AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I onako MIlan ce stici Lazia, i zavrsit ce 3, Napoli drugi i Juve prvi...svaka cast Interu, ali ove godine Milan ima bolji tim... mozda derbi prelomi pa Inter zavrsi 3 ne znam... znam da prva dva mjesta su rezervisana za Juve i Napoli.... da je pogreska koja direktno odlucuje za prvaka kao ponisteni gol Muntarija e onda bi bilo drugacije... I NE SPOMINJITE PONISTENI GOL JUVENTUSU ko zna sta bi se desilo da je przinat gol Sullyu
Mene bi bilo stid ovakvo nesto napisati al eto...Genghis je napisao/la:Ajde molim te ispoštuj to što si rekao, nemoj gledati ligu , a isto tako nemoj ni komentarisati na forumusanjingr je napisao/la:slazem seMitar je napisao/la:Ovu ligu ne treba gledati vise...
Iskreno nisam ovo jedva docekao, drago mi je bilo jer je Milan dobro igrao i jer imaju cini mi se perspektivnu ekipu. Volio bi da Serie A ozdravi konacno... Medjutim s ovim FICG, ovo tone sve dublje i dublje...
SI AMO CONte!!!
jel balo ne moze nastupati protiv barce?
- Neutralan88
- Kontakt:
A što se tice Balotellia pa ocekivano od njega.
On kad hoce, radi sta hoce
Niko ne sumnja u njegov kvalitet, svi su govorili da je vrhunski nogometas samo da ima disciplinu...
Nadam se da se nece zasititi u 10 utakmica igranja za Milan i vratiti se dernecima
On kad hoce, radi sta hoce

Niko ne sumnja u njegov kvalitet, svi su govorili da je vrhunski nogometas samo da ima disciplinu...
Nadam se da se nece zasititi u 10 utakmica igranja za Milan i vratiti se dernecima

:smajlikojipijekafu:
A ja pitanja .... pa kako ti drug pratis fudbal ? Jel' igrao za City u LP ?geoxx je napisao/la:jel balo ne moze nastupati protiv barce?

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- _forzamilan_
- Kontakt:
Evo malo gledao na yt ono penala nije vidjelo kontakta je bilo ali je lopta bila očišćena prije toga
Jbg vratit će se ovo Milanu u nastavku sezone ko da gledam.

Jbg vratit će se ovo Milanu u nastavku sezone ko da gledam.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
Nije mi drago zbog penala, prvenstveno mislim da je greska sudije u pitanju jer cesto ove sezone sudije podlegnu pritisku, ali opet taj tzv. peti sudac je mogao reagovati.. vise bih volio da je 1-1 nego ovako, optuzbe na sve strane..volio bih kad bi manje ovakvih situacija bilo, ali generalno ne moze proci ni jedno kolo a da se neko ne zali i sl.! nadam se da ce bit manje ovakvih situacija do kraja.. Idemo dalje.. Forza Milan!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
heh ovdje nam i pomalo otklanjaju sve nedoumice sa ovim usporenim snimkom...sve je moguce,bolje receno solobodno sudijsko uvjerenje....beela je napisao/la:
- Neutralan88
- Kontakt:
sad ce milanovci govoriti ovo je fake tj Photoshopbeela je napisao/la:

- _forzamilan_
- Kontakt:
Navijam za Milan, bolji smo bili, sve to stoji ali smo dobili 2 boda na poklon realno. Ali realno. Ne uvlacim se ovim drugim u guzicu sto ovdje salijetaju, boli me neka stvar sta oni pricaju, ja imam oci i vidim da ovo penala nije vidjelo. O tome u kakvoj je poziciji bio sudija, sto je svirao penal u 93. minuti i ostalom ne bih ovom prilikom.
3 nova boda,odlicno idemo dalje!!!1
Balotelli zabio odma na debiju,odlicno!!
Prvo poluvrijeme smo dobor odigrali,trebali smo na pauzu sa 2-0 ali nismo iskoristili prilike.
U drugom slabije odigrali,primili bezveze gol.
Niang je morao zabiti jednu od one dvije odlicne sanse sto je imao al jbg.
Idemo dalje zasluzena pobjeda.
Penal??,Sarafi je gurnuo loptu i ovaj ga je pokupio.
Idemo dalje.
FORZA MILAN!!!
Balotelli zabio odma na debiju,odlicno!!
Prvo poluvrijeme smo dobor odigrali,trebali smo na pauzu sa 2-0 ali nismo iskoristili prilike.
U drugom slabije odigrali,primili bezveze gol.
Niang je morao zabiti jednu od one dvije odlicne sanse sto je imao al jbg.
Idemo dalje zasluzena pobjeda.
Penal??,Sarafi je gurnuo loptu i ovaj ga je pokupio.
Idemo dalje.
FORZA MILAN!!!
penal je bio kriminalan i to je ono sto je najgore, da je bila neka situacija koju sudija realno nije mogao ili je tesko mogao vidjeti pa hajd, ovako iz aviona se vidjelo da igrac udinezea odnosi loptu, lopta ide u korner, a saraf mu zakaca za noge i pada, ovo je sudija po meni namjerno navukao i to je najzalosnije, a sve se dogadja u zadnjoj minuti, stvarno jadno
jadna je kompletna italijanska liga i sve ove situacije i price oko juventusa i milana i sudijske greske koje nisu greske nego se vidi iz aviona da se sve radi svjesno
jadna je kompletna italijanska liga i sve ove situacije i price oko juventusa i milana i sudijske greske koje nisu greske nego se vidi iz aviona da se sve radi svjesno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- _forzamilan_
- Kontakt:
De ba romario ne seri ti nešto o penalima pričaš bolje ti je prebaci se na fc farca temu i drkaj na svoje midgete koji na svaki kontakt padaju ko pokošeni pamom 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ko o čemu navijač barcelone o poštenju

Zadnja izmjena: pesmaster, dana/u 03 feb 2013, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla !!!
Jeste li primjetili na ovoj slici gore, da je Sharawy plakao?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- francobaresi
- Kontakt:
U Italiji se svjesno griješi , sve je namješteno , sve sami kriminalci .Romariooo je napisao/la:penal je bio kriminalan i to je ono sto je najgore, da je bila neka situacija koju sudija realno nije mogao ili je tesko mogao vidjeti pa hajd, ovako iz aviona se vidjelo da igrac udinezea odnosi loptu, lopta ide u korner, a saraf mu zakaca za noge i pada, ovo je sudija po meni namjerno navukao i to je najzalosnije, a sve se dogadja u zadnjoj minuti, stvarno jadno
Kakvo tipično razmišljanje naših balkanaca , pa u Španiji ima grešaka isto kao i u Italiji , ali tamo je sve čisto , nema šanse da je išta namješteno .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.