1. HNL

white1950
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la white1950 » 18 feb 2016, 18:18

Samo cu ti ovo reci,zadnji put kad ste igrali posteno prvenstvo,bez Lokomotive u ligi,bez pomoci sudija i Mamica,zavrsili ste u ligi za ostanak!!Ali svaki pravi navijac vise voli TO dinamo nego ovo danas,kuzis ne?!Ako treba neko da pati to su bash ovi pravi navijaci dinama,ja... :nene: ja sam trenutno u slatkim mukama ;)
Godine prolaze jubav ostaje...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 feb 2016, 18:35

Na svakoj temi se nadovezujes samo na Dinamo. Puna ti usta Dinama, ne znam kako nisi dosadan samom sebi.

Sto spominjes tu ligu za opstanak? Pa mnogi navijaci Hajduka se stide upravo tog prvenstva zbog mnogobrojnih malverzacija.

Sta mislis zasto Inter vise ne posudjuje igrace od Dinama? Zato sto je Dinamo povukao svoje igrace te sezone i na taj nacin omogucio Hajduku da uzme titulu. Da su ostali na okupu ne bi vi ni to osvojili, pa na zadnjoj titulu budite zahvalni Dinamu, Mamicu i znate vec kome.

Zadnje prvenstvo bez Mamica u klubu Dinamo je igrao Boga pitaj kad. Taj covijek je u Dinamu vec 30 godina. Postao je malo bitniji nakon sto se vratilo ime, tamo pocetkom 2000-ih. Ocito ni ne znas od kad je taj na Maksimirskoj 128.

Prije ulaska Lokomotive u ligu Dinamo je osvoji cetiri prvenstva u nizu ostavljavsi Hajduk na -26, -20, -30 i -6.

Pa ti tocno nemas pojma o cemu pricas, a imas cijeli internet pred sobom. Jel ti tesko provjeriti?

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 18 feb 2016, 22:16

Ma u pravu si sinjore..sta ja pisem koji k.urac,ko vas j.ebe :wave:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 feb 2016, 22:41

Uzivaj ti u svojim slatkim mukama :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 feb 2016, 16:54

Ne stigoh na prvo poluvrijeme u Kranjcevicevoj, ali drugo prilicno napeto. Sudac se bas razmahao kartonima, ali mislim da je imao pravo. Onaj Grezda igracina :tokralju: Mislim da ce ga obrana Hajduka sanjati, setao se po desnoj strani kao pored cunjeva.

Nisam gledao prvi dio pa ne mogu prosuditi, ali po onome iz drugog Lokomotiva je zasluzila tri boda.

Volio bih vidjeti jos jednom onu ruku Barisica, namjerno je igrao, ali ne upratih jel bio unutar 16m

Susic klasicna seljacina :puke:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 feb 2016, 17:02

Prvo poluvrijeme smo bili bolji i trebali voditi, ali nismo.
Lokomotiva je do gola došla preko polukontre, a i dvi ostale šanse su bile iz kontre.
Mi svoje šanse nismo iskoristili u prvom dijelu i to je to. U drugom smo pali i sve se svodilo na visoke lopte i napucavanja...

Ma Sušić se da vrlo lako iznervirati... jebga... Bio je najbolji na terenu.. On je sad vođa, al vođa se tako ne ponaša..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 feb 2016, 18:27

A jbg, Lokomotiva je vjerojatno najrasterecenija ekipa u ligi, pogotovo kad stvore zalihu bodova i imaju siguran opstanak. Zbog toga mogu bez imalo treme istrcati i nametnuti se Hajduku koji kao da mu je veci derbi protiv Lokomotive nego protiv Dinama, imaju daleko veci imperativ pobjede i poraz im dodje kao smak svijeta. Zbog toga uvijek bude netrpljivosti na terenu, ruznih startova, kartona, svega, ali zato i volim pogledati dvoboje ova dva suparnika. Igraci Lokomotive iako izadju na teren hladne glave lako se razljute nakon par startova i onda krece rovovska bitka. Tako je bilo i danas, a hvala Bogu da je bilo i nekih prilika pa nismo gledali samo tucu.

Steta za Hajduk, mislim da ce izgubiti korak za vodecim dvojcem, mada je to bilo jasno nakon rasprodaje igraca. Europa ne bi smjela doci u pitanje, mada Split i Lokomotiva sad i nisu daleko.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 feb 2016, 01:17

odgledam danas ovaj novokomponovani derbi....Boga mi je vidan napredak u HNL...sad dinamo jedva dobije rijeku 3-0 i sa samo 20 bodova vise ce bit prvak...inace su prvenstva rijesavali na jesen....valjda ih neko skine do 2030,40...makar jednom,jbt...ubise ljudi volju za fudbalom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 feb 2016, 09:24

staragarda je napisao/la:odgledam danas ovaj novokomponovani derbi....Boga mi je vidan napredak u HNL...sad dinamo jedva dobije rijeku 3-0 i sa samo 20 bodova vise ce bit prvak...inace su prvenstva rijesavali na jesen....valjda ih neko skine do 2030,40...makar jednom,jbt...ubise ljudi volju za fudbalom
Nebitno i da je +40 uzitak je gledati onu igru Dinama u drugom poluvremenu i kad onako igraju dosadno prvenstvo ne moze biti izgovor za ne otici na utakmicu.

A Rijeka ko Rijeka, tj. Kek ko Kek, skine gace prije nego udju u bus za Zagreb. Jaki na izjavama, a na Maksimiru igraju ko djeca, ne samo danas, svaki put se zabiju u obranu i ne mrdaju. Tako se ne igra protiv Dinama, jer Dinamu to odgovara, svi se brane, naucili su probijat te obrambene zidove i tesko da ces iz kontre dobit. Radije napadni, primit ces pet komada, ali imas bar neke sanse, ovako nikakve. Kad su usli Coric i Machado bio sam uvjeren da im nema spasa, jos poslije Pjaca i probijani su sa svih strana, a Kek ceka, ne mijenja nista. Zna potjerat najboljeg igraca, a ne zna spremit ekipu za najbitniju utakmicu. Ima Dinamo jos jednom ici na Rujevicu, i dolje ce ih nasamarat.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 22 feb 2016, 10:20

Sinjore..popravi mi dan,a taman me glava bolila od sinocnje pijanke...reko bi covjek da ste barca ko vas ne zna.cuj naucili probijat... :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 feb 2016, 10:55

Signore je napisao/la:
staragarda je napisao/la:odgledam danas ovaj novokomponovani derbi....Boga mi je vidan napredak u HNL...sad dinamo jedva dobije rijeku 3-0 i sa samo 20 bodova vise ce bit prvak...inace su prvenstva rijesavali na jesen....valjda ih neko skine do 2030,40...makar jednom,jbt...ubise ljudi volju za fudbalom
Nebitno i da je +40 uzitak je gledati onu igru Dinama u drugom poluvremenu i kad onako igraju dosadno prvenstvo ne moze biti izgovor za ne otici na utakmicu.

A Rijeka ko Rijeka, tj. Kek ko Kek, skine gace prije nego udju u bus za Zagreb. Jaki na izjavama, a na Maksimiru igraju ko djeca, ne samo danas, svaki put se zabiju u obranu i ne mrdaju. Tako se ne igra protiv Dinama, jer Dinamu to odgovara, svi se brane, naucili su probijat te obrambene zidove i tesko da ces iz kontre dobit. Radije napadni, primit ces pet komada, ali imas bar neke sanse, ovako nikakve. Kad su usli Coric i Machado bio sam uvjeren da im nema spasa, jos poslije Pjaca i probijani su sa svih strana, a Kek ceka, ne mijenja nista. Zna potjerat najboljeg igraca, a ne zna spremit ekipu za najbitniju utakmicu. Ima Dinamo jos jednom ici na Rujevicu, i dolje ce ih nasamarat.
Ma znam brate al smorise ljudi više sa tim titulama jbt..Ja konto eo 2 najbolje ekipe... Ovi nemaju poraza ovo-ono
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 feb 2016, 10:59

još više smori Dinamo prvak ni 1000 na stadionu o Boysima da ne pričam,dok na Poljudu/Kantridi situacija obrnuta.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: 1. HNL

Post Postao/la Lillard » 22 feb 2016, 13:02

Nema izgovora za neodlazak na tekmu kad igraju kao prptiv Rijeke :facepalm:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 feb 2016, 16:25

white1950 je napisao/la:Sinjore..popravi mi dan,a taman me glava bolila od sinocnje pijanke...reko bi covjek da ste barca ko vas ne zna.cuj naucili probijat... :lol:
Pa svi se u HNL-u protiv Dinama brane. Jedina ekipa koja ne skine gace je Hajduk i zato uvijek bude patnje. Dinamo je naucio igrati napadacki i kad im se postavis kukavicki i obrambeno kao Rijeka svaki put na Maksimiru onda je logicno da ces izgubiti.

Kad Dinamo izadje u Europu i kad dodje neka velika ekipa protiv koje se treba braniti onda to Dinamo uglavnom ne zna ili treba imati dobro lud dan da ih u obrani sve ide, zbog toga ce Dinamo uvijek dobiti kantu, jer im obrana nije jaca strana. Treba samo malo muda da se dobije ovaj Dinamo, ali to malo tko ima, a i onome tko ih skupi cesto izostane kvaliteta, mada ce prije dobiti tako nego da stoji i brani se.

Bezveze se javljas, ne znam koliko ti uopce pratis ovu ligu. Pogledaj broj bodova i broj titula. Da nisu naucili igrati protiv obrambeno orijentiranih ekipa bas mislis da bi uspjevali ovo. Pa zabiti tri gola ovoj Rijeci nije mala stvar. Pogledah sad malo, zadnji je to uspio Zagreb ljetos, ali je bilo 3-3. Prije tog ih je Dinamo dobio 4-0, tri gola im zabio Aberdeen u Europi i onda sve opet seze od Dinama do Dinama i tamo 2013. im cetiri uvalio Guimaraes.

Opet patis od Dinama kad se javljas na svaki upis. Daj se malo skuliraj, opusti se. Kazes da si pio, pa pij malo vise, uzivaj u zivotu, provodi se, nema potrebe da ti Dinamo zagorcava zivot.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 22 feb 2016, 20:43

Rijeka užas nisam sve ni sagledao. Dinamo ništa spektakularno ali sasvim dovoljno za sigurno pobjedu. Rijeka praktički bez jedne šanse i šuta na gol. Užas jedan kad god protiv Dinama igraju u ZG ja znam da je poraz al eto uvijek ona navijačka nadaš se al izgleda za to treba čudo. Čestitke Dinamu mada se odavno znalo ko je novi tj. stari prvak. Dinamo je bar za klasu kvalitetnija ekipa od Rijeke. Samo nemojmo zaboraviti da i kad Dinamo zakaže ponekad imaju i 12.-og igrača i pod time ne mislim na BBB. Soudani prekucao ligu ne znam zašto ne ode u neki jaču sredinu?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 22 feb 2016, 20:46

Sinjore...da ti kazem iskreno,otkada su ovi tvoji zasjeli u fotelje vise i ne pratim toliko HNL a ni reprezentaciju,vidis da je izgubilo svaku smisao!!Pratim samo Hajduka(i Viteza).A tvoj dinamo me toliko sikira koliko i vrijeme kakvo ce biti sutra u Indiji.Laku noc... :salut:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 feb 2016, 22:48

Pa ako ne pratis ne znam cemu onda taj smijeh na moju izjavu da su naucili igrati protiv bunkera i probijati ga. Svaka utakmica je takva, a Dinamo ih vecinom dobije pa je to neki logican zakljucak.

Drago mi je da si rekao koliko pratis, sad se vise ne moram obazirati na tvoje postove s obzirom da znam da bubas napamet. Mislio sam da si netko tko pogleda neku utakmicu i netko tko zna kakvo je stanje, ali ocito nisi. Jedan si od mnogih koji HNL uopce ne prate, ali se jave kad treba pametovati. Cesto vas prate izjave 'sta imam pratiti kad se sve zna', ali jako cesto se desi nesto sto ne znas. Svatko tko i malo prati ligu znao bi kako se protivnici postave prema Dinamu, pogotovo na Maksimiru gdje cak i Hajduk ponekad zna stati u obranu, a dovoljno je pogledati rezultate i vidjeti kako uglavnom zavrse ti protivnici.

Saduzivaj, cujemo se kad budes pratio ono o cemu pises.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 feb 2016, 23:03

ovaj Jelcic najpametni , sta je to on osvoijo da kaze da Kek nije trener za trofeje :crazy: :crazy: :crazy:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 feb 2016, 23:44

Jelicic kao igrac imao vise trofeja nego Kek kao trener, a Kek ih ima sest :mrgreen: Kao igrac ima pet pa ga i tu Josko sisa :lol:

Kek je zaludio mase, obecavao je puno, dizao je ekipu, isao je naprijed, ali je stao, davno je stao, njegova taktika nema smisla i Rijeci nece donijeti prvenstvo nikad. Nije Jelicic nesto puno pogrijesio.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 23 feb 2016, 15:39

Lako je dinamu kad ima vrhunskog strucnjaka na klupi Zorana Mamica.e ovo je stvarno smijesno hahaha...pa moj sinjore gdje ces to rec za coeka,preporodio Rijeku!!!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.