FK Drina Zvornik
-
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
Ne želim provocirat,al mi malo izjava vašeg trenera je neprikladna. Prije svega zbog toga što na neki način imam osjećaj da on zapravo želi eventualni neuspjeh koji bi se ogledao u ispadanju iz lige opravdat ovim riječima prije utakmice prvog kola. Uz naravno realno sagledavanje stanja u našem prvenstvu u pravu je što se nekih stvari tiče,ali isto tako mislim da nekada je bolje neke stvari ne kazati ,jer ukoliko njegova ekipa na terenu u Zvorniku bude bolja od rivala opstanak je siguran,ukoliko ne bude onda se ne može reći da je neko drugi kriv. 

Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- drinin vuk
- Kontakt:
¥ уз % " ",$ " " ???melanholicar je napisao/la:Ne želim provocirat,al mi malo izjava vašeg trenera je neprikladna. Prije svega zbog toga što na neki način imam osjećaj da on zapravo želi eventualni neuspjeh koji bi se ogledao u ispadanju iz lige opravdat ovim riječima prije utakmice prvog kola. Uz naravno realno sagledavanje stanja u našem prvenstvu u pravu je što se nekih stvari tiče,ali isto tako mislim da nekada je bolje neke stvari ne kazati ,jer ukoliko njegova ekipa na terenu u Zvorniku bude bolja od rivala opstanak je siguran,ukoliko ne bude onda se ne može reći da je neko drugi kriv.
" ? ? $ ? & " о " се " $ - " " $ је основна " ? - "!
Стога $ & ¥, % " се он на % $,? % $ попут " у ",$,у " " ?,у ", $ у ? овој $ $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Tvoje konstatacije na neki način i stoje ali Vojvoda nije od juče u BH fudbalu pa da ne zna šta se znalo raditi i šta se radi pa čak i on sam ne krije da je nekada učestvovao u nekim mutnim radnjama, samo treba sjesti sa njim i popričati pa da vidite šta čovjek sve zna!melanholicar je napisao/la:Ne želim provocirat,al mi malo izjava vašeg trenera je neprikladna. Prije svega zbog toga što na neki način imam osjećaj da on zapravo želi eventualni neuspjeh koji bi se ogledao u ispadanju iz lige opravdat ovim riječima prije utakmice prvog kola. Uz naravno realno sagledavanje stanja u našem prvenstvu u pravu je što se nekih stvari tiče,ali isto tako mislim da nekada je bolje neke stvari ne kazati ,jer ukoliko njegova ekipa na terenu u Zvorniku bude bolja od rivala opstanak je siguran,ukoliko ne bude onda se ne može reći da je neko drugi kriv.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Drina - Croatia Sesvete 3:2+19drina45+ je napisao/la:" ? " ? " $ са " са " Сесвете?

Dva gola dao Ležajić i jedan Savanović sa 30 metara
- kamiondzija
- Kontakt:

& ¥ "! ? је " '!

- zvornicki klan
- Kontakt:
СјајноB o X je napisao/la:Drina - Croatia Sesvete 3:2+19drina45+ je napisao/la:" ? " ? " $ са " са " Сесвете?![]()
![]()
Dva gola dao Ležajić i jedan Savanović sa 30 metara

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- kamiondzija
- Kontakt:
$ " на пп,о ' се јавно не "lesinarDV je napisao/la:" $ се $ $ на $ у ' ?
Сретно ' у " за &.

? на $.

- zvornicki klan
- Kontakt:
Неуспјех је $ на терену не $ све & & " &,$ не $ 100% $ &.А " " неуспјех " $ $ ",а $ & " онај " " $ " ? " " ' & " успјех.melanholicar je napisao/la:Ne želim provocirat,al mi malo izjava vašeg trenera je neprikladna. Prije svega zbog toga što na neki način imam osjećaj da on zapravo želi eventualni neuspjeh koji bi se ogledao u ispadanju iz lige opravdat ovim riječima prije utakmice prvog kola. Uz naravno realno sagledavanje stanja u našem prvenstvu u pravu je što se nekih stvari tiče,ali isto tako mislim da nekada je bolje neke stvari ne kazati ,jer ukoliko njegova ekipa na terenu u Zvorniku bude bolja od rivala opstanak je siguran,ukoliko ne bude onda se ne može reći da je neko drugi kriv.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Kako mi kažu pojedini igrači igra je bila slična kao protiv Želje a ako Bog da sutra do podneva biće u Zvorniku!zvornicki klan je napisao/la:СјајноB o X je napisao/la:Drina - Croatia Sesvete 3:2+19drina45+ je napisao/la:" ? " ? " $ са " са " Сесвете?![]()
![]()
Dva gola dao Ležajić i jedan Savanović sa 30 metara$ се $ - " " " " ",стварно тај ? & $ - " право ¥ у ",а " " се $ ?,' $ $ је $ сјајан ? & (наравно " попут $ " / & " у $ " ? " за све).& ¥ ".
- kamiondzija
- Kontakt:
Па $,& " је,а " су " $ ? & ? "?
- zvornicki klan
- Kontakt:
Не ",$ су " то $ у " $ ?.kamiondzija je napisao/la:Па $,& " је,а " су " $ ? & ? "?

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
po meni tu je to negdje sa nama, možda smo u maloj prednosti u odnosu na njihzvornicki klan je napisao/la:Не ",$ су " то $ у " $ ?.kamiondzija je napisao/la:Па $,& " је,а " су " $ ? & ? "?
- kamiondzija
- Kontakt:
& не " се % ?,? $ ' ? у & ?,јер " се $ о $ % ¥ " него % је %,? $ " је $ $ & у прву ?.
pa eto to je tokamiondzija je napisao/la:& не " се % ?,? $ ' ? у & ?,јер " се $ о $ % ¥ " него % је %,? $ " је $ $ & у прву ?.
- zvornicki klan
- Kontakt:
& " ? " " ? ? $,у & је стању," " $ $ у "," ' - ? " "$" за прву " " $?
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
nažalost nemam, sutra će biti oko podnevazvornicki klan je napisao/la:& " ? " " ? ? $,у & је стању," " $ $ у "," ' - ? " "$" за прву " " $?
Svaka cast na pobjedi....eo mene u Banja Luci obilazim stadion borca...spremaju ga za nas...

''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- drinin vuk
- Kontakt:
- zvornicki klan
- Kontakt:
' &,% је % ? ???drinin vuk je napisao/la:& савез " "! $ ? сутра!
$ " ? је ?. На $ су ? % ".![]()
![]()
![]()
![]()

- ' " $ ? - $ " $ ту $ " с $,то " & ? ' " не $ & " $?
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.