Šta kažeš o ulasku u drugu shemu, ako imaš ozbiljnu vezu?Besic je napisao/la:Ispunio svaku njenu tajnu potrebushzna je napisao/la:Imaooooo si šarm milioneraaaaa![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- legenda reala
- Kontakt:
Selam knjizevnici
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Alejkumu selam legendo. Selam High! Koga danas pishamo od kockastih?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Car... Ja ga volim, mada mi je bio pomalo iritantan u kampanji.. Njegov humor nije za šire narodne maserio_Ferdy88 je napisao/la:kawhiev omiljeni![]()
kae thats it donald trump is president, and he knows the launch codes, he's not tweeted them yet, which is good thing![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Selam vjernom džematu. Danas ćemo ismijavati Ninu Rašupčića.shzna je napisao/la:Alejkumu selam legendo. Selam High! Koga danas pishamo od kockastih?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jos jedan propali ljevicar
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Mahsuz selam bošnjačkoj omladini desnog/konzervativnog svijetonazora.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
JackTheStripper je napisao/la:Mahsuz selam bošnjačkoj omladini desnog/eteričnog svijetonazora.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Odlicnoalan_kardec je napisao/la:

Shzna,te sto ulaze u druge sheme treba,iskandzijat posebno ako mene misle ispalit.
High,hvala na komplimentu hihi

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Stisni pa ga preinači.Besic je napisao/la:Shzna,te sto ulaze u druge sheme treba,iskandzijat posebno ako mene misle ispalit.

To je samo jednom uspjelo 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Yebote, kupim onu konzervu graha, i reko bit će dovoljno da se najedem.Pojeo cijelu konzervu, ko da nisam ni jeo 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Najgora je tjestenina, pojedem citav bazen a crijeva krce.Dex je napisao/la:Yebote, kupim onu konzervu graha, i reko bit će dovoljno da se najedem.Pojeo cijelu konzervu, ko da nisam ni jeo

Vise se od jedne banane najedem.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma najgora je riba vala, mogu ih 10 pojest poslije svake samo još više ogladnim.
To i ne jedem u zadnje vrijeme, izbjegavam.Al mi teško sjedaju na želudac.Ja mislim da sam jedina osoba, koja ne voli grah da jede, i vodu s njimPuma je napisao/la:Najgora je tjestenina, pojedem citav bazen a crijeva krce.Dex je napisao/la:Yebote, kupim onu konzervu graha, i reko bit će dovoljno da se najedem.Pojeo cijelu konzervu, ko da nisam ni jeo
Vise se od jedne banane najedem.

Zato mandarine idu u kontra stranu

Ja se zasitim brzo od ribe, al brzo i ogladnimDonnie Darko je napisao/la:Ma najgora je riba vala, mogu ih 10 pojest poslije svake samo još više ogladnim.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ima li je gdje u pdf verziji?Hendo je napisao/la:"Zrtvovanje vuku" je obavezno stivo u ovim danima. Ima opet mnogo slijepih ljudi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- IlProfessore
- Kontakt:
I ima li igdje u gradu Sarajevu knjiga "Opet ćemo se vidjeti ispod crvene jabuke"? Je li moguće da je niko ne prodaje i da je bio tako mali tiraž...Kawhi je napisao/la:Ima li je gdje u pdf verziji?Hendo je napisao/la:"Zrtvovanje vuku" je obavezno stivo u ovim danima. Ima opet mnogo slijepih ljudi.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.