alan_kardec je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
https://bosnamuslimmedia.files.wordpres ... anovic.pdfKawhi je napisao/la:Ima li je gdje u pdf verziji?Hendo je napisao/la:"Zrtvovanje vuku" je obavezno stivo u ovim danima. Ima opet mnogo slijepih ljudi.
Sinoc te Besic poselamio. Eto da ne bude kako ljevak nece da prenese selam.pride_of_merseyside je napisao/la:Joj tuge kad samo jedan dan odmaraš. K'o da nije ni bio vikend.
Alejkumu selam. Šta li mu bi pa da za mene pita?Vijadukt je napisao/la: Sinoc te Besic poselamio. Eto da ne bude kako ljevak nece da prenese selam.
Nemoj radit, samo se treba kriminalom baviti. Ko je jos vidio vajdu od skole i posla.
Vijadukt je napisao/la:...
Jesi li razmislila o otkazu?pride_of_merseyside je napisao/la:Ne poredi me sa kriminalcima, ne slušaj ovog Besicevog jarana šta priča.![]()
Jesi išao na čaj?
Jest ZIka, nije Kokepride_of_merseyside je napisao/la:Ne poredi me sa kriminalcima, ne slušaj ovog Besicevog jarana šta priča.![]()
Jesi išao na čaj?
Je l' to se brineš za mene?Besic je napisao/la: Jesi li razmislila o otkazu?![]()
Ja prije 10 dana jela sladoled i odmah se razboljela, još nisam ozdravila skroz.Dex je napisao/la: Nisam, išao sam na sladoledSladoled>Čaj zimi
![]()
Sad sam se navukao, skoro svaki dan idem po sladoled
Ne brinem,nema potrebe.pride_of_merseyside je napisao/la: Je l' to se brineš za mene?
Ljubila se vani negdje po ovim minusima?pride_of_merseyside je napisao/la:Ja prije 10 dana jela sladoled i odmah se razboljela, još nisam ozdravila skroz.Doduše ima i drugih faktora koji su doveli do toga.
Nisi valjda okupana išla po sladoled.Rutinski pokupila onda bolestpride_of_merseyside je napisao/la:Je l' to se brineš za mene?Besic je napisao/la: Jesi li razmislila o otkazu?![]()
Ja prije 10 dana jela sladoled i odmah se razboljela, još nisam ozdravila skroz.Dex je napisao/la: Nisam, išao sam na sladoledSladoled>Čaj zimi
![]()
Sad sam se navukao, skoro svaki dan idem po sladoledDoduše ima i drugih faktora koji su doveli do toga.
Jos pitasBvB09 je napisao/la:Zašto je meni ova pride slična onoj rasavoje
sinoc sam rekao da nema nista od titule.Besic je napisao/la:Vijadukt je napisao/la:...
Kakva je ovo bruka u rukometu
Ona bolje laže.Vijadukt je napisao/la:Jos pitasBvB09 je napisao/la:Zašto je meni ova pride slična onoj rasavoje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.