Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Federer17

Re: Chat

Post Postao/la Federer17 » 21 jan 2017, 17:46

High, imas li kakvu sa svog odsjeka da mi nabacis? :kafa: Moze biti i crvenokosa.

High

Post Postao/la High » 21 jan 2017, 17:47

Federer17 je napisao/la:High, imas li kakvu sa svog odsjeka da mi nabacis? :kafa: Moze biti i crvenokosa.
Crvenokose su samo pravnice. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 jan 2017, 17:48

Federer17 je napisao/la:High, imas li kakvu sa svog odsjeka da mi nabacis? :kafa: Moze biti i crvenokosa.
Nije više ni na kakvom odsjeku :mrgreen:
Ako naučim sufaru za noć da li ću pridobiti tvoj respekt?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

High

Post Postao/la High » 21 jan 2017, 17:50

Besic je napisao/la:
Nije više ni na kakvom odsjeku :mrgreen:
Ako naučim sufaru za noć da li ću pridobiti tvoj respekt?
Dovoljna je i arebica i danonoćna urinacija po štivu Nenada Veličkovića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 21 jan 2017, 17:55

Nema veze, mogu i takve, svakako mi treba tumac obaveza zene prema muzu. :kafa:

@Besic, znam, ali mozda ima nekih koje se nisu skrasile, plus sto on i dalje vuce konce tamo. :kafa:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jan 2017, 18:00

tuzlak1987 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Treba biznis neki pokrenut ili otići u Njemačku. Poslije toga zenidba i uzivanje sa hanumom. Poslije toga djeca. Eto. Ljubav, sreca, blagostanje
U Australiju, danas svako ide u Njemacku..
Ljeti +50, tona nekih zmija, crnih udovica, mrmota, sta sve ne. Onda pozari. Neka hvala :stop: Njemacka je bila i ostati ce bosnjacka Mekka :bih:
High je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Sanjin Kodrić je bog i batina za Envera Kazaza.
Misliš li da je @Besic nekad navijao za FKŽ?
:lol: :lol: :lol:

Sumnnjiv mi je zbog nick-a :hmmmmm: Jedino ako se stvarno tako ne preziva. Moj nick ti odmah govori za koga navijam :kafa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 jan 2017, 18:05

Kad se sjetim Surfers Paradise-a u AU :ljepota:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jan 2017, 18:26

Kad se sjetim sta me ceka za iducu sedmicu :rol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 jan 2017, 18:28

Mislim da mi je čekanje rezultata ispita mrže nego spremanje istog.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jan 2017, 18:35

Ja nemam problema sa cekanjem. Jednostanvo se iskljucim i ne mislim na to. Mi smo znali po 2 mjeseca cekati rezultate :rol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 jan 2017, 18:41

sekerbay je napisao/la:
da je bilo prisilnog prevodjenja u islam, definitivno nije
Mitomanija, na nivo srpske je da se islam širio dobrovoljnim pristankom. Bilo je i takvih slučajeva svakako, al qrac bi islam tako brzo postao dominantna religija sjeverne Afrike, Sirije, Perzije, pa čak i cijele Arabije. Da ne pričam o turkijskim narodima. Problem je što bi danas ozbiljan historijski rad vjerovatno bio označen kao islamofobičan pa se većina podataka crpi iz islamskih pisanija, a tamo nećeš naći ništa loše o islamu jerbo povijest pišu pobjednici.

Osmansko carstvo je druga stvar. Najtolerantnija država sigurno u periodu od svog nastanka do negdje 18. vijeka i u tom periodu pravi nasljednik Rima. Da li su muslimani bili građani prvog reda, a svi ostali drugog, definitivno jesu, ali u nekoj drugoj državi tog doba bi ovi drugog reda bili zbrisani.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

High

Post Postao/la High » 21 jan 2017, 19:02

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja nemam problema sa cekanjem. Jednostanvo se iskljucim i ne mislim na to. Mi smo znali po 2 mjeseca cekati rezultate :rol:
Još ako Lejla uđe u sobu, sa zvukom visokih potpetica. :kafa:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 21 jan 2017, 19:04

bjazi ba kavhi, nemas blage.
osvajanje(ispravnije je kazati oslobadjanje) je jedno, prelasci na islam drugo.
vi izgleda nikako da shvatite da je kod nas zabranjeno prisilno prevodjenje ljudi u islam. zabranjeno.

nego, sta to ex-yu narode toliko vuce u njemacku :?
ono, pored toliko razvijenih zemalja u kojima se zivi bolje nego u njemackoj, ljudi biraju da se presele u svabiju.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 21 jan 2017, 19:07

danto, sta cini ovaj putinj :mrgreen:
Jedna od najuglednijih britanskih stručnjaka i komentatora o Rusiji iznijela je mogućnost da bi Rusija mogla da prizna nezavisnost Kosova, kao dio šireg sporazuma između Washingtona i Moskve, nakon što je Donald Trump preuzeo funkciju predsjednika SAD.
Mary Dejevsky redovno se sastaje sa liderima Kremlja kroz grupu "Valdai", koja se susreće sa ruskim zvaničnicima svake jeseni, a sugerisala je da bi Moskva mogla da prizna Kosovo kao dio paketa dogovora, čiji bi cilj bio zatvaranje različitih posthladnoratovskih diplomatskih problema koji su ugrozili odnose između sila.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jan 2017, 19:08

Hendo je napisao/la:3 noci sam prelezao u bolnici u Minhenu zbog operacije. Lijecili me Spomenka, Anja, Demirel momak iz Tuzle, a hranu mi donosile dvije sprkinje ( ne znam im imena jer nisu nosile bedzove ). Dzematile sam namaz obavljao sa Emirom doktorom iz zvornika i Alijom, stazistom iz Sarajeva. Preostali doktor je bio Benjamin, jevrej koji me operisao, a njegova asistentica je Bušra iz Egipta. Teško je biti pametan.

Jesu svi oni bili označeni nekim trakama oko ruku ?

Brz oporavak :salut:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 jan 2017, 19:10

sekerbay je napisao/la:bjazi ba kavhi, nemas blage.
osvajanje(ispravnije je kazati oslobadjanje) je jedno, prelasci na islam drugo.
vi izgleda nikako da shvatite da je kod nas zabranjeno prisilno prevodjenje ljudi u islam. zabranjeno.

nego, sta to ex-yu narode toliko vuce u njemacku :?
ono, pored toliko razvijenih zemalja u kojima se zivi bolje nego u njemackoj, ljudi biraju da se presele u svabiju.
Oslobađanje? Jest, Perziju je trebalo osloboditi od sebe. :mrgreen: Zabranjeno je svašta u islamu, i u kršćanstvu pa muslimani i kršćani opet rade te stvari. Nije vjera kriva što su ljudi ljudi.

Podanički mentalitet. Srbi, Bošnjaci i Hrvati najbolje prolaze u Turskoj, Austriji i Njemačkoj. Lakše je prat guzove nekom kome si već prao, nego otić Francuzu prat guzove.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 jan 2017, 19:22

Samo Australija

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 jan 2017, 19:23

Evo ostala Cormackova. :rol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jan 2017, 19:31

Kawhi je napisao/la:Evo ostala Cormackova. :rol:
ODLAZECA administracija :mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 jan 2017, 19:33

Nadam se da ce se nekad u buducnosti snimiti film o ovoj tajnoj misiji Cvijanovicka i prve zene manjeg entiteta
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 39 gostiju.