Tačno! Sjećam se tog foruma, bio sam dio njega. Svijest se počela odavno graditi, to je bio preduslov da se izborimo za ovo sad!FliX je napisao/la: ↑05 jul 2023, 00:05Ma Celik je kreno u otpor mnogo, mnogo prije. Raznim bojkotima, crno crvenim bombarderima.. znam da je uspjeh bio kad se uopste uspjelo doci do statutalimvolikce1945 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:52Uletih slučajno na ovu temu, kad vidim ove svoje iz Zenice, za tri godine svi apsolvirali pravo, mogu na univerzitetu predavati. Šta sve čovjek neće naučiti da spasi klub, a nije da nas nisu natjerali!
Idemo lagano, rimsko pravo!![]()
i tu pocinje to proucavanje. Po mom misljenju ideje o otporu su krenule kad se uvidjelo da se dug nagomilo, mozda neke 2005e godine. Mozda ce se neki sjetit Zlajsonovog foruma nkcelik,co,ba gdje je Eborg i ekipa poceli djelit neke ideje kako bi sta bi..
![]()
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ide tom, ide catMujkanović ispred Slobode donirao Fukarama 5000 KM
Podržao rad navijačke grupe
Predsjednik Fudbalskog kluba Sloboda Senad Mujkanović posjetio je članove navijačke grupe Fukare u njihovim prostorijama s ciljem nastavka suradnje.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Uh ko se ne bi sjecao tog i foruma na robijasi.comlimvolikce1945 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 07:36Tačno! Sjećam se tog foruma, bio sam dio njega. Svijest se počela odavno graditi, to je bio preduslov da se izborimo za ovo sad!FliX je napisao/la: ↑05 jul 2023, 00:05Ma Celik je kreno u otpor mnogo, mnogo prije. Raznim bojkotima, crno crvenim bombarderima.. znam da je uspjeh bio kad se uopste uspjelo doci do statutalimvolikce1945 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:52Uletih slučajno na ovu temu, kad vidim ove svoje iz Zenice, za tri godine svi apsolvirali pravo, mogu na univerzitetu predavati. Šta sve čovjek neće naučiti da spasi klub, a nije da nas nisu natjerali!
Idemo lagano, rimsko pravo!![]()
i tu pocinje to proucavanje. Po mom misljenju ideje o otporu su krenule kad se uvidjelo da se dug nagomilo, mozda neke 2005e godine. Mozda ce se neki sjetit Zlajsonovog foruma nkcelik,co,ba gdje je Eborg i ekipa poceli djelit neke ideje kako bi sta bi..
![]()
Ko ne skače mrzi Šupčanicu hej hej hej
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sloboda šampion oooo
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mačak ce iskrati prvu ligu federacije

Almir Bekic, Amer Bekic, Said Husejinovic 

- BatistutA19
- Kontakt:
Ima li zivih tuzlaka 

kakvi su planovi ,ako necete pisat ovdje docemo mi svi na vasu temu i pisat cemo tamo 

i nas zanima Sloboda zdrava i jaka 

Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 05 jul 2023, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sastavi to "ce mo", ebem mu pravilnik.BatistutA19 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:52Ima li zivih tuzlakakakvi su planovi ,ako necete pisat ovdje docemo mi svi na vasu temu i pisat ce mo tamo
![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Ovo su ti foto montazu napravio vidis da je sastavljeno goreFliX je napisao/la: ↑05 jul 2023, 19:03Sastavi to "ce mo", ebem mu pravilnik.BatistutA19 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:52Ima li zivih tuzlakakakvi su planovi ,ako necete pisat ovdje docemo mi svi na vasu temu i pisat ce mo tamo
![]()
Bit ce dobra ova sezona u federalnoj, po meni zanimljivija nego premijer liga hahaha kad pocne macak davat svoje cuvene izjave na pressu… hahaha kakvi debili majko moja
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Bit će zanimljivo pratiti Slobodu Budućnost i Stupčanicu u borbi za prvo mjesto, sretno

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
likće izraziti favorit

Ne bi mi vjerovao koliko želim da se plasirate, a da ovi naši debili propadnu, pa da dođu ljudi koje raja hoće, a ne politika.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- BatistutA19
- Kontakt:
SKAY nece ti debili otic nikad sami samo ce vrttit ljude slicne..Vi morate statut napravit i natjerat ove da ga usvoje i da Husic udje u cist klub i onda rezultate ganjat.U tom je sva poenta vase borbe isto kao nasa ,samo ce mozda razliciti statuti biti a borba ista potpuno.Mada meni i ovo sumnjivo ,mogo je on sve njih kupit ako zeli a on tenis igra u to vreme a vi mislite u Tuzli ..
Najzalosnije po vas ce bit sto ce ovaj Senad mozda i vratit Slobodu u PL i sa njim ste vi favoriti prvi i onda ce nasjest raja na rezultate i opet sve isto..
Najzalosnije po vas ce bit sto ce ovaj Senad mozda i vratit Slobodu u PL i sa njim ste vi favoriti prvi i onda ce nasjest raja na rezultate i opet sve isto..
SKAY
Ako vam dodje dajdzina 10ka da igra za 5 milja, sredina tabele, liga bez briga
Dzaba i budzet od 2M, kada ce ovakvi talenti uzimati lopatom 

Ako vam dodje dajdzina 10ka da igra za 5 milja, sredina tabele, liga bez briga

- RollingPaper
- Kontakt:
Prepisacemo ligu laganini kako god, pa nasi juniori bi dobili ovaj Celik
Hoce li Gorazde istupiti? Sa onom kuknjavom i budzetom koji su naveli ne mogu ni drugu ligu centar igrati
Vratite govance travnik u ligu

Vratite govance travnik u ligu

Čij si tiRollingPaper je napisao/la: ↑06 jul 2023, 09:45Prepisacemo ligu laganini kako god, pa nasi juniori bi dobili ovaj Celik
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.