AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 03 sep 2010, 22:38

ma nit je on loš igrač niti je najbolji na svijetu, sasvim dobar igrač, nije se u milanu pokazao i nije se snašao, daleko mu kuća od milana :D , a sad nek trpa u holandiji i šalkeu koliko hoće, svu mu sreću želim
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 03 sep 2010, 22:39

A_d_0 je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Pretpostavljam da ce Huntelaar sad za DVOJICU koja su nedavno tvrdili da on nema pojma, biti najbolji napadac u Evropi nakon ovog hattricka :lol:
Da zabije 15 golova za poluvrijeme meni ce biti debilcina zesca ako si na mene mislio odmah da ti kazem.
Pa normalno da na tebe mislim, i jos jedan ce se pronaci ovdje. Covjek vam je najbolji napadac kojeg imate, a da je Real Madrid jedini tim sa retardiranom upravom to sam mislio sve do kraja prosle sezone, a u tu "elitu" je usao i Milan.

Nije njemu daleko kuca :D Njemu je daleko prvi sastav i vrijeme za dokazivanje

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 sep 2010, 15:02

E jbg bas nam je retardirana uprava. Pametnjakovicu. Mrtvog igraca smo uvalili za 14 miliona a za te pare doveli mnooogo losijeg Robinha za kojeg je Huntelaar Bog fudbala i plus smo doveli Ibrahimovica. Kakva greska. Gdje ces prodati Huntelaara a dovesti Ibru i Robinha. Celavi glupani.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 04 sep 2010, 17:35

Sada je u napadu opasna konkurencija i začas se može greška u formaciji napraviti.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 04 sep 2010, 18:33

AulleTa je napisao/la:Sada je u napadu opasna konkurencija i začas se može greška u formaciji napraviti.
ma ispitace to sve Dr. Allegri protiv ovih shabana ko sto su Casena i ostala kompanija ;) bice to sve Ok aBd ... necu da budem popašan al ocekujem polufinale LP,skudeto :) LP batali moze i sljedece sezone,a Italijanski kup ma **** ga :mrgreen:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 sep 2010, 23:42

Ma jasta,Huntelaar zabi 3 gola konobarima,kuharima i sta ja znam aftomehanicarima i odma je klasa mocan spic nema dalje,aj ti u Sapke 04 pa tamo zabijaj a neka nama fantazista novopridoslih Ibre i Robinha genijalcima fudbalske igre,pa da se sa njima "patimo" ocel kakav go zabiti ili mozda nastimati Patku.
Grazie Silvio.(treba ti svake godine izbore raspisati hehehhe)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 05 sep 2010, 12:33

Onako na prvu..sastav milana
slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 05 sep 2010, 12:45

U ova mi je ubitacnija..
slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 sep 2010, 12:52

MOZAK je napisao/la:U ova mi je ubitacnija..
slika
gdje ovo pravis ?

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

acmilan30
Kontakt:

Post Postao/la acmilan30 » 05 sep 2010, 12:56

cao ama ljudi dragi bitno je da so se pojacali ali i to prvacima stvarno ove sezone nisam ocekivao nakon onih svih sranja dolazi ovaj onaj a kupili smo boatenga prko genove ali na kraqju nije lose doslo je obrih igraca ibra robinjo ali tu je i boateng sokratis i cak i yepes nije los a tu su straser i merkel i ona mladi napadac uz to nismo prodali tiaga sto je najvaznije ima dosta zamjena tako da ni rezervne momcad milana nije losa samo napred :lol: :P
acmilan

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 05 sep 2010, 13:09

robovi88 je napisao/la:
slika
gdje ovo pravis ?
Poslo sam ti u pp

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 sep 2010, 13:12

slika
ova mi je najbolja jedino sto bi ja vise volio sokratisa na beku nego boneru al tako allegri zeli

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 05 sep 2010, 13:15

robovi88 je napisao/la:slika
ova mi je najbolja jedino sto bi ja vise volio sokratisa na beku nego boneru al tako allegri zeli
nema na cemu druze hehe :)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 05 sep 2010, 13:18

robovi88 je napisao/la:slika
mislim da je ova malo preofanzivna al eto :D nadam se da ce te osvojiti seriu A i da ce te doci do finala LP i izgubiti od barce :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 05 sep 2010, 13:19

Jos da imate kakvog lijevog beka, bili bi beton, vidim Boateng se vec gura u prvih 11
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 sep 2010, 13:21

nevjernik je napisao/la:Jos da imate kakvog lijevog beka, bili bi beton, vidim Boateng se vec gura u prvih 11
jbg ja bi vise volio desnog ali eto.. a onaj Ofkors da je Boateng u prvoj,momak koji moze trcat ko konj,koji je i jak kao konj,visok,mlad,jak i precizan sut,borben sta vise :mrgreen: a Pirlo ko Pirlo glavni 8-)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 sep 2010, 14:37

ma sad kad vidiš kakav je napad nama bolji bekovi i ne trebaju, tj. ne trebaju nam u ofanzivi, a defanzivno su i ovi više nego dobri, naročito desni jer i bonera i papa su nešto između beka i stopera i u defanzivi su korektni, antonini malo manje al i on je ok, nevjrujem da će nešto pretjerano ići u napad.

ako budu igrali sa ova 4 ofanzivna igrača onda mora u igri biti boateng ili flamini jer pirlo ne trči uopšte, a najbolje bi bilo da ostane ista formacija 4-3-3 a robinjo da se rotira sa dinjom ili patom, vezni red:
boateng(flamini )-pirlo(sedorf)-ambro(gatuzo/straser), a odbrana:
antonini(????)-nesta(yepes)-TS(onjewu, papa)-zambrota(bonera, papa, montelongo).
abatea ne vjerujem da će nešto pretjerano koristiti jer na beku je lani bio katastrofa, a sad ima 4 igrača koji tu mogu igrati, a ni u veznom redu nije nešto naročito, njega se trebalo ljetos riješiti, jedino ako sad odjednom proigra ali slabe su šanse za to :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 sep 2010, 22:02

slika
Samo Ronaldinho umjesto Robinha ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 sep 2010, 23:21

A_d_0 je napisao/la:E jbg bas nam je retardirana uprava. Pametnjakovicu. Mrtvog igraca smo uvalili za 14 miliona a za te pare doveli mnooogo losijeg Robinha za kojeg je Huntelaar Bog fudbala i plus smo doveli Ibrahimovica. Kakva greska. Gdje ces prodati Huntelaara a dovesti Ibru i Robinha. Celavi glupani.
a sta robinho od nogometa zna jeebo te on u cmar xD

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 sep 2010, 23:25

Brnjoo je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:E jbg bas nam je retardirana uprava. Pametnjakovicu. Mrtvog igraca smo uvalili za 14 miliona a za te pare doveli mnooogo losijeg Robinha za kojeg je Huntelaar Bog fudbala i plus smo doveli Ibrahimovica. Kakva greska. Gdje ces prodati Huntelaara a dovesti Ibru i Robinha. Celavi glupani.
a sta robinho od nogometa zna jeebo te on u cmar xD
pomogo je vama i to dosta,Rekordni transfer u Premiership,glavni igrac bio Brazila na SP sta vise ?? -.-' :|

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.