FK Slavija

ultra_slavija
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la ultra_slavija » 13 jun 2012, 18:07

http://sportsport.ba/bh_fudbal/karamati ... jevo/82246" onclick="window.open(this.href);return false; karamatić potpisao za Sarajevo, od JUNAKA do ****.....Gade mi se svi igrači koji dodju iz majke Srbije....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2012, 19:01

Prosto ne vidim cemu odma' takve price,video sam i na fejsu isto. :roll:
Momak je bio tu pola godine,dosao da igra za kes,da se vrati u formu i trasira sebi put ka boljem klubu i finansijski jacoj ponudi.Sve to nabrojano je i uradio.Pomogao Slaviji da ostane u ligi,otisao u jaci klub,otisao u klub koji ce mu dati bolje uslove.A nicim se nije obavezao da ce ostati u Slaviji i umesto da mu svi budu zahvalni sto je ostavio Slaviju u ligi proglasava se izdajnikom i ostalim. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 14 jun 2012, 03:31

Devil je napisao/la:Prosto ne vidim cemu odma' takve price,video sam i na fejsu isto. :roll:
Momak je bio tu pola godine,dosao da igra za kes,da se vrati u formu i trasira sebi put ka boljem klubu i finansijski jacoj ponudi.Sve to nabrojano je i uradio.Pomogao Slaviji da ostane u ligi,otisao u jaci klub,otisao u klub koji ce mu dati bolje uslove.A nicim se nije obavezao da ce ostati u Slaviji i umesto da mu svi budu zahvalni sto je ostavio Slaviju u ligi proglasava se izdajnikom i ostalim. :roll:
Ako nemas veze s Slavijom ne vidim razlog da komentarises tako uopste...pozdrav

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 14 jun 2012, 09:51

Devil je napisao/la:Prosto ne vidim cemu odma' takve price,video sam i na fejsu isto. :roll:
Ma Srbijanci su uvijek isti,za stolom misle isto kao i oni ispod stola.To su k....u....r.....c.....i.....n.....e od ljudi koji se prodavaju za malo para.
$ ? $ ? ? " " ".

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 14 jun 2012, 10:34

Fakat mi niste jasni nimalo. Čovjek, kao i svaki drugi, otišao tamo gdje mu je bolje. Pa nije da ste vi Sarajevu neki konkurent, pa da vas je zajebo. Otišao u klub koji će igrati evropske utakmice, koji će se i sljedeće godine boriti za evropu i koji mu je vjerovatno dao više para. Pa čovjek je profesionalac i mora misliti na svoju budućnost.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 14 jun 2012, 11:43

ublehas je napisao/la:Fakat mi niste jasni nimalo. Čovjek, kao i svaki drugi, otišao tamo gdje mu je bolje. Pa nije da ste vi Sarajevu neki konkurent, pa da vas je zajebo. Otišao u klub koji će igrati evropske utakmice, koji će se i sljedeće godine boriti za evropu i koji mu je vjerovatno dao više para. Pa čovjek je profesionalac i mora misliti na svoju budućnost.
Hvala na odgovoru samo ne znam na koje pitanje
$ ? $ ? ? " " ".

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 14 jun 2012, 13:42

Boli nas qrac ko sta misli, mi imamo svoje misljenje...Kako li se manijaci osjecaju kad neki igrac predje u sarajevo ili obrnuto ili ode u neki srpski klub ? Nek mu je laka zemlja !!!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 14 jun 2012, 13:47

ultra_slavija je napisao/la:Boli nas qrac ko sta misli, mi imamo svoje misljenje...Kako li se manijaci osjecaju kad neki igrac predje u sarajevo ili obrnuto ili ode u neki srpski klub ? Nek mu je laka zemlja !!!
:lol: :lol: :mrgreen:
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 14 jun 2012, 13:55

ultra_slavija je napisao/la:Boli nas qrac ko sta misli, mi imamo svoje misljenje...Kako li se manijaci osjecaju kad neki igrac predje u sarajevo ili obrnuto ili ode u neki srpski klub ? Nek mu je laka zemlja !!!
siguran sam da im nije drago kad pređe neki njihov u sarajevo, i obrnuto. ipak se radi o velikom rivalitetu, međutim ako ode u srpski klub :shock: pa yebo majku kako ste vi zatrovani nacionalizmom. ti sad kontaš da ako tvoj mozak razmišlja tako, da i ostali trebaju imati takvo razmišljanje!? valjda je za tebe sramota da neki srbin prelazi u sarajevo ili željezničar. ko da je sad slavija neki mega klub mislim ono :roll: da nije bilo rata slavije ne bi bilo na mapi :!:

p.s. fakat mi je smiješno ovo oko toga kako vam srbijanci zabijaju "nož u leđa" :lol:

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 14 jun 2012, 15:13

Opet naglašavam, vi i Sarajevo nemate iste ambicije. Vi se borite za opstanak, a Sarajevo za evropu. Sarajevo igra pretkola lige Evrope, dok vi ne igrate ništa. Momak rezonuje da su veće šanse da se proda iz Sarajeva, nego iz Slavije, i to je logično. Ovo što ti potenciraš o prelasku iz Želje u Sarajevo i obratno je isto kao i prelasci iz Zvezde u Partizan, iz Rome u Lazio, iz Celtica u Glazgov......a kod Vas je sitacija kada igrač iz npr. Rada pređe u Partizan,ili iz Catanie u Romu.....a to što se tiče srpskih klubova, mogu reći samo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meni je isti k.... da li je igrač prešao u Slaviju ili u Gošk ili u Čelik.....

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 14 jun 2012, 15:49

pacovi_tu_ima je napisao/la:
siguran sam da im nije drago kad pređe neki njihov u sarajevo, i obrnuto. ipak se radi o velikom rivalitetu, međutim ako ode u srpski klub :shock: pa yebo majku kako ste vi zatrovani nacionalizmom. ti sad kontaš da ako tvoj mozak razmišlja tako, da i ostali trebaju imati takvo razmišljanje!? valjda je za tebe sramota da neki srbin prelazi u sarajevo ili željezničar. ko da je sad slavija neki mega klub mislim ono :roll: da nije bilo rata slavije ne bi bilo na mapi :!:

p.s. fakat mi je smiješno ovo oko toga kako vam srbijanci zabijaju "nož u leđa" :lol:

Pa da nije bilo 2.svjetskog rata na mapi ne bi bilo ni FK/NK Sarajeva(Torpeda,Turbine ili kako već?),već bi upravo bila Slavija koja se takmičila uspješno u Prvoj ligi Kraljevine Jugoslavije ;) i ne kontam vas iz federacije šta se čudite ovome "srpski klub" ? :roll: Slavija ,Rudar ,Borac,Leotar,Radnik su srpski klubovi(ne srbijanski,već srpski) ,GOŠK,Široki ,Zrinjski su hrvatski klubovi...To je jasno svakom normalnom i prizemljenom liku,koji nije u oblacima...Isto tako Novi Pazar je Bošnjački klub,ali se takmiči u ligi Srbije..Škendija je albanski klub koji se takmiči u Makedoniji...i tako X primjera...Atletik Bilbao,baskisjki klub što se takmiči u Španiji....Svonski,Kardif..velški klubovi u Engleskoj..itd,itd....
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 14 jun 2012, 16:06

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:

Pa da nije bilo 2.svjetskog rata na mapi ne bi bilo ni FK/NK Sarajeva(Torpeda,Turbine ili kako već?),već bi upravo bila Slavija koja se takmičila uspješno u Prvoj ligi Kraljevine Jugoslavije ;) i ne kontam vas iz federacije šta se čudite ovome "srpski klub" ? :roll: Slavija ,Rudar ,Borac,Leotar,Radnik su srpski klubovi(ne srbijanski,već srpski) ,GOŠK,Široki ,Zrinjski su hrvatski klubovi...To je jasno svakom normalnom i prizemljenom liku,koji nije u oblacima...Isto tako Novi Pazar je Bošnjački klub,ali se takmiči u ligi Srbije..Škendija je albanski klub koji se takmiči u Makedoniji...i tako X primjera...Atletik Bilbao,baskisjki klub što se takmiči u Španiji....Svonski,Kardif..velški klubovi u Engleskoj..itd,itd....
Ne čudimo se tom srpski klub, nego da neko misli da nam teško pada kada igrač Želje pređe u isti. Ponavljam meni je isti k.... da li je to Slavija, Čelik ili Orašje.....isto tako svejedno je da li igeč pređe u borac, Široki ili OlimpiC

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jun 2012, 17:31

ultra_slavija je napisao/la:
Ako nemas veze s Slavijom ne vidim razlog da komentarises tako uopste...pozdrav
E vidis ja vidim razlog samim tim sto sam registrovan na forum. ;)
Ja i dalje ne vidim razlog zasto neko treba da se ljuti na Karamatica.Presao je i Peljto iz Sarajeva u Slaviju pa je li iko dizao buku oko toga,Beslija je igrao za Zelju pa je sada u Slaviji,Sadikovic isto tako,mali Nedim je iz podmlatka Sarajeva presao u Slaviju.Zasto se niko od navijaca sarajevskih klubova nije bunio.JEdnostavno sto ti momci nisu ostavili dubok trag u njihovom klubu i otisli su u potragu za boljom buducnosti,bas kao sto je i Karamatic otisao,jer ce iz Sarajeva mnogo lakse napraviti bolji transfer nego iz Slavije ma koliko god mi ne bi bili sretni sa tom cinjenicom. ;)

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 14 jun 2012, 20:15

Ma nebitno je vise decko je otisao i gotova stvar!!! Malo mi licno smeta sto je kada smo se pozdravljali bilo ono "brate" sigurno se vracam jedino ako izleti nesto vani onda jbg-a ali nema veze!!!! Neko maloprije spomenu malog Oglecevca neznam da li se on oporavio a ako jeste to bi bilo veliko pojacanje za nas jer decko je pravo brz a zna sa loptom!!!ako neko zna njegov status neka napise nesto vise i jeli istina da bi se mogao vratiti Mladjo Lucic iz Borca!!!

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 14 jun 2012, 22:15

lovcen16 je napisao/la: jeli istina da bi se mogao vratiti Mladjo Lucic iz Borca!!!
Mozda. Lucic prosto nema srece u Borcu. Taman kad je poceo braniti i ljudi ga poceli hvaliti, vratio nam se najbolji golman PL, Asmir Avdukic. Lucic ce mozda u Slaviju ali samo kao pozajmljen igrac jer i dalje ima vazeci ugovor sa Borcem, a po kvalitetu jednostavno nije za klupe.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jun 2012, 00:53

lovcen16 je napisao/la:Ma nebitno je vise decko je otisao i gotova stvar!!! Malo mi licno smeta sto je kada smo se pozdravljali bilo ono "brate" sigurno se vracam jedino ako izleti nesto vani onda jbg-a ali nema veze!!!! Neko maloprije spomenu malog Oglecevca neznam da li se on oporavio a ako jeste to bi bilo veliko pojacanje za nas jer decko je pravo brz a zna sa loptom!!!ako neko zna njegov status neka napise nesto vise i jeli istina da bi se mogao vratiti Mladjo Lucic iz Borca!!!
Pred mec sa Zvijezdom cini mi se Nedim je poceo da trenira punim intezitetom ali se onda samo sredinom treninga ponovo srusio na teren.Trenutno ne znam sta je sa njim,ali bojim se da je i dalje povredjen.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 16 jun 2012, 09:04

Devil je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Ma nebitno je vise decko je otisao i gotova stvar!!! Malo mi licno smeta sto je kada smo se pozdravljali bilo ono "brate" sigurno se vracam jedino ako izleti nesto vani onda jbg-a ali nema veze!!!! Neko maloprije spomenu malog Oglecevca neznam da li se on oporavio a ako jeste to bi bilo veliko pojacanje za nas jer decko je pravo brz a zna sa loptom!!!ako neko zna njegov status neka napise nesto vise i jeli istina da bi se mogao vratiti Mladjo Lucic iz Borca!!!
Pred mec sa Zvijezdom cini mi se Nedim je poceo da trenira punim intezitetom ali se onda samo sredinom treninga ponovo srusio na teren.Trenutno ne znam sta je sa njim,ali bojim se da je i dalje povredjen.
E jbg-a bas steta neda se decku a od svih fudbalera Slavije sam cuo bas rijeci hvale za tog momka da je bas dobar decko u svakom pogledu ali dace bog da se oporavi pa da nastavi karijeru kod nas i da potvrdi kvalitet koji posjeduje!!!malo me cudi sto niko nista od raje ne komentarise eventualne dolaske mora da Vlado jos nije sastavio spisak ili ga dobro kriju!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 16 jun 2012, 19:59

25 ovog mjeseca se iskuplja ekipa a prvi dio priprema ce se odraditi na nasim terenima a od 14-24 jula se ide na finisiranje priprema u Austriju sto je vec ugovoreno!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2012, 21:37

Sta se desava u Slaviji jbt ? Tu sam u Lukavici,a osim informacije da je Todorovic negdje u Austriju otisao da potpise,i da je ponovo problem oko stadiona nista vise ne mogu da cujem. :roll:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 20 jun 2012, 23:47

Ma kriju informacije o pojacanjima pricalo se o Lucicu ali izgleda da mu je Rudar Prijedor realnija opocija nego mi jer je jos uvjek Borcev igrac a Rudarev golman je izgleda teze povrijedjen pa ce dobiti odmah mjesto startera,pominjao se i Perica Stanceski ali nema provjerenih informacija samo nagadjanja!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.