RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Čestitke za pobjedu.Trener je pobijedio,Gradina bolja,nista specijalno nisam vidio,al eto,nekada ne pobijedi bolja ekipa.
Nek smo i mi nekog uzeli da valja na gostovanju i dali 3 gola u gostima
FORZA VELEŽ !

FORZA VELEŽ !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
bravo Rodjeni,sve se moze kad se hoce.Ne mislim da smo se bas 100%iskupili za poraz protiv rudara,da su recimo u gostima dobili nekog jaceg onda bi se iskupili,ovako protiv Gradine se svakako dobar rezultat i ocekivao.Protiv Olimpica treba potvrditi ovaj dobar rezultat
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Hahahahahahaha.........kajl je napisao/la:hajmo sad kući uzet bod olimpicu!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Tragikomicnomujoisuljo je napisao/la:Hahahahahahaha.........kajl je napisao/la:hajmo sad kući uzet bod olimpicu!

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Velež je isto Sarajevogas u ratu.
Dolazimo kad se najmanje nadate!
Nikakve ja zaključke ne bih donosio na osnovu današnje utakmice.
Olimpic će biti pravo mjerilo.
Dolazimo kad se najmanje nadate!
Nikakve ja zaključke ne bih donosio na osnovu današnje utakmice.
Olimpic će biti pravo mjerilo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Bio sam danas na utakmici i stvarno ste me razočarali..neznam ni sam kako ste došli do bodova..odavno nisam gledo slabiju ekipu od vas..Ova vas pobjeda može zavarat da mislite da imate neke kvalitete..
Da nema Gradine i Radnika koji dok se adaptiraju na ligu već će izletit iz nje vi bi sigurno bili jedni od glavni kandidata za ispadanje u niži rang..
Sa ovakvom ekipom teško će te gdje do bodova izuzev utakmica protiv Gradine,Radnika,Travnika i još par neki utakmica..
Sretno u nastavku!!
Da nema Gradine i Radnika koji dok se adaptiraju na ligu već će izletit iz nje vi bi sigurno bili jedni od glavni kandidata za ispadanje u niži rang..
Sa ovakvom ekipom teško će te gdje do bodova izuzev utakmica protiv Gradine,Radnika,Travnika i još par neki utakmica..
Sretno u nastavku!!
OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Znamo mi to dobro drug, netrebas nam otvarati oci.Sreca pa ima vecih **** od nas ove godine jer odavno nismo bili losiji.Vidis da i sami pisemo da se nadamo da Olimpicu uzmemo bod u MOstaru.Brcko87 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici i stvarno ste me razočarali..neznam ni sam kako ste došli do bodova..odavno nisam gledo slabiju ekipu od vas..Ova vas pobjeda može zavarat da mislite da imate neke kvalitete..
Sretno u nastavku!!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
ova ekipa bi vremenom trebala biti samo bolja. ako ne bude, onda ostaviti ovih 5-6 koji zadovoljavaju, a za druge pozicije tražiti bolje igrače. samo polako, bitno je držati se sredine tabele i slagati tim. ne može mi niko reći da npr. zvonić, hebibović, mehremić, ćemalović, pa i mahinić (iako je protiv rudara bio rupa) nakon odigrane čitave sezone i skupljenog iskustva dogodine neće biti bolji igrači. pa barem i 5%.
prema spisku igrača, pretpostavljam da je to ovako izgledalo:
--------------------okić------------------------------------
mehremić--------------zvonić----------------ćemalović (hebibović)
------------------demić----------nuhić (ćurić)----------
kodro----------merzić----------mahinić--------škaljić (knežević)
---------------------------bobić---------------------------
ili je mehremić bio desno, ćemalović u špicu, a okić lijevo. i još nešto, bobić je odličan golman!
ili je mehremić bio desno, ćemalović u špicu, a okić lijevo. i još nešto, bobić je odličan golman!
- el-fighter
- Kontakt:
Tacno se nebih sjetio kada smo zadnji put dali 3 gola u gostima da Alem ne napisa da je to bilo protiv Modrice. Igra na kontre nam se danas isplatila i ova pobjeda je veoma vazna za ekipu pred utakmicu sa Olimpicom. Hebibovic ponovo dokazao Dzaficu da mora igrati od pocetka. Momak ima talenat i treba mu pruzati sto vise sanse da se dokaze.
Olimpic je uzdrman porazom od Sarajeva i mislim da to moramo iskoristiti.
FORZA VELEZ
Olimpic je uzdrman porazom od Sarajeva i mislim da to moramo iskoristiti.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Eto imamo sada i malog Jaganjca koji je takodjer krilni igrac.Vidit cemo ga kakav je,bice prilikekajl je napisao/la:ova ekipa bi vremenom trebala biti samo bolja. ako ne bude, onda ostaviti ovih 5-6 koji zadovoljavaju, a za druge pozicije tražiti bolje igrače. samo polako, bitno je držati se sredine tabele i slagati tim. ne može mi niko reći da npr. zvonić, hebibović, mehremić, ćemalović, pa i mahinić (iako je protiv rudara bio rupa) nakon odigrane čitave sezone i skupljenog iskustva dogodine neće biti bolji igrači. pa barem i 5%.

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Moderator
- Kontakt:
Zašto RA nisu došli?
Mogu reći da ste loši bili prvo poluvrijeme, niste ništa uradili.. ali i mi daleko od toga da smo bili dobri. Nelogične izmjene trenera su nas koštale.. U drugom poluvremenu dadoste gol iz kontre, i mi se raspadosmo tad ste i imali dominaciju, i zasluženo slavili
čestitke , i sretno u nastavku..
Mogu reći da ste loši bili prvo poluvrijeme, niste ništa uradili.. ali i mi daleko od toga da smo bili dobri. Nelogične izmjene trenera su nas koštale.. U drugom poluvremenu dadoste gol iz kontre, i mi se raspadosmo tad ste i imali dominaciju, i zasluženo slavili

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
pokvari se bus k'o i svaki put,kad idu na gostovanjeBenjo_AFC86 je napisao/la:Zašto RA nisu došli?

http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
jaro to je jasno k'o dan, jer su ovo mladi momci skloni oscilacijama, bit će tu svega tokom sezone.Brcko87 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici i stvarno ste me razočarali..neznam ni sam kako ste došli do bodova..odavno nisam gledo slabiju ekipu od vas..Ova vas pobjeda može zavarat da mislite da imate neke kvalitete..
Sretno u nastavku!!
Klub se opredijelio za našu djecu, pa zato u ovoj sezoni i nisu pred njih postavljeni visoki ciljevi, jer se želi napraviti jaka ekipa u skorijoj budućnosti od domaćih igrača, i iz cijele hercegovine, kao nekada. Zato se moralo rizikovati s ovom sezonom, jer je bilo stvarno dosta s igračima s strane, koji puno koštaju, i budu godinu i odoše, a klub ostade bez novca. VELEŽ i s ovom ekipom može svima pomrsiti račune, samo je bitna dobra ORGANIZACIJA KLUBA, što je PRIAMRNI CILJ....

AlemC85 je napisao/la:jaro to je jasno k'o dan, jer su ovo mladi momci skloni oscilacijama, bit će tu svega tokom sezone.Brcko87 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici i stvarno ste me razočarali..neznam ni sam kako ste došli do bodova..odavno nisam gledo slabiju ekipu od vas..Ova vas pobjeda može zavarat da mislite da imate neke kvalitete..
Sretno u nastavku!!
Klub se opredijelio za našu djecu, pa zato u ovoj sezoni i nisu pred njih postavljeni visoki ciljevi, jer se želi napraviti jaka ekipa u skorijoj budućnosti od domaćih igrača, i iz cijele hercegovine, kao nekada. Zato se moralo rizikovati s ovom sezonom, jer je bilo stvarno dosta s igračima s strane, koji puno koštaju, i budu godinu i odoše, a klub ostade bez novca. VELEŽ i s ovom ekipom može svima pomrsiti račune, samo je bitna dobra ORGANIZACIJA KLUBA, što je PRIAMRNI CILJ....
baš tako. treba im podrška, ne mogu odmah igrati po svačijem ćeifu. svidjelo mi se kako je ona šaćica red army-ja iza gola čitavo vreijeme pružala podršku ekipi, i kad su izgubili. to momcima treba. ako ga potapšeš po ramenu nakon užasne utakmice, onda momak ima osjećaj da su navijači iza njega i može idući put samo više sebe dati. ako mu psuješ i prijetiš, iduću utakmicu će mu se noge skameniti. podrška i u dobru i u zlu, cilj je stabilna sredina tabele i dugoročan rad koji će kao rezultat imati, nadam se, ulazak među prvih 5 ekipa u ligi i stvaranje bar dva igrača koja se mogu prodati. uz to štediti novac, otplaćivati dugove i poboljšavati organizaciju kluba. šta mislite koliko je velež ove godine uštedio na platama handžića, pehlića, hiroša i bandovića...
uštedio je da će imati ove momke isplaćivati bez većih problema.........kajl je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:jaro to je jasno k'o dan, jer su ovo mladi momci skloni oscilacijama, bit će tu svega tokom sezone.Brcko87 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici i stvarno ste me razočarali..neznam ni sam kako ste došli do bodova..odavno nisam gledo slabiju ekipu od vas..Ova vas pobjeda može zavarat da mislite da imate neke kvalitete..
Sretno u nastavku!!
baš tako. treba im podrška, ne mogu odmah igrati po svačijem ćeifu. svidjelo mi se kako je ona šaćica red army-ja iza gola čitavo vreijeme pružala podršku ekipi, i kad su izgubili. to momcima treba. ako ga potapšeš po ramenu nakon užasne utakmice, onda momak ima osjećaj da su navijači iza njega i može idući put samo više sebe dati. ako mu psuješ i prijetiš, iduću utakmicu će mu se noge skameniti. podrška i u dobru i u zlu, cilj je stabilna sredina tabele i dugoročan rad koji će kao rezultat imati, nadam se, ulazak među prvih 5 ekipa u ligi i stvaranje bar dva igrača koja se mogu prodati. uz to štediti novac, otplaćivati dugove i poboljšavati organizaciju kluba. šta mislite koliko je velež ove godine uštedio na platama handžića, pehlića, hiroša i bandovića...
baš tako. ja tvrdim da neće ništa lošiji rezultat napraviti s ovim momcima, nego sa gore navedenom četvorkom. zato što bi lošiji rezultat bio ispadanje 

upravo to. barem će ovi momci ginuti za VELEŽ....a VELEŽ hvala bogu nema problema s dugovima, i tu su u OGROMNOM PLUSU...... 

@ kajl, tu si ga u potpunosti upravu, jedino ako ispanu, biti će lošiji. Oni imaju motiv više, a to je afirmacija i voljeni klub ( nadam se za ovo drugo da sam upravu ).
Oni što su bili prošle godine, što su se afirmisali, afirmisali.
Oni što su bili prošle godine, što su se afirmisali, afirmisali.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.