Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

ASD
Kontakt:

Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

Post Postao/la ASD » 01 jun 2025, 22:20

DamirT je napisao/la:
01 jun 2025, 22:00
Saznajemo:Novopečeni premijerligaš iz Broda blizu dovođenja nekoliko futsalera bijeljinskog Radnika...
Znači da Radnik ispada. Ionako su među glavnim favoritima.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 02 jun 2025, 10:00

Biće navlacenja iduce sezone Borcu. Puno je da oba RS kluba ispadnu. Biće ugusto za ispadanje a i za playoff. Željo, Sloga, Neimari. Sve je to u pet deka. GFC se još ništa ne zna.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 jun 2025, 10:23

pa i ove su im navlacili koliko su mogli...
nego, bice jaka sezona, buba ne misli stati, sg ce sigurno opet sklopiti finu ekipu, rama i brod jos su tu koji ce pretendirati da budu "gore".
sve u svemu, veselo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 02 jun 2025, 11:05

Bubamara prvi favorit, Rama drugi. Sg i Brod borba za 3 i 4 mjesto. Ovaj ostatak zavisi od pojačanja. Željo mi je najstabilniji.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 jun 2025, 11:31

Ocekivano je ovo za Brod. Navodno zele i Catica i Davora Arnautovica.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 02 jun 2025, 11:42

Sve zavisi koliko budu Davora mogli isplatiti. Jedan je od najplacenijih igraca. U SGu je imao najviše love

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 jun 2025, 22:19

GFC postaje partner FK Sarajeva.
Uskoro ce se znati vise detalja, ali ako bude kao sto se prica, GFC se bas pojacati...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 03 jun 2025, 11:40

Dok je NES-a bit ce i Bubamare. Raduje me uspjeh zbog mog grada Cazina i da sportska dvorana ne zjapi prazna. Ali me ne raduje ni trun sto 30.05. na proslavi ekipu Bubamare i delegaciju predvode grobari cazinski Mustafa Ruznic,Nermin Ogresevic,Duric Irfan. J3bem i bubamaru i cazinski sport.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 03 jun 2025, 14:51

Kakav je ono nastup Handanagica na proslavi titule. Pogledao isječak jedan. Vise liči na izljev bijesa ono njegovo obraćanje.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 03 jun 2025, 17:00

Mukebir je napisao/la:
03 jun 2025, 14:51
Kakav je ono nastup Handanagica na proslavi titule. Pogledao isječak jedan. Vise liči na izljev bijesa ono njegovo obraćanje.
Mukebir je napisao/la:
Ko je Handanagic?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 jun 2025, 20:04

Mukebir je napisao/la:
Toliko ocajan da su mu se i igraci i publika smijali. Po meni totalno neukusno, usudio bih se reci i primotivno...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jun 2025, 20:28

Mocvara1991 je napisao/la:
03 jun 2025, 17:00
Ko je Handanagic?
Sportski direktor i jedan od jacih sponzora Bubamare.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 03 jun 2025, 20:34

harden je napisao/la:
03 jun 2025, 20:28
03 jun 2025, 17:00
Ko je Handanagic?
Sportski direktor i jedan od jacih sponzora Bubamare.
Kad ukucam Handanagic Bubamara izbaci mi Edijan Handanagic, sportski direktor. Ako je to ta osoba,onda on ne moze biti sponzor. Prva stvar on i sport nebo i zemlja,smijesno, sportski direktor. Druga stvar koliko znam zaposlen u CPU,vlasnici Skrgic Dado i drugi tip ne znam prezime,znam ime, Dani.... Ali i to manje bitno,ali taj Edijan Handanagic sportski direktor. Daj nemoj da me j3bete majke ti...

Na sta je sport u Cazinu spao. Ja kad sam se bavio sportom takvi tipovi nisu znali ni gdje dvorana ni stadion.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 jun 2025, 21:49

A inace cazin vrvi od legendi futsala, trebalo je nekog od njih staviti.
Daj molim te.

Ja kad sam se bavio sportom, cazin nije mogao prismrditi najvecim rangovima takmicenja. Osim u rukometu tu i tamo. I stonom tenisu.
Sad postanu prvaci drzave i ti napises "na sta im je sport spao".

Ako i ne znaju, doveli su trenera koji zna i pustili ga da radi.
Mnogi drugi nisu znali i ne znaju, a hoce da se pitaju za sve.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jun 2025, 22:21

edijan je u cpu ali vise od zaposlenika, direktor ili slicno. vlasnici su drugi ljudi.
bio je ok, dok nije vrisnuo :D jbg ponijelo ga, neiskusan :mrgreen:
nije ovo bas vezano za stranku, ideja bube je stara godinama (ovdje su popularni turniri tokom ljeta) ali su ovi (edijan, dzaja i sl.) preuzeli Klub sa ambicijom da zavladaju u BiH. ide im zasad.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 03 jun 2025, 23:01

Svaka im čast sta su uradili i napravili. Ljudi s dva ili tri fotografa(ima ona fina zenska) dolaze na gostovanja sto je suludo. Bas se na sve misli. Nego iz obracanja se dalo zaključiti da pati od kompleksa niže vrijednosti. Ispade kao da Krajinu i njen sport miniraju cijelo vrijeme.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jun 2025, 23:08

03 jun 2025, 20:34
Ali i to manje bitno,ali taj Edijan Handanagic sportski direktor. Daj nemoj da me j3bete majke ti...

Na sta je sport u Cazinu spao. Ja kad sam se bavio sportom takvi tipovi nisu znali ni gdje dvorana ni stadion.
Komentar ti je izuzetno glup i podcijenjivacki. Edijan u CPU nije obicni uposlenik nego maltene vodi firmu, takodjer nije ni samo sportski direktor u Bubamari. Covjek je ocigledno sposoban obzirom da i CPU i Bubamara razvaljuju.

'na sta je sport u Cazinu spao' = dominantno prvaci drzave i osvajaci kupa :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 jun 2025, 23:47

Ljudi pare i pare potrosili za sport u kojem povrata sredstava nema, za osvojen kup dobili para haman ko sto dobije osvajac turnira u Prosicima.

Organizacijski klub veoma dobro stoji, podigli su ljestvicu maksimalno i svaki dan vidim sve vise i vise sponzora. Sponzori iz ostatka BiH, dijaspora, privatnici iz Cazina i naravno Grad/Kanton.

Cesto kazem da svako ko ulozi i jednu svoju marku u sport u BiH po meni nije normalan ali ovi ljudi to vole i svaka im cast. Jos malo kad se "ohladi" od ove sezone pa kad krenu pojacanja... Jaooo

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 04 jun 2025, 07:07

Ja kad sam se bavio sportom i kad smo bili na rubu ulaska u najvisi rang,a s omladinskim kategorijama bili redovno na zavrsnicama prvenstava na nivou drzave ukinuli su nam finansiranje sportskog saveza jer u upravi nemamo nikog iz Opstine,tada vladala ASDA,sadasnji NES. I sad kad ne postoji rukomet i kosarka, kad je fudbal nikad gori,ja trebam skidati kapu nacelniku NESU i Bubamari i tipovima koji nikad u dvorane i na stadione krocili nisu,a sad kao neki uspjesni sportski radnici. Daj nemoj me zaj3bavati. Kad vidim na proslavi u prvom redu delegaciju NESA,sve mi je jasno.

Mi takvima nismo dali blizu,zato su nas ugasili. Bez zamjerke,ali ne mogu podrzati politicke projekte. Unistili sav sport,a sad u prvim redovima na proslavi,ali ne,nisu politicki projekat.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jun 2025, 08:36

ljudi ovo nije politicki projekat..ovi ljudi koji vode sve nemaju nikakve veze sa politikom, bar ovi glavni sa parama. to su ljudi koji su privrednici.
a nacelnik/grad je generalni sponzor Kluba, daju najvise para, kao i USK koji podrzava rad jer ljudi odu i dogovore podrsku.
dalje, irfo duric, kakav god da jes, je prvi u bosnjaka u savezu, ovaj drugi je predsjednik kantonalnog saveza...to sto su u nekoj stranci nema nikakve veze. podrzavaju i druge.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.