Senijad Ibričić

jasko_juve
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la jasko_juve » 30 jul 2012, 14:50

al kako ne razumijes da je Senijad u zadnje 2 godine odron igrac..Lokomotiva nece propast al Senijad hoce..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 jul 2012, 14:57

Monolog je napisao/la:
soko je napisao/la:hahahhah
svasta
Cuj Bruno Alves.
Sad ne znam da l' se zajebavaš ili je nešto drugo u pitanju, jer je tačno da je u Portugalu (prva utakmica prvog baraža protiv Ronaldove družine) Alves utrčao i zabio gol.

Što se tiče Ibričića, on odavno nema mjesto u našoj reprezentaciji. Ko zna, možda počne trčati u Turskoj, al' sve su prilike da ćemo se njega sjećati samo po ulozi desnog beka u Ćirinom dobu i to je to. Frajer godinu dana nije šutnuo loptu, a ukoliko bude na klupi za rezervne igrače to je ravno premiji. Valjda to dovoljno govori o kakvom je (ne)radniku riječ. Kad ne može kod Bilića izboriti klupu, onda... :roll: Vjerovatno ga i on mrzi što je iz Krajine. :mrgreen:
Pa ****@ ga ja, pa nije Bruno Alves neka kanta od igraca. Ibro je isto tako pogodio precku u Portugalu, a i zabio je prvi gol protiv Ermenije. Pa i Messi je Spahi provukao loptu kroz pisu proslu sezonu pa sta sad. Ibro, kod Cire je igrao i lijevog i desnog beka. Nije igracina, al mi tad nismo imali bolje. Sad, svakako nije zasluzio da bude na spisku i to je to.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jul 2012, 15:21

mokhe je napisao/la: slikaslikaslikaslika
Mozes objasniti sta je smijesno. Sta su govorili Suljicu, Dzeki i mnogim momcima kad su pocinjali?
Treba doci neki Čeh da mu dadne podrsku i podigne moral?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 30 jul 2012, 15:58

BIHfan je napisao/la:
Mozes objasniti sta je smijesno. Sta su govorili Suljicu, Dzeki i mnogim momcima kad su pocinjali?
Ne mogu.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jul 2012, 16:04

mokhe je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Ne mogu.
Nisam nista ni ocekivao vise od spamera.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2012, 17:07

jasko_juve je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Nek ce onom retardiranom Bilicu hendikepirani Corluka biti pojacanje,a Ibricica ne mora ni pogledati kako igra...
Bilic je retardiran,Ćorluka igrao u EPL najmanje 3 godine al je hendikepiran,a nas veliki Senijad je igracina iako ni kod jednog trenera se uopste nije naigrao..Bilicu odlazi!!!
U Juventus jedino :mrgreen:Nego uceraj Bilicu,njemu ni Mujdza na kraju nije valjao.
Nego ako Ibro bude igrao(znaci ne bude na klupi i tribinama)pape ce ga kao staru kajlu pozvati.
Na opstu radost Bosanaca i Hercegovaca................. :twisted:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 jul 2012, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 jul 2012, 17:15

Cinjenica je da bi Ibro imao drugaciji tretman kod Bilica da kojim slucajem nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Mislite da bi nekog lupam Duvnjaka koji je hrvat tek tako poslao na tribine. :roll: Jasta bi
15.10 - 15.06 ...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 jul 2012, 18:24

Izgleda da je i zvanicno, 3,5 miliona eura prema indexu. Ibricic u Gaziantepsporu.
Sretno bilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 jul 2012, 19:13

skyisthelimit je napisao/la:Cinjenica je da bi Ibro imao drugaciji tretman kod Bilica da kojim slucajem nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Mislite da bi nekog lupam Duvnjaka koji je hrvat tek tako poslao na tribine. :roll: Jasta bi
Kako se kod nas sve gleda nekako uskogrudno i pristrasno. Pa jbg, zar je tako teško shvatiti da Ibričić nije nikakav igrač. Pa i prije Slavena Bilića je sjedio na tribinama. Valjda neki očekivali, evo Bilića, sličnim jezikom pričaju, sad će i ibro zaigrat'. Hoće al' u nekoj stvari. Biliću je ovo prvi profesionalni klub, čovjek se želi dokazati u tom poslu, neće sigurno nikome gledati kroz prste, ma kako god se on zvao.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2012, 19:26

voltron30 je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:Cinjenica je da bi Ibro imao drugaciji tretman kod Bilica da kojim slucajem nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Mislite da bi nekog lupam Duvnjaka koji je hrvat tek tako poslao na tribine. :roll: Jasta bi
Kako se kod nas sve gleda nekako uskogrudno i pristrasno. Pa jbg, zar je tako teško shvatiti da Ibričić nije nikakav igrač. Pa i prije Slavena Bilića je sjedio na tribinama. Valjda neki očekivali, evo Bilića, sličnim jezikom pričaju, sad će i ibro zaigrat'. Hoće al' u nekoj stvari. Biliću je ovo prvi profesionalni klub, čovjek se želi dokazati u tom poslu, neće sigurno nikome gledati kroz prste, ma kako god se on zvao.
Zeba u drugoligasu Ruskom nije mogao duze opstati,ali nedao bog da ti prvi kazes da je ovaj nikakav igrac.Usput gdje Kamaz a gdje Lokomotiva.
U pravu si bas se gleda uskogrudno i pristrasno.
Kod Bilica u A selekciji ni Mujdza nije imao mjesta,a niko me ne moze ubjediti da nije onakav kvalitet imao mjesta makar za klupe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jul 2012, 19:31

Pa s obzirom da su mu tu igrali Ćorluka i Srna (Ćorluka je tad igrao desnog beka, Srna desnog veznog), onda je razumljivo što Mujdža nije bio član reprezentacije. Da budem iskren, drago mi je zbog toga, jer da nije Mujdže, mi ne bismo dobili desnog beka te bismo i dan danas gledali Ibričića na toj poziciji. :mrgreen: A, Biliću su u prilog išli rezultati te mu nikad niko nije prigovarao zbog nepozivanja Mujdže. Eto, sad ispade Mujdža u rangu Maicona te je pravo čudo (da ne kažem nešto drugo) što nije dobio poziv. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 jul 2012, 19:41

harishp je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Zeba u drugoligasu Ruskom nije mogao duze opstati,ali nedao bog da ti prvi kazes da je ovaj nikakav igrac.Usput gdje Kamaz a gdje Lokomotiva.
Kod Bilica u A selekciji ni Mujdza nije imao mjesta,a niko me ne moze ubjediti da nije onakav kvalitet imao mjesta makar za klupe.
Ti si inače poznat ovdje kao dečko koji je malo zaostao u razvoju, pa neću biti toliko grub, ali ti moram reći da ja nikad nisam bio pobornik Zebe u reprezentaciji. Prema tome te dječije fore okači mačku o rep, ili bar nauči čitati, ili još bolje da naučiš shvatiti pročitanu rečenicu, možda bi manje pisao gluposti koje non stop 0-24h radiš. Doviđenja prijatno!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 30 jul 2012, 19:56

harishp je napisao/la: Kod Bilica u A selekciji ni Mujdza nije imao mjesta,a niko me ne moze ubjediti da nije onakav kvalitet imao mjesta makar za klupe.
harise, da ti pomognem...nije baš da sam tada pratio mujdzu,ali što se tiče hnl-a pozive u reprezentaciju dobijaju samo igrači dinama i hajduka..zagreb,s. belupo i ostali klubovi ne dolaze u obzir...

što se tiče ćorluke, on je tada bio puno bolji nego što je sada, zato jer je bio gladan uspjeha...igrao je fantastično i nije se bezveze iz dinama prodao u englesku za 13 milj...sa 20ak godina....ali kasnije su došle pare pa se prilično ulijenio..ništa čudno za balkanca

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2012, 20:16

voltron30 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Ti si inače poznat ovdje kao dečko koji je malo zaostao u razvoju, pa neću biti toliko grub, ali ti moram reći da ja nikad nisam bio pobornik Zebe u reprezentaciji. Prema tome te dječije fore okači mačku o rep, ili bar nauči čitati, ili još bolje da naučiš shvatiti pročitanu rečenicu, možda bi manje pisao gluposti koje non stop 0-24h radiš. Doviđenja prijatno!
Kod tebe je zaostatak u mnogo cemu,ali to nije razlog da se hvalis.U pitanju je Ibro koji je i u Splitu i u mladoj repci mnogo vise zasluzio i ucinio od nekih ''sjajnjijih zvjezdica''
Dovidjenja i kako rece prijatno,posto se ovih dana bas masala pojede!!!
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 jul 2012, 22:17

bhsport je napisao/la:Izgleda da je i zvanicno, 3,5 miliona eura prema indexu. Ibricic u Gaziantepsporu.
Sretno bilo.
3,5 milki :oops: :oops: :oops: toliko novca dati za nekog tko nema pojma od fudbala je van svake pameti!!! :roll: :roll: :roll:
PS. koliko oni Ukrajinci platise Stilica?? znam da su ga dugo ganjali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 jul 2012, 22:53

Ma ovdje na forumu se samo ide iz krajnosti u krajnost. Il' je preloš igrač, il' trener nema pojma.

Je li moguće da se jednostavno nije snašao u ovoj ligi/ekipi. Ni prvi ni zadnji reprezentativac kojem se takvo nešto desilo. Eto mu prilike u Turskoj.

Uostalom, bar se milioni vrte oko njega, ne mora čekati da postane slobodan igrač pa da ga neki klub usput isproba
100% sportski i krajnje opušten potpis

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 30 jul 2012, 22:59

vrebac86 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Izgleda da je i zvanicno, 3,5 miliona eura prema indexu. Ibricic u Gaziantepsporu.
Sretno bilo.
3,5 milki :oops: :oops: :oops: toliko novca dati za nekog tko nema pojma od fudbala je van svake pameti!!! :roll: :roll: :roll:
PS. koliko oni Ukrajinci platise Stilica?? znam da su ga dugo ganjali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Štiliću je istekao ugovor sa Lechom,tako da je potpisao kao slobodan igrač.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 31 jul 2012, 01:41

Batko je napisao/la:Meni se najlogičnijim izborom čini, pošto ni u Hajduk nemože, da se vrati u Podgrmeč i pokuša njih uvesti u prvu ligu federacije.
Batko, za tebe je vođenje humanitarnih akcija, prikupljaj pomoć narodu, nije sport za tebe ;)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 31 jul 2012, 01:58

Zar je stvarno ovaj Ibricic tako pao da ga prodaju u neki tamo lijevi klub, nevjerovatno..vjerovatno proradio balkanski mentalitet, malo se para uzelo, i lezi hljebu da te jedem..zao mi je sto ovaj momak nije postigao vise, u odredjenim fazama svoje karijere se to ocekivalo od njega.

Svejedno, misljenja sam da ne bi trebao biti pozivan u repku u narednom ciklusu kvalifikacija, mada s obzirom na Susiceve kriterije, koje nikome nisu jasne, sumnjam.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 31 jul 2012, 02:00

koju poziciju igra Ibricic na terenu to mi je i dan danas nepoznanica. :roll:
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.