RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vatreni
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2012, 19:20

Čestitke za pobjedu.Trener je pobijedio,Gradina bolja,nista specijalno nisam vidio,al eto,nekada ne pobijedi bolja ekipa.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 avg 2012, 19:22

Nek smo i mi nekog uzeli da valja na gostovanju i dali 3 gola u gostima :)

FORZA VELEŽ !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 avg 2012, 19:26

bravo Rodjeni,sve se moze kad se hoce.Ne mislim da smo se bas 100%iskupili za poraz protiv rudara,da su recimo u gostima dobili nekog jaceg onda bi se iskupili,ovako protiv Gradine se svakako dobar rezultat i ocekivao.Protiv Olimpica treba potvrditi ovaj dobar rezultat

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 25 avg 2012, 19:35

kajl je napisao/la:hajmo sad kući uzet bod olimpicu! :lol:
Hahahahahahaha.........
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 25 avg 2012, 19:39

mujoisuljo je napisao/la:
kajl je napisao/la:hajmo sad kući uzet bod olimpicu! :lol:
Hahahahahahaha.........
Tragikomicno :mrgreen:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 25 avg 2012, 20:01

slika
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 avg 2012, 20:47

Velež je isto Sarajevogas u ratu.
Dolazimo kad se najmanje nadate!
Nikakve ja zaključke ne bih donosio na osnovu današnje utakmice.
Olimpic će biti pravo mjerilo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 avg 2012, 21:14

Bio sam danas na utakmici i stvarno ste me razočarali..neznam ni sam kako ste došli do bodova..odavno nisam gledo slabiju ekipu od vas..Ova vas pobjeda može zavarat da mislite da imate neke kvalitete..
Da nema Gradine i Radnika koji dok se adaptiraju na ligu već će izletit iz nje vi bi sigurno bili jedni od glavni kandidata za ispadanje u niži rang..
Sa ovakvom ekipom teško će te gdje do bodova izuzev utakmica protiv Gradine,Radnika,Travnika i još par neki utakmica..
Sretno u nastavku!!
OFK Gradina Srebrenik

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 25 avg 2012, 21:25

Brcko87 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici i stvarno ste me razočarali..neznam ni sam kako ste došli do bodova..odavno nisam gledo slabiju ekipu od vas..Ova vas pobjeda može zavarat da mislite da imate neke kvalitete..
Da nema Gradine i Radnika koji dok se adaptiraju na ligu već će izletit iz nje vi bi sigurno bili jedni od glavni kandidata za ispadanje u niži rang..
Sa ovakvom ekipom teško će te gdje do bodova izuzev utakmica protiv Gradine,Radnika,Travnika i još par neki utakmica..
Sretno u nastavku!!
Znamo mi to dobro drug, netrebas nam otvarati oci.Sreca pa ima vecih **** od nas ove godine jer odavno nismo bili losiji.Vidis da i sami pisemo da se nadamo da Olimpicu uzmemo bod u MOstaru.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 25 avg 2012, 22:46

ova ekipa bi vremenom trebala biti samo bolja. ako ne bude, onda ostaviti ovih 5-6 koji zadovoljavaju, a za druge pozicije tražiti bolje igrače. samo polako, bitno je držati se sredine tabele i slagati tim. ne može mi niko reći da npr. zvonić, hebibović, mehremić, ćemalović, pa i mahinić (iako je protiv rudara bio rupa) nakon odigrane čitave sezone i skupljenog iskustva dogodine neće biti bolji igrači. pa barem i 5%.

prema spisku igrača, pretpostavljam da je to ovako izgledalo:

--------------------okić------------------------------------

mehremić--------------zvonić----------------ćemalović (hebibović)

------------------demić----------nuhić (ćurić)----------

kodro----------merzić----------mahinić--------škaljić (knežević)

---------------------------bobić---------------------------

ili je mehremić bio desno, ćemalović u špicu, a okić lijevo. i još nešto, bobić je odličan golman!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 avg 2012, 23:38

Tacno se nebih sjetio kada smo zadnji put dali 3 gola u gostima da Alem ne napisa da je to bilo protiv Modrice. Igra na kontre nam se danas isplatila i ova pobjeda je veoma vazna za ekipu pred utakmicu sa Olimpicom. Hebibovic ponovo dokazao Dzaficu da mora igrati od pocetka. Momak ima talenat i treba mu pruzati sto vise sanse da se dokaze.

Olimpic je uzdrman porazom od Sarajeva i mislim da to moramo iskoristiti.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

19RA81
Kontakt:

Post Postao/la 19RA81 » 26 avg 2012, 09:45

kajl je napisao/la:ova ekipa bi vremenom trebala biti samo bolja. ako ne bude, onda ostaviti ovih 5-6 koji zadovoljavaju, a za druge pozicije tražiti bolje igrače. samo polako, bitno je držati se sredine tabele i slagati tim. ne može mi niko reći da npr. zvonić, hebibović, mehremić, ćemalović, pa i mahinić (iako je protiv rudara bio rupa) nakon odigrane čitave sezone i skupljenog iskustva dogodine neće biti bolji igrači. pa barem i 5%.

prema spisku igrača, pretpostavljam da je to ovako izgledalo:

--------------------okić------------------------------------

mehremić--------------zvonić----------------ćemalović (hebibović)

------------------demić----------nuhić (ćurić)----------

kodro----------merzić----------mahinić--------škaljić (knežević)

---------------------------bobić---------------------------

ili je mehremić bio desno, ćemalović u špicu, a okić lijevo. i još nešto, bobić je odličan golman!
Eto imamo sada i malog Jaganjca koji je takodjer krilni igrac.Vidit cemo ga kakav je,bice prilike :)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 avg 2012, 09:50

Zašto RA nisu došli?

Mogu reći da ste loši bili prvo poluvrijeme, niste ništa uradili.. ali i mi daleko od toga da smo bili dobri. Nelogične izmjene trenera su nas koštale.. U drugom poluvremenu dadoste gol iz kontre, i mi se raspadosmo tad ste i imali dominaciju, i zasluženo slavili :D

čestitke , i sretno u nastavku.. :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 26 avg 2012, 10:31

Benjo_AFC86 je napisao/la:Zašto RA nisu došli?

Mogu reći da ste loši bili prvo poluvrijeme, niste ništa uradili.. ali i mi daleko od toga da smo bili dobri. Nelogične izmjene trenera su nas koštale.. U drugom poluvremenu dadoste gol iz kontre, i mi se raspadosmo tad ste i imali dominaciju, i zasluženo slavili :D

čestitke , i sretno u nastavku.. :mrgreen:
pokvari se bus k'o i svaki put,kad idu na gostovanje :lol: :mrgreen:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 avg 2012, 11:15

Brcko87 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici i stvarno ste me razočarali..neznam ni sam kako ste došli do bodova..odavno nisam gledo slabiju ekipu od vas..Ova vas pobjeda može zavarat da mislite da imate neke kvalitete..
Sretno u nastavku!!
jaro to je jasno k'o dan, jer su ovo mladi momci skloni oscilacijama, bit će tu svega tokom sezone.

Klub se opredijelio za našu djecu, pa zato u ovoj sezoni i nisu pred njih postavljeni visoki ciljevi, jer se želi napraviti jaka ekipa u skorijoj budućnosti od domaćih igrača, i iz cijele hercegovine, kao nekada. Zato se moralo rizikovati s ovom sezonom, jer je bilo stvarno dosta s igračima s strane, koji puno koštaju, i budu godinu i odoše, a klub ostade bez novca. VELEŽ i s ovom ekipom može svima pomrsiti račune, samo je bitna dobra ORGANIZACIJA KLUBA, što je PRIAMRNI CILJ.... ;)

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 26 avg 2012, 11:38

AlemC85 je napisao/la:
Sretno u nastavku!!
jaro to je jasno k'o dan, jer su ovo mladi momci skloni oscilacijama, bit će tu svega tokom sezone.

Klub se opredijelio za našu djecu, pa zato u ovoj sezoni i nisu pred njih postavljeni visoki ciljevi, jer se želi napraviti jaka ekipa u skorijoj budućnosti od domaćih igrača, i iz cijele hercegovine, kao nekada. Zato se moralo rizikovati s ovom sezonom, jer je bilo stvarno dosta s igračima s strane, koji puno koštaju, i budu godinu i odoše, a klub ostade bez novca. VELEŽ i s ovom ekipom može svima pomrsiti račune, samo je bitna dobra ORGANIZACIJA KLUBA, što je PRIAMRNI CILJ.... ;)

baš tako. treba im podrška, ne mogu odmah igrati po svačijem ćeifu. svidjelo mi se kako je ona šaćica red army-ja iza gola čitavo vreijeme pružala podršku ekipi, i kad su izgubili. to momcima treba. ako ga potapšeš po ramenu nakon užasne utakmice, onda momak ima osjećaj da su navijači iza njega i može idući put samo više sebe dati. ako mu psuješ i prijetiš, iduću utakmicu će mu se noge skameniti. podrška i u dobru i u zlu, cilj je stabilna sredina tabele i dugoročan rad koji će kao rezultat imati, nadam se, ulazak među prvih 5 ekipa u ligi i stvaranje bar dva igrača koja se mogu prodati. uz to štediti novac, otplaćivati dugove i poboljšavati organizaciju kluba. šta mislite koliko je velež ove godine uštedio na platama handžića, pehlića, hiroša i bandovića...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 avg 2012, 11:43

kajl je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Sretno u nastavku!!

baš tako. treba im podrška, ne mogu odmah igrati po svačijem ćeifu. svidjelo mi se kako je ona šaćica red army-ja iza gola čitavo vreijeme pružala podršku ekipi, i kad su izgubili. to momcima treba. ako ga potapšeš po ramenu nakon užasne utakmice, onda momak ima osjećaj da su navijači iza njega i može idući put samo više sebe dati. ako mu psuješ i prijetiš, iduću utakmicu će mu se noge skameniti. podrška i u dobru i u zlu, cilj je stabilna sredina tabele i dugoročan rad koji će kao rezultat imati, nadam se, ulazak među prvih 5 ekipa u ligi i stvaranje bar dva igrača koja se mogu prodati. uz to štediti novac, otplaćivati dugove i poboljšavati organizaciju kluba. šta mislite koliko je velež ove godine uštedio na platama handžića, pehlića, hiroša i bandovića...
uštedio je da će imati ove momke isplaćivati bez većih problema.........

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 26 avg 2012, 12:05

baš tako. ja tvrdim da neće ništa lošiji rezultat napraviti s ovim momcima, nego sa gore navedenom četvorkom. zato što bi lošiji rezultat bio ispadanje :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 avg 2012, 12:17

upravo to. barem će ovi momci ginuti za VELEŽ....a VELEŽ hvala bogu nema problema s dugovima, i tu su u OGROMNOM PLUSU...... ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 avg 2012, 12:19

@ kajl, tu si ga u potpunosti upravu, jedino ako ispanu, biti će lošiji. Oni imaju motiv više, a to je afirmacija i voljeni klub ( nadam se za ovo drugo da sam upravu ).
Oni što su bili prošle godine, što su se afirmisali, afirmisali. :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.