16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Da smo imali napadača da iskoristi ove medunjaninove upotrebljive lopte dosad bi bilo najmanje 3 gola u njihovoj mreži
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel do Katara sa Papetom?

Sreća ne gledam drugo poluvrijeme ali prebacit ću kada završi da gledam emisiju iz studija, pogotovo ako naši novinari uhvate kakvog dole igračića ili Papeta pa da čujemo izjavu selektora šta i gdje nije valjalo da nam objasni neke stvari, sreća pa imamo Štilića, Đurića, Mahmutovića, Zukanovića.
Istina imalu su sreće i istina bili smo desetkovani, ali za reprezentaciju koja je učestovala na SP sramota bi bila i da smo od Belgije izgubili 3:0 a nismo, razumijem da nemamo napada i da ne možemo dati gol, ali ako se sjetite emisije uvodne rekao je 100% sve tačno Bolić, na krilima nam igraju igrači koji te pozicije ne igraju u klubovima a Izraelci su tu najjači, od početka je ovaj sastav bio osuđen na poraz i propast žao mi je i teško mi je gledati ovo 3:0 na semaforu (nije još kraj) ali ako Safet ode a mora otići barem ću znati zašto.
Istina imalu su sreće i istina bili smo desetkovani, ali za reprezentaciju koja je učestovala na SP sramota bi bila i da smo od Belgije izgubili 3:0 a nismo, razumijem da nemamo napada i da ne možemo dati gol, ali ako se sjetite emisije uvodne rekao je 100% sve tačno Bolić, na krilima nam igraju igrači koji te pozicije ne igraju u klubovima a Izraelci su tu najjači, od početka je ovaj sastav bio osuđen na poraz i propast žao mi je i teško mi je gledati ovo 3:0 na semaforu (nije još kraj) ali ako Safet ode a mora otići barem ću znati zašto.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
smoriste sa slikom.
a i ja treći put pišem da se likovima pridaje prevelika pažnja.
a i ja treći put pišem da se likovima pridaje prevelika pažnja.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gotovo je ljudi, nema sanse da mozemo u baraz. 6/6 je ipak nerealno.Tuga.
Yebem li ti mamu Safete, dokle si nas doveo, izgubiti sanse nakon 4 od 10 utakmica i kao nosioci grupe.
Yebem li ti mamu Safete, dokle si nas doveo, izgubiti sanse nakon 4 od 10 utakmica i kao nosioci grupe.
- Ponos Torina
- Kontakt:
pricajte sta hocete al kvrzic odlican na desnom beku
,dajte visci drugu loptu nek se dijete samo igra..

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 16 nov 2014, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Šuko kakva crna pauza i od čega da se priberemo??!!!

I ovi fanaticosi su goli ****, kako vjetar puse oni se naginju...fuuj
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
gdje nadjose ove Prcice

Re: Odg: 16.11.2014 Izrael - BiH
Postavite jos koji put sliku nismo je vidjeli doista
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
-
- Kontakt:
Svaka cast Cimiiiii koja igracina 

- invincible1921
- Kontakt:
Je.bo vas BHF sad su nasli da pricaju protiv susica dje su bili do sad..... aplauze davali njemu i tini
=\_1921_/=
Pa momak je prosao sve pozicije, krivo mi je sto ga svi kritikuju jer je igrao pod velikim pritiskom. Naprimjer na poziciji beka trenutno je najbolji igrac na terenu.Ponos Torina je napisao/la:pricajte sta hocete al kvrzic odlican na desnom beku![]()
![]()
![]()
![]()
,dajte visci drugu loptu nek se dijete samo igra..
![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tek cemo da se iznerviramo kad Safet da neku svoju izjavu poslije utakmice.
Don't believe the hype.
Ne znam da li do kraja godine ima ijedan FIFA termin, mislim da nema ali sada treba pametno odraditi, treba sada ako dobijemo novog selektora tražiti kakav tim za prijateljsku da ga razvalimo ali baš razvalimo ali tu ne mislim na Lihtenštajne, ako treba i platiti ljudima samo da ih razvalimo jer ovo šta se dešava u reprezentaciji nije normalno, valja sada čekati 3-i mjesec to je pola godine jbt, barem imamo rukometaše u Januaru tu ništa ni ne očekujem pa se neću ni razočarati...LFC_YNWA je napisao/la:Kako sad cekati sljedece kvalifikacione utakmkice. Da nas Anceloti i Mourinho zajedno preuzmu ne mogu nista spasiti. Ubio si nas Safete hvala ti. Oprostio bih ti sve da izvrsis samoubistvo smradu yebeni.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kako ces izgubiti 1:0 sa 9 veznih igraca na terenu ?BigDaddy je napisao/la:mangupski bi bilo da smo izgubili 0:1, ovako smo direktni omjer protiv izralela izgubili, nema sanse da cemo ih kuci dobit 3:0Papastathopoulos je napisao/la:
Bojkot mangupski odradjen, Mire, Mujdza, Mume, volim vas momci !
3:0

Pa bolji su kad nemamo selektora jebote, o cemu ti pricas ? To sto su njih trojica bojkotovali krmeta na klupi nema veze s ovih 3:0, druga je poenta ove price...reptile je napisao/la:Fakat mislis da je ovo namjerno? Kakva paranoja i masta. De ba..gubimo jer su bolji. Dzaba mislis o nekoj drami i bojkotu. Dodji sebi.Papastathopoulos je napisao/la:
Bojkot mangupski odradjen, Mire, Mujdza, Mume, volim vas momci !
3:0
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Da smo imali mentalno stabilnu osobu na klupi već bi imali 6 bodova minimalno.adoo11 je napisao/la:Da smo imali napadača da iskoristi ove medunjaninove upotrebljive lopte dosad bi bilo najmanje 3 gola u njihovoj mreži
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
jes pa da nas bombarduju...firefirefirely je napisao/la:Dajte tog drona sa palestinskom zastavom
Sta je mogao kod sve i jednog gola ???????????????????Kaunas je napisao/la:sta je s tobom Begoviću
Samo mi je njega zao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI