FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mahalanje je ružna stvar. ali da je nekoga nekad spriječilo da uzme ono je ponuđeno, a što misli da mu je u najboljem interesu, to nije. on očito misli da željo više ne zadovoljava njegove interese, a vrijeme će reći je li pogriješio.
Neandertalac je napisao/la:Željezničar: Antolović, Kvesić, Memija, Kosorić, Zeljković, Hadžiahmetović, Damir Sadiković, Hasanović, Bajić, Đelmić, Varea.
ovaj sastav sto ce izaci na teren protiv Slobode, je otprilike i nesto sto ja prizeljkujem na proljece. Rizicno jeste, previse mladosti u timu, ali garantujem da imaju kvaliteta, neka se kale...
Moram priznati da mi se ovaj sastav svidja Bajic.Memija,Hadziahmetovic,Sadikovic i Kvesic

Znaci sinoc sam fulio samo Uzelca i Nuspahica,tu su Kosoric i Hadziahmetovic.. Po nekoj mojoj logici,Hadziahmetovic ce u sredinu,Baja mozda na lijevo krilo a Varea u spic!?Neandertalac je napisao/la:Željezničar: Antolović, Kvesić, Memija, Kosorić, Zeljković, Hadžiahmetović, Damir Sadiković, Hasanović, Bajić, Đelmić, Varea.

Jos da se malo dotaknem Tomica..Drago mi je da je Uprava ipak odreagovala kako je i trebala i da se ljudima nema nista prigovoriti po tom pitanju

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Cijeli dan hoću da napišem samo jedno, nemojte našu djecu da pljujete pa šta god da urade. Kad vidim da neko za Dadu kaže da ne valja ko da mi u oko ubode i evo ga upravo ga Dado dade sa 25m.
Naša djeca moraju da imaju posebno mjesto i u timu i u našim srcima, najmanje im treba da im govorimo da pojma nemaju.
Volim te Željo!!!
Naša djeca moraju da imaju posebno mjesto i u timu i u našim srcima, najmanje im treba da im govorimo da pojma nemaju.
Volim te Željo!!!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Bravo Antoloviću.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Momci jel ima ko kakvih stickera? Ako ko moze sta za dzabe, ako moze se sta kupit... javite se u pvt
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Zavisi kako koga. Imaš ljudi koji ne mogu preći preko nekih stvari. Jednostavno nema povjerenja zbog toga i sl. Ovdje je vjerovatno stvar da ne želi jer nije želio od početka, ali je ružan tekst izašao na našoj zvančnoj i to bi neke ljude sigurno odbilo a razlog objave teksta je taj što se zbog mahalanja svašta pričalo pa i optuživala uprava. Treba ostati i stalno se sretati sa ljudima sa kojima si u sukobu zbog loših riječi, a nije ti nepohodno jer možeš igrati i na drugom mjestu.ChWilla je napisao/la:mahalanje je ružna stvar. ali da je nekoga nekad spriječilo da uzme ono je ponuđeno, a što misli da mu je u najboljem interesu, to nije. on očito misli da željo više ne zadovoljava njegove interese, a vrijeme će reći je li pogriješio.
Lijepi Zajko 

Momci prebacite se na ovu temu za pracenje utakmica da se ova ne spama,a i da nije bezveze otvorena tema.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova prica ima dvije strane sigurno.
Ovaj sigurno je potpisao negdje predugovor, pa ga "uvrijedilo" nesta. A ima tu i druge strane cim se direktor morao ukljuciti. Jasan znak da pravi covjek nije postavljen za dovodzenje igraca i pregovore.
Kao što momak gore napisa, fisni mu kaznu od 10.000, jer je igrač pod ugovorom, i onda nek sjedi na tribinama za dzabe, a ne da uzima platu..
Ovaj sigurno je potpisao negdje predugovor, pa ga "uvrijedilo" nesta. A ima tu i druge strane cim se direktor morao ukljuciti. Jasan znak da pravi covjek nije postavljen za dovodzenje igraca i pregovore.
Kao što momak gore napisa, fisni mu kaznu od 10.000, jer je igrač pod ugovorom, i onda nek sjedi na tribinama za dzabe, a ne da uzima platu..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Jel vi to negdje gledate tekmu ili onaj tekstualni prenos čitate?
Mi smo trazili da se klub oglasibpo pitanju tomica i klub se oglasio.naravno mi smo stali na stranu tomica sto nije normalno,kad se vecina nas danas uvjerila da je klub bio u pravu ja neznam kako te nije sramota stajati na stranu tomica (mislim na ovog zaboljisport) sramota.
@zeljo1974
Nemoj taako, momak je jedan od realnijih i objektivnijih forumaša. Procitaj moj prethodni post, i shvatices o cemu prica @zaboljisportubih
Sve sto sija i ne mora da zablista 
Nemoj taako, momak je jedan od realnijih i objektivnijih forumaša. Procitaj moj prethodni post, i shvatices o cemu prica @zaboljisportubih

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
zasada igracki kadar, tako-tako... jedino cim sam zadovoljan u potpunosti je golmanska pozicija, antolovic dobro brani, a kjosevski je i vise nego dobra zamjena 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tomic nas je prevario i to je fakat on je vjerovatno vec dogovorio prelazak na ljeto u neki klub kao slobodan igrac a nama je lagao da nece otici a da zeljo ne zaradi na njemu
Steta za Zelju ovako ce vam biti puno teze na proljece. Steta da nije raskinuo na pocetku transfer roka. I vjerovatno je sve dogovrio sa nekim drugim klubom koji ce ga cekati sest mjeseci. Mozda cak neki od trojice, cetvorice glavnih konkurenata vaseg kluba.
Vjerovatno se je odlucio za drugi klub zbog bolje obecane plate.
Vjerovatno se je odlucio za drugi klub zbog bolje obecane plate.
Hoćemo penal za Slobodu 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.