Unknown Genius je napisao/la:I on i Miami u drugom poluvremenu sinoć bi pogodili i da su bacali WC šolju u koš, a kamoli loptu.jose je napisao/la:Šta je ovo, sinoć se Miller vratio i u 15 minuta ubacio 6 trica iz 6 pokušaja!?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Unknown Genius je napisao/la:I on i Miami u drugom poluvremenu sinoć bi pogodili i da su bacali WC šolju u koš, a kamoli loptu.jose je napisao/la:Šta je ovo, sinoć se Miller vratio i u 15 minuta ubacio 6 trica iz 6 pokušaja!?
I to ih je i odrzalo na pristojnoj razlici u prvom poluvremenu.....Nevjerovatan sudijski kriterijneno#4 je napisao/la:Pogledao sam samo malo prve cetvrtine i jedan napad, igra Duncan 1 na 1, kad ga Haslem raznese![]()
![]()
![]()
Ako ono nije faul bio, onda ne znam sta je.
Duncan protestvuje, i tehnicka.
Svaki argument ti je na mjestu,ali meni se ne cini da Howard zaista zeli tu ostati,bez obzira sta se desilo...Razlog je,sto mi on djeluje kao jedan od onih megalomanskih likova,koji gledaju samo sebe.Ne i na druge,nazalost.U prevodu,zeljan mi je glamura i udruzivanja sa superstarima u ekipi,a to nece moci u Orlandu!adriano_leite je napisao/la:Svi otpisivali Orlando, a oni igraju vrlo dobro, uz to izgleda da je DH12 odlicno raspolozen sa maskotom Big Baby Davisom, dok Hedo igra ponovo kosarku kakvu zna igrati i pokazuje da nije za staro gvozdje. Jameer Nelson je pomalo diskutabilan, ali kao veliki drug Howarda on ne moze da bude trejdan. Neki bolji play bi unaprijedio igru Orlanda za barem 30%. Ryan Anderson igra kao iz snova, samo malo previse zavisi od suta za 3 poena. JJ Reddick je izgleda slozio kockice u glavi i postaje vrlo bitan igrac za Orlando, a sto je najbitnije ne suta samo trice kao sto je prije radio, tj. sada je postao malo raznovrsniji igrac. Mislim da ovaj Orlando moze puno, vrlo dobra su ekipa i mislim da DH12 ipak ostaje u Orlandu. Na ovaj roster pridodati jednog ili dva igraca i to je ekipa za velike domete. Trenutno su po meni na istoku samo bolji Bullsi i Miami, dok je ovo ostalo daleko ispod Orlanda, ne zbog omjera, nego kvalitetom ispod Orlanda. Howard zeli tim koji se bori, koji ne odustaje, koji ce dati max, a to trenutno ima i mislim da je on dovoljno vezan za Orlando da bi ostao tu, jos ako Miami opet ne uzme prsten, vidjet ce da pravljenje timova sa 2 superstara ne mora da znaci i osvajanje titule.
Thoughts?Specifically? Dallas would likely have to release Brendan Haywood through the amnesty clause next summer, trade away Shawn Marion without taking back any salary and also give away young guards Roddy Beaubois and Dominique Jones, while also letting free agents-to-be Jason Terry, Lamar Odom, Vince Carter and Delonte West walk.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.