konkurentske banke na avataru. Ne možeš naći sliku bez ovog čuda.
Ne cekaj me ujutro na semaforu.BvB09 je napisao/la:
Keep dreaming
Je li se ovo zbog tebe preselio u Visoko?Vijadukt je napisao/la:
ne znas besica? to je klasicna visocka nesorta. nadmasio onu njihovu nacelnicu u bacanju satrologije
Hoću ovakvu.Dex je napisao/la: Kad vide, dobit ćeš suspenziju
Pa imaš one umjetničke njegove, što ne nosi šljem
Ovako moj drug o meniVijadukt je napisao/la: ne znas besica? to je klasicna visocka nesorta. nadmasio onu njihovu nacelnicu u bacanju satrologije
Krv nije voda. Brat za brata.pride_of_merseyside je napisao/la:Je li se ovo zbog tebe preselio u Visoko?Vijadukt je napisao/la:
ne znas besica? to je klasicna visocka nesorta. nadmasio onu njihovu nacelnicu u bacanju satrologije
Hoću ovakvu.Dex je napisao/la: Kad vide, dobit ćeš suspenziju
Pa imaš one umjetničke njegove, što ne nosi šljemBoli me briga za banku, al' eto baš mi je ova žuta najmrža.
![]()
Odoh peglati. Auf Wiedersehen Menschen
i'll passrasavoje je napisao/la:Ne cekaj me ujutro na semaforu.
Post ispravljen.Besic je napisao/la: