FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E moj Harise, gram mozga ti nemaš.
Šlauf je tu, karijera u velikom padu..
DULJEVIĆU KURVO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Davno se to pricalo, ne sjecam se ko tacbo, al dobro znam da je neko upozoravao Dulju i prije nego je Jesic na njega napisao 4mil.
Duljevic ako ima imalo pameti osisat ce se na cent, u spavacu sobu smjestit traku za trcanje i vratit zivot u svoju karijeru. Ovako ako nastavi moldavija i bugarska ce mu bit vrhunac !
Duljevic ako ima imalo pameti osisat ce se na cent, u spavacu sobu smjestit traku za trcanje i vratit zivot u svoju karijeru. Ovako ako nastavi moldavija i bugarska ce mu bit vrhunac !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
@joker Sa fanovima Okića nigdje ne idem
Dulja nije debel !

Dulja nije debel !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I on bi ovakav u reprezentaciju. Mene bi stid bilo.SiouxLukavac je napisao/la:E moj Harise, gram mozga ti nemaš.
Da li u Tuzli igramo u nedjelju? Ako ne, dajte mi Duljevićev broj, treba nam jedan debeo da nam bude golman na terminu, u Vistafonu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobro ba odvadite malo momak nema kila viska, samo je zavaljen na stranu koja mu ne lezi, a i bezze mu se nabio pritisak cifre od 4 mil i trake...malo ga sad svi primjecuju, cuvaju, duplaju...
Totalno je glupo gurat ga po lijevoj strani i da ide na centarsut, ako je momak jaci u 1-na-1 i sutiranju...
Pa sjetite se evropskih tekmi i derbija pod kodrom...sta zna igrat protiv minhengladbacha i galate a ne zna protiv mladosti?
Totalno je glupo gurat ga po lijevoj strani i da ide na centarsut, ako je momak jaci u 1-na-1 i sutiranju...
Pa sjetite se evropskih tekmi i derbija pod kodrom...sta zna igrat protiv minhengladbacha i galate a ne zna protiv mladosti?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nema on problem sa prolaskom igraca ili vise njih ni sa stranom vec sa momentumom. Ne moze sa razluci u odlucujucem trenutku da li da doda, suta ili ono sto najcesce radi - gura je u for "jos malo" i tu pretezno sve usere. Bas kad spomenu taj derbi...DenchiNL je napisao/la:Dobro ba odvadite malo momak nema kila viska, samo je zavaljen na stranu koja mu ne lezi, a i bezze mu se nabio pritisak cifre od 4 mil i trake...malo ga sad svi primjecuju, cuvaju, duplaju...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nek mi administracija oprosti ali moram.AVNOJ je napisao/la:Ni Sloboda nije u tako bajnoj situaciji samo pobjedom protiv nas su sigurno u europi sve ostalo je ko i kod nas na dugom stapu...poraz od nas pa onda zadnje kolo svinski dvije utakmice sa rudarom imaju tu oni jos da se naigraju nista to nije sigurno...
i onom amerikancu dabogda Drina kroz vene tekla a mogla bi mu vrlo lako i na nos izaci...sa bet365...se nije zajebavatt vec se savez poceo bavit tom utakmicom a uskoro ce i murija spominje se cifra od 2 mil. eurica

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sta bi sa onom tvojom pricom da je Misimovic sredio bodove u Zenici. Samo si negativu sirio medju rajom.joker90 je napisao/la:Dulja je pravo razocarenje, yebo Okica, od njega niko nije nista ni ocekivao. Moj Harise, sta radis sa karijerom sve ti tvoje glupo j..

SARAJEVO
Ja sam tebi vec jednom objasnio da je covjek desnjak I to nema hefta. Il si troll il imas pamcenje ko kokos.DenchiNL je napisao/la:Dobro ba odvadite malo momak nema kila viska, samo je zavaljen na stranu koja mu ne lezi, a i bezze mu se nabio pritisak cifre od 4 mil i trake...malo ga sad svi primjecuju, cuvaju, duplaju...
Stomacina je nedopustiva, strasno.
To je bila prica u stilu strumfova da im malo prisjedam na muku. Prosle sezone kad pobjedimo, odmah su kukali da je namjesteno, a ako izgubimo onda ispade da nismo uspjeli kupiti. Sad i ja forsiram takve price za njih.fico je napisao/la:Sta bi sa onom tvojom pricom da je Misimovic sredio bodove u Zenici. Samo si negativu sirio medju rajom.joker90 je napisao/la:Dulja je pravo razocarenje, yebo Okica, od njega niko nije nista ni ocekivao. Moj Harise, sta radis sa karijerom sve ti tvoje glupo j..Oni su jedino kradju stolica sredili

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:To je bila prica u stilu strumfova da im malo prisjedam na muku. Prosle sezone kad pobjedimo, odmah su kukali da je namjesteno, a ako izgubimo onda ispade da nismo uspjeli kupiti. Sad i ja forsiram takve price za njih.fico je napisao/la:Sta bi sa onom tvojom pricom da je Misimovic sredio bodove u Zenici. Samo si negativu sirio medju rajom.joker90 je napisao/la:Dulja je pravo razocarenje, yebo Okica, od njega niko nije nista ni ocekivao. Moj Harise, sta radis sa karijerom sve ti tvoje glupo j..Oni su jedino kradju stolica sredili

SARAJEVO
Kakva ludnica je ovaj fudbal, a posebno nasa liga. Vracamo se poslije derbija kuci po onoj dosadnoj kisi, muk i tisina u autu, pricamo izmedju sebe kako je evropa izgubljena, kontamo kako je nas div na aparatima, maleni nas prozivaju po face-u, upisujemo njima i listici sve pobijede do kraja, kontamo kako nas nema ni na mapi, a ONDA PREOKRET, POMENUTI KIKSAJU, NAS DIV SE DIZE IZ KLINICKE SMRTI I MARSIRA PREMA EVROPI, kako je neprocijenjiva stvar navijati za FKS.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zato i jeste DIVesprit24 je napisao/la:Kakva ludnica je ovaj fudbal, a posebno nasa liga. Vracamo se poslije derbija kuci po onoj dosadnoj kisi, muk i tisina u autu, pricamo izmedju sebe kako je evropa izgubljena, kontamo kako je nas div na aparatima, maleni nas prozivaju po face-u, upisujemo njima i listici sve pobijede do kraja, kontamo kako nas nema ni na mapi, a ONDA PREOKRET, POMENUTI KIKSAJU, NAS DIV SE DIZE IZ KLINICKE SMRTI I MARSIRA PREMA EVROPI, kako je neprocijenjiva stvar navijati za FKS.

Ove lige nema nigdje na svijetu..
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ako gurbeti budu 4., navijati za Radnik u finalu kupa, ako ostanu na 5., onda za Slobodu.
Mi bi trebali paznju obratiti na Olimpic, Sloboda je tesko gostovanje za ovu nasu nikad goru ekipu, i samo nekom ludom srecom gore mogu nesto napraviti.
Mi bi trebali paznju obratiti na Olimpic, Sloboda je tesko gostovanje za ovu nasu nikad goru ekipu, i samo nekom ludom srecom gore mogu nesto napraviti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Joj kad se sjetim one cifre od kona 400.000....pa Jesicu hebem te celavaEvander je napisao/la:I on bi ovakav u reprezentaciju. Mene bi stid bilo.SiouxLukavac je napisao/la:E moj Harise, gram mozga ti nemaš.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bod iz tuzle nas vodi 100% u Evropu. Ako izgubimo onda navijamo za Slobodu u Kupu.
SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
A vala navijam za Radnik u kupu, mi smo sami sebi igrali za evropu cijelu sezonu i nema šanse da nakon psovanja Vedrana i svih tih silnih uvreda tog slavnog predsjednika u suspenziji na račun mog kluba, svo to mučko prozivanje u prajmtajmu - da navijam za njih, pa da posle još izađe i izjavi još šta sa težinom te titule... Neka. Bit će evrope...
Samo Saraj'vo.