Kad sam trebao da kažem da ste bili bolji, rekao sam, kad je trebalo da kažem da je stanojević nadmudrio robija, uradio sam to.sasagmp je napisao/la:Glup si ti ako mislis da se post odnosi na likovanje,naprotiv odnosi se na nebuloze izrecene od "neiskompleksiranih" Zvezdasa upucene nama "iskompleksiranim" Grobarima.(Neces biti veci Delija,ako pises Partizan,Grobari itd malim slovom,bojim se da ces ispasti samo nepismen "u drustvu").Gospodin covek treba biti i u porazu i u pobedi.

Vidjelo se sve, ne sporim to, ali ne možeš pričati da bi se ista pjesma pjevala, zvezda nije metalac, niti je stanojević drugi murinjo. opet kažem, zvezda je bar 30% jača nego jesenas.sasagmp je napisao/la:Ne pokusavam,nego govorim jasno i citko.Zna se kako se igrao pod Stanojevicem koji je specijalista za Robijevu Zvezdu,a videlo se kako se igra pod palicom stranca.Cinjenice govore umesto mene,nema potrebe da te ubedjujem.....
Koje nas to naše legende ruše? Bunjevčević, Ivić...sasagmp je napisao/la:Vas ruse vase legende,a nas politicari...postoji razlika zar ne?Kad mene Savo bude ojadio za 20 miliona i vise onda cu moci da pricam.I ne znam kakvu dominaciju najavljujes,kada ce ovi vasi morati da prodaju Lazovica,Tosica,Mikica skoro sigurno na leto,a zamene je malo tesko naci u drzavi Srbiji plus dug.

Koji vas to političari ruše? Dačić, Ljajić...