Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Teretana
e tako vec ne moze, jedino da izvrnes usta i jezik naglavacke 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mozda je mislio na ćaaaaaaaaaaaaasu. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Valjda znaš šta je ćasa. Šišali su te nekad na to, kad si bio malihodža je napisao/la:
jel ćasa ili časa![]()
ja napisah iznad ovo drugo, činilo mi se logičnijenekako mi ono ć pri izgovoru bezveze zvuči

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Hajde nek i tebi ta glava jednom korisno radi.uschtipak je napisao/la:Mozda je mislio na ćaaaaaaaaaaaaasu.

Je*o ga ti, kako se zove frizura kad te ošiša ofrlje..jel "ćasa" ili "čaša" hahaaha valjda je "ćasa" jer izgleda da ti je neko nabio ovu zdjelu na glavuDex je napisao/la:Jel čaša il ćasa, 2 različita pojma

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
il je časa ?iVar je napisao/la: Je*o ga ti, kako se zove frizura kad te ošiša ofrlje..jel "ćasa" ili "čaša" hahaaha valjda je "ćasa" jer izgleda da ti je neko nabio ovu zdjelu na glavu![]()

FORZA MARŠAL !!!
Mene su učili da je ĆASA
Vidi se da si sarajlija, ne znaš razliku između Č i Ć
http://vuka" onclick="window.open(this.href);return false; jlija .com/casa/220441
Link koji to dokazuje

Vidi se da si sarajlija, ne znaš razliku između Č i Ć
http://vuka" onclick="window.open(this.href);return false; jlija .com/casa/220441
Link koji to dokazuje

Odosmo u off topic, ali gori si ti sto im toliko objasnjavas, nesto ne vjerujem da nisu skontali. A ako nisu skontali, onda se pitam kako nisu, obzirom da ti meces kvacice na slova, pa samim tim bi isla i kvacica na slovo s da si mislio na ćašu ili nesto slicno, ali opet ć ne pase u tom kontekstu.
I ne diraj ti moju glavu, imas svoju.

LANET OLSUN!
Ćasa logično, al vidim neko čaše pominje 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
jel' ćaše il' čaše ?Dex je napisao/la:Ćasa logično, al vidim neko čaše pominje

FORZA MARŠAL !!!
Imam dvijeuschtipak je napisao/la:Odosmo u off topic, ali gori si ti sto im toliko objasnjavas, nesto ne vjerujem da nisu skontali. A ako nisu skontali, onda se pitam kako nisu, obzirom da ti meces kvacice na slova, pa samim tim bi isla i kvacica na slovo s da si mislio na ćašu ili nesto slicno, ali opet ć ne pase u tom kontekstu.![]()

@Hodža idi zajebavaj narod na teraviji, šta si mene naš'o

Dex je napisao/la:http://www.glamur.ba/krigla-pive-sagori ... ja-tegova/
Jedan od glupljih tekstova što sam čitao.
I mit je da se od pive dobija stomak, takozvani pivski stomak. Ako će neko ozbiljno, pa i rekreacijski trenirati onda neće ni pomišljati na konzumiranje alkohola.
Laž.Neutral je napisao/la:Dex je napisao/la:http://www.glamur.ba/krigla-pive-sagori ... ja-tegova/
Jedan od glupljih tekstova što sam čitao.
I mit je da se od pive dobija stomak, takozvani pivski stomak. Ako će neko ozbiljno, pa i rekreacijski trenirati onda neće ni pomišljati na konzumiranje alkohola.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Više kalorija imaju sokovi. Ko ne vjeruje briga me. Gledao sam emisiju o tome i dokazano je da je to čisti mit. Inače emisija nije tako poznata, obični Galileo na Pro7.
Napisao sam što sam imao, živio. Sljedeći put kada neko replicira, volio bi vidjeti\pročitati razloge što se neko ne slaže sa napisanim. Od svih tema se spominje alkohol ovdje, sve sam vidio na ovom forumu.
Napisao sam što sam imao, živio. Sljedeći put kada neko replicira, volio bi vidjeti\pročitati razloge što se neko ne slaže sa napisanim. Od svih tema se spominje alkohol ovdje, sve sam vidio na ovom forumu.
Laž je ovo
Ako će neko ozbiljno, pa i rekreacijski trenirati onda neće ni pomišljati na konzumiranje alkohola.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Laž je ovoAko će neko ozbiljno, pa i rekreacijski trenirati onda neće ni pomišljati na konzumiranje alkohola.
Nađi mi jednog profesionalnog bodibildera koji konzumira alkohol. Možda jednom godišnje u slavlju ako uzme prvo mjesto na nekom takmičenju i to je to. Alkohol ima toliko toga lošeg u sebi da nije preporučljivo konzumiranje u bilo kojem sportu, no bb je poseban po tom pitanju. Pitaj našeg jedinog pro bb-a da li konzumira alkohol.
Rekreacijski u smislu vođenja zdravog života. Imaš uvijek pokemona koji dođu trenirati 1-2 mjeseca pred ljeto i onda ih nema po 10+ mjeseci. To nije ni rekreacijski.
Joj Neutrale, bio sam se zabrinuo za tebe, nesto te nije bilo dugo
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nixa objasnio
Evo za one koji bi voljeli početi piti šejkove

Nixa objasnio

Evo za one koji bi voljeli početi piti šejkove
Ja te volim, volim Željo..
Danas sam vidio lika, ima frajer veći list od mog kvadricepsa, ali pogađate, nije od bildanja 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sutlija je dobra poslije treninga da vratiš ugljikohidrate u mišićehodža je napisao/la:haj ba pustite se off topica...kolko kalorija ima u ćasi sutlije ???

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.