FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

recepivedik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la recepivedik » 04 maj 2016, 21:27

sve u svemu jedna solidna utakmica, nedovoljno dobra za ono cemu tezimo ali mozemo izdrzati jos dva kola pa ako Bog da u veliki remont kako ekipe tako i ostalih struktura kluba.

hurtic je danasnjom postavkom pokazao da je ocito limitiran u segmentu taktike, postavke i vjerujem da je olimpic njegova posljednja utakmica kao sefa strucnog staba, tipujem na petrovica.

sto se tice slobode, ici na tri boda ali svakako sa velikom dozom opreza, upoznati smo kako i koliko mogu, od danasnje klupe dao bih priliku delacu iako je pavlovic odradio veoma korektno svoj dio posla, kallasiju i radovcu, a harbu vratio gdje mu je i mjesto.

denija ne treba ocekivati vise u ozbiljnim kombinacijama kluba, vjerujem da ce se ici na raskid ugovora sa njim na kraju sezone.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 04 maj 2016, 21:31

begiii je napisao/la::urnebes: :urnebes: e raja jel ko skonto danas u Zenici 95min a zapad grmi željo željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj SARAJEVO :urnebes: punac opet radi :urnebes:
Tako i treba samo nek nam gledaju u guzicu .... sve se vraca sve se placa ... :guz: :guz: :guz: :guz:
Je.bo im sudija sve ... nikad im ovaj zadnji derbi halalit necu cuva ih savez cuvaju ih sudije, a nama nesto hoce da sude za nekakve "urote" ...."afere"...itd....

Sad me samo znima kako ce reagovat savez i pokazat svoje pravo lice hoce li im diskvalifikovat ove igrace sto bacaju baklje na tribine i sto sakom udaraju redare .... hoce al u qrcu " fol sudija nije htjeo dat crveni da nebi eskalirala situacija "....
Nama dijelili crvene u tunenu ( listica,Duljevic).... sve se vraca sve se placa karma is a bitch :)
Je.bo vam Seljo sve usta dabogda se ugasili .... :guz: :guz: :guz: :guz: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 maj 2016, 21:38

Kuda idu ljudi kao jaaaaa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 04 maj 2016, 21:38

nukleusmember je napisao/la:joj okicha ha ha ha ha ma marsh vishe u 100 pm zajedno sa harbom pa niste ni za podgrmecha,joj ovo che me rajvo u ludnicu strpati jednog dana 100%

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stvarno je Okic katastrofa bio,ja ne znam sta mu bi.Harba moze proci danas jos da mu je ona usla u drugom bio bi eurogol.Imali smo sansi nije to lose bilo generalno,**** oni su dosli ratereceni a mi smo morali ,ali generalno nije bilo lose.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 04 maj 2016, 21:42

kanarinac je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
VivaLasVegas je napisao/la:U Tuzli imaju sansu da se iskupe za sve muke koje su nam zadali.

0:2 Benko, Duljevic
Ti stvarno vjeruješ da nećemo primiti gol nakon što ga dilavOr zabi danas iz JEDNOG JEDINOG ŠUTA KOJEG SU IMALI! :facepalm:
Kako ljudi povrsno razume fudbal po tvome da je Dilaver imao 10 suteva kao leon.mi bi primili 10
Shvataj kako hoćeš, samo je činjenica da se mi patimo protiv ekipe koja je revijalno došla u Sa bez ikakvog imperativa ili ambicija! Uzimajući to u obzir, ne vidim kako možemo odigrati "nulu" protiv ekipe koja nas je na Koševu natrpala, ponizila i nadigrala u svakome segmentu igre?! Ako je to "površno razuMEvanje", onda sam ja laik! Teach me maestro! :puke:

recepivedik
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la recepivedik » 04 maj 2016, 21:43

Majkl je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:joj okicha ha ha ha ha ma marsh vishe u 100 pm zajedno sa harbom pa niste ni za podgrmecha,joj ovo che me rajvo u ludnicu strpati jednog dana 100%

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stvarno je Okic katastrofa bio,ja ne znam sta mu bi.Harba moze proci danas jos da mu je ona usla u drugom bio bi eurogol.Imali smo sansi nije to lose bilo generalno,**** oni su dosli ratereceni a mi smo morali ,ali generalno nije bilo lose.
harba nema danas prolaz definitivno, ali nije uopste stvar u harbi koji je igrao danas, vec problem se vuce jos od samog dolaska harbe u sarajevo, njegovog nezalaganja kako na treninzima, na kondicionom planu, njegovim momentima kada je u igri, stice se dojam da haris cega posljednji zvizduk protiv olimpica i da ide iz fks, on vjeruje da vrijedi vise od fks, a mi znamo da nije vrijedan prvih 11, igrac poput njega nam definitivno ne treba, nije bio niti ce ikada biti prevaga na nasu stranu. hvala mu za ovu polusezonu, gol protiv veleza i zelimo mu svu srecu u nastavku karijere.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 maj 2016, 21:44

Ne treba biti negativan i sve gledati crno al moramo biti spremi i na najgori scenario
1. Zrinjski
2.Sloboda
3.Siroki
4.Sarajevo
a Radnik da osvoji Kup....to se zove pusiona :D :D :D

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 maj 2016, 21:47

ado-hz je napisao/la:Ne treba biti negativan i sve gledati crno al moramo biti spremi i na najgori scenario
1. Zrinjski
2.Sloboda
3.Siroki
4.Sarajevo
to je ono cega se najvise bojim, a mi ako ne dobijemo u tz(sto je vrlo tesko) ovo bi se lako moglo i ostvariti
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 maj 2016, 21:53

Okicu J.ebem ti sve narkomansko!!!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 04 maj 2016, 21:54

Memara je napisao/la:Okicu J.ebem ti sve narkomansko!!!
+1...i onome ko te dovede...i onome ko te gura i drži u klubu! :puke:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 maj 2016, 21:56

Haj ti sve koliko jedva cekam da se zavrse ova dva kola sto zbog Ćele sto zbog šurovanja Hurte i Okica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 04 maj 2016, 22:05

A je li vi stvarno mislite da ce Sloboda izaci u najboljem sastavu protiv nas. Pa i oni imaju 12-13 igraca. Imaju finale kupa i to prva u Tz sto znaci da ce se sigurno cuvati za finale samo je pitanje koga ce odmarati. I danas su imali tesku tekmu a nama se vracaju Bekic umjesto ili Harbe ili Sevke i Barbaric.

Pavlovic - Kadusic, Kovacevic, Barbaric, Al. Bekic - Rustemovic, Mihojevic, Emerson - Duljevic, Bekic i Benko. Eventualno Kallasi umjesto Kadusica.
SARAJEVO

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 maj 2016, 22:08

Ahmo brat umjesto Kadusica

Al kako narkoman ima srece pa se nikad ne povrjeđuje , šteta što nema nekog na treningu da vidi dalje od nosa pa da mu s obe noge u koljena uleti.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 04 maj 2016, 22:13

Ne razumijem stvarno ovoliku kolicinu kuknjave nakon ove utakmice. Pa ovo danas je moglo vrlo lako zavrsiti 7-0 ili sta ja znam. Protivnik je bio slab, istina, ali osim realizacije ovo danas je izgledalo jako dobro.

Ljudi, pa puno je bolje da se ima losa realizacija nego da smo nesposobni da napravimo **** sansu kao pod jesicem.

I mislim da ekipa puno bolje izgleda bez amera na terenu nego sa njim.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 04 maj 2016, 22:14

ado-hz je napisao/la:Ne treba biti negativan i sve gledati crno al moramo biti spremi i na najgori scenario
1. Zrinjski
2.Sloboda
3.Siroki
4.Sarajevo
u Tz ko pobjedi Europa zagarantovana...remi otvara milion kombinacija...jedino je listica iako 4 na tabeli sigurna na kraju ce biti ispred nas ili slobode
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 maj 2016, 22:19

AVNOJ je napisao/la:
1. Zrinjski
2.Sloboda
3.Siroki
4.Sarajevo
u Tz ko pobjedi Europa zagarantovana...remi otvara milion kombinacija...jedino je listica iako 4 na tabeli sigurna na kraju ce biti ispred nas ili slobode
Ne volim neke teorije zavjere al nesto mi danas tekma u Travniku govori da je u Tz cadvi ko kuca ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 maj 2016, 22:19

Nije tema, ali moram citirati nekog momka sa fb.

Sekjuriti uskratio Mulalicu zelju da pogine, iako je to planirao vec sedmicama.

:D

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 04 maj 2016, 22:20

Tek sada pogledah ovo u Zenici, ja sam mislio da su nasi navijaci najveca stoka :D
Amer Dupovac!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 maj 2016, 22:27

Gdje nam je Majkl,nigdje ga poslije tekme.Jel moguce

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 04 maj 2016, 22:27

Neka neko provjeri i obraduje @Besic i ostalu bordo naciju da Sevko nema pravo nastupa u Tuzli zbog 3 zuta kartona. Nisam siguran ali mislim da je njemu prijetila suspenzija. :pray:
SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], HyperOS, JavierBosnia, Kyle88, Proximic, Tatamata1946 i 65 gostiju.