Osim13 je napisao/la:Pa eo avenija i ostali zeničani nek mi ne daju lagatVucevich je napisao/la:ne seri bolanOsim13 je napisao/la:
Kako je jutros bilo, odlično.
Padao je snijeg, ima ga jos malo po gradu, nadam se da ce se brzo ocistiti
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Osim13 je napisao/la:Pa eo avenija i ostali zeničani nek mi ne daju lagatVucevich je napisao/la:ne seri bolanOsim13 je napisao/la:
To je slika od utakmice Celik - ZrinjskiOsim13 je napisao/la:Pa eo avenija i ostali zeničani nek mi ne daju lagatVucevich je napisao/la:ne seri bolanOsim13 je napisao/la:
Istina ziva. Opet je poceo padati, razmatra se odgoda tekme.Osim13 je napisao/la:Pa eo avenija i ostali zeničani nek mi ne daju lagatVucevich je napisao/la:ne seri bolanOsim13 je napisao/la:
Dobro bi im dosla pomoc Manijaka, lopatali ste vi pred derbi znate kako ide. Ponesi im usput koju narandzastu loptu.Osim13 je napisao/la:Ja evo sjeo u bus odo za Zenicu da poćeram lopatama to
Nemoj bolan prepadat raju.Kaunas je napisao/la:Samo da ne bude odgođeno.![]()
Ne prepadam ovu sliku mi poslao drug Senad Isaković iz Nemile koji je na licu mjesta.DrFilgud je napisao/la:Nemoj bolan prepadat raju.Kaunas je napisao/la:Samo da ne bude odgođeno.![]()
Vidim jedan cisti, dvojica diskutuju o kladionici...Kaunas je napisao/la:Ne prepadam ovu sliku mi poslao drug Senad Isaković iz Nemile koji je na licu mjesta.DrFilgud je napisao/la:Nemoj bolan prepadat raju.Kaunas je napisao/la:Samo da ne bude odgođeno.![]()
Mene je strah kako ce se ovo odraziti na nas tehnički dotjeran nogomet,hroni je napisao/la:strah me povreda na ovakvom zaledjenom terenu.
Kolašinac i Bićo roviti.
Ja i rokoko radimo punom paromKaunas je napisao/la:Ne prepadam ovu sliku mi poslao drug Senad Isaković iz Nemile koji je na licu mjesta.DrFilgud je napisao/la:Nemoj bolan prepadat raju.Kaunas je napisao/la:Samo da ne bude odgođeno.![]()
To je jucerasnji snimakmrakNL je napisao/la:https://www.whatsupcams.com/en/webcams/ ... i-bulevar/#
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], JavierBosnia i 34 gosta.