FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posto nisam gledao prvo poluvrijeme,i ne znam kako smo igrali ali ono sto sam vidio od kad smo usli na stadion,mogu samo reci da im fali borbenosti i zelje kod pojedinih igraca.Nije to isti tim kao s pocetka sezone.Na zalost.A onim mufljuzima od murije,interventnih,specijala i ko zna kojih vise na koje smo danas nailazili mogu pozeliti sve najgore,jer su se ponasali krajnje ne profesionalno i cak sta vise barbarski.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
-
- Kontakt:
Prije sat vremena sam stigao iz lištice.Samo mogu reči:bruka,sramota,jad,bijeda.......Od danas za mene su gostovanja završena priča....Drotovska maltretiranja više ne mogu podnijeti,čovjek provede 4 sata maltretiranja u putu da bi bodrio svoj voljeni klub,a odgleda svega 20-tak minuta utakmice
ovo nije suplja,nego 100% istina,nadam se da je mirza jos u srijedu trener,nebudeli smjenjen jer cisto sumnjam da sa njegovom pamecu i psiholoskom tehnikom mozemo nesto vise napravit a to je pobjedit sirokog,bogami...nema vise igraj saraj'vo nema veze,pun mi je **** veza,il' igrajte ili sam idite...johnnyHZ je napisao/la:upravo to ...... DNO DNA....pastore je napisao/la:nek je se mirza varesanovic sinoc olesio od alkhola u mostarskom restoranu sa svojim jaranom pikom...ja trenera i picke materne
mgamon@
nemoj zaboraviti i danas najboljeg igraca utakmice,hilmu ......
je li treba da vam kaže u kojoj pozi spava sa ženom,pio pa šta je li kriv za poraz???? Po meni nije ali eto ima pametnih pa u svemu nađu zamjerku Mirzi a kad je uzeo bod na Grbavici Kapello miu nije ravan bio ,dajte šta pametno i popustite više sa Mirzom.johnnyHZ je napisao/la:upravo to ...... DNO DNA....pastore je napisao/la:nek je se mirza varesanovic sinoc olesio od alkhola u mostarskom restoranu sa svojim jaranom pikom...ja trenera i picke materne
mgamon@
Sarajevo ljubavi moja!
izvini ,ali on BLAGE nema od taktike,a ni MUDA NEMA **** MU jedan NAPADAC SVE U USTA VISE pa nismo leotar ----psihicki igraci su skroz lose spremljeni,ap necu ih ja moralisati ... nema nikakve taktike,sve se ide INDIVIDUALNO! ....OPET kriv treneer...pastore je napisao/la:ovo nije suplja,nego 100% istina,nadam se da je mirza jos u srijedu trener,nebudeli smjenjen jer cisto sumnjam da sa njegovom pamecu i psiholoskom tehnikom mozemo nesto vise napravit a to je pobjedit sirokog,bogami...nema vise igraj saraj'vo nema veze,pun mi je **** veza,il' igrajte ili sam idite...johnnyHZ je napisao/la:upravo to ...... DNO DNA....pastore je napisao/la:nek je se mirza varesanovic sinoc olesio od alkhola u mostarskom restoranu sa svojim jaranom pikom...ja trenera i picke materne
mgamon@
protiv zelje,isto on kriv sto nije NAUCIO svoje igrace da se ne udaraju i gurauju po terenu ko u seoskoj ligi.....i muharemovica psihicki pspremiti a ne da u 5 min pravi 3 pogibeljna starta
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
pravo mjerilo trenera nije :frizura,jeli pije ili ne pije,jeli sjedi ili stoji-ma rezultati bolan rezultat.Sad za sad ja zadvoljan da nije bilo kiksa sa Borcom idealnoa u kupu je li on kriv što nemamo drugog golmana!?Mi smo dobro igrali i na Koševu i u Širokom ali... na Koševu nas golman potopio a ovo danas ste svi vidjeli pa ne bi ih niko dobio kako su tukli ali hajde da ne davim. 

Sarajevo ljubavi moja!
Ovo treba izbaciti iz lige....
Sto se tekme tice jedno veliko nista! Bez ikakve ideje,kreativnosti,ljepote igramo na silu....Veoma LOŠE
Zahvaliti se zalizanom i vratiti HUSREFA.
Sto se tekme tice jedno veliko nista! Bez ikakve ideje,kreativnosti,ljepote igramo na silu....Veoma LOŠE
Zahvaliti se zalizanom i vratiti HUSREFA.
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
zamolio bi ovog doticnog gospodina da mi nebrise post bezveze .... nisam nikoga uvrijedio ...
Anti Nakarada
Uh!Eagles_OldSchool je napisao/la:zamolio bi ovog doticnog gospodina da mi nebrise post bezveze .... nisam nikoga uvrijedio ...
Sarajevo ljubavi moja!
- kamiondzija
- Kontakt:
Vratite Husrefa,pravite peticije i obavezno ga vratite,pa na proljeće u Zvornik,da ga gadjamo flašama cijelu tekmu,jer kakav je to debil od čovjeka poganog jezika čekaće ga pjesma naša koju msm da pamti od 2003!

sta drugo mozes ocekivat od onakvog stadiona u zvorniku,gadzanje,psovanje,vrijedzanje...stadion prilici tome,izvjestaj sa vaseg stadiona,pola ekrana kisobran vidim,pola teren,okola livada,na onoj jadnoj tribin skupilo se par zivotinja piju i vrijedzaju...koji zvornik,gluho bilokamiondzija je napisao/la:Vratite Husrefa,pravite peticije i obavezno ga vratite,pa na proljeće u Zvornik,da ga gadjamo flašama cijelu tekmu,jer kakav je to debil od čovjeka poganog jezika čekaće ga pjesma naša koju msm da pamti od 2003!![]()
![]()
-
- Kontakt:
Pa nemojte sad tako. Pljujete po Mirzi. Pa nije on za sve kriv. Nemojte se ljutit ali vasi novi igraci neznaju bas najbolje sta se desilo prosle godine. Nemogu igrati srcem za Vedrana. Imate dobru poziciju, iduce kolo igrate kuci. Mi smo ispred vas, ali igramo u Banja Luci. Pa i najveci optimisti nemogu tu predviđati pobjedu. Sto znaci da najvjerovatnije se vracate na 2. poziciju. Ima jos citava polusezona. Nije ovo lose. Nemojte se ljutit puno, svi znamo kakva nam je liga, kuci igras dobro, na strani lose. Nije sramota izgubit na Pecari, jak je ono tim ali je bilo glupo sto ste dopustili 2:2 u kupu. Borac ce kao i prosle sezone, u prvom dijelu neprikosnoven, a drugi dio je zivio od prvog dijela ono sto mu je bodova ostalo. Tako da ostaje vi ili mi.
Svaka cast ss.ba sto je poslao FIFA-i i UEFA-i one slike. Da ih hoce suspendovati. Barem ona 2 navijaca koja su drzala zastavu.

Svaka cast ss.ba sto je poslao FIFA-i i UEFA-i one slike. Da ih hoce suspendovati. Barem ona 2 navijaca koja su drzala zastavu.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Svaka čast na ovome...plava_pruga je napisao/la:Pa nemojte sad tako. Pljujete po Mirzi. Pa nije on za sve kriv. Nemojte se ljutit ali vasi novi igraci neznaju bas najbolje sta se desilo prosle godine. Nemogu igrati srcem za Vedrana. Imate dobru poziciju, iduce kolo igrate kuci. Mi smo ispred vas, ali igramo u Banja Luci. Pa i najveci optimisti nemogu tu predviđati pobjedu. Sto znaci da najvjerovatnije se vracate na 2. poziciju. Ima jos citava polusezona. Nije ovo lose. Nemojte se ljutit puno, svi znamo kakva nam je liga, kuci igras dobro, na strani lose. Nije sramota izgubit na Pecari, jak je ono tim ali je bilo glupo sto ste dopustili 2:2 u kupu. Borac ce kao i prosle sezone, u prvom dijelu neprikosnoven, a drugi dio je zivio od prvog dijela ono sto mu je bodova ostalo. Tako da ostaje vi ili mi.![]()
![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- kamiondzija
- Kontakt:
Stadion u Zvorniku htio to ti priznati ili ne je kultura za Banoviće,Travnik,Prijedor,Velež,čak i Olimpic koji ga nema,toliko o stadionima.A ovo nisam pomenuo radi stadiona,već radi toga šta je taj nesretnik u ZV izjavljivao i čime je navijače častio!A životinje nisi mogao vidjet,jer kod nas natalitet hvala bogu dobar,doduše kod nekih je dobro koćenje pa si ti možda pomislio na Zvornik?pastore je napisao/la:sta drugo mozes ocekivat od onakvog stadiona u zvorniku,gadzanje,psovanje,vrijedzanje...stadion prilici tome,izvjestaj sa vaseg stadiona,pola ekrana kisobran vidim,pola teren,okola livada,na onoj jadnoj tribin skupilo se par zivotinja piju i vrijedzaju...koji zvornik,gluho bilokamiondzija je napisao/la:Vratite Husrefa,pravite peticije i obavezno ga vratite,pa na proljeće u Zvornik,da ga gadjamo flašama cijelu tekmu,jer kakav je to debil od čovjeka poganog jezika čekaće ga pjesma naša koju msm da pamti od 2003!![]()
![]()
Potpisujem brate od rijeci do rijeci, a da su ovako ostro igrali prije sada bi u grupnoj fazi bili.sekac je napisao/la:pravo mjerilo trenera nije :frizura,jeli pije ili ne pije,jeli sjedi ili stoji-ma rezultati bolan rezultat.Sad za sad ja zadvoljan da nije bilo kiksa sa Borcom idealnoa u kupu je li on kriv što nemamo drugog golmana!?Mi smo dobro igrali i na Koševu i u Širokom ali... na Koševu nas golman potopio a ovo danas ste svi vidjeli pa ne bi ih niko dobio kako su tukli ali hajde da ne davim. ;)
A kao sto rece jedan prethodnik, nije Mirza imao mu-da, igrao sa jednim napadacem. Igramo citavu sezonu sa jednim napadacem, jednim isturenim veznim koji igra odmah iza njega i dva krila koja su ofanzivno postavljena i prikljucuju se napadu. Mislim da su to dovoljna mu-da brate moj i krenuti svaku utakmicu sa jednim ili vise igraca koji su mladji od 20 godina.
...JA SAM SARAJEVO...
svaka čast!plava_pruga je napisao/la:Pa nemojte sad tako. Pljujete po Mirzi. Pa nije on za sve kriv. Nemojte se ljutit ali vasi novi igraci neznaju bas najbolje sta se desilo prosle godine. Nemogu igrati srcem za Vedrana. Imate dobru poziciju, iduce kolo igrate kuci. Mi smo ispred vas, ali igramo u Banja Luci. Pa i najveci optimisti nemogu tu predviđati pobjedu. Sto znaci da najvjerovatnije se vracate na 2. poziciju. Ima jos citava polusezona. Nije ovo lose. Nemojte se ljutit puno, svi znamo kakva nam je liga, kuci igras dobro, na strani lose. Nije sramota izgubit na Pecari, jak je ono tim ali je bilo glupo sto ste dopustili 2:2 u kupu. Borac ce kao i prosle sezone, u prvom dijelu neprikosnoven, a drugi dio je zivio od prvog dijela ono sto mu je bodova ostalo. Tako da ostaje vi ili mi.![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Od pocetka sezone sam govorio da mi nemamo igru. Vecinu je zahvatila navijacka euforija, nova uprava pojacanja, međutim ovo "novo sarajevo" nema prepoznatljivu igru koja nas je godinama krasila, a starija ekipa ce se sjetit da na kosevu niko nije mogao proci ispod 3 ili 4 komada...
Jedina utakmica vrijedna paznje koja je na nesto licila je ona protiv Zrinjskog, medjutim sve ostalo "mlitavo" tvdrdo tijesno, Celik jedva, Travnik jedva, Olimpic isto da vise ne ponavljam..
Nek se Mirzini fanovi ne uvrijede, također ga odlicno poznajem, licno-privatno, al ako ne napravi nista u srijedu, covjeku se treba zahvalit. Jednostavno ne ide..
Čala je duplo slabiji sastav imao pa smo bolje igrali, a da ne govorim o Husrefu kako bi ih postrojio. Realno on nije trenirao nije juniore, a kamo li prvi tim sarajeva tesko to ide bez iskustva prvi trenerski posao u karijeri pa hajd odmah titula, kup..tesko..
Druga stvar ne znam jel nema autoriteta ili ne zeli da kaze Kojasevicu da se malo "spusti" na zemlju i manje gleda Messija. Ronaldo je postao najbolji igrac na svijetu kad mu je Ferguson izbacio te bubice oko soliranja. Ovaj se mali bas uzivio da je pixi..
Minimalno 4, 5 akcija po utakmici upropasti, uspori pegla bez potrebe loptu i to se osijeti. Druga stvar ovaj Jahovic nije kalibar za F.K Sarajevo on u 3 sezone nije dao golova ko Skoro i Avdic u njegovim godinama za jednu sezonu.
U zimskom roku dovest provjerenog napadaca i vratit Husrefa, ako hocemo nesto da postignemo na proljece, ako ovako ostane daj boze da opet Evropu vidimo
Jedina utakmica vrijedna paznje koja je na nesto licila je ona protiv Zrinjskog, medjutim sve ostalo "mlitavo" tvdrdo tijesno, Celik jedva, Travnik jedva, Olimpic isto da vise ne ponavljam..
Nek se Mirzini fanovi ne uvrijede, također ga odlicno poznajem, licno-privatno, al ako ne napravi nista u srijedu, covjeku se treba zahvalit. Jednostavno ne ide..
Čala je duplo slabiji sastav imao pa smo bolje igrali, a da ne govorim o Husrefu kako bi ih postrojio. Realno on nije trenirao nije juniore, a kamo li prvi tim sarajeva tesko to ide bez iskustva prvi trenerski posao u karijeri pa hajd odmah titula, kup..tesko..
Druga stvar ne znam jel nema autoriteta ili ne zeli da kaze Kojasevicu da se malo "spusti" na zemlju i manje gleda Messija. Ronaldo je postao najbolji igrac na svijetu kad mu je Ferguson izbacio te bubice oko soliranja. Ovaj se mali bas uzivio da je pixi..
Minimalno 4, 5 akcija po utakmici upropasti, uspori pegla bez potrebe loptu i to se osijeti. Druga stvar ovaj Jahovic nije kalibar za F.K Sarajevo on u 3 sezone nije dao golova ko Skoro i Avdic u njegovim godinama za jednu sezonu.
U zimskom roku dovest provjerenog napadaca i vratit Husrefa, ako hocemo nesto da postignemo na proljece, ako ovako ostane daj boze da opet Evropu vidimo
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
S kojeg je ovo portala, ocat' ?!
index hr
Ironično je to, to ovaj govori kako nas smatraju ovi iz lištice.johnnyHZ je napisao/la:muslimanski ,kako da ne![]()
vučina,arsinijević sve muslimanisvasta cuti