HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ul_zri_mo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la ul_zri_mo » 21 avg 2009, 19:57

borba za bodove,borba za prijevoz :!:
nema stajanja,u što većem broju u rajvoSa 8-)
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 22 avg 2009, 15:13

Zeljo je uvjek bio institucija zato ga nikad u gostima Zrinjski nije ni dobio !
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 22 avg 2009, 15:16

GRIZLI je napisao/la:
ero je napisao/la:očekujem pun stadion dobro navijanje dobar nogomet pošteno sudjenje i to je to...
inače ebo ti sve utakmice za mene je najdraza utakmica upravo kad igramo sa željom...
ni gradski derbi mi nije drag ko kad se susrecu ova dva kluba. neznam zasto al tako je...
nikad necu zaboravit onu utakicu pod BB kad smo se borili sa titulu sa željom uhhh gorilo sa jedne i druge strane...
Vjerovatno je to tako zato sto je Zeljo najveci BH klub :D

ajde raspolozio si me baš sam pomislio da stvarno nema glupih komentara :mrgreen:

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 22 avg 2009, 15:18

antipolitikaa je napisao/la:Zeljo je uvjek bio institucija zato ga nikad u gostima Zrinjski nije ni dobio !
bogami ne može te se pohvaliti ni da na domaćem imate dobar skor
Ovo će biti jubilarna 20 utakmica ova dva kluba u sklopu „Premijer lige BiH“, a u prethodnih 19, Željo ima jedanaest pobjeda, Zrinjski ima pet, dok su tri meča završena nerješenim rezultatom uz gol razliku 38:24 koja je na našoj strani. Na Grbavici je bilans perfektan. Devet susreta, devet pobjeda i gol razliku 24:7

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 22 avg 2009, 15:24

ja predlazem Ultrasima da ne dolaze jbg trosak je iz Mostara doci kad ce te djabe doci zna se da tri boda ostaju u Dolini cupova
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 22 avg 2009, 15:27

Mislim da sa vama imamo najgori skor od svih prvoligaša. Opet, tradicij se moraju rušiti nekad pa se nadam i bodu ili bodovima sa Grbavice sutra, sportski je ako ništa. Nismo mi toliko loši koliko tablica pokazuje ali smo odigrali dobro i u Gradačcu pa izgubili, pohradeni i polomljeni u Travniku pa ipak oni spasili bod. Protiv Slavije je lopta bila stalno u našim nogama ali nije bilo puno suvislih akcija. Doduše slavija nije igrala buneker nego atomsko sklonište.
Vi ste imali malo sreće do sada, mi baš i nismo i najbolje bi bilo da završi nerješeno, recimo 3-3 da i publika malo uživa.
Nije loše uzeti bod aktualnom prvaku :D :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 avg 2009, 16:14

Nije lose uzeti bod aktuelnom prvaku, a jos je bolje uzeti tri boda, i to da rez. bude 4:3 za Zelju. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 23 avg 2009, 11:52

Zrinjski Zeljo Kadeti 1:3
Zrinjski Zeljo Juniori 3:1

Kadeti igrali na +41(neljudski uvjeti)a ni juniorima nije bilo nista bolje,pa sta da je se netko srusio na tom toplotnom udaru,a gledam sinoc reflektori gore u 9h valjda trening odrađivan prve momcadi! :roll:
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 23 avg 2009, 21:54

Zrinjsko ponisten gol,Zelji sviran penal,uobicajno!Izvuku li momci povoljan rezultat bit ce to ravno cudu!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 avg 2009, 23:21

antipolitikaa je napisao/la:Zrinjsko ponisten gol,Zelji sviran penal,uobicajno!Izvuku li momci povoljan rezultat bit ce to ravno cudu!

Pa nije rukomet **** ga ti.

Cestitam Zrinjskom na osvojenom bodu.Zeljo je jos uvijek tanak ali nista idemo dalje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2009, 23:24

Evo zašto je Zrinjski bolji od Želje, oni im mogu uzeti bod na strani. Evo i zašto nisam nikad Željo svrstavao u kanidata za prvaka a Zrinjskoga jesam. Zrinjski ima potencijal i siguran sam da će ga iskoristiti do kraja, čestitam na odličnoj igri na Grbavici.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 avg 2009, 23:31

Rz88 je napisao/la:Evo zašto je Zrinjski bolji od Želje, oni im mogu uzeti bod na strani. Evo i zašto nisam nikad Željo svrstavao u kanidata za prvaka a Zrinjskoga jesam. Zrinjski ima potencijal i siguran sam da će ga iskoristiti do kraja, čestitam na odličnoj igri na Grbavici.
Pasa moj jesi ti to gledao utakmicu pa znas ko je bio bolji? Ili ti neko pricao? :roll:

Cestitke Zrinjskom! Ja sam sad s tekme, mrtav, ocekivao sam vise Ultrasa, no i ovo je bila pristojna brojka..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 avg 2009, 23:33

Zrinjski tehnicki bolja ekipa od ovog Zelje i tu nema price. Zasluzeno osvojen bod i najrealniji rezultat.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 23 avg 2009, 23:35

koje stoper 2 u zrinjskom visok jak odnosi cojek trebo bi ga ciro vrbovati
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2009, 23:36

tanzla je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Evo zašto je Zrinjski bolji od Želje, oni im mogu uzeti bod na strani. Evo i zašto nisam nikad Željo svrstavao u kanidata za prvaka a Zrinjskoga jesam. Zrinjski ima potencijal i siguran sam da će ga iskoristiti do kraja, čestitam na odličnoj igri na Grbavici.
Pasa moj jesi ti to gledao utakmicu pa znas ko je bio bolji? Ili ti neko pricao? :roll:

Cestitke Zrinjskom! Ja sam sad s tekme, mrtav, ocekivao sam vise Ultrasa, no i ovo je bila pristojna brojka..

Ne moram gledati utakmicu da znam ko je inače bolji. Rekao sam na početku sezone svoja viđenja i ona se ostvaraju. Ne može Željo tek tako jurisati na titulu. Neće ni u Europu, ali eto možeš se navijački nadati. Nemam ništa protiv Želje ali po kvaliteti i Borac,Velež, Zrinjski , Široki te Sarajevo.

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 23 avg 2009, 23:37

tax je napisao/la:koje stoper 2 u zrinjskom visok jak odnosi cojek trebo bi ga ciro vrbovati
Šunjić ali već je vrbovan. Ode u Karlsrue na zimu navodno je riješeno.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 23 avg 2009, 23:37

to ti je mali Sunjic

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 23 avg 2009, 23:38

miki27 je napisao/la:
tax je napisao/la:koje stoper 2 u zrinjskom visok jak odnosi cojek trebo bi ga ciro vrbovati
Šunjić ali već je vrbovan. Ode u Karlsrue na zimu navodno je riješeno.
lik je sila on i coca i torlak najbolji stoperi lige a mozda i sire u z spahica najbolje za repku + nadarevic
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 24 avg 2009, 00:11

Imas zuti!!!
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 24 avg 2009, 01:00

E nakon dva boda protiv Zelje i Travnika u gostima valjala bi ona pobjeda protiv Slavije al stas ,sto je tu je ,ima jos mnogo kola,evo na Zeljinoj stranici momci pisu da je Zrinjski dobro odigrao i da smo pobjedili nebi bilo nezasluzeno,iduce kolo podhitno 3 boda zatim u banja luku gdje smo uvjek igrali odlicno da malo smirimo banjalucane .

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.