A jbg zaboravim napraviti listu, a u međuvremenu te poruke izbrišem mahinalno.rio_Ferdy88 je napisao/la: Jedno dva tri puta pored ovoga sada smo ti to spominjali, sjedis na usima.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A jbg zaboravim napraviti listu, a u međuvremenu te poruke izbrišem mahinalno.rio_Ferdy88 je napisao/la: Jedno dva tri puta pored ovoga sada smo ti to spominjali, sjedis na usima.
Mia Khalifa :kahva:Besic je napisao/la:Imas li kakvu Arapkinju kao preporuku mojoj malenkostiHigh je napisao/la:Bećar.![]()
"...ko bi znao šta je u mislima žensku stvorenju, to je zatvorena i nepristupna pećina, godinama s njom hljeb i postelju dijeliš pa ne znaš ko je, ni kakva je, obilaziš oko njenog tijela, držiš ga u rukama, a u njoj ne znaš šta je, ne vidiš šta misli. Pa čovjeku dođe žao, učini mu se da je sam na svijetu."Hendo je napisao/la:Ne mogu garantovati za sebe, a kamo li za nekog drugog. Treba sa nekim dosta čorbe pojesti da na kraju saznaš ko je ko. I par puta se dobro posvađati.Besic je napisao/la:Hendo,ti toliko uvezan,imas mnoga poznanstva,a meni ne mozes pronaci nikakvu djevojku,po mogucnosti da se odmah hoce udat
Trgovina oružjemBosniacum Lilium je napisao/la:Hajmo u biznis neki
ma gledam tenis...rio_Ferdy88 je napisao/la:Dina na Federalnoj, gledas li Dantese
ja gledam tenis 15 godinaMokes je napisao/la:Sta gledas, kad je Nole ispao
Ako su zene opravdanoDANTES je napisao/la:ma gledam tenis...rio_Ferdy88 je napisao/la:Dina na Federalnoj, gledas li Dantese
ma jok dimitrov -gaske... Čekam pare. 80 ojrario_Ferdy88 je napisao/la:Ako su zene opravdanoDANTES je napisao/la:ma gledam tenis...rio_Ferdy88 je napisao/la:Dina na Federalnoj, gledas li Dantese
Jos maloBvB09 je napisao/la:Trgovina oružjemBosniacum Lilium je napisao/la:Hajmo u biznis neki
Ako još napiše 100 istih tekstova možda postane istinasekerbay je napisao/la:ko ceka taj i doceka![]()
fin tekst na safu. bas me zanima kako ce ga prokomentarisat nasi historicari.
http://saff.ba/islamizacije-nije-bilo/#.WINjJ1ziv5I
Tu dvojicu gejpederaDANTES je napisao/la: ma jok dimitrov -gaske... Čekam pare. 80 ojra
ko žene sve ti yebem. Servis ništa ne znači..rio_Ferdy88 je napisao/la:Tu dvojicu gejpederaDANTES je napisao/la: ma jok dimitrov -gaske... Čekam pare. 80 ojra![]()
Ajd ako su pare u pitanju onda je opravdano
s kojim dijelom se ne slazes?DANTES je napisao/la:Ako još napiše 100 istih tekstova možda postane istinasekerbay je napisao/la:ko ceka taj i doceka![]()
fin tekst na safu. bas me zanima kako ce ga prokomentarisat nasi historicari.
http://saff.ba/islamizacije-nije-bilo/#.WINjJ1ziv5I
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.