Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Daffy moj dobri, a sto se ti ba peglas sa njima, kad im nemozes neke stvari objasniti. Jednostavno ni ne gledaju sta im pises, onako lezerno procitaju, i onda opet nesto izvale na sta si im dao odgovor. Sta god kazes, opet ce naci nesto. Nekom je laske metar u zadnjicu nego cenat u glavu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
cappy je napisao/la:Vama bi najbolje bilo da se preselite na Siciliju ili u Milano, pa da se klub zove Juventus Milano hahha![]()
i sagradite stadion u blizini Milana kapaciteta 100 000 vjerovatno bi bio pun kad tako pricate

slika na san siru govori dovoljno...zato i jesmo najveci klub na svijetu pored ostalog...ne moze ovo svako

Boze Hvala Ti sto navijam za Staru Damu

Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 22 jan 2010, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
upravu si.. ali kako pustiti da pljuju po mom klubu??Adinjo je napisao/la:Daffy moj dobri, a sto se ti ba peglas sa njima, kad im nemozes neke stvari objasniti. Jednostavno ni ne gledaju sta im pises, onako lezerno procitaju, i onda opet nesto izvale na sta si im dao odgovor. Sta god kazes, opet ce naci nesto. Nekom je laske metar u zadnjicu nego cenat u glavu.
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Samo realno i cinjenice, nikakvo provociranje niti blacenje kao sto kazete..evo necu vise...
p.s. Adinjo vjerovatno se sjecas kad sam na pocetku sezone rekao da ce mnogi timovi biti ispred Juveta a tada ste da kazem cijepali...i vjerovatno po tebi sam provocirao il se pravio lud a vidi sad vi tek PETI sto nista nemora znaciti jer do kraja je 18 kola...Pozz
p.s. Adinjo vjerovatno se sjecas kad sam na pocetku sezone rekao da ce mnogi timovi biti ispred Juveta a tada ste da kazem cijepali...i vjerovatno po tebi sam provocirao il se pravio lud a vidi sad vi tek PETI sto nista nemora znaciti jer do kraja je 18 kola...Pozz

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
kako će se juve obrukati ako budu igrali s candrevom na dmf, pa čovjek odradio 2 treninga s ekipom i da ga sad ferara stavi od prve minute, a mela koji je extra igrač(kojem nije našao pravu poziciju da ostavi na klupi
)
pa to može samo laik-al to izgleda da ćiro i jest.
Onaj melo može igrati u reprezentaciji brazila a da ne može u juventusu, ali nije čovjek fantazista da djeli lopte napadačima i sl. a to je ferara htio dobiti od jednog jakog trkača i čovjeka koji dobro čita igru protivnika, ako ga preseli na klupi očekujem da promjeni klub još sad u januaru i da zablista gdje god da pređe

Onaj melo može igrati u reprezentaciji brazila a da ne može u juventusu, ali nije čovjek fantazista da djeli lopte napadačima i sl. a to je ferara htio dobiti od jednog jakog trkača i čovjeka koji dobro čita igru protivnika, ako ga preseli na klupi očekujem da promjeni klub još sad u januaru i da zablista gdje god da pređe
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Nezam druze da si rekao, jer sam se malo kasnije registrovao, ali eto bio si upravu. Ja sam isto mislio da ce Juve vise odraditi u ovaj sezoni, ali eto do sad nije nista. Ali nemora to nista da znaci sto smo sad peti, kao sto sam rece do kraja ima dosta, i svasta se moze desiti. Nece nas valjda ovaj peh i slaba serija rezultata pratiti do kraj sezone. Pozz.cappy je napisao/la:Samo realno i cinjenice, nikakvo provociranje niti blacenje kao sto kazete..evo necu vise...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- sarajlija89
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:kako će se juve obrukati ako budu igrali s candrevom na dmf, pa čovjek odradio 2 treninga s ekipom i da ga sad ferara stavi od prve minute, a mela koji je extra igrač(kojem nije našao pravu poziciju da ostavi na klupi)
melo ima kartone

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
tony-mortale je napisao/la: Onaj melo može igrati u reprezentaciji brazila a da ne može u juventusu, ali nije čovjek fantazista da djeli lopte napadačima i sl. a to je ferara htio dobiti od jednog jakog trkača i čovjeka koji dobro čita igru protivnika, ako ga preseli na klupi očekujem da promjeni klub još sad u januaru i da zablista gdje god da pređe
upravu si.. fazon je sto ce Candreva biti CMF, onaj koji ce od DMF-a ( Sissoko, Melo ) preuzimati lopte i proslijediti ih ka Diegu.. ovo govorim za buducnost, ne samo za tekmu protiv Rome na kojoj nece biti Mela, Iaquinte, Trezegueta, Camoranesija, Giovinca i Caceresa..
btw. nema sanse da je iko mislio da ce Juve biti ovako los.. mozda je to neko radi mrznje rekao, ali svi su ( osim Moggija ) Juventus stavili u bitku sa interom za prvo mjesto i da idu daleko u Ligi Prvaka.. jer nas tim na papiru izgleda predobro!!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ne govorim ja o jednoj utakmici već ako bude forsirao neke druge igrače prije njega(a tako sam nešto čitao na tuttosportu), nema šanse da on prihvati sjediti na klupi par mjeseci prije svjetskog prvenstva. A po meni je on ubjedljivo najjači defanzivni veznjak kojeg juve imasarajlija89 je napisao/la:tony-mortale je napisao/la:kako će se juve obrukati ako budu igrali s candrevom na dmf, pa čovjek odradio 2 treninga s ekipom i da ga sad ferara stavi od prve minute, a mela koji je extra igrač(kojem nije našao pravu poziciju da ostavi na klupi)
melo ima kartonetako da nema ni klupe za njega
- sarajlija89
- Kontakt:
candreva ce igrat krilo ne brinite
...sto posto ce bit lijevo....e sad da li ce to bit u 4-3-1-2 ili 4-4-2 vidjecemo....al sigurno ce po lijevoj strani dijelovat sto nam je falilo...dal kao centralni vezni ili lijevo krilo vidjecemo...al dobitak za lijevu stranu
...ono sto sam gledo...zna lopte samo tako 

Candrevu lijevo, Marchu desno kao CMF-ove, a iza njih Melo/Sissoko kao DMF.. i gdje ces bolje?
nevjerujem da ce on sjediti, posto je Sissoko peh sa povredama.. tako da ce imati mjesta za igranja..
nevjerujem da ce on sjediti, posto je Sissoko peh sa povredama.. tako da ce imati mjesta za igranja..
Evo kako prolaze navijaci jevea kad kazu "forca juvee"
A ovakav ce danas gol dati Totti-party
:D:D:D
A ovakav ce danas gol dati Totti-party

Nije ti ovo djeciji crtani film badaffy je napisao/la:kad bi poceli sa pametnom formacijom dobili bi svakoga.. Candreva je CMF, Sissoko i Melo su DMF, a Diego AMF.. i uvijek nam je problem bio kako niko nemoze prenjeti loptu iz odbrane do Diega, jer su Melo i Sissoko pravi defanzivni veznjaci koji ne znaju da dodaju loptu.. dok sad Sissoko moze predati Candrevi, a ovaj bez problema povuci i proslijediti Diegu.. cijelo ovo vrijeme nam je falio jedan CMF, koji zna dodati pass.. sad smo ga doveli, pa cemo vidjeti sta ce se desiti

nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
Na kojem programu mogu gledat vecerasnju utakmicu jer sam oko 100 mb pred limitom, i dal' zna neko kolko ce mi gledanje tekme preko neta skinut megabajti 

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
skine minimalno 350-450megaEvil Genius je napisao/la:Na kojem programu mogu gledat vecerasnju utakmicu jer sam oko 100 mb pred limitom, i dal' zna neko kolko ce mi gledanje tekme preko neta skinut megabajti
Trebalo bi biti u bet live kladionicama na live kladjenju. Valjda nece ubacit rukomet umjesto fudbala

nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
ma dobro linkove je manje-vise lahko nac i ako bude potrebe postavicu ja par ovdje pa preuzmite al' zanimalo me kolko skida i moram priznat da mi ne godi taj podatak
potajno sam se nadao pracenju utakmice na tv-u al' niko ne prenosi . . . u svakom slucaju hvala

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Mislio sam u poslovnicama bet live klaldionica (valjda imas negdje blizo bet live kladaru). To ti je najjeftinija varijanta
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
williamsi, formule i slicne kladionice su u mom kraju 

- tony-mortale
- Kontakt:
po deseti put, najmanje skida i najbolji stream ti je preko online kladionica, ja najčešće gledam na bet365 i skine ti tako oko 100 mb možda malo više(nisam nikad precizno mjerio jer mi je flat rate), a danas će od serie a prenositi u 18.00catania parma, a naveče juve-romaEvil Genius je napisao/la:Na kojem programu mogu gledat vecerasnju utakmicu jer sam oko 100 mb pred limitom, i dal' zna neko kolko ce mi gledanje tekme preko neta skinut megabajti
meni na bet at home skine tacno 400 mega kad cijelu tekmu pregledamtony-mortale je napisao/la:po deseti put, najmanje skida i najbolji stream ti je preko online kladionica, ja najčešće gledam na bet365 i skine ti tako oko 100 mb možda malo više(nisam nikad precizno mjerio jer mi je flat rate), a danas će od serie a prenositi u 18.00catania parma, a naveče juve-romaEvil Genius je napisao/la:Na kojem programu mogu gledat vecerasnju utakmicu jer sam oko 100 mb pred limitom, i dal' zna neko kolko ce mi gledanje tekme preko neta skinut megabajti
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.