FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
da nam je zadrzat kako duru ... valjda bi se onda pojacali za sljedecu sezonu 

- L' Imperator
- Kontakt:
Ja ne bih. Ja bih volio da nam vecina klubova ima stadione koji zadovoljavaju Uefine kriterije, jer klubovi koji ulazu u infrastrukturu, od njih se mozes nadati da ce postici nesto i u takmicarskom smislu. Infrastruktura je najbitnija!LjumanM95 je napisao/la:Iskreno više bih volio i stajati na nekoj livadi, a gledati Želju ili Sarajevo, nego sjediti na nekoj tribini koja je pokrivena i na stolici na naslonom a gledati UNIS, Omladinac, Branitelj i sl. Moje neko mišljenje.
Što se tiče tog Begića, i nije loš toliko bio u Banovićima, samo što je igrao lijevog beka. Bajro nije ništa pokazao, dok je ubjedljivo najbolji bio tandem Duraković-Gafurović, 2 odlična igrača. Duro isto tako bio loš, a izbacio ga je odmah početkom 2. pol. dok Čulov niej nikako igrao. I Neimarlija je imao nekoliko dobri prodora, ali brate mili završnica nula, izlazi sam na našeg golamana i ovaj stao na sredu ako odbrani dobro i jeste i ovaj pravo u njega puca i to kod rezultata 1-0.
Ma Bega je zvijer, frajer ima predobru ljevicu, dobar u skoku, jak.., moze on jos napredovati, mlad je. Duro i Gafa danas najbolji, Bajro hat-trick, a Neimarlija nije nista pokazao. I danas zavrsnica - nula. Vjerujem da bi Culov u svakoj ekipi u ovoj ligi bio standardan, osim kod nas

#samoRudar #zauvijek
culov je dobar i igrac i tu se slazem , ali on je kao i onaj masic sto je bio kod nas ... odigra dvije tri predobro pa dvije tri lose , ne drzi kontinuitet dobrih igara ....

- L' Imperator
- Kontakt:
- Zašto baš Rudar ?Gusar1995 je napisao/la:da nam je zadrzat kako duru ...
- Prije svega zbog blizine Sarajeva, gdje imam stan i gdje ću biti uz porodicu. Kakanj je poznata nogometna sredina, Rudar ima bogatu tradiciju i mislim da sam izabrao pravu sredinu gdje ću moći u miru i bez velikih tenzija odigrati još koju sezonu.
#samoRudar #zauvijek
ma tito... nasoj se raji ni on nije svidio na pocetku :L' Imperator je napisao/la:- Zašto baš Rudar ?Gusar1995 je napisao/la:da nam je zadrzat kako duru ...
- Prije svega zbog blizine Sarajeva, gdje imam stan i gdje ću biti uz porodicu. Kakanj je poznata nogometna sredina, Rudar ima bogatu tradiciju i mislim da sam izabrao pravu sredinu gdje ću moći u miru i bez velikih tenzija odigrati još koju sezonu.

- L' Imperator
- Kontakt:
Pogotovo kad je dobio kapitensku traku, psovali su i njemu i treneru...Gusar1995 je napisao/la:ma tito... nasoj se raji ni on nije svidio na pocetku :L' Imperator je napisao/la:- Zašto baš Rudar ?Gusar1995 je napisao/la:da nam je zadrzat kako duru ...
- Prije svega zbog blizine Sarajeva, gdje imam stan i gdje ću biti uz porodicu. Kakanj je poznata nogometna sredina, Rudar ima bogatu tradiciju i mislim da sam izabrao pravu sredinu gdje ću moći u miru i bez velikih tenzija odigrati još koju sezonu.![]()
![]()
![]()

#samoRudar #zauvijek
ma nasa raja
... izgleda da je na gafu pozitivno utjecalo sto vise nije kapiten 

- L' Imperator
- Kontakt:
Ma Gafa je gigant. Puno je bolji kako mu je oduzeta kapitenska. Danas nekoliko puta probacio loptu kroz noge igracima Capljine i smije im seGusar1995 je napisao/la:ma nasa raja... izgleda da je na gafu pozitivno utjecalo sto vise nije kapiten

#samoRudar #zauvijek
hahaha...vidio samL' Imperator je napisao/la:Ma Gafa je gigant. Puno je bolji kako mu je oduzeta kapitenska. Danas nekoliko puta probacio loptu kroz noge igracima Capljine i smije im seGusar1995 je napisao/la:ma nasa raja... izgleda da je na gafu pozitivno utjecalo sto vise nije kapiten
Falio mu je samo gol da zaokruzi dobru partiju.

- L' Imperator
- Kontakt:
Razocarali se ostaliGusar1995 je napisao/la:hahaha...vidio samL' Imperator je napisao/la:Ma Gafa je gigant. Puno je bolji kako mu je oduzeta kapitenska. Danas nekoliko puta probacio loptu kroz noge igracima Capljine i smije im seGusar1995 je napisao/la:ma nasa raja... izgleda da je na gafu pozitivno utjecalo sto vise nije kapiten
Falio mu je samo gol da zaokruzi dobru partiju.
![]()
... sta je ba ovo sam' ja i ti na forumu

#samoRudar #zauvijek
Aa sta bi s onim " S Rudarom tugujeeem, s Rudarom se radujeeem...Rudar je dio zivota mog , Ruudar ti si sampion" 

- L' Imperator
- Kontakt:
Ja se i dalje drzim toga. Rudar do groba!!Gusar1995 je napisao/la:Aa sta bi s onim " S Rudarom tugujeeem, s Rudarom se radujeeem...Rudar je dio zivota mog , Ruudar ti si sampion"

#samoRudar #zauvijek
nikako mi ne ide u glavu ... bajri na pocetku jebu sve po spisku covjek dade 3 gola ... bravo bajro majstore ... kakvi su to ljudi... 

- L' Imperator
- Kontakt:
Tipicni Bosanski mentalitet. Nema poganijih ljudi od nas.Gusar1995 je napisao/la:nikako mi ne ide u glavu ... bajri na pocetku jebu sve po spisku covjek dade 3 gola ... bravo bajro majstore ... kakvi su to ljudi...
#samoRudar #zauvijek
davno sam na pocetku ove polusezone pisao na vasoj temi i pozelio vam ulazak u pl i naglasavao da vas neiskustvo trenera moze kostati neulaska i izgleda to je i presudilo steta sledece ezone ce vjerovatno biti jos teze uci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mislis zbog slobode...nemamo mi sta gledat nju , kad nisu mogli dovest pojacanja u premijer ligu kako ce sad u prvu ... ako uprava hoce uci rudar ce i uciastra1922 je napisao/la:davno sam na pocetku ove polusezone pisao na vasoj temi i pozelio vam ulazak u pl i naglasavao da vas neiskustvo trenera moze kostati neulaska i izgleda to je i presudilo steta sledece ezone ce vjerovatno biti jos teze uci

- L' Imperator
- Kontakt:
Bice dosta dobrih utakmica sljedece sezone. Protiv Bosne iz Visokog, Slobode, Radnickog, te nadam se puno boljih Jedinstva, Iskre, Buducnosti...
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Het-trik Bajre Spahića
Prvi het-trik Bajre Spahića i majstorije Samira Dure obilježili su dvoboj Rudara i Čapljine koji je uprkos natopljenom terenu i kišnom vremenu protekao u zanimljivoj igri koja zaslužuje pohvale
Nakon debakla u Banovićima, igrači Rudara uspjeli su se iskuputi dobrom igrom i uvjerljivom pobjedom protiv visokopozicionirane Čapljine, koja je već u 20-oj sekundi došla u vodstvo. Nesporazum golmana Hadžića i štopera Begića kaznio je Eduard Raguž i najavio iznenađenje. Nes(p)retno primljeni pogodak nije demoralizirao igrače Rudara koji su već u 21.minuti preko Bajre Spahića realizirali školski izvedenu akciju po desnoj strani.U 25.minuti umalo da Čapljina ponovo dođe u vodstvo.Raguž je umakao odbrani Rudara, prevario i istrčalog Hadžića, ali njegov udarac prošao je pored praznih vrata.Bio je to signal igračima Rudara da još više pojačaju tempo i ozbiljnije ugroze golmana Perića. U 32.minuti Samir Duro je snažnim udarcem sa 20-tak metara uzdrmao prečku, a a šest minuta kasnije Bajro Spahić postiže svoj drugi pogodak i najavljuje potop gostiju.U 41.minuti, nakon još jedne osmišljene akcije, na asistenciju Gafurovića, iskusni Samir Duro lob udarcem pogađa suprotni ugao i postiže rijetko viđen gol.
Cijelo drugo poluvrijeme Rudar je imao inicijativu, opsjedao gol Perića, koji je u par navrata spasio sigurne pogotke. U 67. minuti bilježimo efektan potez Gafurovića, koji se „lažnjakom“ oslobađa svog čuvara i snažno šutira, ali Perić nogom spašava siguran pogodak. U 84.minuti još jedna u nizu školskih izvedenih akcija koju svojim trećim golom kruniše raspoloženi Bajro Spahić i postavlja konačan rezultat, koji je mogao biti još uvjerljiviji jer su gosti bili u inferiornom položaju i nisu se najbolje snašli na izuzetno teškom terenu.
Prvi het-trik Bajre Spahića i majstorije Samira Dure obilježili su dvoboj Rudara i Čapljine koji je uprkos natopljenom terenu i kišnom vremenu protekao u zanimljivoj igri koja zaslužuje pohvale
Nakon debakla u Banovićima, igrači Rudara uspjeli su se iskuputi dobrom igrom i uvjerljivom pobjedom protiv visokopozicionirane Čapljine, koja je već u 20-oj sekundi došla u vodstvo. Nesporazum golmana Hadžića i štopera Begića kaznio je Eduard Raguž i najavio iznenađenje. Nes(p)retno primljeni pogodak nije demoralizirao igrače Rudara koji su već u 21.minuti preko Bajre Spahića realizirali školski izvedenu akciju po desnoj strani.U 25.minuti umalo da Čapljina ponovo dođe u vodstvo.Raguž je umakao odbrani Rudara, prevario i istrčalog Hadžića, ali njegov udarac prošao je pored praznih vrata.Bio je to signal igračima Rudara da još više pojačaju tempo i ozbiljnije ugroze golmana Perića. U 32.minuti Samir Duro je snažnim udarcem sa 20-tak metara uzdrmao prečku, a a šest minuta kasnije Bajro Spahić postiže svoj drugi pogodak i najavljuje potop gostiju.U 41.minuti, nakon još jedne osmišljene akcije, na asistenciju Gafurovića, iskusni Samir Duro lob udarcem pogađa suprotni ugao i postiže rijetko viđen gol.
Cijelo drugo poluvrijeme Rudar je imao inicijativu, opsjedao gol Perića, koji je u par navrata spasio sigurne pogotke. U 67. minuti bilježimo efektan potez Gafurovića, koji se „lažnjakom“ oslobađa svog čuvara i snažno šutira, ali Perić nogom spašava siguran pogodak. U 84.minuti još jedna u nizu školskih izvedenih akcija koju svojim trećim golom kruniše raspoloženi Bajro Spahić i postavlja konačan rezultat, koji je mogao biti još uvjerljiviji jer su gosti bili u inferiornom položaju i nisu se najbolje snašli na izuzetno teškom terenu.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Cujem neke price da bi Gafa vrlo lako mogao zavrsiti u Borcu iz BL. Nadam se da je suplja 

#samoRudar #zauvijek
Ne udje Rudar u PL
cudom se cudim
Uci ce sljedece garant, stadion, ovo ono
cudom se cudim

Uci ce sljedece garant, stadion, ovo ono

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.