HoceConsigliere je napisao/la:Sta Marjan spominje studio Bilino polje? Hoce li se na Bilinom organizovano gledati utakmica?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
HoceConsigliere je napisao/la:Sta Marjan spominje studio Bilino polje? Hoce li se na Bilinom organizovano gledati utakmica?
Al' sta se desi ako ne damo taj gol odmah na pocetku.Kad bi se Slovacka kuci ponovila u utorak,tacno bi se rasplakorevan je napisao/la:Razumijem raju koja se pribojava. I ja malo strepim, ali to ti je po onoj: "ko se jednom opeče i na hladno puše". Najvažnije je prekosutra da Litvancima što prije dadnemo taj prvi gol i onda će oni upasti u našu mašinu zvanu 'tri-četiri gola za 10-15 minuta'. A realno njihova odbrana ne može izdržati protiv našeg napada 90 minuta bez pogreške i nakon tog prvog gola naši će da ih samelju dok ih drži panika i konfuzija. Ukoliko, s druge strane, krenu naprijed i budu igrali gol za gol s nama, mislim da svi znamo kako to završava po njih.
Kada se pogledaju cijele kvalifikacije i utakmica sa SAD, u svim utakmicama smo igrali tako. Dadnemo jedan gol, protivnik se izgubi, uspaniči i naši napadači to odlično iskoriste da u slijedećih dvadesetak minuta dokrajče suparnika sa još 2-3 gola. Jedine dvije utakmice koje nismo pobijedili (Slovačka i Grčka u Ateni) su završile tako jer je protivnik uspio da ne podlegne tom pritisku i primi prvi gol. Slovački selektor nas je u prvoj pročitao odlično, neutralizirao je što je trebalo u našoj igri, plus što mi nismo igrali kako treba i postigli su Slovaci gol u pravom momentu, pred kraj utakmice, kada se je skoro nemoguće vratiti. U Ateni su golovi jednostavno bili začarani.
Amerikanci se mogu tapšati po ramenu kako su nas pobijedili, ali činjenica je da su oni nakon prvog poluvremena bili gotovi i da u drugom nije ušla skoro pa kompletna rezervna postava, klinca bi oni dali četiri gola. Prije bi dobili još koji.
Tako da ne treba brinuti. Preiskusni su naši igrači da ispuste ovo, a Litvanija kvalitetom jednostavno nije u našem rangu. Ukoliko budemo pravi, u što ne sumnjam, slavit ćemo odlazak u Brazil već nakon 45 minuta.
Referees Juergen Jansen, Felix Zwayer and Dominik Marks are among 25 people under investigation on suspicion of manipulating 10 matches.
Kako ona trebica vristi ko ona 10-orica oko njetepsija je napisao/la:Bez imalo lažne skromnosti,teško da se neka reprezentacija prati sa ovom dozom frenetičnosti kao naša.
Imamo puno onih koji nas mrze,ali zato oni koji vole,vole kao rijetko ko.
Jer ovo,kako se prati i doživljava naša reprezentacija,graniči sa ludilom.
Mene od petka trese takva groznica,stalno mi u glavi to (vrlo vjerovatno) apsolutno ludilo koje slijedi u utorak.
Jer,bez pretjerivanja,ovo će biti(opet kažem,vrlo vjerovatno) najsretniji dan u BH istoriji.
Joj kad se država zatrese...
Ovako,ali sa još većom dozom ludila.
[youtube][/youtube]
moguce je sve...ali ipak do nas jeTuti je napisao/la:Referees Juergen Jansen, Felix Zwayer and Dominik Marks are among 25 people under investigation on suspicion of manipulating 10 matches.
Samo da se zna skim imamo jos posla... dali su grci umjesali svoje prste kod ovog ili je ovo samo puka slucajnost da ovaj sudi ovako bitan mec.
Sudija koji je umjesan u skandale u njemackog nogometu ali se izvukao od optuznice..![]()
http://worldreferee.com/site/copy.php?l ... xtType=bio" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravi orgazam slijedi u utorakNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Kako ona trebica vristi ko ona 10-orica oko nje
NAPOKON !!!! Ima da gori Bilino Polje - bit ce pun stadion 100%...Goalgetter je napisao/la:HoceConsigliere je napisao/la:Sta Marjan spominje studio Bilino polje? Hoce li se na Bilinom organizovano gledati utakmica?
Tako jeConsigliere je napisao/la:Ako budemo odigrali kako treba i kako znamo, nema tu sta sudija ovaj, onaj... Bolji smo 5 puta od zemlje u kojoj nikog nije briga za fudbal. I sad treba ta zemlja i neki njemac da nas zaustave pred vratima raja, o kojem sanjamo 20 yebenih godina! Nema yebene sanse!!! Ni u snu! 0:3 k'o iz picke....u prvih 20 minuta.
Oprez i malo lakse sa slavljemNajmanje petero ljudi je poginulo u kolumbijskom glavnom gradu Bogoti pri proslavi plasmana kolumbijske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
Kolumbijci su u Barranquilli zaostajali 0-3 nakon nepunih pola sata igre, ali su uspjeli dostići rezultat u završnoj četvrtini utakmice i izboriti tako i matematički svoj prvi plasman na Mundijal nakon 16 godina.
Uslijedilo je neobuzdano slavlje na gradskim ulicama koje se ubrzo pretvorilo u tragediju.
Prema službenim policijskim izvješćima, dvoje je ljudi preminulo od rana vatrenim oružjem, dok je troje ljudi smrtno stradalo u prometnim nesrećama. Isto tako, diljem države izbilo je preko 2000 tučnjava.
Dobro ja sam samo istrazio malo o sudiji ovome... a sad sta i koliko je Grcka pokusala da lobira kod njega vidjecemo u Utorak. Znamo svi koliko i pomocni mogu da uticu na rez.Consigliere je napisao/la:Ako budemo odigrali kako treba i kako znamo, nema tu sta sudija ovaj, onaj... Bolji smo 5 puta od zemlje u kojoj nikog nije briga za fudbal. I sad treba ta zemlja i neki njemac da nas zaustave pred vratima raja, o kojem sanjamo 20 yebenih godina! Nema yebene sanse!!! Ni u snu! 0:3 k'o iz picke....u prvih 20 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 0 gostiju.