Ma i moj iz NOB-a , pokupila ga ona 6. istocno-bosanska.lisander je napisao/la:
HAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH kod mene dedo komunjara

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Ma i moj iz NOB-a , pokupila ga ona 6. istocno-bosanska.lisander je napisao/la:
HAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH kod mene dedo komunjara
Potrudimo se da ne bude tako.Rooney88 je napisao/la:Al` pazi vrhunca kad nas banuju zbog spama a ove ostave.![]()
Moraju da dobiju , nerealno je da pobede igraci kameruna koje su motkom uterali u avion za Brazil. Premiranje afrikanaca od strane mamica nije nemoguce.Rooney88 je napisao/la:Svim srcem uz Hrvate, i sjetim im se svega ako me obore za ovu cifru, jos mi samo oni ba ostali.![]()
Mandzo se vraca, Mamic premira Kamerunce kad im savez nece i idu Hrvati ovdje do tri bobe lagano. Uz Kroejsu veceras svim srcem.
I da, 3:0. Mandzo x3.
hvala što si podijelio sa namaLenBias je napisao/la:navija se za bracu iz kameruna ali nazalost hrvatska ce vjerovatno pobjediti, velika steta
Kojim hrv.portalima,forumima...?Mi ovdje priznajemo samo fhr ostalo su sve nebitni portalciciBayern@heart je napisao/la:zašto UOPŠTE moderatori ovog foruma daju da se rasprvlja o Hrvatskoj rep. kad se nama na hrvatskim portalima odmah dodjeli BAN ako spomeno da navijamo za BOSNU I HERCEGOVINU , ništa nije potrebno samo to da srcem kažeš da voliš BiH i odmah se pojavi neki moderator i banuje te. Ako je vaša država kako kaže te ta Hrvatska slobodno raspravljajte o njoj i vašoj reprezentaciji na nekom croatia forumu.
volim te Bosno i Hercegovino![]()
![]()
![]()
![]()
Nema nista, sami trollovi, pacenici i padobranci, ovaj evo vec jedno najmanje treci put upisuje srecu ''braci Kameruncima'', ali ga nitko ne dozivljava pa ponovi svakih sat vremena u nadi da ce bar netko nasjestiKevin je napisao/la:ima li ista/iko normalnog na ovoj temi, nisam navraćao odavno
Nek' nam crkne kravaSiamoNoi je napisao/la: Jel na hrv-kam temi?
nema na cemu, na forumu smo da navijamo za ili protiv odredjenih ekipa bez nekih primitivnih licnih uvredajohnnyyK je napisao/la:hvala što si podijelio sa namaLenBias je napisao/la:navija se za bracu iz kameruna ali nazalost hrvatska ce vjerovatno pobjediti, velika steta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.