Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Za_raju
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Za_raju » 29 mar 2012, 13:59

Stvarno ne znam kako neko moze trpati Jahica na d beka pored O.Vranjesa?
Nije mi jasno isto kako moze stavljati Medunjanina na fizicki najzahtjevniju poziciju u timu (DM) kad je covjek fizicki limitiran kao Yugo?
Nije mi jasno kako neko moze reci da je neko sa 27 godina za smeca a istovremeno trpa Rahimica u tim sa 37 God?
Takodje mi nije jasno kako neko moze i pored onakvih katastrofa koje smo iz dozivljavali u protekle 2 godine traziti da se ne mijenja nista u timu?
Nije li logicno da se ne mijenja tim koji donosi uspijeh?Nije li takodze logicno da se mijenja ako ne donosi uspijeh?
Nije li logicno da ako imamo atomski napad da igramo ofanzivnije sa pokretnijim igracima?

Stavrno mi nije jasno kako ova nacija nista ne uci iz proslosti juce su nas ubijali ovi preko Drine a danas vec punimo diskoteke gdje gostuju isti oni koji su pjevali borcima preko Drine...Ovo sto sam napisao se da primjeniti i na repku gdje pravimo apsoluno iste greske i nista ne ucimo iz proslosti...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 mar 2012, 14:36

Za_raju je napisao/la:Stvarno ne znam kako neko moze trpati Jahica na d beka pored O.Vranjesa?
Ja sam prvi da se da Jahiću noga i ako taj Ognjen ima kvaliteta i igra redovno, onda svakako. Jahić je po Grčkoj igrao desnog beka, tako da to njemu nije neprirodna pozicija. ;)
Za_raju je napisao/la:Nije mi jasno isto kako moze stavljati Medunjanina na fizicki najzahtjevniju poziciju u timu (DM) kad je covjek fizicki limitiran kao Yugo?
Limitiran? :shock: Medunjanin je igrač, koji zna odlično zadržati loptu u posjedu, a takvi svakoj ekipi trebaju, pogotovo na sredini terena. To što trenutno ne igra ne znači da nije kvalitetan, jer je prošle sezone bio najbolji igrač svog kluba, nemoguće da je kvalitet splasn'o preko noći.
Za_raju je napisao/la:Nije mi jasno kako neko moze reci da je neko sa 27 godina za smeca a istovremeno trpa Rahimica u tim sa 37 God?
Rahimić je tu bio, to znaĆi da ga niko ne trpa. :P Ne mogu trpati nekog negdje gdje i jeste. Kada se Pape i Rahimaga odluče za kraj, onda adio amigo i opet će tu biti Hadžić i Zahirović na njegovoj poziciji. ;)
Za_raju je napisao/la:Takodje mi nije jasno kako neko moze i pored onakvih katastrofa koje smo iz dozivljavali u protekle 2 godine traziti da se ne mijenja nista u timu?
Za_raju je napisao/la:Stavrno mi nije jasno kako ova nacija nista ne uci iz proslosti juce su nas ubijali ovi preko Drine a danas vec punimo diskoteke gdje gostuju isti oni koji su pjevali borcima preko Drine...Ovo sto sam napisao se da primjeniti i na repku gdje pravimo apsoluno iste greske i nista ne ucimo iz proslosti...
Ovo je bio neuspjeh, a ne protekle 2 godine. Pojam uspjeh je dosta širok, a za mene mi smo uspješni, jer kako bi uostalom definirali (ne)uspjehe od 95-2010? Blamaža? Sramota? Jad?

Ova generacija je napravila korak naprijed ,a opipljiv rezultat će doći sam po sebi, bitna je promjena u filozofiji.

Uostalom, diskoteke nisu moj tip zabave i takva muzika mi je jako neukusna. Smatram se dovoljno pametnim da znam prosuditi u kojoj muzici ima kvaliteta i u kojoj ne. Štancanje tekstova i pjesama apsolutno nije nešto što podržavam.
Za_raju je napisao/la:Nije li logicno da ako imamo atomski napad da igramo ofanzivnije sa pokretnijim igracima?
Apsolutno. Samo, pitanje je šta ti je referenca?! Ako misliš da igramo ofanzivno kao Barcelona, onda moraš znati gdje Barcelona ima brze ,a gdje spore igrače. Krila i napadač(i) su definitivno brzi, dok je sredina dosta troma, izuzev Inieste.

Ako misliš brzo kao Tottenham, opet je ista situacija. Arsenal igra brz nogomet, al' sa Diabyem i(li) Artetom u sredini, Songom takodje.

Igrači na sredini terena valjda trebaju da razvijaju igru, omogućavaju dobar protok lopte, do igrača, koji jesu brzi.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 mar 2012, 15:55

Arnelinho je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Stvarno ne znam kako neko moze trpati Jahica na d beka pored O.Vranjesa?
Ja sam prvi da se da Jahiću noga i ako taj Ognjen ima kvaliteta i igra redovno, onda svakako. Jahić je po Grčkoj igrao desnog beka, tako da to njemu nije neprirodna pozicija. ;)
Za_raju je napisao/la:Nije mi jasno isto kako moze stavljati Medunjanina na fizicki najzahtjevniju poziciju u timu (DM) kad je covjek fizicki limitiran kao Yugo?
Limitiran? :shock: Medunjanin je igrač, koji zna odlično zadržati loptu u posjedu, a takvi svakoj ekipi trebaju, pogotovo na sredini terena. To što trenutno ne igra ne znači da nije kvalitetan, jer je prošle sezone bio najbolji igrač svog kluba, nemoguće da je kvalitet splasn'o preko noći.
Za_raju je napisao/la:Nije mi jasno kako neko moze reci da je neko sa 27 godina za smeca a istovremeno trpa Rahimica u tim sa 37 God?
Rahimić je tu bio, to znaĆi da ga niko ne trpa. :P Ne mogu trpati nekog negdje gdje i jeste. Kada se Pape i Rahimaga odluče za kraj, onda adio amigo i opet će tu biti Hadžić i Zahirović na njegovoj poziciji. ;)
Za_raju je napisao/la:Takodje mi nije jasno kako neko moze i pored onakvih katastrofa koje smo iz dozivljavali u protekle 2 godine traziti da se ne mijenja nista u timu?
Za_raju je napisao/la:Stavrno mi nije jasno kako ova nacija nista ne uci iz proslosti juce su nas ubijali ovi preko Drine a danas vec punimo diskoteke gdje gostuju isti oni koji su pjevali borcima preko Drine...Ovo sto sam napisao se da primjeniti i na repku gdje pravimo apsoluno iste greske i nista ne ucimo iz proslosti...
Ovo je bio neuspjeh, a ne protekle 2 godine. Pojam uspjeh je dosta širok, a za mene mi smo uspješni, jer kako bi uostalom definirali (ne)uspjehe od 95-2010? Blamaža? Sramota? Jad?

Ova generacija je napravila korak naprijed ,a opipljiv rezultat će doći sam po sebi, bitna je promjena u filozofiji.

Uostalom, diskoteke nisu moj tip zabave i takva muzika mi je jako neukusna. Smatram se dovoljno pametnim da znam prosuditi u kojoj muzici ima kvaliteta i u kojoj ne. Štancanje tekstova i pjesama apsolutno nije nešto što podržavam.
Za_raju je napisao/la:Nije li logicno da ako imamo atomski napad da igramo ofanzivnije sa pokretnijim igracima?
Apsolutno. Samo, pitanje je šta ti je referenca?! Ako misliš da igramo ofanzivno kao Barcelona, onda moraš znati gdje Barcelona ima brze ,a gdje spore igrače. Krila i napadač(i) su definitivno brzi, dok je sredina dosta troma, izuzev Inieste.

Ako misliš brzo kao Tottenham, opet je ista situacija. Arsenal igra brz nogomet, al' sa Diabyem i(li) Artetom u sredini, Songom takodje.

Igrači na sredini terena valjda trebaju da razvijaju igru, omogućavaju dobar protok lopte, do igrača, koji jesu brzi.
Niko osim Barce ne moze onako igrati to je svima jasno.
Ali mi sa krilima Lulicem i Viscom i u napadu sa Vedom i Dzekom mozemo svakom uvaliti 2 komada sa Misketom kao playem i zadnjim veznim kao Salihovicem...
Ne moze mi igrati defanzivu to je i Ciro rekao kad nam je napad 5 puta bolji od odbrane...
A poseban osvrt na Medunjanina na toj poziciji DM-a , pa ima li u pi maternoj sporiji igrac a da je stavljen na tu poziciju!
Nama novine serviraju neke kao zavade sa trenerom a ustvari problem je sto su ljudi vidjeli kako u chifutlandu tako i Ikvzicijlandu da je limitiran fizicki a to danasnji fudbal ne trpi...To je razlog sto je on na tribinama kakve zavade kakvi bakraci u tom je citav spor...
Medo,Miske i pjanic u timu ni u crtanom nemogu zajedno igrati , jedan se moze trpiti ali 2-3 ma nema teorije o nekom uspjehu u predstojecim kvalifikacijama...
Imam nekakav ruzan osjecaj da ce mo se provesti isto kao i proslli put kad smo imali Grke u grupi ako nastupimo u sastavu kakav je igrao prosle kvalifikacije...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 29 mar 2012, 16:27

Šta si zapeo za Medunjanina, pa frajer nije igrao DM nikada. Tu poziciju igra Rahimić kod nas, Medo je u paru s njim, jer treba neko iznijeti loptu, proslijediti je do Misketa, Miralema.

I pričaj šta hoćeš, ali ta kombinacija je itekako bila dobra u prošlim kvalifikacijama. I ne znam što furaš istu priču cijelo vrijeme, a svi te pobijaju. Ne moguće da si ti pametniji i stručniji od toliko ljudi na forumu.

Opusti se frajeru, uživaj u životu. Mani pljuvanja po momcima, koji ti predstavljaju državu. Možda nisu svjetske klase, ali za nas obične smmrtnike dobri su. ;)

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 29 mar 2012, 16:41

Kao prvo, igrac napravi transfer zbog svojih kvaliteta, i jedino u Engleskoj moras imati odredjeni broj nastupa za reprezentaciju da bi mogao dobiti radnu dozvolu.

Najveca glupost mi je procitati kad neko kaze da samo kroz reprezentaciju mozes napraviti pomak u karijeri. Laz. Dok si mlad to je tako(U15, U17, U19, U21) a seniori, igraci iz A tima prave transfere i stignu u biljesku kroz nastupe u klubu. Samo glup moze pomislit da po Ceskoj, Sloveniji, Poljskoj, Svedskoj, Danskoj, itd nema skauta iz raznoraznih ekipa iz lige petice. Skauta ima na svakom cosku, i eto neki sa ovog forumu znaju bolje ko je kapacitet i kvalitetan igrac od placenih(profesionalci) skauta iz Bundeslige, Ligue 1, Serie A, EPL, SPL, itd... :roll: Da su toliki kapaciteti, ako nista oni bi davno napravili transfer u barem najjaci klub te lige u kojoj igraju, a ne vec godinama stagnirati po ekipama sredine tabele.

@Brzi21, totalno si upravu. U formaciji sa dva defanzivna vezna uvijek imas jednog "mesara" il' ti iskljucivo defanzivno orijentisanog igraca, a drugi je vise tehnicar koji je tu da proslijedi loptu dalje ka napadu.

nihco

Post Postao/la nihco » 29 mar 2012, 17:03

brzi21 je napisao/la:Šta si zapeo za Medunjanina, pa frajer nije igrao DM nikada. Tu poziciju igra Rahimić kod nas, Medo je u paru s njim, jer treba neko iznijeti loptu, proslijediti je do Misketa, Miralema.

I pričaj šta hoćeš, ali ta kombinacija je itekako bila dobra u prošlim kvalifikacijama. I ne znam što furaš istu priču cijelo vrijeme, a svi te pobijaju. Ne moguće da si ti pametniji i stručniji od toliko ljudi na forumu.

Opusti se frajeru, uživaj u životu. Mani pljuvanja po momcima, koji ti predstavljaju državu. Možda nisu svjetske klase, ali za nas obične smmrtnike dobri su. ;)
itekako dobra !? jedno dobro poluvrijeme , protiv francuske u parizu i to je sve. ili cemo se faliti pobjedama protiv giganata poput bjelorusije i albanije ?
rahimic i medunjanin su ljdi koji ne igraju profesionalni fudbal, nazalost, oni i selektor susic predstavljaju nasu drzavu, drzavu koja, ponavljam o xy-iti put, ne zasluzuje bolje, sve dok pogresna susiceva dfilozofija ima najsiru podrsku javnosti. eto vam legende, patriote, ljude koji su zaduzili reprezentaciju, igrace koji ma ne treba okjretati ledja kada im ne ide .... sve je vaznije od rezultata i reprezentacije. i iskreno, ne trebamo se plasirati na ovakav nacin, mi smo najobicnija teferic ekipa, to ne bi bilo fer prema reprezentacijama koje rade profesionalno .
Sent from my Commodore 64

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 29 mar 2012, 17:09

nihco je napisao/la:
brzi21 je napisao/la:Šta si zapeo za Medunjanina, pa frajer nije igrao DM nikada. Tu poziciju igra Rahimić kod nas, Medo je u paru s njim, jer treba neko iznijeti loptu, proslijediti je do Misketa, Miralema.

itekako dobra !? jedno dobro poluvrijeme , protiv francuske u parizu i to je sve. ili cemo se faliti pobjedama protiv giganata poput bjelorusije i albanije ?
rahimic i medunjanin su ljdi koji ne igraju profesionalni fudbal, nazalost, oni i selektor susic predstavljaju nasu drzavu, drzavu koja, ponavljam o xy-iti put, ne zasluzuje bolje, sve dok pogresna susiceva dfilozofija ima najsiru podrsku javnosti. eto vam legende, patriote, ljude koji su zaduzili reprezentaciju, igrace koji ma ne treba okjretati ledja kada im ne ide .... sve je vaznije od rezultata i reprezentacije. i iskreno, ne trebamo se plasirati na ovakav nacin, mi smo najobicnija teferic ekipa, to ne bi bilo fer prema reprezentacijama koje rade profesionalno .
Svakom selektoru treba vremena da se sklopi ekipa, ugira klapa, itd. Daj vremena, nista se u zivotu ne postize preko noci. Reprezentacija je u mnogo stvari napredovala i meni je drago zbog toga, i velika je stvar dva puta za redom se plasirati u baraz kada u zadnjih 15 godina nismo niti jednom dosli do istog. Kuca se nece sagradit preko noci, nego treba vremena, krece se od temelja, a ne od krova ;) ....iako neki zive u svijetu igrica gdje misle da preko noci mozes postati prvak i najbolji. :roll:

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 29 mar 2012, 17:17

Zbog cega ne dati sansu S.Vranjesu na poziciji Medunjanina,ljevak je,dobar tehnicar,igra slicnu poziciju,nije sporiji

rumunska liga nije slabija od izraelske,Cluj nije slabiji od Makabija

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 29 mar 2012, 17:21

santos je napisao/la:Zbog cega ne dati sansu S.Vranjesu na poziciji Medunjanina,ljevak je,dobar tehnicar,igra slicnu poziciju,nije sporiji

Eh tu se 100% slazem! Stojan jeste zasluzio poziv u reprezentaciju jer je standardan i uz to igra u prvo plasiranoj ekipi u ligi koja ima direktan plasman u LP.

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 29 mar 2012, 17:32

nihco je napisao/la:

Da, itekako dobra.

Da je samo jedno poluvrijeme, nebi mi vidili baraža. Dalje, takvi giganti su bili i ranije, kad je i bilo trkača, defanzivnih igrača, pa šta bi??

Dvojac Rahimić-Medo je odlično funkcionisao prošle kvalifikacije, da li će oni nastaviti igrati i u sljedećim, te biti jednako dobri, niko ne zna.

Ja bih iskreno volio Salihovića i Rahimića/Jahića/Hadžića vidjeti u paru na sredini terena, ali to mi nedaje pravo da pljujem po drugim igračima, kao što to rade neki.
Kako god zadovoljan sam, čim bilježimo imalo dobre rezultate. Ranije ih gotovo nije nikako bilo. Ili je bilo, ali u skroz malim količinama. ;)

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 29 mar 2012, 17:35

AÐ_Official je napisao/la:
santos je napisao/la:Zbog cega ne dati sansu S.Vranjesu na poziciji Medunjanina,ljevak je,dobar tehnicar,igra slicnu poziciju,nije sporiji

Eh tu se 100% slazem! Stojan jeste zasluzio poziv u reprezentaciju jer je standardan i uz to igra u prvo plasiranoj ekipi u ligi koja ima direktan plasman u LP.
ne bih puno da analiziram jednog ili drugog igraca,ko je bolji i sl. Ali samo da kazem jednu cinjenicu da se Susic tesko ili nikako odlucuje za nove pozive,tj.pozive novim igracima.....sjetite se samo koliko je trebalo vremena da Jahic uskoci umjesto Mravca :!: :!: :!: :!: Susic jednostavno vjeruje ovim momcima i to je njegova odluka za koju ce on snositi odgovornost odnosno pobrati cestitke ako uspije . Tako da ne ocekujem velike izmjene u sastavu u sljedecim kvalifikacijama-kostur je tu plus jedan ili dva igraca .......

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 29 mar 2012, 17:43

Kako ne zove nove igrače?? Pa ako ih je i jedan od selektora zvao, on je.

Doveo je Mujdžu, Lulića, dao šansu Medunjaninu, Miretu, Begoviću. Da, Papca je također vratio. Dao je šansu Štiliću, koji istu nije iskoristio.

To je sve bilo u jednom ciklusu. Sad se spominju Višća, Stevanović, Hadžić, Cocalić. Siguran sam da će oni biti uz reprezentaciju. ;)

Nemožeš to govorit na osnovu poziva za tekmu sa Brazilom, gdje nije bilo ni jednog novog iograča. Sajo je rekao da će ta tekma biti kao neka nagrada za trud uložen u prošlim kavlifikacijama, meni je to bilo uredu.

Dalje za Jahića. Kako će ga pozvati u repku, a lik pola godine bio povrijeđen? Čim se vratio i počeo igrati, dobio je poziv. ;)

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 29 mar 2012, 17:50

brzi21 je napisao/la:Kako ne zove nove igrače?? Pa ako ih je i jedan od selektora zvao, on je.

Doveo je Mujdžu, Lulića, dao šansu Meunjaninu, Miretu, Begoviću. Da, Papca je također vratio. Dao je šansu Štiliću, koji istu nije iskoristio.

To je sve bilo u jednom ciklusu. Sad se spominju Višća, Stevanović, Hadžić, Cocalić. Siguran sam da će oni biti uz reprezentaciju. ;)

Nemožeš to govorit na osnovu poziva za tekmu sa Brazilom, gdje nije bilo ni jednog novog iograča. Sajo je rekao da će tako tekma biti kao neka nagrada za trud uložen u prošlim kavlifikacijama, meni je to bilo uredu.

Dalje za Jahića. Kako ćega pozvati u repku, a lik pola godine bio povrijeđen. Čim se vratio i počeo igrati, dobio je poziv. ;)
nisam mislio nista lose kad sam ovo napisao,samo sam rekao da je to njegov nacin ...on je selektor i on odlucuje i odgovara za svoje postupke.Mire,medo i beg su bili tu prije nego je on postao selektor..sada koliko i kada su igrali to je bilo do Cire.......Papac se vratio kad su otisli ublehasi,da su prije otisli prije bi se vratio,kamo srece da se prije vratio.......Stilic kao i Ibricic po meni treba da se dobro oznoje da bi nastavili dobijati pozive......

nihco

Post Postao/la nihco » 29 mar 2012, 17:54

brzi21 je napisao/la: Da, itekako dobra.

Da je samo jedno poluvrijeme, nebi mi vidili baraža. Dalje, takvi giganti su bili i ranije, kad je i bilo trkača, defanzivnih igrača, pa šta bi??

Dvojac Rahimić-Medo je odlično funkcionisao prošle kvalifikacije, da li će oni nastaviti igrati i u sljedećim, te biti jednako dobri, niko ne zna.

Ja bih iskreno volio Salihovića i Rahimića/Jahića/Hadžića vidjeti u paru na sredini terena, ali to mi nedaje pravo da pljujem po drugim igračima, kao što to rade neki.
Kako god zadovoljan sam, čim bilježimo imalo dobre rezultate. Ranije ih gotovo nije nikako bilo. Ili je bilo, ali u skroz malim količinama. ;)
ponovljeno je bezbroj puta koji je problem nase reprezentacije i vidjeno u praksi. svaka ekipa koja nam je odigrala presing , pojela nas je za dorucak. upravo su igraci poput medunjanina ta slaba tacka koja nas cini inferiornim, upravo je ta inferiornost taj , djeluje mali, ali veliki korak od baraza do plasmana, od ostavljanja francuske iza sebe i osvajanja prvog mjesta. ne mozemo pobijediti iole ozbiljniju ekipu , to je cinjenica. prolupalu rumuniju smo jedva dobili u zenici,i to je susiceva najveca pobjeda, a onda su nas, kada su sabrali dva i dva, ponizili u bukurestu. susiceva filozofija je smijesna, necemo pobijediti slovacku , nacin na koji su odigrali protiv turske nam ne daje sanse. o grckpoj ne treba ni pricati, u ozbiljnoj utakmici ce nas samljeti, isto su fasovali hrvati.
Sent from my Commodore 64

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 mar 2012, 18:13

Znali iko od vas jel Hadzi sredio papire i hoceli moci dobiti poziv za naredne priateljske?

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 mar 2012, 18:42

vendeta87 je napisao/la:Znali iko od vas jel Hadzi sredio papire i hoceli moci dobiti poziv za naredne priateljske?
Ma nece ba niko dobiti poziv ko nije pretplacen smijesno je o tom pricati...
A za sve vas koji smatrate da je SS napravio posao i da radi dobro evo malo ponude http://www.kimtec.ba/vivax/Default.aspx?tabid=631" onclick="window.open(this.href);return false; ...
Ne moze se coravom namignuti niti Bosnji sta objasniti...
"No God is Good God "

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 mar 2012, 18:50

Nije mi jasno kako vise mozete toliko supljirati? Gore onaj pise "zar se trebamo hvaliti pobjedama nad Bjelorusijom i Albanijom", u kom to svijetu zivi kada misli da se ne treba hvaliti pobjedama u odlucujucim utakmicama? Pobjeda u Bjelorusiji, kada smo ih nadtrcali po cijelom terenu, nam je osigurala drugo mjesto. Kao da su oni neka bezvezna ekipa pa bi to trebali rutinski odraditi, smijesno razmisljanje. Pa talijani, francuzi ili spanci kada idu na takva gostovanja idu sa strahom a ne mi.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 mar 2012, 18:51

Za_raju je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Znali iko od vas jel Hadzi sredio papire i hoceli moci dobiti poziv za naredne priateljske?
Ma nece ba niko dobiti poziv ko nije pretplacen smijesno je o tom pricati...
A za sve vas koji smatrate da je SS napravio posao i da radi dobro evo malo ponude http://www.kimtec.ba/vivax/Default.aspx?tabid=631" onclick="window.open(this.href);return false; ...
Ne moze se coravom namignuti niti Bosnji sta objasniti...
Bas tako ;)

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 29 mar 2012, 18:57

nihco je napisao/la:
brzi21 je napisao/la: Da, itekako dobra.

ponovljeno je bezbroj puta koji je problem nase reprezentacije i vidjeno u praksi. svaka ekipa koja nam je odigrala presing , pojela nas je za dorucak. upravo su igraci poput medunjanina ta slaba tacka koja nas cini inferiornim, upravo je ta inferiornost taj , djeluje mali, ali veliki korak od baraza do plasmana, od ostavljanja francuske iza sebe i osvajanja prvog mjesta. ne mozemo pobijediti iole ozbiljniju ekipu , to je cinjenica. prolupalu rumuniju smo jedva dobili u zenici,i to je susiceva najveca pobjeda, a onda su nas, kada su sabrali dva i dva, ponizili u bukurestu. susiceva filozofija je smijesna, necemo pobijediti slovacku , nacin na koji su odigrali protiv turske nam ne daje sanse. o grckpoj ne treba ni pricati, u ozbiljnoj utakmici ce nas samljeti, isto su fasovali hrvati.
Slažem se ja da ne može u svim utakmicama, protiv svih protivnika se isto i sa istim igračima igrati.
Slažem se i to da je Safet imao grešaka, ali opet imao je i dobrih strana.

Imali smo sporu ekipu, u nekim utakmicama. E sad da li je to što su oni spori ili što se ne zalažu, nećemo ulazit u to. Nisam stručnjak.

I još, to za filozofiju i Slovačku, možda se promjeni sve. Ne možeš znati, zato i ne sudi prije nego što je i počelo sve. Prošle kvalifikacije su bile i prošle. Kao što sam i naveo, ja sam zadovoljan, e sad dajmo sačekat da vidimo kako će u sljedećim biti. A ne pričati unaprijed.

Ja i u ove momke vjerujem, vjerujem da možemo i sa ovom ekipom iz zadnje tekme prešišat grupu i otići na prvenstvo. A po svemu sudeći, ekipa će biti još jača, tako da...

edit. @Za_raju i @soko

Vidi se. ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 mar 2012, 19:35

Neki forumasi vide nase igrace u rangu sa Brazilom, mozda cak i Spanijom. Pa tako ocekuju sve pobjede u grupi, te su pobjede protiv ''manjih''(Bjelorusija je svim uzimala bodove, osim zna se kome) nista. Svakodnevnica. Kako vam vise ne dosadi??? Ali u BiH postoji nesto vise od 1 miliona boljih menadjera od Susica.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, Hashanaga, jasmin10, ovisnik, Proximic i 73 gosta.