Pa da im i cile utrpa 5 komadaZahaKING je napisao/la:Mislim da Kasiljasu treba dati opet šansu. Zbog psihologije i svega, ne bi ga trebalo osuditi klupom![]()
Da odigraju ovako
---------------Casillas--------------
Ramos----Pique---Juanfran--Alba
-------Martinez----Busquets------
----------------Koke----------------
----Pedro-----------------Iniesta---
----------------Villa-----------------
Onda mijenjati Martineza sa Xabijem, Seska umjesto KokeTa, Matu umjesto Pedra, Costu eventualno umjesto Ville
otprilike to je to
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ne brini neće 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Najveca gluposti bi bila da sad Brko zamjeni Ikera i Xavija
oni su mu kapiteni....ako ne vjeruje njima, kome onda vjeruje
Iker se može krivi za dva gola, ali glavni krivac za potop je odbrana koja je ispadala kao kakvi amateri sa termina
Roben i RVP su radili šta su htjeli 
Iker se može krivi za dva gola, ali glavni krivac za potop je odbrana koja je ispadala kao kakvi amateri sa termina
- anelbavarac
- Kontakt:
Anketa u AS, kako bi trebao izgledat' sastav Spanije u narednoj utakmici.
Casillas; Azpilicueta, Javi Martinez, Ramos, Jordi Alba; Xabi Alonso, Iniesta; Pedro, Koke, Silva; Diego Costa.
anelbavarac je napisao/la:Anketa u AS, kako bi trebao izgledat' sastav Spanije u narednoj utakmici.![]()
Casillas; Azpilicueta, Javi Martinez, Ramos, Jordi Alba; Xabi Alonso, Iniesta; Pedro, Koke, Silva; Diego Costa.

Kakav god da je, Pique je doktor fudbala za Martineza na mjestu stopera.
+1let3 je napisao/la:Najveca gluposti bi bila da sad Brko zamjeni Ikera i Xavijaoni su mu kapiteni....ako ne vjeruje njima, kome onda vjeruje
![]()
Iker se može krivi za dva gola, ali glavni krivac za potop je odbrana koja je ispadala kao kakvi amateri sa terminaRoben i RVP su radili šta su htjeli
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- anelbavarac
- Kontakt:
Svakako, to iz meca u mec pokazuje.mandraX je napisao/la:Kakav god da je, Pique je doktor fudbala za Martineza na mjestu stopera.
Kolko se Pique kritikije, a kolega mu jos gori od njega. :/
Martinez na stoperu je losiji od Biskvita na istom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Martinez na stoperu je losiji od Biskvita na istom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Pique je najbolji stoper Furije , što pokazuje kakvi su ostali
Sa Martinezom i Albiolom bi bio još veci cirkus (prvi uopšte nije stoper, drugi prespor)....ali trebaju pojedinci da skinu navijacke naocale da bi to skontali.
Sa Martinezom i Albiolom bi bio još veci cirkus (prvi uopšte nije stoper, drugi prespor)....ali trebaju pojedinci da skinu navijacke naocale da bi to skontali.
Kao i ti iz posta u post kako gotiviš Martineza...anelbavarac.anelbavarac je napisao/la:Svakako, to iz meca u mec pokazuje.mandraX je napisao/la:Kakav god da je, Pique je doktor fudbala za Martineza na mjestu stopera.
Javi je strašan igrač, al' na DMF-u...šteta za njega što mu je u Furiji konkurencija najbolji na svijetu na toj poziciji, Dr. Busquets.
haj bgt nije se ni Ramos proslavio. Najkorisniji je u španiji kad igra desnog beka, pique do njega kao štoper i vamo ko se nađe.anelbavarac je napisao/la:Svakako, to iz meca u mec pokazuje.mandraX je napisao/la:Kakav god da je, Pique je doktor fudbala za Martineza na mjestu stopera.
Mada msm da treba Juanfran!
- anelbavarac
- Kontakt:
Koliko ja gotivim Javia, toliko vi branite Shakirinog.
Budimo realni, ko god bude igrao umjesto Piquea ne moze bit' gori od doticnog.
Nikada mi nece bit' jasno sta se dogodilo u njegovoj glavi pa je postao ispodprosjecan branic.
Mislim da je njegova karijera krenula nizbrdo odlaskom Guardiole iz Barcelone, ispravite me ako grijesim.
Nikada mi nece bit' jasno sta se dogodilo u njegovoj glavi pa je postao ispodprosjecan branic.
Mislim da je njegova karijera krenula nizbrdo odlaskom Guardiole iz Barcelone, ispravite me ako grijesim.
Ne, njegova karijera je krenula "nizbrdo" jer je puyol otišao s mjesta drugog CB-a.
Pique nikad nije bio niti će biti tip stopera poput Puyola, Terrya i slično. Nije onaj osigurač. Njemu kad bi sad stavili Puyola iz 2010 godine, vidio bi ti šakirinog kako bi igrao. Opušteno jer zna da ima iza sebe "boga"
a ovako je sav pritisak na njemu
Pique nikad nije bio niti će biti tip stopera poput Puyola, Terrya i slično. Nije onaj osigurač. Njemu kad bi sad stavili Puyola iz 2010 godine, vidio bi ti šakirinog kako bi igrao. Opušteno jer zna da ima iza sebe "boga"
anelbavarac je napisao/la:Koliko ja gotivim Javia, toliko vi branite Shakirinog.
smiješni su ovi bavarski napadi na Piquea....samo da bi njihov ljubimac zaigrao...isti onaj kojeg su ismijavali i pljuvali kad je dolazio u Bayern
e pa ne može, imaju bolji igraci od Martineza, igraci koji su donosili titule prvaka...a valjda Brko zna bolje od nas bosanskih forumaša sa SS.ba
Ma kakav Martinez crni,pa za njega je na stoperu kloc Boateng svemirski brod
Johnny b, how much there is to see
- anelbavarac
- Kontakt:
Ako cemo o pljuvanju, vi ste tu nenadmasni.let3 je napisao/la:smiješni su ovi bavarski napadi na Piquea....samo da bi njihov ljubimac zaigrao...isti onaj kojeg su ismijavali i pljuvali kad je dolazio u Bayern
e pa ne može, imaju bolji igraci od Martineza, igraci koji su donosili titule prvaka...a valjda Brko zna bolje od nas bosanskih forumaša sa SS.ba
Sta se sve izgovorilo o Piqueu na temi Barce to je strasno
Budite razumni, poslije onog sinoc, ako Del Bosque stavi isti stoperski par protiv Chilea, moze spakovat' kofere unaprijed.
Baš suprotno, najveća glupost bi bila ostaviti Xavija u prvoj postavi. Ali to je Brko, on ne zna drukčije.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3902_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Što se tiče rezultata španske i bilo koje druge selekcije osim naše bitno mi samo da se neki od igrača Madrida ne povrijedi,a kako igraju i koje će rezultate ostvarit zaboli me q.
Ovo sinoć je prvenstveno brkino djelo,evolucija Holandeza od onog zadnjeg finala do danas je više nego vidljiva a Španija nije ponudila ništa novo osim "genijalnog" izuma sa guranjem djubreta Coste u prvih 11.
Ovo sinoć je prvenstveno brkino djelo,evolucija Holandeza od onog zadnjeg finala do danas je više nego vidljiva a Španija nije ponudila ništa novo osim "genijalnog" izuma sa guranjem djubreta Coste u prvih 11.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nizozemska je rasula Spaniju, ali opet, Spanija ce dogurati daleko, tj holandjani ce prije ispasti nego spanjolci, slobodno me citirajte na kraju prvenstva 
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.