Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Preporučio bih svima Mare of Easttown, ali samo ako je neko ranije nije preporučio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Usheri baš opraše s lgbtq, svaki lik u seriji ima neku devijaciju osim one Lenore jadne koja još nije stigla da otkrije svoju. Previsoku ocjenu serija ima. Gledljivo samo zbog solidne Roderickove naracije i zanosne Carle Gugino. 

Razumijem, naravno

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Centre forward
- Kontakt:
Prijatelj mi preporučio "Lupin", kae gleda sa ženom po svunoć. fascinirala ga. Njemu su Srećni Ljudi i LZN vrh kinematografije pa sam preporuku uzeo sa rezervom. Serija je simpatična, al' nedosljedna i puna rupa. Glavni glumac se nikako ne uklapa u ulogu.
Ima li šta slično,al US i kvalitetnije?
Filipe?
Filipe?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
nisam gledao Lupin,tako da ne znam ima li šta sličnoCentre forward je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:05Prijatelj mi preporučio "Lupin", kae gleda sa ženom po svunoć. fascinirala ga. Njemu su Srećni Ljudi i LZN vrh kinematografije pa sam preporuku uzeo sa rezervom. Serija je simpatična, al' nedosljedna i puna rupa. Glavni glumac se nikako ne uklapa u ulogu.
Filipe?![]()
nisam nesto puno gledao lupina nije mi legla na prvu al ako je u smislu kradja tj kradljivci imas https://m.imdb.com/title/tt1358522/?ref_=vp_close onako simpaticna ima fora poslije malo pretjeraji al haj moze se gledatiCentre forward je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:05Prijatelj mi preporučio "Lupin", kae gleda sa ženom po svunoć. fascinirala ga. Njemu su Srećni Ljudi i LZN vrh kinematografije pa sam preporuku uzeo sa rezervom. Serija je simpatična, al' nedosljedna i puna rupa. Glavni glumac se nikako ne uklapa u ulogu.
Filipe?![]()

- Centre forward
- Kontakt:
Mislim da sam ja ovo možda nekad i gled'o, al' ko će znat' poslije toliko serija.bob je napisao/la: ↑22 okt 2023, 19:04nisam nesto puno gledao lupina nije mi legla na prvu al ako je u smislu kradja tj kradljivci imas https://m.imdb.com/title/tt1358522/?ref_=vp_close onako simpaticna ima fora poslije malo pretjeraji al haj moze se gledatiCentre forward je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:05Prijatelj mi preporučio "Lupin", kae gleda sa ženom po svunoć. fascinirala ga. Njemu su Srećni Ljudi i LZN vrh kinematografije pa sam preporuku uzeo sa rezervom. Serija je simpatična, al' nedosljedna i puna rupa. Glavni glumac se nikako ne uklapa u ulogu.
Filipe?![]()
![]()

U svakom slučaju, pop corn je tu pa da vidimo šta nudi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Zna li se kad će se početi prikazivati Znam kako dišeš?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobra ova nova horror serija na netflixu.
Covjek razapet na 3 dijela, hbo max, disney i netflix, nemoguce je sve to ispratiti s poslom.
Covjek razapet na 3 dijela, hbo max, disney i netflix, nemoguce je sve to ispratiti s poslom.
Neko je pitao za saw x, imate na filmclub.tv
- Beduin
- Kontakt:
Kanta godine se sama namece, nema sta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne znam da li je vec neko postavljao
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ovih dana gledam poljsku seriju originalnog naziva Wataha, engleskog Border i našeg Čopor
Priča o graničnoj policiji Poljske u nekoj pripizdini na međi sa Ukrajinom. Migranti, krijumčarenje, politika, pucnjava, izdaja... Sve su to strpali u 18 epizoda (tri sezone), ja sam pozitivno iznenađen
Nedavno sam pogledao i Spy Master, izmišljenja priča o Čaušeskuovom pomoćniku koji je ustvari ruski špijun i pri tome želi preći na američku stranu. Mini serija, solidna priča i odličan povratak u prošlo stoljeće

Što se tiče sličnosti, sumnjam da imaš nešto slično Lupinu.
Prije godinu dana sam čitao da Netflixovu seriju The Serpent porede sa Lupinom, mada mi po opisu nije bila tako slična pa je nisam ni gledao. Ti eto ako hoćeš proguglaj malo pa vidi.

Nedavno sam pogledao i Spy Master, izmišljenja priča o Čaušeskuovom pomoćniku koji je ustvari ruski špijun i pri tome želi preći na američku stranu. Mini serija, solidna priča i odličan povratak u prošlo stoljeće

Meni je Lupin jedna od boljih serija što sam gledao, u smislu razbibrige i specifičnog žanra. Vidim da je izašla i treća sezona, to moram pogledatiCentre forward je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:05Prijatelj mi preporučio "Lupin", kae gleda sa ženom po svunoć. fascinirala ga. Njemu su Srećni Ljudi i LZN vrh kinematografije pa sam preporuku uzeo sa rezervom. Serija je simpatična, al' nedosljedna i puna rupa. Glavni glumac se nikako ne uklapa u ulogu.
Filipe?![]()

Što se tiče sličnosti, sumnjam da imaš nešto slično Lupinu.
Prije godinu dana sam čitao da Netflixovu seriju The Serpent porede sa Lupinom, mada mi po opisu nije bila tako slična pa je nisam ni gledao. Ti eto ako hoćeš proguglaj malo pa vidi.
Premijera 29. oktobra na MY TV.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I meni je Lupin jedna od drazih u zadnje vrijeme. Drzi paznju itekako.
Spominjala se prije nekoliko stranica nova njemacka miniserija "Dear Child", pa da je spomenem opet u slucaju da je neko previdio.
Odlicna i maksimalno drzi paznju.
Spominjala se prije nekoliko stranica nova njemacka miniserija "Dear Child", pa da je spomenem opet u slucaju da je neko previdio.
Odlicna i maksimalno drzi paznju.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ja bih to uporedio sa Sherlockom, jedino mi je ta serija držala pažnju na tako sličan način. Dobar jaran, koji je inače veliki fan serija i nenormalno puno i često ih gleda, naprimjer nije izdržao više od pola prve epizode Sherlocka, dosadna mu i glupa

Lupina ne znam je li i pokušavao gledati, džaba ukusi su različiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.