FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
J.ebite se svi vi što pričate da nismo zaslužili Evropu. Uostalom boli nas kyrac. Bitno je da izađemo u Evropu i zbog finansija i zbog koeficienta. Eto nek su Lištica, Radnik ili Željezničar zaslužili. Vazda smo sami sebe najviše omalovažavali. Svjestan sam i ja da je igra loša, ali dajte da podržimo momke još dvije tekme i da izborimo Evropu.
LEONE BENKO, hvala Ti doktore !
Okić kriminalan, Harba i Emerson također.
LEONE BENKO, hvala Ti doktore !
Okić kriminalan, Harba i Emerson također.
SARAJEVO
Ma Hurta je i bio prelazno rijesenje do kraja sezone,hvala mu izvukli smo Europu,vrati se na svoje mjesto odakle si i dosao i svi sretni,a fkt se moraju otjerati igraci tipa Okic,Harba,Reis,vise bih volio gledati Herica,Gljivu,Catakovica nista losiji nebi bili,ako ne i bolji

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- muhamedhulk
- Kontakt:
Okano se ispuhao..vjerovatno igra da se proda negdje. Harba je dobar kad igra blize golu, ali na krilu ne moze jer je spor, prespor.
Na ljeto opet izgleda neka nova garnitura igraca, mada ja to ne bi bas tako pravio; Imamo Pavlovica na golu, Plakalo je drugi. Nazad imamo Kovu i Mihu, treba dovesti jos jednog stopera, lijevo Bekic + jos jedan LB, desno Kadusic i Kallas. U napadu ostaviti Benku i Harbu, imamo Amera i Cataka jos. U sredini treba rascistiti stvari - na DM dovesti jos nekog, pored Rustema, imamo Samira na CM, treba jos neko i tu, bilo iz Akademije ili sa strane, lijevo Dulja + jos neko, desno Deni???? + pojacanje. Znaci 6 dobrih igraca dovesti, Okica, Cezara, Reisa, Kramara otpustiti/prodati.
Ono sto je najbitnije, dovesti nekoga trenera, ali SKOLOVANOG a ne pocetnika i sl. i bez ovih MENADZERSKIH igrica, kao sa Jesicem.
Na ljeto opet izgleda neka nova garnitura igraca, mada ja to ne bi bas tako pravio; Imamo Pavlovica na golu, Plakalo je drugi. Nazad imamo Kovu i Mihu, treba dovesti jos jednog stopera, lijevo Bekic + jos jedan LB, desno Kadusic i Kallas. U napadu ostaviti Benku i Harbu, imamo Amera i Cataka jos. U sredini treba rascistiti stvari - na DM dovesti jos nekog, pored Rustema, imamo Samira na CM, treba jos neko i tu, bilo iz Akademije ili sa strane, lijevo Dulja + jos neko, desno Deni???? + pojacanje. Znaci 6 dobrih igraca dovesti, Okica, Cezara, Reisa, Kramara otpustiti/prodati.
Ono sto je najbitnije, dovesti nekoga trenera, ali SKOLOVANOG a ne pocetnika i sl. i bez ovih MENADZERSKIH igrica, kao sa Jesicem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sa ovom ekipom na terenu, u tuzli cemo fasovati gore nego na AFH u kupu..sa hurtom i ovima koji mu odredjuju ko ce igrati,europa je jos uvjek daleko
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- franklampard8
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
I molim vas da neko ko ima dodira sa Duljom prenese da prestane raditi one "skraćene kornere". Ne može da prebaci prvu stativu. A uopšte ne bi trebao da izvodi prekide jer mu je učinkovitost malo gora nego kod Rustema, koji je danas, moram ponoviti, bio očajan.
Samo Saraj'vo.
Ljudi serete nismo toliko slabi koliko pricate,harba nije los promasio je nemoguce,@l ono sto on promasi Benko promasi 10 godisnje,al okic je haos garantujem da smo jaci odd slobode I nama x godi u tz jer oni nece dobiti u mostaruRinuka je napisao/la:sa ovom ekipom na terenu, u tuzli cemo fasovati gore nego na AFH u kupu..sa hurtom i ovima koji mu odredjuju ko ce igrati,europa je jos uvjek daleko
Samo Sarajevo
teoretski ne moramo, odigramo nerijeseno a onda Zrinjski ih dobije u zadnjem kolu i treci smo, imali bi bolji omjerSiouxLukavac je napisao/la:Uh dobro je, hvala Benki, ako budemo igrali evropu treba zahvaliti Leonu.
Ako ćemo realno, evropu nismo zaslužili, katastrofalna igra cijelu sezonu. Na prste jedne ruke se mogu izbrojati utakmice koje smo dobro odigrali.
Hvala Čeliku što je izbacio jednog konkurenta za evropu.
Čelik![]()
Željo![]()
![]()
ZAPAMTITE - JOŠ UVIJEK ZAVISIMO OD DRUGIH ZA IZLAZAK U EVROPU I DA ISTA JOŠ NIJE OSIGURANA
Ako Sloboda osvoji kup - idemo u evropu.
Ako Radnik osvoji kup - moramo pobjediti u Tuzli što je preteško i skoro pa neizvodivo obzirom na našu igru.
Široki do kraja uzima 6 bodova, garantujem. Nažalost imaju bolji omjer tako da remi u Tuzli nama ne odgovara iz razloga što bi na kraju imali isto bodova i oni bi bili ispred.
Sloboda će morati, htjela ili ne, zapeti protiv nas. U slučaju poraza, i s obzirom da idu Zrinjskom, prestigli bi ih i mi a i Široki i onda bi preko kupa mogli u Evropu, a to je opet rizik..
Pyro is not a crime !
meni harba nije toliko los, ali mi svaku utakmicu igramo sa igracem manje, tj sa okicem(svu mu familiju yebem), a protiv jakih ekipa to ne prolazikanarinac je napisao/la:Ljudi serete nismo toliko slabi koliko pricate,harba nije los promasio je nemoguce,@l ono sto on promasi Benko promasi 10 godisnje,al okic je haos garantujem da smo jaci odd slobode I nama x godi u tz jer oni nece dobiti u mostaruRinuka je napisao/la:sa ovom ekipom na terenu, u tuzli cemo fasovati gore nego na AFH u kupu..sa hurtom i ovima koji mu odredjuju ko ce igrati,europa je jos uvjek daleko
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- UnitedForce
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Upravu si, nisam gledao Slobodu.THEC je napisao/la:teoretski ne moramo, odigramo nerijeseno a onda Zrinjski ih dobije u zadnjem kolu i treci smo, imali bi bolji omjerSiouxLukavac je napisao/la:Uh dobro je, hvala Benki, ako budemo igrali evropu treba zahvaliti Leonu.
Ako ćemo realno, evropu nismo zaslužili, katastrofalna igra cijelu sezonu. Na prste jedne ruke se mogu izbrojati utakmice koje smo dobro odigrali.
Hvala Čeliku što je izbacio jednog konkurenta za evropu.
Čelik![]()
Željo![]()
![]()
ZAPAMTITE - JOŠ UVIJEK ZAVISIMO OD DRUGIH ZA IZLAZAK U EVROPU I DA ISTA JOŠ NIJE OSIGURANA
Ako Sloboda osvoji kup - idemo u evropu.
Ako Radnik osvoji kup - moramo pobjediti u Tuzli što je preteško i skoro pa neizvodivo obzirom na našu igru.
Široki do kraja uzima 6 bodova, garantujem. Nažalost imaju bolji omjer tako da remi u Tuzli nama ne odgovara iz razloga što bi na kraju imali isto bodova i oni bi bili ispred.
Sloboda će morati, htjela ili ne, zapeti protiv nas. U slučaju poraza, i s obzirom da idu Zrinjskom, prestigli bi ih i mi a i Široki i onda bi preko kupa mogli u Evropu, a to je opet rizik..
Nije loše, dosta veće su nam šanse za izlazak u evropu.
Srećom, komšije otpadoše.
Ljudi polahko mi imamo jos puno posla Sloboda gore , i Olimpik ovde kojem treba pobjeda protiv nas daj prvo da odradimo Slobodu
kako god u Tuzli zavrsi mi cemo i dalje biti u trci za evropu, ako i izgubimo onda cemo morati navijati za njih u kupu
jbg ne bih volio da moramo strepiti jos dvije sedmice ali sta je tu je, bitno je na kraju izaci u evropu, pa makar nas i Sloboda pogurala 

Pyro is not a crime !
Jedno od ovo dvoje ,a drugo je tacno vjerovatno
a) Hurtic je glup i ne vidi da je Okic igrac manje na terenu takođe ne vidi da egzibicija s Okicem prolazi samo protiv tanjih klubova ili onih bez motiva ,kone mu pokazale da to ne moze tako , a mozete zamisliti kako ce biti protiv još jače Slobode
b)Zna da je neviđeni fudbalski invalid koji pomjera granice mogućeg ali ima neki razlog(koji se ogleda u nekoj koristi ) da ga drži na terenu iako je svejstan rizika ali vjeruje da Benko i Bekic mogu nadoknaditi ono što ovaj uzrokuje.
Za sad mu to prolazi negdje jedva negdje malo bolje (Slavija ,vitez, mladost , borac , velež) ali ne prolazi protiv jačih i u startu nas nokautira. Patnja je bila sa susjedima , a strah nas je i zamisliti sta ce biti protiv josh jaceg tima u narednom kolu.
a) Hurtic je glup i ne vidi da je Okic igrac manje na terenu takođe ne vidi da egzibicija s Okicem prolazi samo protiv tanjih klubova ili onih bez motiva ,kone mu pokazale da to ne moze tako , a mozete zamisliti kako ce biti protiv još jače Slobode
b)Zna da je neviđeni fudbalski invalid koji pomjera granice mogućeg ali ima neki razlog(koji se ogleda u nekoj koristi ) da ga drži na terenu iako je svejstan rizika ali vjeruje da Benko i Bekic mogu nadoknaditi ono što ovaj uzrokuje.
Za sad mu to prolazi negdje jedva negdje malo bolje (Slavija ,vitez, mladost , borac , velež) ali ne prolazi protiv jačih i u startu nas nokautira. Patnja je bila sa susjedima , a strah nas je i zamisliti sta ce biti protiv josh jaceg tima u narednom kolu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
U Tuzli imaju sansu da se iskupe za sve muke koje su nam zadali.
0:2 Benko, Duljevic
-
- Kontakt:
Ti stvarno vjeruješ da nećemo primiti gol nakon što ga dilavOr zabi danas iz JEDNOG JEDINOG ŠUTA KOJEG SU IMALI!VivaLasVegas je napisao/la:U Tuzli imaju sansu da se iskupe za sve muke koje su nam zadali.

Kako ljudi povrsno razume fudbal po tvome da je Dilaver imao 10 suteva kao leon.mi bi primili 10BordoArmy88 je napisao/la:Ti stvarno vjeruješ da nećemo primiti gol nakon što ga dilavOr zabi danas iz JEDNOG JEDINOG ŠUTA KOJEG SU IMALI!VivaLasVegas je napisao/la:U Tuzli imaju sansu da se iskupe za sve muke koje su nam zadali.
Samo Sarajevo
Opravdano ljudi napadaju Dulju,al momak gori od zelje ibogami,pa mozda i pregori u toj zelji,al zeli najbolje jbg,nije trenutno u top formi,al nadoci ce aBd i biti opet onaj stari Dulja

grb sto kuca,umjesto srca
Joj ljudi pa imamo sastav da se relativno dobro potučemo pod navodnim znacima sa Slobodom i da je Ćelo na klupi taj bi i izašao ali umjesto
Pavlovic - Bekic - Kovacevic - Barbaric- Kallasi - Mihojevic - Rustem - Reiz - Duljevic - Bekic - Benko gledat cemo 5x goru verziju sa narkosom unutra . Protiv Kadusica nemam nista protiv ali ne treba nam u ovoj utakmici.
Pavlovic - Bekic - Kovacevic - Barbaric- Kallasi - Mihojevic - Rustem - Reiz - Duljevic - Bekic - Benko gledat cemo 5x goru verziju sa narkosom unutra . Protiv Kadusica nemam nista protiv ali ne treba nam u ovoj utakmici.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Gomis99, muhamedhulk, napoleon72 i 41 gost.