FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ja neshto kontam da lishtica neche pobijediti drinu,ne znam zashto
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Mi smo Hebibovica poslali na posudbu , a ostavili ovog pa gdje nam je pamet bila.
Nukleuse ispremirat ce vec neko Drinu da izginu na onom nazovi terenu.
Nukleuse ispremirat ce vec neko Drinu da izginu na onom nazovi terenu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
brate obecas ljudima premije i poginut ce na terenu, ja vjerujem da ce komsije to odraditi, nesto kontam pametno bi i od nas bilo ponuditi iim nesto 'na kafu' pa ako upali dobro i jeste ako ne upali nista ne gubimonukleusmember je napisao/la:ja neshto kontam da lishtica neche pobijediti drinu,ne znam zashto
VVVBK
Pyro is not a crime !

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Evo ja se smijem kladiti da ćemo osvojiti iduće sezone ligu.
Jeste da će biti drugačiji sistem, mi lošiji od ovoga ne možemo biti, a i ovako loši možemo izgurati drugo mjesto
Jeste da će biti drugačiji sistem, mi lošiji od ovoga ne možemo biti, a i ovako loši možemo izgurati drugo mjesto
- VivaLasVegas
- Kontakt:
A Optimista zauvijek!!!BordoArmy88 je napisao/la:Ti stvarno vjeruješ da nećemo primiti gol nakon što ga dilavOr zabi danas iz JEDNOG JEDINOG ŠUTA KOJEG SU IMALI!VivaLasVegas je napisao/la:U Tuzli imaju sansu da se iskupe za sve muke koje su nam zadali.
0:2 Benko, Duljevic
Ni Sloboda nije u tako bajnoj situaciji samo pobjedom protiv nas su sigurno u europi sve ostalo je ko i kod nas na dugom stapu...poraz od nas pa onda zadnje kolo svinski dvije utakmice sa rudarom imaju tu oni jos da se naigraju nista to nije sigurno...
i onom amerikancu dabogda Drina kroz vene tekla a mogla bi mu vrlo lako i na nos izaci...sa bet365...se nije zajebavatt vec se savez poceo bavit tom utakmicom a uskoro ce i murija spominje se cifra od 2 mil. eurica
i onom amerikancu dabogda Drina kroz vene tekla a mogla bi mu vrlo lako i na nos izaci...sa bet365...se nije zajebavatt vec se savez poceo bavit tom utakmicom a uskoro ce i murija spominje se cifra od 2 mil. eurica
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
2 miliona za sta ?AVNOJ je napisao/la:Ni Sloboda nije u tako bajnoj situaciji samo pobjedom protiv nas su sigurno u europi sve ostalo je ko i kod nas na dugom stapu...poraz od nas pa onda zadnje kolo svinski dvije utakmice sa rudarom imaju tu oni jos da se naigraju nista to nije sigurno...
Pyro is not a crime !
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Čestitke za pobjedu. Sretno vam u nastavku.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- LegendKiller
- Kontakt:
Danas je Hurtic koristio Jesicevu taktiku sa 4 napadača i dva vezna od kojih je jedan Emerson, što nikako ne može funkcionisati ni ofanzivno ni defanzivno.
Mihojevica je šteta držati na stoperu, iako je danas tu bio prisilno, momak je idealan za 6.
Još nismo osigurali Evropu, osim slobode mi u zadnjem kolu dočekujemo olimpic kojem će trebati pobjeda za opstanak, ko misli da će biti lako sa njima vara se!
Mihojevica je šteta držati na stoperu, iako je danas tu bio prisilno, momak je idealan za 6.
Još nismo osigurali Evropu, osim slobode mi u zadnjem kolu dočekujemo olimpic kojem će trebati pobjeda za opstanak, ko misli da će biti lako sa njima vara se!
pa nije u tom fol , fol je da mi bekova nemamo koji poznaju defanzivne radnje, a igrat ćemo protiv najefikasnije ekipe iz kontre u ligi...kanarinac je napisao/la:Kako ljudi povrsno razume fudbal po tvome da je Dilaver imao 10 suteva kao leon.mi bi primili 10BordoArmy88 je napisao/la:Ti stvarno vjeruješ da nećemo primiti gol nakon što ga dilavOr zabi danas iz JEDNOG JEDINOG ŠUTA KOJEG SU IMALI!VivaLasVegas je napisao/la:U Tuzli imaju sansu da se iskupe za sve muke koje su nam zadali.
0:2 Benko, Duljevic
pepamo loptu i mazimo je, po 5-6 dodira po igraču prije nego nastavimo protok ka golu protivnika, jedan igrač koji zna šutirat je stavljen na kontra stranu da ne šutira , igrač koji zna centrirat je takođe bio na kontra strani da ne centrira, dakle bolest.....
borbenost i zalaganje priča za sebe......
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pa et staviš pare na kladionicu, kolka je kvota bila? preko 5-10-15 ljudi staviš više para(koordinirano u isto vrijeme da ne bi blokirali), dobiješ(tj.izgubiš) vratiš dug slobode, dignu ti spomenik............THEC je napisao/la:2 miliona za sta ?AVNOJ je napisao/la:Ni Sloboda nije u tako bajnoj situaciji samo pobjedom protiv nas su sigurno u europi sve ostalo je ko i kod nas na dugom stapu...poraz od nas pa onda zadnje kolo svinski dvije utakmice sa rudarom imaju tu oni jos da se naigraju nista to nije sigurno...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Boja fesa boja stresa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Hvala druze..I vama na dobroj utakmici i opstankuFKMLADOSTDK je napisao/la:Čestitke za pobjedu. Sretno vam u nastavku.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
pa to se ne radi u bet365 nego u Aziji, ne mozes napraviti takvu pocetnicku greskuDenchiNL je napisao/la:pa et staviš pare na kladionicu, kolka je kvota bila? preko 5-10-15 ljudi staviš više para(koordinirano u isto vrijeme da ne bi blokirali), dobiješ(tj.izgubiš) vratiš dug slobode, dignu ti spomenik............THEC je napisao/la:2 miliona za sta ?AVNOJ je napisao/la:Ni Sloboda nije u tako bajnoj situaciji samo pobjedom protiv nas su sigurno u europi sve ostalo je ko i kod nas na dugom stapu...poraz od nas pa onda zadnje kolo svinski dvije utakmice sa rudarom imaju tu oni jos da se naigraju nista to nije sigurno...

Pyro is not a crime !
Try again 

- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ocekujem Slavena Bilica u play off-u 

DenchiNL je napisao/la:pa et staviš pare na kladionicu, kolka je kvota bila? preko 5-10-15 ljudi staviš više para(koordinirano u isto vrijeme da ne bi blokirali), dobiješ(tj.izgubiš) vratiš dug slobode, dignu ti spomenik............THEC je napisao/la:2 miliona za sta ?AVNOJ je napisao/la:Ni Sloboda nije u tako bajnoj situaciji samo pobjedom protiv nas su sigurno u europi sve ostalo je ko i kod nas na dugom stapu...poraz od nas pa onda zadnje kolo svinski dvije utakmice sa rudarom imaju tu oni jos da se naigraju nista to nije sigurno...
odprilike tako nesto...koliko sam upratio kod nas je na wwin kvota bila 20...i 100% znam da je bilo uplata za ove azijske nebih znao al provjereno je bet365 pokucao na vrata saveza
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, Proximic, rimljanin90, WeekendOffender i 17 gostiju.