Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ševko je zaduzio Velez sigurno, 2 sezone najbolji strijelac, cak mislim i da je spica igraobojler je napisao/la:Pa realno jedno Vrijeme Ševko bio poznatiji od starog mosta jebote ja kad god upalim tv sta god je Velez Okic jeshaman7 je napisao/la:Vidim da je dosta raje protiv Šefke, ali s razlogom. Ne zelim ja nabijati nikakvu negativu, ali sam licno par puta potrefio dok je Šele imao svoj "nastup" dok je u Velezu bio. Mogu mislit kako to sada gore devera. Kakav god on igrač bio, vi se toga trebate riješit, barem neki prijateljski savjet iako ne znaci mnogo ako se ovdje napise.
A i vi ste ga dočekali, Okić Ševko ko Ševčenko![]()
Pozdrav iz Mostara i puno sreće do kraja sezone
fico je napisao/la:Pa j.ebem ja mater Hurtiću ako odmorni Amer ne dobije priliku na desnom krilu umjesto kockara. Također, Emerson kakav god da je bolji je na poziciji ofanzivnog veznog od kockara, nezainteresovanog bezobraznika, p.ičke koja se krije iza protivničkih igrača...
Mislim da će sredina sa Rustemovićem i Mihojevićem biti sasvim čvrsta i solidna.
Davno sam ja rekao, uzmi sve kuci, i ove levate na strani i titula je tu....uracunaj 6boba sto smo kuci zjanili i sve ti je jasno gdje bi bili na tabeli....ne znam kako al mi smo kuci morali imati 15 0 0 uvijek...kako ne znam al smo morali.PitarBordo je napisao/la:Ali je zato 2. u našim rukama. Iako nakon svega, mislim da ni klub ni navijači nisu zaslužili drugo mjesto, ali eto nudi nam se cijela sezona sama, a mi nismo znali uzeti. Na kraju krajeva Zrinjski je uzeo titulu na Koševu....Sabinho je napisao/la:Od danas ni matematicki ne mozemo biti sampioni. Predajemo stafetu izgleda Zrinjskom.
Vidim dosta ste bili zabrinuti tokom utakmice. Rekao sam vam već prije utakmice tačan rezultatpitic je napisao/la:Vrijeme je da se krene nadam se putem 3 mjesta, a možda i 2 mjesta
2 - 1 za FKS
A u dva-tri posta iznad psuju mu mater ako Amer ne počne utakmicu.Sabinho je napisao/la:Hurticev ucinak:
Sarajevo - Borac 2-0
Radnik - Sarajevo 0-3
Sarajevo - Slavija 3-0
Borac - Sarajevo 0-1
Sarajevo - Radnik 2-1
Vitez - Sarajevo 1-3
Sarajevo - Zeljeznicar 0-1
Velez - Sarajevo 0-3
Sarajevo - Mladost 2-1
Ukupno:
9 utakmica, 8p 0n 1izg. Gol-raz. 19:4
Kup: Zrinjski - Sarajevo 2-2. 7-8 nakon penala.
Svaka cast majstore !!!
I po meni nezasluzeno izgubljen derbi.Sabinho je napisao/la:Hurticev ucinak:
Sarajevo - Borac 2-0
Radnik - Sarajevo 0-3
Sarajevo - Slavija 3-0
Borac - Sarajevo 0-1
Sarajevo - Radnik 2-1
Vitez - Sarajevo 1-3
Sarajevo - Zeljeznicar 0-1
Velez - Sarajevo 0-3
Sarajevo - Mladost 2-1
Ukupno:
9 utakmica, 8p 0n 1izg. Gol-raz. 19:4
Kup: Zrinjski - Sarajevo 2-2. 7-8 nakon penala.
Svaka cast majstore !!!
Ne svidja mi se ta utakNica nikako nek ispadnu oni i Borac rodio bi se drugi put .......miky_hz je napisao/la:Mislim da ćemo mi na kraju da odlučujemo dali će Olimpic put federalne,no i naš pobjeda ta gura u Evropu,moglo bi svasta na toj utakmici biti
Da nema onakav dug korak i brzinu realno mogao bi igrati i za klubove pri dnu tabele bez problema. Sve standardno, završnog poteza nema, zahanjca se i onda ne zna šta će sa loptom ili pogriješi pas i sve propadne. Ali i kao takav je za Okića i HarbuEvander je napisao/la:Nego, kakav Duljevic danas bi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.