Znamo šta je radio na desnom beku

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Za pitanje ko igra po lijevoj strani, Lulic igra po lijevoj. Bilo je uvijek tako da se Mujdza cesto ukljucivao u ofanzivu, dok su Salihovic / Lulic igrali lijevo, znaci isti slucaj, samo sto sada Mujdza i Steva imaju na desnoj, a Lulic tu lijevu stranu, naravno, dobivace pomoc iz sredine Lula po toj strani (Kao sto sam naveo, taj slucaj imamo vec dugo u reprezentaciji, da Mujdza haman pa sam igra desno). Ovu formaciju sam postavio po prognozi kako ce je Pape postaviti, i dalje mislim da vjeruje Medi i dobice mjesto u prvih 11.ficobahtic je napisao/la:Ovo je harakiri formacija, ako ovako istrcimo natrpat ce nas Grci lagano ! Ko ovdje igra po lijevoj strani, Dzeko mozda??? Nadam se da ce Pape biti mudriji i da ce Medu ostaviti na klupi i dati mu sansu zadnjih 30 minuta. Radije Besicu dati sansu jer je trkacki i defanzivno puno jaci igrac!Goalgetter je napisao/la:---------------- Begovic ---------------
Mujdza -- Spahic -- Vranjes -- Lulic
------ Zahirovic ---- Medunjanin ---
Stevanovic ----------------------------
---------------- Misimovic ------------
-------- Ibisevic -----------------------
------------------ Dzeko ---------------
Mislim da cemo ovako nastupiti, pod laganim upitnikom su Medunjanin i Stevanovic, ali kad pogledam alternative u klupi, onda je bolje da i ovako ostane.
Mada po po mom misljenju Pape ce izvesti sljedecih 11
---------------------------Begovic--------------------------
-----Mujdza-----Vranjes--------Spahic--------Zukanovic------
--------------------------Zahirovic---------------
----Stevanovic---------Misimovic-------------Lulic----------
-----------------Ibisevic-------------Dzekson------------------------
Lulic i Stevanovic bi igrali malo povucenije jer nam je sredina trkacki tanka, naravno i Vedo i Dzeko moraju odraditi puno stvari u defanzivi i vise ucestvovati u igri i kreiranju igre na sredini terena. Ako bude igrao Medo, onda ne znam ko ce od ovih gore nabrojanih na klupu, ali nadam se da je Pape uvidio da smo trkacki losi na sredini, nekako je Pjanke to individualnim kvalitetom uspio nadomjestiti ali kad njega nema to je vec druga prica!
umjesto zahirovica igra Medunjanin 100%,a umjesto Stevanovica staviti Viscu,jer je u boljoj formi,a ukoliko Pjanic bude spreman onda se mjenja taktika,al ovo je 90% sastava!Rikardo je napisao/la:
Nema druge.
Goalgetter je napisao/la:Bernd Stange: Zukanovic nemoze igrati na poziciji beka, on je stoper!
Ma hoce stavice Medu 97%, ali to ce mu biti najveca pogreska jer je on tip igraca kojem vise leze ofanzivniji zadaci a igrat ce nesto kao poludefanzivac tako da ce odbrana ponovo biti na udaru kao i u prvoj utakmici u Grckoj. Zukanovic jeste dosta spor ali bi u ovom slucaju Lulic morao da odigra i defanzivnu rolu, tako da bi Zukanovicu bilo puno lakse! Znamo da su u Zenici prekidi najjace oruzje i Zukanovic bi bio jako bitan faktor u tom segmentu, mozda i presudan a svjedoci smo da je opasan iz prekida i prema suparnickom golu! Ako ne bude igrao na beku onda bi druga opcija bila da igra stopera a Vranjes lijevo.Goalgetter je napisao/la:Za pitanje ko igra po lijevoj strani, Lulic igra po lijevoj. Bilo je uvijek tako da se Mujdza cesto ukljucivao u ofanzivu, dok su Salihovic / Lulic igrali lijevo, znaci isti slucaj, samo sto sada Mujdza i Steva imaju na desnoj, a Lulic tu lijevu stranu, naravno, dobivace pomoc iz sredine Lula po toj strani (Kao sto sam naveo, taj slucaj imamo vec dugo u reprezentaciji, da Mujdza haman pa sam igra desno). Ovu formaciju sam postavio po prognozi kako ce je Pape postaviti, i dalje mislim da vjeruje Medi i dobice mjesto u prvih 11.ficobahtic je napisao/la:Ovo je harakiri formacija, ako ovako istrcimo natrpat ce nas Grci lagano ! Ko ovdje igra po lijevoj strani, Dzeko mozda??? Nadam se da ce Pape biti mudriji i da ce Medu ostaviti na klupi i dati mu sansu zadnjih 30 minuta. Radije Besicu dati sansu jer je trkacki i defanzivno puno jaci igrac!Goalgetter je napisao/la:---------------- Begovic ---------------
Mujdza -- Spahic -- Vranjes -- Lulic
------ Zahirovic ---- Medunjanin ---
Stevanovic ----------------------------
---------------- Misimovic ------------
-------- Ibisevic -----------------------
------------------ Dzeko ---------------
Mislim da cemo ovako nastupiti, pod laganim upitnikom su Medunjanin i Stevanovic, ali kad pogledam alternative u klupi, onda je bolje da i ovako ostane.
Mada po po mom misljenju Pape ce izvesti sljedecih 11
Lulic i Stevanovic bi igrali malo povucenije jer nam je sredina trkacki tanka, naravno i Vedo i Dzeko moraju odraditi puno stvari u defanzivi i vise ucestvovati u igri i kreiranju igre na sredini terena. Ako bude igrao Medo, onda ne znam ko ce od ovih gore nabrojanih na klupu, ali nadam se da je Pape uvidio da smo trkacki losi na sredini, nekako je Pjanke to individualnim kvalitetom uspio nadomjestiti ali kad njega nema to je vec druga prica!
Ova tvoja formacija nije losa, samo sto je velika mana Zukanovic, koji nemoze igrati beka, vidjelo se koliko je spor protiv Slovenaca, uostalom je tipicni stoper, tenkas. Kad bi vec morali, prije bi Ogija stavio na tu poziciju.
kao što tvoj nick govorinidjeveze22 je napisao/la:osjecaj mi je kao onda kad je Francuska dolazila a to je da cemo izgubitirecite mi ljudi da grijesim i nadam se u petak da cu se smijati ovom postu
Hibic, Bolic, Salihamidzic, Barbarez, Bajramovic, Spahic, Papac, Music, Hasagic, Grujic, Hrgovicarmin je napisao/la:Neka se ovo ponovi i u petak:
[youtube][/youtube]
Dobra tekma.. al zanimljiv mi momenat Spahic debitantarmin je napisao/la:Neka se ovo ponovi i u petak:
[youtube][/youtube]
Aha i igrao je na desnom beku.FliX je napisao/la: Dobra tekma.. al zanimljiv mi momenat Spahic debitant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.