Iskreno ne mogu da se sjetim da li bila rasprava o curryu ili gsw.Poenta je ista.rambo16 je napisao/la:Malo više je izvrnuo ali tebe je ciljaoNEZALAGANJE je napisao/la:A ko je to napisao??Olympique je napisao/la:Vrhunac ovog foruma je kad jedan lik kaze da ne moze napisati da je curry dobar igrac jer pobogu on navija za drugi tim u istoj konferenciji pa mu je konkurencija.![]()
![]()
Ponekad mi bude zao takvih likova jer ne znaju da uzivaju u kosarci i svemu sto ona pruza
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidim da na mene ciljas,a ne smijes da odgovoris.Poenta nije ni izbliza ista,a ja ti mogu samo reci da ne znas citati ono sto je tada napisano bilo,a jos manje se izrazavati.Ako ces vrijedjati i "zaliti" nekoga ( ti nekog da zalis
) barem budi upucen i siguran u ono sto pises.
Sigurno si napisao da ne mozes reci za nekog da je dobar zato sto je konkurencija tvom timu.NEZALAGANJE je napisao/la:Vidim da na mene ciljas,a ne smijes da odgovoris.Poenta nije ni izbliza ista,a ja ti mogu samo reci da ne znas citati ono sto je tada napisano bilo,a jos manje se izrazavati.Ako ces vrijedjati i "zaliti" nekoga ( ti nekog da zalis![]()
![]()
) barem budi upucen i siguran u ono sto pises.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije istina i nemoj da pises nebuloze i pominjes me ako u nesto nisi siguran.Kad nadjes neki moj post koji podupire tvoju tvrdnju,onda mi se obrati.
miki_92 je napisao/la:Pola tih asista je zbog udvajanja Currya

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sigurno se nisi dzabe pronasao u ovome.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije istina i nemoj da pises nebuloze i pominjes me ako u nesto nisi siguran.Kad nadjes neki moj post koji podupire tvoju tvrdnju,onda mi se obrati.
miki_92 je napisao/la:Pola tih asista je zbog udvajanja Currya
i?,i dalje je 6. asistent lige
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pronasao sam se u tome zato sto sam ja pisao o toj temi,ali ne i ovome sto si ti naveo.I opet ti kazem,da bi prozivao nekog i "zalio" bolje budi siguran u ono sto pises.Olympique je napisao/la:Sigurno se nisi dzabe pronasao u ovome.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije istina i nemoj da pises nebuloze i pominjes me ako u nesto nisi siguran.Kad nadjes neki moj post koji podupire tvoju tvrdnju,onda mi se obrati.
Ma vec se vode rasprave jel bolji od Jordana, LeBrona je presiso coj'k

Gdje se vode te rasprave?
Nisam to vidjao na ovom forumu.. tj, jedino se pise kako dominira ove sezone. Ako izuzmemo 2-3 lika za koje je Green jedini legitimni MVP.
Nisam to vidjao na ovom forumu.. tj, jedino se pise kako dominira ove sezone. Ako izuzmemo 2-3 lika za koje je Green jedini legitimni MVP.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Gdje se vode te rasprave?

Svakodnevnica je procitat komentar ako je nesto o Curriju, da je najbolji svih vremena i rasprave Jordan vs Curry. Zreli za malja, media power. Ili su ovi iz dub nation. Preseravanje debila
Izmisljaju nake argumente, smijesno
Curry nije ni najbolji play trenutno a kamoli nesto vise
cuj Jordan
cuj Jordan
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
but i'll take curry Stephs hubmle personality over Jordans shit arrogant attitude 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Kako je moguce da na ovo niko od Currytardsa nije reagovao?andro234 je napisao/la:Curry nije ni najbolji play trenutno a kamoli nesto vise
cuj Jordan
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Prvi put gledam Sixerse ove sezone, koji je ovo qrac od ekipe, Big Al ko na treningu 
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- TupacShakur
- Kontakt:
Šta mislite, mogu li se Hornetsi domoći PO ove sezone?
Lamb im je sjajan, a i ova postava sa Linom i Kembom bi mogla ispasti jako dobra ako Kembu krene šut. Kako god, zanimljiva ekipica..
Lamb im je sjajan, a i ova postava sa Linom i Kembom bi mogla ispasti jako dobra ako Kembu krene šut. Kako god, zanimljiva ekipica..
jer Ajzea je bolji od Walla.rambo16 je napisao/la:Ajzea će do kraja četvrtine polomit tablu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
5/11fg 4/7trice 14p i 6a za poluvrijeme.bodi123 je napisao/la:jer Ajzea je bolji od Walla.rambo16 je napisao/la:Ajzea će do kraja četvrtine polomit tablu
Je li sa vama sve uredu momci? Ozbiljno pitam.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.