AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
ma nit je on loš igrač niti je najbolji na svijetu, sasvim dobar igrač, nije se u milanu pokazao i nije se snašao, daleko mu kuća od milana
, a sad nek trpa u holandiji i šalkeu koliko hoće, svu mu sreću želim

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Pa normalno da na tebe mislim, i jos jedan ce se pronaci ovdje. Covjek vam je najbolji napadac kojeg imate, a da je Real Madrid jedini tim sa retardiranom upravom to sam mislio sve do kraja prosle sezone, a u tu "elitu" je usao i Milan.A_d_0 je napisao/la:Da zabije 15 golova za poluvrijeme meni ce biti debilcina zesca ako si na mene mislio odmah da ti kazem.Brnjoo je napisao/la:Pretpostavljam da ce Huntelaar sad za DVOJICU koja su nedavno tvrdili da on nema pojma, biti najbolji napadac u Evropi nakon ovog hattricka
Nije njemu daleko kuca

E jbg bas nam je retardirana uprava. Pametnjakovicu. Mrtvog igraca smo uvalili za 14 miliona a za te pare doveli mnooogo losijeg Robinha za kojeg je Huntelaar Bog fudbala i plus smo doveli Ibrahimovica. Kakva greska. Gdje ces prodati Huntelaara a dovesti Ibru i Robinha. Celavi glupani.
Sada je u napadu opasna konkurencija i začas se može greška u formaciji napraviti.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
ma ispitace to sve Dr. Allegri protiv ovih shabana ko sto su Casena i ostala kompanijaAulleTa je napisao/la:Sada je u napadu opasna konkurencija i začas se može greška u formaciji napraviti.

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ma jasta,Huntelaar zabi 3 gola konobarima,kuharima i sta ja znam aftomehanicarima i odma je klasa mocan spic nema dalje,aj ti u Sapke 04 pa tamo zabijaj a neka nama fantazista novopridoslih Ibre i Robinha genijalcima fudbalske igre,pa da se sa njima "patimo" ocel kakav go zabiti ili mozda nastimati Patku.
Grazie Silvio.(treba ti svake godine izbore raspisati hehehhe)
Grazie Silvio.(treba ti svake godine izbore raspisati hehehhe)
Onako na prvu..sastav milana

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
U ova mi je ubitacnija..

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
gdje ovo pravis ?MOZAK je napisao/la:U ova mi je ubitacnija..
cao ama ljudi dragi bitno je da so se pojacali ali i to prvacima stvarno ove sezone nisam ocekivao nakon onih svih sranja dolazi ovaj onaj a kupili smo boatenga prko genove ali na kraqju nije lose doslo je obrih igraca ibra robinjo ali tu je i boateng sokratis i cak i yepes nije los a tu su straser i merkel i ona mladi napadac uz to nismo prodali tiaga sto je najvaznije ima dosta zamjena tako da ni rezervne momcad milana nije losa samo napred

acmilan
Poslo sam ti u pprobovi88 je napisao/la:gdje ovo pravis ?MOZAK je napisao/la:U ova mi je ubitacnija..

ova mi je najbolja jedino sto bi ja vise volio sokratisa na beku nego boneru al tako allegri zeli
nema na cemu druze heherobovi88 je napisao/la:
ova mi je najbolja jedino sto bi ja vise volio sokratisa na beku nego boneru al tako allegri zeli

- -Barcelona-
- Kontakt:
mislim da je ova malo preofanzivna al etorobovi88 je napisao/la:

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Jos da imate kakvog lijevog beka, bili bi beton, vidim Boateng se vec gura u prvih 11
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
jbg ja bi vise volio desnog ali eto.. a onaj Ofkors da je Boateng u prvoj,momak koji moze trcat ko konj,koji je i jak kao konj,visok,mlad,jak i precizan sut,borben sta visenevjernik je napisao/la:Jos da imate kakvog lijevog beka, bili bi beton, vidim Boateng se vec gura u prvih 11

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma sad kad vidiš kakav je napad nama bolji bekovi i ne trebaju, tj. ne trebaju nam u ofanzivi, a defanzivno su i ovi više nego dobri, naročito desni jer i bonera i papa su nešto između beka i stopera i u defanzivi su korektni, antonini malo manje al i on je ok, nevjrujem da će nešto pretjerano ići u napad.
ako budu igrali sa ova 4 ofanzivna igrača onda mora u igri biti boateng ili flamini jer pirlo ne trči uopšte, a najbolje bi bilo da ostane ista formacija 4-3-3 a robinjo da se rotira sa dinjom ili patom, vezni red:
boateng(flamini )-pirlo(sedorf)-ambro(gatuzo/straser), a odbrana:
antonini(????)-nesta(yepes)-TS(onjewu, papa)-zambrota(bonera, papa, montelongo).
abatea ne vjerujem da će nešto pretjerano koristiti jer na beku je lani bio katastrofa, a sad ima 4 igrača koji tu mogu igrati, a ni u veznom redu nije nešto naročito, njega se trebalo ljetos riješiti, jedino ako sad odjednom proigra ali slabe su šanse za to
ako budu igrali sa ova 4 ofanzivna igrača onda mora u igri biti boateng ili flamini jer pirlo ne trči uopšte, a najbolje bi bilo da ostane ista formacija 4-3-3 a robinjo da se rotira sa dinjom ili patom, vezni red:
boateng(flamini )-pirlo(sedorf)-ambro(gatuzo/straser), a odbrana:
antonini(????)-nesta(yepes)-TS(onjewu, papa)-zambrota(bonera, papa, montelongo).
abatea ne vjerujem da će nešto pretjerano koristiti jer na beku je lani bio katastrofa, a sad ima 4 igrača koji tu mogu igrati, a ni u veznom redu nije nešto naročito, njega se trebalo ljetos riješiti, jedino ako sad odjednom proigra ali slabe su šanse za to

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo Ronaldinho umjesto RobinhaMOZAK je napisao/la:U ova mi je ubitacnija..

a sta robinho od nogometa zna jeebo te on u cmar xDA_d_0 je napisao/la:E jbg bas nam je retardirana uprava. Pametnjakovicu. Mrtvog igraca smo uvalili za 14 miliona a za te pare doveli mnooogo losijeg Robinha za kojeg je Huntelaar Bog fudbala i plus smo doveli Ibrahimovica. Kakva greska. Gdje ces prodati Huntelaara a dovesti Ibru i Robinha. Celavi glupani.
pomogo je vama i to dosta,Rekordni transfer u Premiership,glavni igrac bio Brazila na SP sta vise ?? -.-'Brnjoo je napisao/la:a sta robinho od nogometa zna jeebo te on u cmar xDA_d_0 je napisao/la:E jbg bas nam je retardirana uprava. Pametnjakovicu. Mrtvog igraca smo uvalili za 14 miliona a za te pare doveli mnooogo losijeg Robinha za kojeg je Huntelaar Bog fudbala i plus smo doveli Ibrahimovica. Kakva greska. Gdje ces prodati Huntelaara a dovesti Ibru i Robinha. Celavi glupani.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.