KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Zvezda nije ozbiljan tim za EL, jer ne moze da 1 Lazic startuje u iole ozbiljnoj ekipi. Kad se tome doda i Simonovic, mali Mitrovic...dobije se da su samo stranci + Radenovic igrali. To je za ovaj nivo takmicenja jako slabo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Slažem se u vezi Lazića. Njegova limitiranost u svakom smislu riječi, prosto bode oči. Možda može da posluži u ABA ligi, ili Evroligi možda u nekim momentima kad nam treba jaka odbrana, ali minutaža koju je sinoć dobio je preprevelika. Dokaz da se neke stvari nikad ne mjenjaju, su promašeni otvoreni šutevi za 3 Simonovića i zasrljavanje Nelsona u nekim situacijama.
Nemamo mi ekipu, a čini mi se ni trenera za Evroligu. Ako budemo na kraju imali 2 ili 3 pobjede, biće dobro.
Nemamo mi ekipu, a čini mi se ni trenera za Evroligu. Ako budemo na kraju imali 2 ili 3 pobjede, biće dobro.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To sto Branko pocinje mec ne znaci da je on prva opcija na sg, naprotiv, on je treca opcija.
Napredovao je mnogo u odnosu na pre dvije sezone, odlican je defanzivac, odlican u sutu za tri poena, i mi trenutno ne mozemo imati bolje trecu opciju na sg, finansijski mislim, a u ovoj ekipi je igrac koji ima najveca muda, da njega nema pitanje je dali bi gledali Zvezdu u Euroligi, sjetite se one trice u Laktasima protiv Radnickog u zavrsnici.
Istina Branko na pocetku sezone igra jako lose, pravi glupe prekrsaje u malom vremenskom intervalu, u napadu je pogadjao suteve (5:0 protiv Sirokog i tricu na pocetku meca protiv Lokomotike), istina nije ih puno ni uzimao.
Meni je jako drag igrac, i drago mi je sto je ostao.
Kapiten je na pocetku sezone odlicno sutirao za tri poena, kao u zavrsnici prosle sezone i ostane sam na sutu protiv Lokomotive i promasi, i to mene i najvise boli iz ovog meca, pored Jakinog promasaja.
Radonjic je odlican trener i svakako ima kvalitet za Euroligu, ima on tu jos dosta posla, samo se nadam da ce ga Cova istrpiti ako se desi kakav negativni niz.
Napredovao je mnogo u odnosu na pre dvije sezone, odlican je defanzivac, odlican u sutu za tri poena, i mi trenutno ne mozemo imati bolje trecu opciju na sg, finansijski mislim, a u ovoj ekipi je igrac koji ima najveca muda, da njega nema pitanje je dali bi gledali Zvezdu u Euroligi, sjetite se one trice u Laktasima protiv Radnickog u zavrsnici.

Istina Branko na pocetku sezone igra jako lose, pravi glupe prekrsaje u malom vremenskom intervalu, u napadu je pogadjao suteve (5:0 protiv Sirokog i tricu na pocetku meca protiv Lokomotike), istina nije ih puno ni uzimao.
Meni je jako drag igrac, i drago mi je sto je ostao.
Kapiten je na pocetku sezone odlicno sutirao za tri poena, kao u zavrsnici prosle sezone i ostane sam na sutu protiv Lokomotive i promasi, i to mene i najvise boli iz ovog meca, pored Jakinog promasaja.
Radonjic je odlican trener i svakako ima kvalitet za Euroligu, ima on tu jos dosta posla, samo se nadam da ce ga Cova istrpiti ako se desi kakav negativni niz.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- alan_kardec
- Kontakt:
Pobjeda u Ljubljani 62:61. Marjanović 15 poena, 15 skokova.
Nelsona treba dobro našamarati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
jenkins odlucio mecalan_kardec je napisao/la:Pobjeda u Ljubljani 62:61. Marjanović 15 poena, 15 skokova.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- alan_kardec
- Kontakt:
Poraz od Makabija 96:82. Kako je moglo biti još smo i dobro prošli. Jako loša igra u odbrani što su Izraelci fino pokažnjavali izvana. Šut za 3 preko 50%.
Kod nas Bobi 20 poena, 13 skokova. Blažić 17p, 3s, 3a. Solidne partije Jeniknsa, Radenovića i Nelsona. Katić i Šilb potpuno podbacili.
Sljedeće kolo 1.11. protiv Panatinaikosa u Pioniru.

Kod nas Bobi 20 poena, 13 skokova. Blažić 17p, 3s, 3a. Solidne partije Jeniknsa, Radenovića i Nelsona. Katić i Šilb potpuno podbacili.
Sljedeće kolo 1.11. protiv Panatinaikosa u Pioniru.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jesi li video @alane kako Bobinjo dominira
Covek je klasican relikt 70-80ih. Kao nekad Tkachenko.
Ali, u Evroligi se ne pobedjuje bez da se igra odbrana.

Ali, u Evroligi se ne pobedjuje bez da se igra odbrana.

- alan_kardec
- Kontakt:
Nigdje ne možeš pobijediti da ne igraš odbranu. Ona je postala ključna. Osim možda u NBA.
A Bobi me je prijatno iznenadio. Znalo se da će biti pojačanje, ali da će ovako kvalitetno igrati u Evroligi, to nisam očekivao. A Duda ga nije stavio čak ni na širi spisak za ep.
Kad se samo sjetim duela njega i Gasola 2011. u Litvaniji.

A Bobi me je prijatno iznenadio. Znalo se da će biti pojačanje, ali da će ovako kvalitetno igrati u Evroligi, to nisam očekivao. A Duda ga nije stavio čak ni na širi spisak za ep.

Kad se samo sjetim duela njega i Gasola 2011. u Litvaniji.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Alane u NBA je odbrana još žešća samo ljudi igraju gotovo četvrtinu više pa nabacaju poena.... A zvezda odbrane nema i nema... Inače radonjić je poznat kao koš manje trener.... Ovo pokazuje koliko on nema veze
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa i logično je da je jača odbrana kad tamo igraju vaMzemaljci, po fizičkoj spremi gledajući. Ali odbrana nije ključna kao što je trend u Evroligi i na EP.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
u NBA se igra izvrsna odbrana covjek na covijeka, ali je timska odbrana losija mislim djelomicno i radi nepostojanja klasicne zonealan_kardec je napisao/la:Pa i logično je da je jača odbrana kad tamo igraju vaMzemaljci, po fizičkoj spremi gledajući. Ali odbrana nije ključna kao što je trend u Evroligi i na EP.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nego zvezdaši kako ćete odgovoriti na ovo pitanje:
"We are Maccabi! Who the fuck are you?"
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Taj transparent i nema neke velike veze sa Zvezdom.DANTES je napisao/la:nego zvezdaši kako ćete odgovoriti na ovo pitanje:
naravno da nema.... staro je to... samo ste se po forumima napalili žestoko na to...braoolyo je napisao/la:Taj transparent i nema neke velike veze sa Zvezdom.DANTES je napisao/la:nego zvezdaši kako ćete odgovoriti na ovo pitanje:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
VidecesDANTES je napisao/la:nego zvezdaši kako ćete odgovoriti na ovo pitanje:

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
hoće biti nešto u fazonu: "We are from Europe!"Tribalian je napisao/la:VidecesDANTES je napisao/la:nego zvezdaši kako ćete odgovoriti na ovo pitanje:
znaš već!?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
" onclick="window.open(this.href);return false;
Za 11 minuta - 16 poena, 8 skokova, 2 asistencije, bez promašaja iz igre, index 27. Ne pamtim kada sam posljednji put vidio ovako nešto.
Za 11 minuta - 16 poena, 8 skokova, 2 asistencije, bez promašaja iz igre, index 27. Ne pamtim kada sam posljednji put vidio ovako nešto.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Centri Solnoka su smijurija..Bader nije igrao, a onaj Keler je presmjesan igrac i cini se limitiran inteligencijom..kako god Marjanovic me pozitivno iznenadjuje svojom prije svega pametnom igrom ove godine..svjestan je koje prednosti ima i masovno i odlicno ih koristi, kao i svojih mana koje pokusava prikriti sto je vise moguce..naravno da je prespor, ali motorika mu ove sezone nije nista losija od 70% NLB centara 10-15 centi manjih od njega...vise-manje se znalo da ga Solnok ne moze braniti, ne mogu ni Katica, ali me fasciniralo i to kako je zakljucao reket u zoni i fakticki prelomio tekmu ...za ono sto je proveo na parketu igraci Solnoka nisu prisli na 2-3 metra kosu a ispromasivali su sve sto se moze promasit iz vana sto je Zvezda lagano iskoristila da prelomi tekmu..
Solnok nije mjerilo ali je Marjanovic jedno od najugdnijih iznenadjenja ove godine..jos jednom se pokazalo da kad imas centra od 220+ koji nije kosarkaski laik i obicno tele ,da se on moze i MORA iskoristiti u ekipi
Solnok nije mjerilo ali je Marjanovic jedno od najugdnijih iznenadjenja ove godine..jos jednom se pokazalo da kad imas centra od 220+ koji nije kosarkaski laik i obicno tele ,da se on moze i MORA iskoristiti u ekipi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
"Jedan od najzanimljivijih duela trećeg kola Evrolige bez svake sumnje igraće se u Beogradu. U petak, 1. novembra od 20 sati i 30 minuta košarkaši Crvene zvezde Telekom dočekuju slavni Panatinaikos. Za ovu utakmicu vlada ogromno interesovanje o čemu svedoči podatak da je do danas akreditovana više od 30 izveštača iz cele Evrope...."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 4 gosta.