Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Granada bi se trebala proći kakvi god da smo. Za protivnike iz para Roma - Ajax ipak treba biti malo kompletniji, pogotovo za Ajax, koji ocekujem. Iskreno ne znam kako bi ih Roma mogla zaobici
U ovih 12 min imali smo nekoliko brzih napada i svaki je Donny uspio usporiti pasom unazad. Koji mu je qrac kad se ovako igra ubrza, čak mu Fred traži dupli pas a on stoperima vraća.
Baš loše za igrača koji nema prilike za igru i kad dobije ovako se ponaša...

@Poligon, ovo je tipični nastup čovjeka koji je potpuno izgubio onaj igračku mojo - kad je bio zdrav, Ole nije dao da igra. Onda ozljeda... Sve to ukenja samopouzdanje. Ali da je kriminalan, kriminalan je danas, par čistih pasova je bacio. Žao mi je ima potencijala, ali ovo nikako da se raspetlja i da ga krene...
Idi Frede u **** materinu ****.
Popravio se Fred nema govora
Ja ne znam na osnovu cega ovaj fudbalski invalid Fred igra u startnoj 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- DragonReborn
- Kontakt:
Slaviću dan kad lazni Brazilac ode iz kluba.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
valjda zato što ti je naredna alternativa Matić koji je rekreativac. Ovdje na teren MCT mora ići, a ja bi vala razmislio da se James Garner vrati sa posudbe. Siguran sam da je već sada bolji od Freda, naše dijete, ima strašan radijus kretanja i za braziilca je Pele lično umjećem s loptom.
Sad već vidim scenarij za drugo, valja opet Brunu na teren da ovo poveže, jer ovo ni na šta ne liči.
Sve ja to razumijem. Nije igr'o, manjak samopouzdanja, nema rutine..., ali sad si u igri i ti odigraš kriminalno poluvrijeme. Nema opravdanja nikako. Iako sam i ja neko ko daje šansu igračima, ne kritikujem ih tek tako, ali...al... je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:21@Poligon, ovo je tipični nastup čovjeka koji je potpuno izgubio onaj igračku mojo - kad je bio zdrav, Ole nije dao da igra. Onda ozljeda... Sve to ukenja samopouzdanje. Ali da je kriminalan, kriminalan je danas, par čistih pasova je bacio. Žao mi je ima potencijala, ali ovo nikako da se raspetlja i da ga krene...
Pogba ponovo izmisli gol, Martial dobar, a Matić i Fred očajni za sada. Fred je čak bio dobar do one greške i od tad sve niz brod. Totalna katastrofa. Bruno će vjerovatno odmah ući umjesto VdB-a (i mora nažalost), a kasnije nekad može i Cavani. Mora se ovo proći, nema opravdanja nikakvog. Napasti kup do kraja.
Ovo sam ja pisao nakon 2 ili 3 mjeseca kad je dosao u klub i kad su se svi pitali "Zasto ne igra?" i upravo zbog ovih pasova jer lik se ne zna okrenuti i odigrati pas prema napadu ni slucajno on izgleda i dalje igra u AjaxuPoligon10 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:14U ovih 12 min imali smo nekoliko brzih napada i svaki je Donny uspio usporiti pasom unazad. Koji mu je qrac kad se ovako igra ubrza, čak mu Fred traži dupli pas a on stoperima vraća.Baš loše za igrača koji nema prilike za igru i kad dobije ovako se ponaša...

Tesko da ce ostati u klubu ako se ne probudi
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Official: mufc will face Southampton in the FA Cup semi-finals if they progress
Znaci ispadaju veceras cim se ovako odigralo izvlacenje
Znaci ispadaju veceras cim se ovako odigralo izvlacenje
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Fred ... 
Ljudi moji pa vidi li iko koliko je Matić spor i da čovjek jednostavno ne može više igrati ozbiljan fudbal. Jedan vezni penzija, drugi ne zna ... Ole ih redovno upari u bitnim utakmicama

Ljudi moji pa vidi li iko koliko je Matić spor i da čovjek jednostavno ne može više igrati ozbiljan fudbal. Jedan vezni penzija, drugi ne zna ... Ole ih redovno upari u bitnim utakmicama
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 21 mar 2021, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
vadi ga izgidosmoo
Ubaci De Geu umjesto Freda bolje ce biti 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Kako smo im samo poklonili dva gola, to je poezija...
EDIT: tako je Ole, mijenjaj sve
EDIT: tako je Ole, mijenjaj sve
Kakav amaterizam, a finale bilo na dohvat ruke...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Sto je najgore, fakat mislim da bi bolje odigrao od ovog kanarinca
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
E mrmonje jedne, ubi vas Ikenacho. Koji luzeri, otvori im se sve do finala i opet i opet ništa. Ovo mi više ide na neku stvar opasno. Nije problem, praviš ekipu, ali daj napadni nešto. **** više i ekipu kojoj je četvrtifinale bilo čega krajnji domet.
Zar je neko očekivao od Solskjaera da će iskoristiti priliku koja mu se nudi i ući u neko finale?
Taj će ispasti od Granade ili Rome za par sedmica, jer nikad ništa osvojiti neće.
Čovjek koji u veznom redu upari Freda i Matića i ne zaslužuje ništa bolje. Nije ga školovao samo ko nije htio.
Taj će ispasti od Granade ili Rome za par sedmica, jer nikad ništa osvojiti neće.
Čovjek koji u veznom redu upari Freda i Matića i ne zaslužuje ništa bolje. Nije ga školovao samo ko nije htio.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.