RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: FK Velež
Zelio bih saznati od nekog vako bas iskrenog i pravog navijaca dometi Veleza po vama da li Velez moze do prvog mjesta ... nisam ga nikako gledao ove sezone pa me zanima Hvala poz svim rodjenima
Sve cestitke Rodjeni... Kako ste krenuli titula vam ne gine!!!
Ibrakovi momci trpaju goste bez milosti, ko da je vaterpolo u pitanju.
Zar je to sve sto je od Red Army ostalo, 150 ljudi u kopu?!
Ova igra, igraci, trener i nova uprava zasluzuje da popunite citavu stranu da ne moze igla da padne, jednom recju: "da bude ko u neotpakovanoj kutiji sibice".
Sretno u nastavku.
Ibrakovi momci trpaju goste bez milosti, ko da je vaterpolo u pitanju.

Zar je to sve sto je od Red Army ostalo, 150 ljudi u kopu?!

Ova igra, igraci, trener i nova uprava zasluzuje da popunite citavu stranu da ne moze igla da padne, jednom recju: "da bude ko u neotpakovanoj kutiji sibice".
Sretno u nastavku.
NEMOJTE ME POGREŠNO SHVATITI JA SAM manijak NAVIJAM ZA ŽELJU samo neznam što toliko furate veleža neka titula nešto
nemam ništa protiv njih ali u startu raspored strašan 3 kući i u goste premorenim pitarima evo zapamtite moj nik pa se javite iduće kolo idu leotaru paćemo vidjet
kec ko zgrada

Ja a zeljo je imao tezak raspored...kuci jedva dibili po 1:0, a vec kontate da ste prvaci...dao Bog pa bili prvaci ili Velez ili Željo, samo da nisu ovi uski i ovi koji nevole nam jedinu nam BIH
Velež nikad nije bio jaci, a koliko moze...vidicemo, prvenstvo je tek pocelo!Glupo je da vec neki govore o evropi i tako...daj Boze

Velež nikad nije bio jaci, a koliko moze...vidicemo, prvenstvo je tek pocelo!Glupo je da vec neki govore o evropi i tako...daj Boze
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma kakav Zeljo i titula! Svaki normalni navijac koji je sve ove godine pratio klub zna da Zeljo sa ovim timom tesko (skoro nikako) ne moze do titule! Lijepo je se nadati ali nadanje je jedno a realnost drugo! Mislim da je svima nama velika zelja da ove godine barem Evrope vidimo ..Ada je napisao/la:Ja a zeljo je imao tezak raspored...kuci jedva dibili po 1:0, a vec kontate da ste prvaci...dao Bog pa bili prvaci ili Velez ili Željo, samo da nisu ovi uski i ovi koji nevole nam jedinu nam BIH![]()

A sto se rasporeda tice, sigurno je tezi bio do sada nego Velezov. Celik, Siroki, Zvijezda i sutra Zrinjski. Dvije kuci dvije na strani ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
vidi stole uprava želje kaže da je ove sezone cilj evropa a ne titula ti sto pricaju nisu realno kao i za velež a moras nesto znati željo igra kuci pa ide olimpiku i to je kuci pa opet kuci zadnje kolo kuci i prvo drugog dijela i dvije zaredom 5 i 6 kolo drugog dijela znači nek sve dobiju kući 3 boda iz zenice je evropa to je nasa liga 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Malo mi je smjesno ovo "moras nesto znati" ...harinjo je napisao/la:vidi stole uprava želje kaže da je ove sezone cilj evropa a ne titula ti sto pricaju nisu realno kao i za velež a moras nesto znati željo igra kuci pa ide olimpiku i to je kuci pa opet kuci zadnje kolo kuci i prvo drugog dijela i dvije zaredom 5 i 6 kolo drugog dijela znači nek sve dobiju kući 3 boda iz zenice je evropa to je nasa liga

Zeljo ide sljedece kolo Slaviji pa Travniku pa dolazi Rudar, idemo Borcu, dolazi Sloboda, idemo Modrici a onda tek idu te 3 utakmice kuci a one nisu nikako bezazlene. 11 kolo dolazi Velez, 12 kolo Olimpik i 13 kolo derbi. A mi se tu nadamo osvajanju 9 bodova .. Daj Boze ...
Izvinjavam se na OFF topicu .. Izbrisite ako smeta, ja necu vise ovde o Zelji ..
AMAR OSIM
- el-fighter
- Kontakt:
Ma u našoj ligi će ništa nezna. Modriča jedne godine osvoji titulu, a druge se bori za opstanak. Nevjerujem da možemo do titule, ali plasman među prvih 6 ekipa bi bio dobar rezultat.
Što se tiče sljedeće utakmice, mislim da idemo Leotaru. Pa gore treba biti Maradona da izbjegneš offsajd. Neznam dali se možemo nadati povoljnom rezultatu tamo, ali ako smo Sarajevu uzeli bod, zašto nemožemo Leotaru. Do tada će se vratiti Osmanagić, Knežević i Hadžija pa ćemo vidjeti dokle ćemo dogurati.
Što se tiče sljedeće utakmice, mislim da idemo Leotaru. Pa gore treba biti Maradona da izbjegneš offsajd. Neznam dali se možemo nadati povoljnom rezultatu tamo, ali ako smo Sarajevu uzeli bod, zašto nemožemo Leotaru. Do tada će se vratiti Osmanagić, Knežević i Hadžija pa ćemo vidjeti dokle ćemo dogurati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- The_Target
- Kontakt:
Da se razumijemo, tj. rijesimo dilemu vise oko koje se peglamo danima, kako je pocela PL, kao prvo navijacima Veleza je najvaznije da se ne borimo za opstanak, kao to je to bio slucaj u nekoliko zadnjih sezona. Pricati o Evropi nakon 4 kola ( ako izuzmemo politiku i neke druge otezavajuce okolnosti ), je glupo, ali svakako da je pozitivno i dobro to sto cemo biti u gornjem dijelu tabele ( imamo pravo da se nadamo obzirom na pokazanu igru ).
Rođeni brato
Kome bude Iljo odredio da bude šampion, tj će i bit...
NemeRe se protiv sudbine... samo se nadam da je se ove godine smilovao nekom klubu koji ima neku tradiciju...
Veležu se smiješi dobra sezona, sigurno će dobro igrat i teže utakmice na krilima podrške rođenih koji su sretni zbog ovakvog starta. Ako se Po jutru poznaje dan, moglo bi se svašta lijepo desit za Veleža i Rođene, ljude koje mnogo cijenim, prave borce za ono što je njihovo. Nadam se da je ova sezona početak vraćanja Veleža na stare staze... Što bi bilo i potvrda, da kad izađeš iz tame i izolacije, samo možeš biti jači i Prkosniji i ponosniji...
A naravno, Željo je lijepo krenuo... Ako se po jutru dan poznaje...onda Borac, Željo i Velež... mrtva trka za šampiona..Naravno, tu je željo najbliži cilju, jer ipak ima iskustva sa nosanjem Šampionskih Ćupova.
Pozdrav Rođenim...
NemeRe se protiv sudbine... samo se nadam da je se ove godine smilovao nekom klubu koji ima neku tradiciju...
Veležu se smiješi dobra sezona, sigurno će dobro igrat i teže utakmice na krilima podrške rođenih koji su sretni zbog ovakvog starta. Ako se Po jutru poznaje dan, moglo bi se svašta lijepo desit za Veleža i Rođene, ljude koje mnogo cijenim, prave borce za ono što je njihovo. Nadam se da je ova sezona početak vraćanja Veleža na stare staze... Što bi bilo i potvrda, da kad izađeš iz tame i izolacije, samo možeš biti jači i Prkosniji i ponosniji...
A naravno, Željo je lijepo krenuo... Ako se po jutru dan poznaje...onda Borac, Željo i Velež... mrtva trka za šampiona..Naravno, tu je željo najbliži cilju, jer ipak ima iskustva sa nosanjem Šampionskih Ćupova.

Pozdrav Rođenim...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
vidim da su vec raja pisala tako da necu puno o utakmici , uglavnom ..malo losije izdanje nego u prve tri utakmice ali najvaznije je da smo uzeli 3 boda , rezultat fenomenalan ...po meni vrucina uzela danak pa je igra bila malo losija ako se to moze tako nazvati kad dobijes 4-1 ..
, ja umalo nisam pao u nesvijest u hladu tribine, a ne kako je bilo njima trcati po onom ćelopeku ...
Dzafic vanserijski igrac , daBogda da ga zadrzimo do kraja sezone ..ono sto on radi na terenu je davno prevazislo premijer ligu ..
najbolja posjeta ove sezone na stadionu definitivno ...
e sad iduca utakmica u Trebinju , po kvalitetu sigurno možemo uzeti bodove dole ali me strah kradje.... to je jedan od stadiona gdje se vrše najveci pritisci i jako je tesko uzeti bodove ..., bio bi zadovoljan bodom iz Trebinja uz te sve okolnosti ..

Dzafic vanserijski igrac , daBogda da ga zadrzimo do kraja sezone ..ono sto on radi na terenu je davno prevazislo premijer ligu ..
najbolja posjeta ove sezone na stadionu definitivno ...
e sad iduca utakmica u Trebinju , po kvalitetu sigurno možemo uzeti bodove dole ali me strah kradje.... to je jedan od stadiona gdje se vrše najveci pritisci i jako je tesko uzeti bodove ..., bio bi zadovoljan bodom iz Trebinja uz te sve okolnosti ..

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
cole-ch je napisao/la:Sve cestitke Rodjeni... Kako ste krenuli titula vam ne gine!!!
Ibrakovi momci trpaju goste bez milosti, ko da je vaterpolo u pitanju.![]()
Zar je to sve sto je od Red Army ostalo, 150 ljudi u kopu?!![]()
Sretno u nastavku.
ma brate svi potrcali na veliku tribinu koja je bila skroz popunjena , takav je ćelopek bio da ne možes vjerovati , a navijacka tribina direktno u sunce okrenuta , sklonili se ljudi koliko su mogli a i protivnik neatraktivan u navijackom smislu , bit ce to puno bolje u iducim utakmicama ...
Drug, vi ste pokrali Leotar prošle sezone. Bolja vam je da nastupate sa b sastavom jer se dole lome noge. Tako to ide. 

Rz88 je napisao/la:Drug, vi ste pokrali Leotar prošle sezone. Bolja vam je da nastupate sa b sastavom jer se dole lome noge. Tako to ide.
kako mislis pokrali ??? mislis na taj neki famozni dogovor 3 za 3 boda ili ?
mi smo igrom to trebali dobiti , a ne remizirati ...e sad ako je postojao taj neki dogovor ...to je druga prica

Da, upravo to. To i ptice na granama znjau. 3 za 3. Igrali oni u Trebinju bezveze i uzeli ste im bod. Oni to sigurno nisu zaboravili. Dali su vam u Vrapčićima iako su dobri bili ali eto vaša stvar. Sretno ali zna se da dole ne može niko boda uzeti kada oni počnu klizeće mislim sa fudbala na umjetničko klizanje.
Rz88 je napisao/la:Da, upravo to. To i ptice na granama znjau. 3 za 3. Igrali oni u Trebinju bezveze i uzeli ste im bod. Oni to sigurno nisu zaboravili. Dali su vam u Vrapčićima iako su dobri bili ali eto vaša stvar. Sretno ali zna se da dole ne može niko boda uzeti kada oni počnu klizeće mislim sa fudbala na umjetničko klizanje.
hehe ..a Boga mi dobro si ti rekao , možda je bolje poslati drugi tim u Trebinje ... ja sam ih malo pratio u ova dva kola sto su kuci dobili , nemaju nikakvu igru ...jedino iz prekida mogu nesto ...oni ti se drze provjerene devize ..POBIJEDI KUCI SVE I OSTAO SI U LIGI ..a kako ?? to nije ni bitno ...kazu da se dole iz publike samo cuje PILAAAAAAAAAAAAJJ

Sanel Borić !carina je napisao/la:Bobić Šečić, Zaim, Škaljić, Kajtaz,Kadić ,Jugo, Čolić, Velagić, Majkić ,Džafićno rules je napisao/la:Čestitke na pobjedi ... ako nije problem da neko od Velezovaca napiše sastav u kojem je velez danas igrao , makar copy-paste sa kakve stranice , unaprije hvala
usao drugi Škaljic umjesto Mrkve, a Jovanovic umjesto Juge
Vrijeme katastrofa,stvarno svaka čast i jednoj i drugoj ekipi na igri jer sumnjam da bi se i neke bolje evropske ekipe bolje snašle po onom ćelopeku.Laktaši solidna ekipica,da znaju šta hoće,da imaju publiku i mogli bi nešto više uraditi ali to je ekipa bez ičega pa tako i bez ambicija.Odbrana je danas bila malo nesigurna,vidi se da fali Knežević i u veznom redu je falio Osmanagić,primjetilo se.Džafić više standardno dobar te Čola koji nije baš kao proteklih tekmi ali opet je efikasan,zabija.Mislim da penala nije bilo ali eto barem nije 1:0 završilo pa da se vade na to,uvalili smo još tricu !
Kako mi je milo sada gledati na tabelu !

''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
ko je onaj Jovanović što je juče ušao sa klupe u igru i odakle je došao ? aj neka napiše neko ako zna ..
Momak je strasni igrac, u pripremama standardni bio, valjda ga je zeznuo dolazak Dzafica
Defanziva mu je losija strana, ali eto jucer je pokazao da i to moze igrati. Inace, pred sami pocetak PL, prisustvovao sam redovno treninzima, i uigravan je u formaciji sa Colicem na krilima, sto je veoma dobro fukcionisalo, sta se desilo sada, ja stvarno ne znam. Vjerujem da ce dobivati sve vise prostora kako sezona bude odmicala..

Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.