La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- -Paja
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Drago mi je sto mrska Primera propada i postaje kao skotska, to govori i tri tima u grupnoj fazi lige prvaka i to sa tendencijom pada na dva u narednih par sezona!
Dio Arsenala
Da, a ostala dva, tri (Sevilla, Atletico i Valencia) sa lakocom razbiju jedan Liverpool a vjerujem da bi mogli i djecji vrtic Arsena Wengera.-Paja je napisao/la:Drago mi je sto mrska Primera propada i postaje kao skotska, to govori i tri tima u grupnoj fazi lige prvaka i to sa tendencijom pada na dva u narednih par sezona!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- -Paja
- Kontakt:
@Jamal
Hahahaha Real uopste nije konkurent za osvajanje oni haman deceniju nisu prosli dalje od osmine finala.
@Portiljo
Sevilla je ispala od momcadi i jos izgubila na svom terenu od ekipe koju je Arsenal nekompletan savladao sa sigurnih 6-0, Valencia izgubi kuci od Uniteda koji je dosao sa izmjesanim timom o Pateticu se nema sta pricati to je mala ekipa koja nije vrijedna pomena.
Hahahaha Real uopste nije konkurent za osvajanje oni haman deceniju nisu prosli dalje od osmine finala.
@Portiljo
Sevilla je ispala od momcadi i jos izgubila na svom terenu od ekipe koju je Arsenal nekompletan savladao sa sigurnih 6-0, Valencia izgubi kuci od Uniteda koji je dosao sa izmjesanim timom o Pateticu se nema sta pricati to je mala ekipa koja nije vrijedna pomena.
Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
Ma to je samo prividno rivalstvo oni su jedan luzerski klub nesto kao Totenhem u sjeni svog ljutog rivala od kojeg stalno gubi i pobjedi svakih 15 do 20 godina stim sto je Totenhem veci jer bar nije ispadao iz lige kao Patetico koji je ne tako davno dvije sezone bio u Segundi tako da se moze reci da je to spanska verzija Newcastla, vjecni luzeri.JamaL je napisao/la:Što jest, jest![]()
Jedino nebih se slozio za Atletico, ipak je to klub koji je u rivalstvu sa dva najjača španska kluba...
Dio Arsenala
Šta bi Paja sa Englezima prošle godine pa Fulham spašava čast...a joj sad češ mi spominjat Henria i 1/8 al nema veze
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- -Paja
- Kontakt:
A sta bi sa Realom protiv tih istih Engleza i ponizenjima koje je pretrpio pa cak ih je i Liverpool pregazio i ponizio.Raul_64 je napisao/la:Šta bi Paja sa Englezima prošle godine pa Fulham spašava čast...a joj sad češ mi spominjat Henria i 1/8 al nema veze
Dio Arsenala
očekivano spominje taj rezultat i izbjegava pitanje...-Paja je napisao/la:A sta bi sa Realom protiv tih istih Engleza i ponizenjima koje je pretrpio pa cak ih je i Liverpool pregazio i ponizio.Raul_64 je napisao/la:Šta bi Paja sa Englezima prošle godine pa Fulham spašava čast...a joj sad češ mi spominjat Henria i 1/8 al nema veze
Da, taj luzerski klub bez ikakvih problema prosao je Liverpool i u finalu pobjedio Fulham. Dakle, dva Engleza u samo dva tjedna
Sve mi ih zao. A sezonu prije toga sudija im je spasavao cast u zadnjoj minuti dosudivsi penal kojega je samo corav covjek vidio tada.
Valencia? Rangers je odigrao 0-0 sa Unitedom na Old Traffordu i sad znaci da je taj isti bolji od Manchestera ili Valencie.
http://www.arsenal.com/match-menu/31745 ... tab=report
Sto se tice tvog vrtica - Ne znam, ja bi volio da oni bilo sta osvoje, makar to bio intertoto kup.
Da nije naftasa, seika i razno raznih biznismena ne znam gdje bi bili svi ovi Engleski klubovi.
Valencia? Rangers je odigrao 0-0 sa Unitedom na Old Traffordu i sad znaci da je taj isti bolji od Manchestera ili Valencie.
Sto se tice tvog vrtica - Ne znam, ja bi volio da oni bilo sta osvoje, makar to bio intertoto kup.
Da nije naftasa, seika i razno raznih biznismena ne znam gdje bi bili svi ovi Engleski klubovi.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Moraju i engleski timovi zakazati jednu godinu,ove godine ce opet u 1/4 finalu LP biti sve tri engleska tima sigurno,a po mogucnosti dva u 1/2 finalu.
You'll never walk alone.
ko če osvojitvolimliverpool je napisao/la:Moraju i engleski timovi zakazati jednu godinu,ove godine ce opet u 1/4 finalu LP biti sve tri engleska tima sigurno,a po mogucnosti dva u 1/2 finalu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma mani mi se Engleza. Prosle godine je Atletico razbio i L'pool i Fulham k'o beba zvecku. Bilbao dobio ovog ljeta engleskog kluba ( ne sjecam se sad kojeg) Villareal razbio Tottenham ( predstavnika Engleske u LS) 4-1 u sred Londona.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- -Paja
- Kontakt:
hahaha stavlja pobjedu Valencije iz prijateljske na Mestalli u kojoj je Arsenal igrao samo 45 minuta u najjacem sastavu hahahahahaha je li to najbolje sto mozes? Ne moze biti Rangers bolji kad nije pobjedio a United je pobjedio Valenciju mada i da nije neupitno je tu ko je jaci i bolji. Cuj naftasa i seika pa nijedan Seik i naftas se ne moze mjeriti po transferima sa Realom koji potrosi u jednjom prelaznom roku ko svi timovi engleske cetvorke zajedno hahahahaPortillo je napisao/la:Da, taj luzerski klub bez ikakvih problema prosao je Liverpool i u finalu pobjedio Fulham. Dakle, dva Engleza u samo dva tjednaSve mi ih zao. A sezonu prije toga sudija im je spasavao cast u zadnjoj minuti dosudivsi penal kojega je samo corav covjek vidio tada.
![]()
Raul-64 ne mogu ti reci ko ce osvojiti ali mogu reci ko sigurno nece a to je jadni Real mada im dajem velike sanse da naprave veliki iskorak i prodju u cetvrtinu finala
Dio Arsenala
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Raul64,je*e te izgovor i pisanje nekih rijeci.Pa osvojice Arsenal ili Chelsea,po mogucnosti Manchester U. iako oni nisu nesto ove sezone. 
You'll never walk alone.
Izvini Paja ali kako mozes uporediti jedan Arsenal, koji realno u evropi nema nista, niti ce imati sa Atleticom?? Atletico je veci klub od vas i to je tacno, sjecas se mozda ti kako ste vi izvukli bod protiv strasnog Liverpoola ove sezone??? Ubio vas WBA u ligi, ne sjecam se jestel se vratili ili je bilo 3-2 ali ali u svkom slucaj cim neko pokaze zube odigra agresivnije na Arsenal sistem se raspada, realno.
Nemoj mi dizati Arsenal jer on igra ljepo dok mu ne dodje jaca ekipica pa mu pokaze gdje mu je mjesto, dragi su mi i sve ali realno oni ne mogu nista ni u engleskoj a ni u LP, tako po svakom osnovu Arsenal je samo jedan solidan klub koji se uvijek vrti tu oko najboljih ali nikad nece biti najbolji, ne dok se vodio politika kakava se vodi u Arsenalu, nemoj mi sad reci mladi igraci, tamo vamo, jer Barca to isto radi ali ima i razultate i nije im zao dati koji milion na pojacanje dok Arsen gleda gdje ce sta naci za 2m, evo neke informacije da ima sad 70m na raspolaganju pa cemo vidjeti hocel uloziti sta u Arsenal ili ce gledati kako da proda fabregasa i da uzme jos love
Nemoj mi dizati Arsenal jer on igra ljepo dok mu ne dodje jaca ekipica pa mu pokaze gdje mu je mjesto, dragi su mi i sve ali realno oni ne mogu nista ni u engleskoj a ni u LP, tako po svakom osnovu Arsenal je samo jedan solidan klub koji se uvijek vrti tu oko najboljih ali nikad nece biti najbolji, ne dok se vodio politika kakava se vodi u Arsenalu, nemoj mi sad reci mladi igraci, tamo vamo, jer Barca to isto radi ali ima i razultate i nije im zao dati koji milion na pojacanje dok Arsen gleda gdje ce sta naci za 2m, evo neke informacije da ima sad 70m na raspolaganju pa cemo vidjeti hocel uloziti sta u Arsenal ili ce gledati kako da proda fabregasa i da uzme jos love
Mes Que Un Club
- Nail for Real
- Kontakt:
A ovo svakako ima veze sa Primera Division ( Liga BBVA). Haj da si spomenuo neki spanski klub...volimliverpool je napisao/la:Raul64,je*e te izgovor i pisanje nekih rijeci.Pa osvojice Arsenal ili Chelsea,po mogucnosti Manchester U. iako oni nisu nesto ove sezone.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
za razliku od tih Yenkia i Šeika Real i Barcelona pripadaju navijačima....postoji tradicija znaš...a normalno da če največi klub na svijetu vršiti največe transfere pa nije Arsenal pa da im Reyes bude najskuplji transfer ikad...

koji izgovor riječi kažem da nisi Nostradamus jbt. zar ironija nije shvaćenavolimliverpool je napisao/la:Raul64,je*e te izgovor i pisanje nekih rijeci.Pa osvojice Arsenal ili Chelsea,po mogucnosti Manchester U. iako oni nisu nesto ove sezone.
- -Paja
- Kontakt:
Jesi li zavrsio da pustim vodu, nemoj vise premal mi je vodokotlic nece sve moci otici, ok? Shvatio sam kako si emotivno sve to kazao i dirnulo me u srcu, normalno da ne poredim tamo nekog donedavnog drugoligasa sa Arsenalom to je uvreda za nas, taj slabasni tim ne moze ni ligu prvaka da izbori. Ali dobro shvatio sam te ali uvrijedilo me ovo "Barca to isto radi" hahahaha molim te nemoj me tjerati da nabrajam transfere Barcelone samo zadnje 3-4 godine pa da vidimo kakva ce to biti sitna cifrica. Cao!amertiger je napisao/la:Izvini Paja ali kako mozes uporediti jedan Arsenal, koji realno u evropi nema nista, niti ce imati sa Atleticom?? Atletico je veci klub od vas i to je tacno, sjecas se mozda ti kako ste vi izvukli bod protiv strasnog Liverpoola ove sezone??? Ubio vas WBA u ligi, ne sjecam se jestel se vratili ili je bilo 3-2 ali ali u svkom slucaj cim neko pokaze zube odigra agresivnije na Arsenal sistem se raspada, realno.
Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
Pa zato sto su Real i Barcelona politicki subjekti ciji su vlasnici navijaci to im daje ekskluzivno pravo da prave velike transfere a da niko njih ne kritikuje dok recimo kad neki City ili Chelsi to uradi to nije isto? To jeste isto danas je moderno vrijeme globalizacije sad vecina moze imati kompjuter, mobitel, tv, kupiti dobrog igraca ako ima pare. Rezimski klubovi vise ne mogu da budu suvereni i netaknuti to je primjetno i na ovim prostorima zavrsilo je vrijeme primitivizma kad su primitivni klubovi poput Reala, Barcelone imali ekskluzivna prava na trofeje i najbolje igrace.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 10 okt 2010, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
- VolimLiverpool
- Kontakt:
I ja vas pozdravljam i drzite se svoje Barce i Atletica M.
.
You'll never walk alone.
pa čekaj zar nisi ti(Wenger dakako) do juče kukao kako Real ima monopol nad drugim klubovima kupujuči najbolje igrače na svijetu...zar nije Real od Bekama preko Owena do Ronalda uzimao največe zvijezde Engleske lige u to vrijeme...a sada se vračaju izgubljeni sinovi od Pike pa dobro znaš ko je sljedeči...al možda to učini reprezentaciju jačom pa se približe na nekih 5 godina zaostatka od Španske...-Paja je napisao/la:Pa zato sto su Real i Barcelona politicki subjekti ciji su vlasnici navijaci to im daje ekskluzivno pravo da prave velike transfere a da niko njih ne kritikuje dok recimo kad neki City ili Chelsi to uradi to nije isto? To jeste isto danas je moderno vrijeme globalizacije sad vecina moze imati kompjuter, mobitel, tv, kupiti dobrog igraca ako ima pare. Rezimski klubovi vise ne mogu da budu suvereni i netaknuti to je primjetno i na ovim prostorima zavrsilo je vrijeme primitivizma kad su primitivni klubovi poput Reala, Barcelone imali ekskluzivna prava na trofeje i najbolje igrace.
iako ovaj razgovor nevodi nikuda i vjerovatno ču ja prvi prestati ali hajd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.