Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ništa titula, slavlje pred Vječnom vatrom itd...?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Titula ce doci na Emirate ove godine, to je svima jasno.
Ne znam samo sta pricaju ovi maleni kad je njih ova ista vila smrcila za dorucak.
Ne znam samo sta pricaju ovi maleni kad je njih ova ista vila smrcila za dorucak.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Sumnja se da je slomio nogu, ali ce danas na snimanje pa ce se znati sta je.
Sigurno nece igrati za vikend, ali to nije problem jer je Utd. napadacki limitirana ekipa.
Dudu bi trebao biti u dure, ali nisam siguran.
Medutim, sigurno da treba dati sansu Bendyu jer on moze iskoristiti slabasnu odbranu Utd-a.
Mozda bude igrao onaj glumac, Le Nesto, pa Bendy dabije i 3 gola.
Sigurno nece igrati za vikend, ali to nije problem jer je Utd. napadacki limitirana ekipa.
Dudu bi trebao biti u dure, ali nisam siguran.
Medutim, sigurno da treba dati sansu Bendyu jer on moze iskoristiti slabasnu odbranu Utd-a.
Mozda bude igrao onaj glumac, Le Nesto, pa Bendy dabije i 3 gola.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
http://www.arsenal.com/news/injury-newsCescinho4 je napisao/la:Jel istina da je Vermi slomio nogu? I sta je sa Duduom?ljubav je napisao/la:Diaby je pod upitnikom.
Joj, ovih povreda, pa svaku utakmicu se neko povrijedi.
Nema veze, vazno je da mladici izgaraju za uzviseni dres!
Arsenal uber alles!![]()
Izgleda da ce Campbell igrati protiv Manchestera kao i Bendy
bookmarkuj ovo molim te

Nego, jel vama bila dosadna utakmica?? Ozbiljno pitam, nije provokacija

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Nisam navijac Arsenala ali mislim da igraju najljepsi nogomet u premiershipu ove sezone.Milslim da im fali malo iskustva i da bi s par pametnih pojacanja mogli da naprave ekipu koja ce osvojiti premiership a i ligu prvaka naredne sezone naravno ako ne prodaju nekog od vazanijih igraca kao sto je Fabregas . 

<<<<<Real Madrid>>>>>>
<<<<<Los Angeles Lakersi>>>>>>
<<<<<Los Angeles Lakersi>>>>>>
U cemu se, po tebi, ogleda njihova lijepa igra??raul_7 je napisao/la:Nisam navijac Arsenala ali mislim da igraju najljepsi nogomet u premiershipu ove sezone.Milslim da im fali malo iskustva i da bi s par pametnih pojacanja mogli da naprave ekipu koja ce osvojiti premiership a i ligu prvaka naredne sezone naravno ako ne prodaju nekog od vazanijih igraca kao sto je Fabregas .
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ne, jer ne moze biti kad imas toliku dozu adrenalina u organizmu, samo me je nervirao mrtvi
katanaco onog O'Neila.
Covjek ima vrhunske igrace, a on igra kao da vodi Boltone ili Hull.
...............a lijepa igra se ogleda u najboljem napadu lige i cinjenici da cemo sad
nabiti tree in a row.
katanaco onog O'Neila.
...............a lijepa igra se ogleda u najboljem napadu lige i cinjenici da cemo sad
nabiti tree in a row.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma OŃil je zvjer, sa onakvim klubom kakav je Aston Villa, i par dobrih igraca, nekih vec istrosenih, napravi ovakav uspjeh...ljubav je napisao/la:Ne, jer ne moze biti kad imas toliku dozu adrenalina u organizmu, samo me je nervirao mrtvi
katanaco onog O'Neila.
nabiti tree in a row.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
tako je ljubav, thre in a row, ali da se razumijemo, sve porazi.
Gledao sam utakmicu i sve mi je bilo jasno osim onoga promasaja Rosickog,zasto je onde onako zivotinjski opalio kada je mogao lagano gospodski po zemlji 100% bi usla.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
imaju malo vise dobrih igraca, al ne WC igra poput Arsenala, Manchestera, Barce i slicnih klubova...Cescinho4 je napisao/la:Nemaju oni par dobrih igraca, njihov cijeli tim je veoma dobar.Samo u napadu imaju Gabya, Younga, Downinga, Heskeya,... a onaj Oneil opet igra onako defanzivno i kukavicki. Ja kolko znam prosle sezone je Villa igrala puno ofanzivnije. Vjerovatno je zbog toga i vecini jucerasnja tekma malo bila podosadna, ali Arsenal tu nista nemoze kad se oni sa 10oricom zabiju u sesnaesterac i samo cekaju kontru.ZELJO DO GROBA je napisao/la: ma OŃil je zvjer, sa onakvim klubom kakav je Aston Villa, i par dobrih igraca, nekih vec istrosenih, napravi ovakav uspjeh...
O`Nil ima previse jadan budzet u odnosu na ostale dobre timove, poput Tottenhama, Citya i velike cetvorke...
a o njegovoj genijalnosti se zna i previse...inace on je moj prvi favorit za klupu Manchester Uniteda nakon sto SAF ode...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
@Cesc
Stvari stoje ovako, TV nije slomio nogu, te ce najvjerovatnije konkurisati za prvi tim u nedjelju.
Edurdo ce najvjerovatnije biti out, Diaby bi se trebao vratiti protiv Chelskog, a Song i Eboue ce
biti spremni.
Sprzio sam jezik, fuck!
Stvari stoje ovako, TV nije slomio nogu, te ce najvjerovatnije konkurisati za prvi tim u nedjelju.
Edurdo ce najvjerovatnije biti out, Diaby bi se trebao vratiti protiv Chelskog, a Song i Eboue ce
biti spremni.
Sprzio sam jezik, fuck!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:i think he cant hear you, cause they are so low.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako se odbijaju igraci od heskeya, po meni je villa dominirala utakmicom.
@ljubav
KO JE SAD PRVI

- emirates boy
- Kontakt:
pa naravno da sam navijac arsenalaCescinho4 je napisao/la:Pozdrav Emirates boyemirates boy je napisao/la:pozdrav topniciJesil to novi navijac Arsenala na forumu?

ja koliko sam skonto vermaelen ce biti spreman tek za utakmicu protiv chelsea dok ce manchester preskocitiljubav je napisao/la:@Cesc
biti spremni.
Sprzio sam jezik, fuck!
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
Vermi ce zaustavit Rooneya 

Didier Drogba
Didier Drogba
@emirates
Nista nije sigurno, samo je vazno da nije lom.
@lejla
Rooneya je zaustavila Majka Priroda, tako da TV i nije potreban.
Nista nije sigurno, samo je vazno da nije lom.
@lejla
Rooneya je zaustavila Majka Priroda, tako da TV i nije potreban.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Au sto si se ti digla protiv Arsenala, sto ga ne bi mogao zaustaviti, stvarno neked neki ljudi izgledaju gluplji nego sto jesu.lejla je napisao/la:Vermi ce zaustavit Rooneya
Svasta nacitat od navijaca Arsenala
Mislim da je u ovom trenutku Arsenal jak ali je Chelsea klasa iznad !MOzete biti drugi , osim ako Fergi ne poludi i uzme titulu u zadnjoj minuti , kao sto to biva
A ovo za Vermalena me malo iznenadilo , cuj top 10 najboljih stopera sviejta ! :S:S:S
PO tome je Pique u top 5 , a covjek da nema Puyola do sebe Kerla bi umjesto nejga igro !
Nemozete tako reci ima i on iskusnog Galasa pored sebe ! On zabija golove , al eto kad vec poredim Pique zabija duplo vise :DA meni ni jedan ni drugi nisu nesta , ima mnogo boljih
dobro je biti samouvjeren , ali cesto se razocara covjek jer previse ocekuje

Mislim da je u ovom trenutku Arsenal jak ali je Chelsea klasa iznad !MOzete biti drugi , osim ako Fergi ne poludi i uzme titulu u zadnjoj minuti , kao sto to biva

A ovo za Vermalena me malo iznenadilo , cuj top 10 najboljih stopera sviejta ! :S:S:S
PO tome je Pique u top 5 , a covjek da nema Puyola do sebe Kerla bi umjesto nejga igro !
Nemozete tako reci ima i on iskusnog Galasa pored sebe ! On zabija golove , al eto kad vec poredim Pique zabija duplo vise :DA meni ni jedan ni drugi nisu nesta , ima mnogo boljih

dobro je biti samouvjeren , ali cesto se razocara covjek jer previse ocekuje
defacto je napisao/la:Au sto si se ti digla protiv Arsenala, sto ga ne bi mogao zaustaviti, stvarno neked neki ljudi izgledaju gluplji nego sto jesu.lejla je napisao/la:Vermi ce zaustavit Rooneya
Očigledno da si ti ovdje jedini poseban slučaj koji vijeđa osobu na forumu. Da li je taj Vermalen igrao protiv BiH, i kako je zaustavio Džeku. Rooney, jedan od najboljih igrača na svijetu da bude zaustavljen od nekog Belgijskom igrača. Nije se znalo za njega dok nije u Arsenal došao. Dao je dosta golova, snašao se u Engleskoj, ali u odbrani taraba, i to velika.
To je ista kao da si rekao da će Messija zaustaviti Sagna

Očigledno da su ovdje Gunnersi posebna vrsta navijača, svaku utakmicu koju izgube je šteta. Te su oštećeni, te su pokradeni, te nisu imali sreće, te ovo, te ono, ljudi moji, pa koliko izgovora više.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.