nema stajanja,u što većem broju u rajvoSa

GRIZLI je napisao/la:Vjerovatno je to tako zato sto je Zeljo najveci BH klubero je napisao/la:očekujem pun stadion dobro navijanje dobar nogomet pošteno sudjenje i to je to...
inače ebo ti sve utakmice za mene je najdraza utakmica upravo kad igramo sa željom...
ni gradski derbi mi nije drag ko kad se susrecu ova dva kluba. neznam zasto al tako je...
nikad necu zaboravit onu utakicu pod BB kad smo se borili sa titulu sa željom uhhh gorilo sa jedne i druge strane...
bogami ne može te se pohvaliti ni da na domaćem imate dobar skorantipolitikaa je napisao/la:Zeljo je uvjek bio institucija zato ga nikad u gostima Zrinjski nije ni dobio !
antipolitikaa je napisao/la:Zrinjsko ponisten gol,Zelji sviran penal,uobicajno!Izvuku li momci povoljan rezultat bit ce to ravno cudu!
Pasa moj jesi ti to gledao utakmicu pa znas ko je bio bolji? Ili ti neko pricao?Rz88 je napisao/la:Evo zašto je Zrinjski bolji od Želje, oni im mogu uzeti bod na strani. Evo i zašto nisam nikad Željo svrstavao u kanidata za prvaka a Zrinjskoga jesam. Zrinjski ima potencijal i siguran sam da će ga iskoristiti do kraja, čestitam na odličnoj igri na Grbavici.
tanzla je napisao/la:Pasa moj jesi ti to gledao utakmicu pa znas ko je bio bolji? Ili ti neko pricao?Rz88 je napisao/la:Evo zašto je Zrinjski bolji od Želje, oni im mogu uzeti bod na strani. Evo i zašto nisam nikad Željo svrstavao u kanidata za prvaka a Zrinjskoga jesam. Zrinjski ima potencijal i siguran sam da će ga iskoristiti do kraja, čestitam na odličnoj igri na Grbavici.![]()
Cestitke Zrinjskom! Ja sam sad s tekme, mrtav, ocekivao sam vise Ultrasa, no i ovo je bila pristojna brojka..
Šunjić ali već je vrbovan. Ode u Karlsrue na zimu navodno je riješeno.tax je napisao/la:koje stoper 2 u zrinjskom visok jak odnosi cojek trebo bi ga ciro vrbovati
lik je sila on i coca i torlak najbolji stoperi lige a mozda i sire u z spahica najbolje za repku + nadarevicmiki27 je napisao/la:Šunjić ali već je vrbovan. Ode u Karlsrue na zimu navodno je riješeno.tax je napisao/la:koje stoper 2 u zrinjskom visok jak odnosi cojek trebo bi ga ciro vrbovati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.