Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Crvenokose su samo pravnice.Federer17 je napisao/la:High, imas li kakvu sa svog odsjeka da mi nabacis?Moze biti i crvenokosa.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije više ni na kakvom odsjekuFederer17 je napisao/la:High, imas li kakvu sa svog odsjeka da mi nabacis?Moze biti i crvenokosa.

Ako naučim sufaru za noć da li ću pridobiti tvoj respekt?High je napisao/la: https://en.wikipedia.org/wiki/Edin_Rustemovi%C4%87
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dovoljna je i arebica i danonoćna urinacija po štivu Nenada Veličkovića.Besic je napisao/la:Nije više ni na kakvom odsjekuFederer17 je napisao/la:High, imas li kakvu sa svog odsjeka da mi nabacis?Moze biti i crvenokosa.
![]()
Ako naučim sufaru za noć da li ću pridobiti tvoj respekt?High je napisao/la: https://en.wikipedia.org/wiki/Edin_Rustemovi%C4%87
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ljeti +50, tona nekih zmija, crnih udovica, mrmota, sta sve ne. Onda pozari. Neka hvalatuzlak1987 je napisao/la:U Australiju, danas svako ide u Njemacku..Bosniacum Lilium je napisao/la:Treba biznis neki pokrenut ili otići u Njemačku. Poslije toga zenidba i uzivanje sa hanumom. Poslije toga djeca. Eto. Ljubav, sreca, blagostanje

High je napisao/la:Misliš li da je @Besic nekad navijao za FKŽ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Sanjin Kodrić je bog i batina za Envera Kazaza.

Sumnnjiv mi je zbog nick-a

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kad se sjetim sta me ceka za iducu sedmicu 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da mi je čekanje rezultata ispita mrže nego spremanje istog.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja nemam problema sa cekanjem. Jednostanvo se iskljucim i ne mislim na to. Mi smo znali po 2 mjeseca cekati rezultate 

Mitomanija, na nivo srpske je da se islam širio dobrovoljnim pristankom. Bilo je i takvih slučajeva svakako, al qrac bi islam tako brzo postao dominantna religija sjeverne Afrike, Sirije, Perzije, pa čak i cijele Arabije. Da ne pričam o turkijskim narodima. Problem je što bi danas ozbiljan historijski rad vjerovatno bio označen kao islamofobičan pa se većina podataka crpi iz islamskih pisanija, a tamo nećeš naći ništa loše o islamu jerbo povijest pišu pobjednici.sekerbay je napisao/la:
da je bilo prisilnog prevodjenja u islam, definitivno nije
Osmansko carstvo je druga stvar. Najtolerantnija država sigurno u periodu od svog nastanka do negdje 18. vijeka i u tom periodu pravi nasljednik Rima. Da li su muslimani bili građani prvog reda, a svi ostali drugog, definitivno jesu, ali u nekoj drugoj državi tog doba bi ovi drugog reda bili zbrisani.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Još ako Lejla uđe u sobu, sa zvukom visokih potpetica.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja nemam problema sa cekanjem. Jednostanvo se iskljucim i ne mislim na to. Mi smo znali po 2 mjeseca cekati rezultate

bjazi ba kavhi, nemas blage.
osvajanje(ispravnije je kazati oslobadjanje) je jedno, prelasci na islam drugo.
vi izgleda nikako da shvatite da je kod nas zabranjeno prisilno prevodjenje ljudi u islam. zabranjeno.
nego, sta to ex-yu narode toliko vuce u njemacku
ono, pored toliko razvijenih zemalja u kojima se zivi bolje nego u njemackoj, ljudi biraju da se presele u svabiju.
vi izgleda nikako da shvatite da je kod nas zabranjeno prisilno prevodjenje ljudi u islam. zabranjeno.
nego, sta to ex-yu narode toliko vuce u njemacku

ono, pored toliko razvijenih zemalja u kojima se zivi bolje nego u njemackoj, ljudi biraju da se presele u svabiju.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
danto, sta cini ovaj putinj

Jedna od najuglednijih britanskih stručnjaka i komentatora o Rusiji iznijela je mogućnost da bi Rusija mogla da prizna nezavisnost Kosova, kao dio šireg sporazuma između Washingtona i Moskve, nakon što je Donald Trump preuzeo funkciju predsjednika SAD.
Mary Dejevsky redovno se sastaje sa liderima Kremlja kroz grupu "Valdai", koja se susreće sa ruskim zvaničnicima svake jeseni, a sugerisala je da bi Moskva mogla da prizna Kosovo kao dio paketa dogovora, čiji bi cilj bio zatvaranje različitih posthladnoratovskih diplomatskih problema koji su ugrozili odnose između sila.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Hendo je napisao/la:3 noci sam prelezao u bolnici u Minhenu zbog operacije. Lijecili me Spomenka, Anja, Demirel momak iz Tuzle, a hranu mi donosile dvije sprkinje ( ne znam im imena jer nisu nosile bedzove ). Dzematile sam namaz obavljao sa Emirom doktorom iz zvornika i Alijom, stazistom iz Sarajeva. Preostali doktor je bio Benjamin, jevrej koji me operisao, a njegova asistentica je Bušra iz Egipta. Teško je biti pametan.
Jesu svi oni bili označeni nekim trakama oko ruku ?
Brz oporavak

Oslobađanje? Jest, Perziju je trebalo osloboditi od sebe.sekerbay je napisao/la:bjazi ba kavhi, nemas blage.
nego, sta to ex-yu narode toliko vuce u njemacku![]()

Podanički mentalitet. Srbi, Bošnjaci i Hrvati najbolje prolaze u Turskoj, Austriji i Njemačkoj. Lakše je prat guzove nekom kome si već prao, nego otić Francuzu prat guzove.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Evolution87
- Kontakt:
Samo Australija
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ODLAZECA administracijaKawhi je napisao/la:Evo ostala Cormackova.

Nadam se da ce se nekad u buducnosti snimiti film o ovoj tajnoj misiji Cvijanovicka i prve zene manjeg entiteta
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 39 gostiju.