Safet Sušić - Pape

vendeta87
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la vendeta87 » 13 nov 2013, 12:04

Ako vec moramo do SP-a trazizi zadnjeg veznog onda bi se trebalo pokusati sa ovim igracem, otac mu je svakako iz
BIH,
http://www.transfermarkt.de/de/nemanja- ... 74294.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 13 nov 2013, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 13 nov 2013, 12:04

pazzarac je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Pa kad ce vise poceti traziti tog zadnjeg veznog???
Na SP-u?
Opet se trose prijateljske a ne traze se rijesenja...
Virtu ne "napada" se ovdje licnost Safet Susic nego selektor nase repke ;)
Plus sto sto to nisu napadi nego legitmna(logicna) pitanja... ;)
Gringo a gdje to da ga trazi a da se nezna da on postoji?!? Konda imamo nekih solucija (nemoj mi sad o Besicu...tu je se reklo puno toga, pusti momka nek odradi sesonu do zime, pa mozda i dobije priliku). Salihovic ce se isprobati na DM, tako da ce se vidjeti protiv dobre Argentine dali on to moze odraditi. Drugih mogucnosti u ovom momentu i nema bas. Bice jos utakmica gdje ce se pojaviti jos koje ime i imati sansu da se pokaze.
vec sam pominjao Vejinovica koji je postao standardan i gledao sam zadnju gdje je igrao zadnjeg veznog u trenutno prvoplasioranoj ekipi holandske lige Viteseu

meni se svidio i Prcic kako je odigrao protiv Olimpik M. , igra dosta dobro odbranu a posebno mi se svidja što se ne plasi skok duela na sredini terena ,ima dobar radijus kretanja od stopera do napadaca i ne kruzi u 20-30 metara i ima jako dobre dubinske lopte,

oba igraca su slicnija medunjaninu nego Rahimicu ali gledajucu zadnje 2 tekme Zahirovica koje je odigrao kriminalno slabo treba traziti neku alternativu
Taj Vejinović koliko ja znam ima holandsko i srbijansko drzavljanstvo :!: :?:

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 13 nov 2013, 12:06

Vejinovicu je majka iz BIH a igrao je za mladje kategorije Holandije

Moglo bi se pokusati i sa Gudeljom i iskoristiti što ga ne zove Mihajlovic jer je nedavno izjavio da ako ga ne budu zvali zaigrace za Holandiju :lol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 nov 2013, 12:22

Virtu4l je napisao/la:

Kad smo protiv Grčke vodili 3-0, a selektor vadi Medunjanina i ubacuje Rahimića, jeli to logičan potez? Naravno da jeste, rutinsko zatvaranje utakmice jednim sjajnim defanzivnim igračem. Postoji mnogo kombinacija u kojima se može iskoristiti stari vuk tipa Elvir Rahimić.
:lol: Naravno, i pet minua poslje....pljuc.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2013, 12:27

pazzarac je napisao/la:Vejinovicu je majka iz BIH a igrao je za mladje kategorije Holandije
Vejinović je dobar igrač, prošao je sve selekcije Holandije. Ne znam koliko je realno da ga povezujemo sa našom reprezentacijom, kad se čovjek nada pozivu u A selekciju Holandije. Dok on skonta da oni ne računaju na njega, proći će godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 nov 2013, 12:39

pazzarac je napisao/la:vec sam pominjao Vejinovica koji je postao standardan i gledao sam zadnju gdje je igrao zadnjeg veznog u trenutno prvoplasioranoj ekipi holandske lige Viteseu

meni se svidio i Prcic kako je odigrao protiv Olimpik M. , igra dosta dobro odbranu a posebno mi se svidja što se ne plasi skok duela na sredini terena ,ima dobar radijus kretanja od stopera do napadaca i ne kruzi u 20-30 metara i ima jako dobre dubinske lopte,

oba igraca su slicnija medunjaninu nego Rahimicu ali gledajucu zadnje 2 tekme Zahirovica koje je odigrao kriminalno slabo treba traziti neku alternativu
Vejinovic neznam dali ima uopste civilno BiH drzavljanstvo. Sportsko nema jer igra za Oranje, tako da njega nemoze zvati i da hoce. Moglo bi se vidjeti sa momkom dali bi imo zelju (iako pretpostavljam da bi radije igro za komsije preko Drine). Pored svega on je ofenzivni vezni a tu hvala bogu nemamo nekih problema, a i mlad i neiskusan je jos tako da neznamo kako ce napredovati dalje.

Prcica do prije nekoliko sedmica nije bilo ni na mapi seniorskog fudbala. Mali je igro za U21 i znalo se za njega, ali u zadnje vrijeme je tek poceo igrati ozbiljnu ulogu u svom klubu, dotad ni blizu nije bio kalibra A reprezentacije. Pored svega i ovaj nije klasicni DM. On ako ovako bude napredovao bice kad tad pozvan, nije mala stvar igrati u francuskoj ligi pa makar u nekoj od slabijih ekipa (isto kao i Bica ove ili Salihovic prosle godine). Oba od tbe pomenuta nisu razbijaci igre i tako opet ostaje prednost kod Zahe.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 nov 2013, 12:42

vendeta87 je napisao/la:Ako vec moramo do SP-a trazizi zadnjeg veznog onda bi se trebalo pokusati sa ovim igracem, otac mu je svakako iz
BIH,
http://www.transfermarkt.de/de/nemanja- ... 74294.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cisto sumljam prosto nevjerujem da ce htjeti! Ebiga nemamo tu nekih mogucnosti iskopati (izvuci iz sesira) nekog DM, budimo realni.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 13 nov 2013, 18:30

Susic za Poljski portal zasto ne zove Bunozu, Stilica, Burica, itd.

http://bhdragons.com/safet-susic-interv ... e-are-one/

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 nov 2013, 19:02

Štilić je u Ukrajini bio najbolji igrač kluba.
Mislim da je dobio i neku nagradu navijača, nisam siguran.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 13 nov 2013, 19:08

valterboy je napisao/la:Susic za Poljski portal zasto ne zove Bunozu, Stilica, Burica, itd.

Ako je ovo istinit intervju slobodno se moze rec da ih je Susic hladno skulirao :lol: . Najbolje na kraju: Bosna je atraktivna reprezentacija za Poljsku u vidi odigravanja prijateljske utakmice u Decembru. Susic: Ma nisam bas nesto zainteresovan, ha ya :lol: Sule legenda pohasio se pravo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2013, 20:05

Pape bez dlake na jeziku, tako je kako je, nema kurtoazije i dodvoravanja.
Voli te tvoje Sarajevo.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 nov 2013, 20:10

valterboy je napisao/la:Susic za Poljski portal zasto ne zove Bunozu, Stilica, Burica, itd.

haha car :D

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 nov 2013, 21:05

tyler durden je napisao/la:

haha car :D
Google translate je imao posla, izgleda...
Izvorni link ovdje možete vidjeti.

Sve u svemu, razgovor je sušićevski. Drži se svoje priče, i iskreno govori, nebitno kome. Interesantno je to što je rekao da Asmira smatra najboljim golmanom svijeta. Begovića, naravno. 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 nov 2013, 21:19

Samo, ne vidim neku veliku stvar u tome što je odbio prijateljsku sa Poljacima u decembru. Ako ste pomnije čitali, piše u tekstu, da misle na onakvu tipu utakmice kakvu smo imali u Antalyi protiv njih, u neslužbenom terminu, sa igračima iz domaćih liga.

Podržavam ga u ovome u potpunosti. Po meni je to sasvim razumljivo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 nov 2013, 07:08

Emir Spahić: Ćiro nas je digao s dna, a Pape donio mir i samopouzdanje :lol: :lol:
Nikad niko nije drugu pohvalu dao na racun trenutnog selektora, svi govore mir, mir, mir, blaga atmosfera, gdje se hvali taktika trenutnog maga :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 nov 2013, 08:11

gringobih je napisao/la:Emir Spahić: Ćiro nas je digao s dna, a Pape donio mir i samopouzdanje :lol: :lol:
Nikad niko nije drugu pohvalu dao na racun trenutnog selektora, svi govore mir, mir, mir, blaga atmosfera, gdje se hvali taktika trenutnog maga :lol:
Svi govore da je donio mir, jedino ti govoris da je on propast naseg fudbala i da ga treba otjerati. Uostalo, Spahic je u tom intervjuu rekao da je Ciro veliki soumen i da je Pape potpuna suprotnost, da voli kontrolu na miran nacin itd. Kako god okrenes, trener svih trenera nas nije odveo na veliko takmicenje, nego nas Sajo odvede i tu sva prica treba da prestane.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2013, 11:52

gringobih je napisao/la:Emir Spahić: Ćiro nas je digao s dna, a Pape donio mir i samopouzdanje :lol:
Čudi me da je i to rekao. Obzirom da mu je Ćiro dozvoljavao razbojničko ponašanje, uzeo kapitensku traku od Misimovića i dao je njemu, itd... a Pape ga je spustio na zemlju, sad je miran kao bubica.
Voli te tvoje Sarajevo.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 nov 2013, 12:01

Zar jos uvijem ima pojedinaca koji se pale na izjave ovog gringobih?
Fino Ignore lista i manje nerviranja radi maloumnika. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2013, 12:54

Nije on baš tako plitak kako ti misliš.
Voli te tvoje Sarajevo.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 14 nov 2013, 14:23

Virtu4l je napisao/la:Nije on baš tako plitak kako ti misliš.

Nezna se dosad!! Neispitano i neprovjereno :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.