FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DBR1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 05 maj 2016, 10:13

PitarBordo je napisao/la:A vala navijam za Radnik u kupu, mi smo sami sebi igrali za evropu cijelu sezonu i nema šanse da nakon psovanja Vedrana i svih tih silnih uvreda tog slavnog predsjednika u suspenziji na račun mog kluba, svo to mučko prozivanje u prajmtajmu - da navijam za njih, pa da posle još izađe i izjavi još šta sa težinom te titule... Neka. Bit će evrope...
:salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 maj 2016, 10:15

fico je napisao/la:Bod iz tuzle nas vodi 100% u Evropu. Ako izgubimo onda navijamo za Slobodu u Kupu.
Ja za usoljene mogu jedino navijati da se nikako ne plasiraju u Evropu
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 10:15

Ado76 je napisao/la:
fico je napisao/la:Bod iz tuzle nas vodi 100% u Evropu. Ako izgubimo onda navijamo za Slobodu u Kupu.
Moj si čovjek, iako me mrziš. :D
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 maj 2016, 10:18

PitarBordo je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Moj si čovjek, iako me mrziš. :D
Nikad u životu :nene: Ti si brat moj, to što se nekada ne poklapaju mišljenja je sasvim normalno :bow:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 maj 2016, 10:19

da je mlatnut slobodu , al kako sa sefkom i klapom ? ne znamo bunker igrat a u napadu losi pa ne znam sta da radim ... cezara ubacit mozda iznenadi :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 10:28

HeraklitMracni je napisao/la:da je mlatnut slobodu , al kako sa sefkom i klapom ? ne znamo bunker igrat a u napadu losi pa ne znam sta da radim ... cezara ubacit mozda iznenadi :lol:
I haj' kaže nemoj navijati za nas... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 maj 2016, 10:29

A što jest, jest, iritantno je forsiranje Okića.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 10:34

Nama se cijela sezona nudi sama... Toliko su svi loši ostali u ligi... A mi nikako da kapitaliziram to...

Bolan u zadnjih 15 utakmica mi smo upisali samo 2 poraza i to nakon oba sudije suspendovane jer su direktno uticale na ishod utakmice...

Eto koliki smo levati... znači da smo samo jednu utakmicu (Zrinjski kući) pobjedili bili bi prvaci.
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 maj 2016, 10:37

PitarBordo je napisao/la:Nama se cijela sezona nudi sama... Toliko su svi loši ostali u ligi... A mi nikako da kapitaliziram to...

Bolan u zadnjih 15 utakmica mi smo upisali samo 2 poraza i to nakon oba sudije suspendovane jer su direktno uticale na ishod utakmice...

Eto koliki smo levati... znači da smo samo jednu utakmicu (Zrinjski kući) pobjedili bili bi prvaci.
Zrinski je na toj utakmici stekao kapitalnu prednost, ali mi smo sezonu zijanili na malim utakmicama (Rudar,Mladost,Travnik).**** ti baksuze :twisted:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 maj 2016, 10:44

Ma pustite priče da smo pobjedili Rudara, Mladost i Travnika bili bi prvi.

I drugi su imali kikseva istih kao i mi.
Sve ekipe iz vrha imaju bolji međusobni omjer od nas - TITULU nismo nikako zaslužili. Zrinjski i Sloboda su konstantno dobro igrali (Zrinjski za nijansu bolje) i sasvim zasluženo će osvojiti titulu prvaka.
Što se tiče kupa, Sloboda je pregazila i nas i komšije i zaslužuju da osvoje kup.

Evropa kad bi se izborila ove sezone to bi bio veliki uspjeh, veliki!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 maj 2016, 10:48

slika

Pola igrača Mladosti leži . :salut: Istok.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 maj 2016, 10:48

Ado76 je napisao/la:ali mi smo sezonu zijanili na malim utakmicama (Rudar,Mladost, Željo, Travnik).**** ti baksuze :twisted:
Ispravio sam ti post :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 10:54

Besic je napisao/la:
slika
Pola igrača Mladosti leži . :salut: Istok.
Ovog se sjećam, kad zalegoše pola ekipe, ja kontam vazdušna opasnost... Samo zbog ovakvih situacija onaj gol za pobjedu pred kraj bude neprocjenjiv. :D
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 maj 2016, 10:55

Juče neko spominje , kaže eno Veladžić iza gola dobacuje lopte . Kako može biti na Euru za kadete i ovdje u isto vrijeme :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 05 maj 2016, 11:00

Besic je napisao/la:Juče neko spominje , kaže eno Veladžić iza gola dobacuje lopte . Kako može biti na Euru za kadete i ovdje u isto vrijeme :mrgreen:
Na jugoistoku je bio taj decko, samo je ovo neka teza verzija Veladžića ahahha
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 maj 2016, 11:08

Ugovore sa Fudbalskim klubom Sarajevo potpisalo je deset mladih igrača klupske Akademije, koji su u proteklom periodu svojim radom, talentom i prikladnim pošanjem nagovijestili da bi u budućnosti mogli biti okosnica prvog tima našeg kluba. Tako su višegodišnje ugovore sa Bordo klubom potpisali juniori Smajlagić, Kovačević i Blagojević, te kadeti Sadiku, Resić, Mehuljić, Imamović, Mustafić, Klarić i Salčin.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 maj 2016, 11:10

Prvo da kazem kolko mi je drago sto se sinoc pokazo Evropski Zeljo u punom svjetlu , koji seljakluk i prostakluk , pa gubili smo i mi utakmice ( mada moram dodat da bi nekad volio da vidim nase igrace ljute ne pognute glave ) al svakako ne da saketaju redare , da bacaju baklju na tribinu da udaraju muriju , da pljuju sudije . Savez rlja ruke znaju skupili su para sad kad im kaznu sloze a zao mi ljudi koji su dali pare da se nes napravi pa makar onaj Zeljin stadion svaka infrastruktura je neophodna nasem fudbalu . Mimo te teme imal se igdje gledat kadetska repka sad u 12 ?
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 05 maj 2016, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 11:42

...
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 05 maj 2016, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 05 maj 2016, 12:03

SiouxLukavac je napisao/la:Ugovore sa Fudbalskim klubom Sarajevo potpisalo je deset mladih igrača klupske Akademije, koji su u proteklom periodu svojim radom, talentom i prikladnim pošanjem nagovijestili da bi u budućnosti mogli biti okosnica prvog tima našeg kluba. Tako su višegodišnje ugovore sa Bordo klubom potpisali juniori Smajlagić, Kovačević i Blagojević, te kadeti Sadiku, Resić, Mehuljić, Imamović, Mustafić, Klarić i Salčin.
Mislim da je naredni korak ka Evropskom Sarajevu nešto tipa "Sarajevo B" koje bi lagano počeo iz najnižeg ranga pa se lagano penjao prema Federalnoj, a koji bi služio za mlade igrače koji su pod ugovorom a zbog godina su izgubili pravo da igraju za mlađe selekcije.

Mislim da je to bolje nego raskidi ugovora i posudbe.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.