BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2013, 20:18

Consigliere je napisao/la:Sta Marjan spominje studio Bilino polje? Hoce li se na Bilinom organizovano gledati utakmica?
Hoce ;)

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 13 okt 2013, 20:20

revan je napisao/la:Razumijem raju koja se pribojava. I ja malo strepim, ali to ti je po onoj: "ko se jednom opeče i na hladno puše". Najvažnije je prekosutra da Litvancima što prije dadnemo taj prvi gol i onda će oni upasti u našu mašinu zvanu 'tri-četiri gola za 10-15 minuta'. A realno njihova odbrana ne može izdržati protiv našeg napada 90 minuta bez pogreške i nakon tog prvog gola naši će da ih samelju dok ih drži panika i konfuzija. Ukoliko, s druge strane, krenu naprijed i budu igrali gol za gol s nama, mislim da svi znamo kako to završava po njih.

Kada se pogledaju cijele kvalifikacije i utakmica sa SAD, u svim utakmicama smo igrali tako. Dadnemo jedan gol, protivnik se izgubi, uspaniči i naši napadači to odlično iskoriste da u slijedećih dvadesetak minuta dokrajče suparnika sa još 2-3 gola. Jedine dvije utakmice koje nismo pobijedili (Slovačka i Grčka u Ateni) su završile tako jer je protivnik uspio da ne podlegne tom pritisku i primi prvi gol. Slovački selektor nas je u prvoj pročitao odlično, neutralizirao je što je trebalo u našoj igri, plus što mi nismo igrali kako treba i postigli su Slovaci gol u pravom momentu, pred kraj utakmice, kada se je skoro nemoguće vratiti. U Ateni su golovi jednostavno bili začarani.

Amerikanci se mogu tapšati po ramenu kako su nas pobijedili, ali činjenica je da su oni nakon prvog poluvremena bili gotovi i da u drugom nije ušla skoro pa kompletna rezervna postava, klinca bi oni dali četiri gola. Prije bi dobili još koji.

Tako da ne treba brinuti. Preiskusni su naši igrači da ispuste ovo, a Litvanija kvalitetom jednostavno nije u našem rangu. Ukoliko budemo pravi, u što ne sumnjam, slavit ćemo odlazak u Brazil već nakon 45 minuta.
Al' sta se desi ako ne damo taj gol odmah na pocetku.Kad bi se Slovacka kuci ponovila u utorak,tacno bi se rasplako :D

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 okt 2013, 20:22

Kvota na nas pada u svim vaznijim kladionicama, ako nekom nesto znaci :mrgreen:

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 20:23

Strah me ovog kvazi njemca... imali salihaga sta sa njim :( grci..
A vidim lak je na zutima.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 okt 2013, 20:28

Ja inace uvijek panicim kod svake tekme nase repke ali ovaj put sam bas miran. :) Ni meni samom nije jasno :? :? :? Jednostavno vjerujem u ove momke i znam da ce izginuti da nas odvedu u Brazil. 8-) Uz Boziju pomoc, u Utorak svi slavimo i pocinje se stediti za Brazil a Boga mi i Brazilke :mrgreen: :mrgreen: Sabura ljudi sve ce to dobro biti. Jednostavno sve nam se poklopilo i mi idemo na SP. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 okt 2013, 20:28

Bez imalo lažne skromnosti,teško da se neka reprezentacija prati sa ovom dozom frenetičnosti kao naša.
Imamo puno onih koji nas mrze,ali zato oni koji vole,vole kao rijetko ko.
Jer ovo,kako se prati i doživljava naša reprezentacija,graniči sa ludilom.
Mene od petka trese takva groznica,stalno mi u glavi to (vrlo vjerovatno) apsolutno ludilo koje slijedi u utorak.
Jer,bez pretjerivanja,ovo će biti(opet kažem,vrlo vjerovatno) najsretniji dan u BH istoriji.
Joj kad se država zatrese...
Ovako,ali sa još većom dozom ludila.

[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 13 okt 2013, 20:30

@darker10

Kao što sam rekao, nemaju Litvanci tu odbranu koja nas može držati 90 minuta. Mora stvarno biti neki strašan peh da koja lopta ne nađe put u njihovu mrežu, pa makar i Hajrović s parkinga. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 20:36

Referees Juergen Jansen, Felix Zwayer and Dominik Marks are among 25 people under investigation on suspicion of manipulating 10 matches.

Samo da se zna skim imamo jos posla... dali su grci umjesali svoje prste kod ovog ili je ovo samo puka slucajnost da ovaj sudi ovako bitan mec.

Sudija koji je umjesan u skandale u njemackog nogometu ali se izvukao od optuznice.. :?

http://worldreferee.com/site/copy.php?l ... xtType=bio" onclick="window.open(this.href);return false;
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 okt 2013, 20:37

tepsija je napisao/la:Bez imalo lažne skromnosti,teško da se neka reprezentacija prati sa ovom dozom frenetičnosti kao naša.
Imamo puno onih koji nas mrze,ali zato oni koji vole,vole kao rijetko ko.
Jer ovo,kako se prati i doživljava naša reprezentacija,graniči sa ludilom.
Mene od petka trese takva groznica,stalno mi u glavi to (vrlo vjerovatno) apsolutno ludilo koje slijedi u utorak.
Jer,bez pretjerivanja,ovo će biti(opet kažem,vrlo vjerovatno) najsretniji dan u BH istoriji.
Joj kad se država zatrese...
Ovako,ali sa još većom dozom ludila.

[youtube][/youtube]
Kako ona trebica vristi ko ona 10-orica oko nje :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 13 okt 2013, 20:42

Tuti je napisao/la:
Referees Juergen Jansen, Felix Zwayer and Dominik Marks are among 25 people under investigation on suspicion of manipulating 10 matches.

Samo da se zna skim imamo jos posla... dali su grci umjesali svoje prste kod ovog ili je ovo samo puka slucajnost da ovaj sudi ovako bitan mec.

Sudija koji je umjesan u skandale u njemackog nogometu ali se izvukao od optuznice.. :?

http://worldreferee.com/site/copy.php?l ... xtType=bio" onclick="window.open(this.href);return false;
moguce je sve...ali ipak do nas je

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 okt 2013, 20:43

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Kako ona trebica vristi ko ona 10-orica oko nje :lol:
Pravi orgazam slijedi u utorak ;)
Vječno u našim srcima.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 okt 2013, 20:46

Ako budemo odigrali kako treba i kako znamo, nema tu sta sudija ovaj, onaj... Bolji smo 5 puta od zemlje u kojoj nikog nije briga za fudbal. I sad treba ta zemlja i neki njemac da nas zaustave pred vratima raja, o kojem sanjamo 20 yebenih godina! Nema yebene sanse!!! Ni u snu! 0:3 k'o iz picke....u prvih 20 minuta. :twisted:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 okt 2013, 20:49

Goalgetter je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Sta Marjan spominje studio Bilino polje? Hoce li se na Bilinom organizovano gledati utakmica?
Hoce ;)
NAPOKON !!!! Ima da gori Bilino Polje - bit ce pun stadion 100%...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 13 okt 2013, 20:51

Consigliere je napisao/la:Ako budemo odigrali kako treba i kako znamo, nema tu sta sudija ovaj, onaj... Bolji smo 5 puta od zemlje u kojoj nikog nije briga za fudbal. I sad treba ta zemlja i neki njemac da nas zaustave pred vratima raja, o kojem sanjamo 20 yebenih godina! Nema yebene sanse!!! Ni u snu! 0:3 k'o iz picke....u prvih 20 minuta. :twisted:
Tako je 8-)

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 okt 2013, 20:55

I daj više popustite sa tim teorijama urote i zavjere.Ono što je najvažnije,zavisimo samo od SEBE.
Ništa nam se ne mora pokolopiti,samo moramo pobjediti.
Ne zavisimo ni od koga,zavisimo samo od sebe.Sudija ovaj onaj,Grci i stimulans Litvancima...sve je to nebitno.
Jači smo,bolji smo,imamo veći motiv i želju,veću podršku.
Mi smo favoriti!
Vječno u našim srcima.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2013, 20:55

PETERO MRTVIH U KOLUMBIJSKOM SLAVLJU NAKON PLASMANA NA SP
Najmanje petero ljudi je poginulo u kolumbijskom glavnom gradu Bogoti pri proslavi plasmana kolumbijske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Kolumbijci su u Barranquilli zaostajali 0-3 nakon nepunih pola sata igre, ali su uspjeli dostići rezultat u završnoj četvrtini utakmice i izboriti tako i matematički svoj prvi plasman na Mundijal nakon 16 godina.

Uslijedilo je neobuzdano slavlje na gradskim ulicama koje se ubrzo pretvorilo u tragediju.

Prema službenim policijskim izvješćima, dvoje je ljudi preminulo od rana vatrenim oružjem, dok je troje ljudi smrtno stradalo u prometnim nesrećama. Isto tako, diljem države izbilo je preko 2000 tučnjava.
Oprez i malo lakse sa slavljem :mrgreen:

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 20:55

Consigliere je napisao/la:Ako budemo odigrali kako treba i kako znamo, nema tu sta sudija ovaj, onaj... Bolji smo 5 puta od zemlje u kojoj nikog nije briga za fudbal. I sad treba ta zemlja i neki njemac da nas zaustave pred vratima raja, o kojem sanjamo 20 yebenih godina! Nema yebene sanse!!! Ni u snu! 0:3 k'o iz picke....u prvih 20 minuta. :twisted:
Dobro ja sam samo istrazio malo o sudiji ovome... a sad sta i koliko je Grcka pokusala da lobira kod njega vidjecemo u Utorak. Znamo svi koliko i pomocni mogu da uticu na rez.

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 13 okt 2013, 20:57

EKSLUZIVNA vijest stigla iz Litvanije, utakmica se odgadja!!!!!!

Kako njihovi mediji prenose dvije sumnjive osobe sa logom FaceTV posmrkali sve linije. :D

Sent from my GT-P5113 using Tapatalk now Free
WHUFC

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 okt 2013, 20:59

Hoću da u junu navijam za svoje, ne za Italiju, Njemačku, Španiju. Hoću pune kafane, šalove, zastave, razvijanje taktike. Hoću euforiju mjesec dana unaprijed, hoću da se forumaši brinu kakav će nam smještaj biti u Brazilu i hoće li Sejo dobiti crveni karton, hoću da osjetim tu fudbalsku atmosferu u mom gradu, mojoj državi. Hoću SP!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 okt 2013, 21:07

More Senad i spidare kad mane bjelog :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 0 gostiju.