Slažem se, nema potrebe za nekim prijetnjama. Momak je bio tu, jos je tu do ljeta. Nikad se ne zna kako ce se stvari promjeniti, mozda do ljeta promjeni misljenje njegov menager. Nije do Tome sve ljudi vjerujte mi, nemojte misliti ni da je do uprave. Jednostavno ima nesto sto nije za javnosti i to je to. Uglavnom misljenja sam da nema potrebe pretjerivati i pisati nesto, pogotovo prijetiti. Rekao sam da vise necu pisati na tu temu ali opet napisah jer ne podrzavam takav vid ponasanja...super je napisao/la:tomic je definitivno igrac nas do ljeta,nije produzena saradnja s njim,momka napadaju svi i prijete po meni mislim da nije to zasluzio al eto,ako ima medju nama neko da mu prijeti zamolio bih ih da u ime nas ostalih navijaca fkz prestanu,bilo je i prije a bit ce i posle njega slicnih slucajeva da nece da produzi,klub uveliko radi na dovodjenju igraca da pokriju to mjesto u veznom redu,nude igrace i pustite struku da ocjeni ko im treba,nase najvece blago ce biti nasi momci koji su prosli nasu skolu fudbala i njima moramo posvecivati vecu paznju i davati im podrsku i kada grijese jer samo oni znaju cijeniti dres koji nose(uz par izuzetaka sa strane)....desit ce se par losih rezultata sigurno al mislim da uz nasu beskrajnu pomoc sa tribina mozemo izgurati evropu,trenutno se zavrsavaju stvari vezano za predstojecu skupstinu koja ce sa stvarima koje se naziru staviti nas na stabilne noge i onda necemo imati situacija kao u proslom vremenu prodaj kvalitetnog igraca za male pare da se "zakrpimo". u biti ima par igraca sto iz domaceg sto iz inostranstva sto nam nude pa ce struka sigurno uzeti igraca koji ce vise nego dostojno zamjeniti tomica... da skratim pricu posto nisam kao sto vidite abdulah sidran: molim vas prestanite prijetiti tomislavu tomicu iz jednog prostog razloga sto smo mi navijaci najstarijeg i najtrofejnijeg kluba u BiH i to nam svima daje zadatak da se u skladu stim tako i ponasamo.......pozz plava braco
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
sve sto si napisao stoji,naravno da nebi se trebalo prijetiti igracu ali i on je trebao ispostovati klub koji je od njega napravio igraca ,trebao se pojaviti na sastancima,te me je tim postupcima razocaro.nadam se daa ce zamjena biti bolja nego on a ne da se dovode polovni igraci ili prinove.za ostalo tu su MANIJACI.nadam se da ce abd statut da se usvoji pa da podstanarkama s koseva zacepimo ustasuper je napisao/la:tomic je definitivno igrac nas do ljeta,nije produzena saradnja s njim,momka napadaju svi i prijete po meni mislim da nije to zasluzio al eto,ako ima medju nama neko da mu prijeti zamolio bih ih da u ime nas ostalih navijaca fkz prestanu,bilo je i prije a bit ce i posle njega slicnih slucajeva da nece da produzi,klub uveliko radi na dovodjenju igraca da pokriju to mjesto u veznom redu,nude igrace i pustite struku da ocjeni ko im treba,nase najvece blago ce biti nasi momci koji su prosli nasu skolu fudbala i njima moramo posvecivati vecu paznju i davati im podrsku i kada grijese jer samo oni znaju cijeniti dres koji nose(uz par izuzetaka sa strane)....desit ce se par losih rezultata sigurno al mislim da uz nasu beskrajnu pomoc sa tribina mozemo izgurati evropu,trenutno se zavrsavaju stvari vezano za predstojecu skupstinu koja ce sa stvarima koje se naziru staviti nas na stabilne noge i onda necemo imati situacija kao u proslom vremenu prodaj kvalitetnog igraca za male pare da se "zakrpimo". u biti ima par igraca sto iz domaceg sto iz inostranstva sto nam nude pa ce struka sigurno uzeti igraca koji ce vise nego dostojno zamjeniti tomica... da skratim pricu posto nisam kao sto vidite abdulah sidran: molim vas prestanite prijetiti tomislavu tomicu iz jednog prostog razloga sto smo mi navijaci najstarijeg i najtrofejnijeg kluba u BiH i to nam svima daje zadatak da se u skladu stim tako i ponasamo.......pozz plava braco
51%--------49%
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li se ovo Rusmir Cviko opet vrti oko kluba ili je ovdje samo turisticki?
Hvala
Ne treba momka dirati. Momak je igrao, uvijek davao maksimum i sada je odlucio da zeli da promijeni sredinu.
Treba to postovati.
Jbg, imali smo sanse da unovcimo momka i nismo znali, prema tome, ne znam sta tu sada ima da se lopta baca na njega. Dok je sutio i trpio udarce tada je valjao, a sada kada je poceo da razmislja malo o sebi, sada ne valja.
Standardno...
Nasi trebaju da sjednu sa njim opet i rijese ove djecije igrice, ti meni, ja tebi, jer to ne vodi nigdje. Mi smo bez veznog, a on bez konstante igranja. Obje strane mnogo riskiraju, tako da inat uopste nije dobar, ni za koga, posebno sada kad svi znamo u kojim **** plivamo...
Hvala
Ne treba momka dirati. Momak je igrao, uvijek davao maksimum i sada je odlucio da zeli da promijeni sredinu.
Treba to postovati.
Jbg, imali smo sanse da unovcimo momka i nismo znali, prema tome, ne znam sta tu sada ima da se lopta baca na njega. Dok je sutio i trpio udarce tada je valjao, a sada kada je poceo da razmislja malo o sebi, sada ne valja.
Standardno...
Nasi trebaju da sjednu sa njim opet i rijese ove djecije igrice, ti meni, ja tebi, jer to ne vodi nigdje. Mi smo bez veznog, a on bez konstante igranja. Obje strane mnogo riskiraju, tako da inat uopste nije dobar, ni za koga, posebno sada kad svi znamo u kojim **** plivamo...
neki dan sam cuo da bi Cviko mogao dovesti neke jake firme da ulazu u ŽELJU a neznam koliko je to tacno i znam kada su neki iz uefe dolazili da je on bio s njim i oko njih.DzoleZeljo je napisao/la:Da li se ovo Rusmir Cviko opet vrti oko kluba ili je ovdje samo turisticki?
Hvala
51%--------49%
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dok ne bude crno-na-belo i ja dovodim firme da ulazu.zeka_tm87 je napisao/la:neki dan sam cuo da bi Cviko mogao dovesti neke jake firme da ulazu u ŽELJU a neznam koliko je to tacno i znam kada su neki iz uefe dolazili da je on bio s njim i oko njih.DzoleZeljo je napisao/la:Da li se ovo Rusmir Cviko opet vrti oko kluba ili je ovdje samo turisticki?
Hvala
U prevodu, dok statut ne usvojis niko nece niti marke uloziti u ovakvog Zelju kakav je, tj kada pitas tko je Zeljo i kome, tj u sta da ulozim, oni kazu u nas. U koga? u nas, (mislim na ove iz skupstine)
Tako, statut ti je PRIMARNI CILJ, za SEKUNDARNI korak Rusmira Cvike ako je uopste tacan info.
Hvala za info.

Prijetnja I jednom nasem bivsem igracu je velika glupost I k*rcenje,nismo to mi
sve se moze rijesiti na mnogo drugih nacina.
Nemoj te prijetiti covjeku pa nije ratni zlocinac,neka ide Zeljo ce I bez njega biti Zeljo.
btw Kokot se nece prihvatiti taman da je Diego Armando Maradona,oni koji su ga prihvatili
neka ga I dalje cuvaju.
Da postigne 100 golova nije to ,to.

Nemoj te prijetiti covjeku pa nije ratni zlocinac,neka ide Zeljo ce I bez njega biti Zeljo.
btw Kokot se nece prihvatiti taman da je Diego Armando Maradona,oni koji su ga prihvatili

Da postigne 100 golova nije to ,to.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
shzna je napisao/la:Danas sa Slobodom očekujem da će se seljaci nakačiti i igrati grubo zato u drugoj postavi istrčati, ionako smo i tad jači od njih jedno dva puta

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
necu reci ime da ne ureknem,al momak gdje je igrao sve bit ce za senzacije,igra tomino mjesto 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Vala treba jedna pozitivna. Samo ne leti pred rudusuper je napisao/la:necu reci ime da ne ureknem,al momak gdje je igrao sve bit ce za senzacije,igra tomino mjesto

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Daj u PPsuper je napisao/la:necu reci ime da ne ureknem,al momak gdje je igrao sve bit ce za senzacije,igra tomino mjesto

SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
MuhamedTM je napisao/la:Vala treba jedna pozitivna. Samo ne leti pred rudusuper je napisao/la:necu reci ime da ne ureknem,al momak gdje je igrao sve bit ce za senzacije,igra tomino mjesto

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
čim je super on line krdo pitara se shorinda na pdf

Tomic da je dosao na prvom sastanku rekao sve kako jeste. Drugacije bi stvari bile.
Ali posto glumi majmuna sad neka trpi prijetnje. Sam kriv.
@vrbanjusa vidis li ono samo ?
Ali posto glumi majmuna sad neka trpi prijetnje. Sam kriv.
@vrbanjusa vidis li ono samo ?
Reci klubsuper je napisao/la:necu reci ime da ne ureknem,al momak gdje je igrao sve bit ce za senzacije,igra tomino mjesto

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- super
- Kontakt:
ljudi pun mi inbox,hajde da vas zamolim sutra do podne cu znati kakve su sanse da dodje pa cu vam svima javno napisati,ovako mi treba 3 sata,izvinite molim vas braco
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Jeli ono danas bio zadnji rok za novac od Šehića???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- super
- Kontakt:
igrao u19 anderlecht,u19 psv,inter,twente,eupen,mechelen,vicenza i jos par klubovaavlami97 je napisao/la:Reci klubsuper je napisao/la:necu reci ime da ne ureknem,al momak gdje je igrao sve bit ce za senzacije,igra tomino mjesto

nemoj nikome nista javljati, neka nas uprava iznenadi...super je napisao/la:ljudi pun mi inbox,hajde da vas zamolim sutra do podne cu znati kakve su sanse da dodje pa cu vam svima javno napisati,ovako mi treba 3 sata,izvinite molim vas braco
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Od ovih drugi stvari sto se desavaju oko Zelje totalno sam zaboravio za pare od Sehe.PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli ono danas bio zadnji rok za novac od Šehića???
Niko ni habera o tome.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
super@ da nije luca toni
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.